zotya975 Elküldve November1, 2009 Megoszt Elküldve November1, 2009 áááááááááááá ha nem megy csak a 4 fokozat, akkor direktbe kapja a feszt, de nem a fűtőmotor ellenállásai mentek tönkre, hanem az a ki be ba..ot hőbizti. kismilliószor előjött már ez, és mégse tudjátok? :) Na jó, de volt olyan akinek tényleg az ellenállás ment tönkre. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November1, 2009 Megoszt Elküldve November1, 2009 úgylátom megint átlátszó amit írok, vagy egyesek szeretnek feleslegesen irogatni :) doktorúr, szerintem azért vidd el, mert megpiszkálod, lehet ugrik a gari... nézd meg a csatit, meg ha állítja valaki nyíg ea moci, és ha ezekután se működik akkor szervíz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November1, 2009 Megoszt Elküldve November1, 2009 úgylátom megint átlátszó amit írok, vagy egyesek szeretnek feleslegesen irogatni :) doktorúr, szerintem azért vidd el, mert megpiszkálod, lehet ugrik a gari... nézd meg a csatit, meg ha állítja valaki nyíg ea moci, és ha ezekután se működik akkor szervíz. Természetesen így gondoltam. De egyszer meg kell néznem, hogy nem-e csak a csati csúszott le. Nem akarom magam röhögtetni a szervízben és szeretnék minél kevesebb alkalommal belépni a szevíz kapuján. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November1, 2009 Megoszt Elküldve November1, 2009 Természetesen így gondoltam. De egyszer meg kell néznem, hogy nem-e csak a csati csúszott le. Nem akarom magam röhögtetni a szervízben és szeretnék minél kevesebb alkalommal belépni a szevíz kapuján. Nem fognak kiröhögni, majd csak a hátad mögött, ha már kiállították a számlát. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve November1, 2009 Megoszt Elküldve November1, 2009 Nem fognak kiröhögni, majd csak a hátad mögött, ha már kiállították a számlát. :) Nem számláznak avagy egy fillért sem fizetek. Ha mindenképp az én zsebem terhelné meg akkor jól megleszek nélküle is. Az út közepe felölit állítja szal az jobban szembesütne...egyedül a lelkem terheli, hogy tuom nem müxik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Egy '90-es A Vectra tankajtó kp zár motorja jó az Astrába??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Én már kötöttem be ködlámpát, de nem kis meló volt. Viszont abban nem volt így előkészítve a relé helye. Nézd meg, hogy a mellette levő másik kisrelé helye is elő van-e készítve (benn vannak-e az érintkezők a táblában hozzá), mert akkor lehet, hogy csak beledugod a relét, és a sokpólusú karosszéricsatiig, ami a lábtérburkolat alatt van, ki van építve minden. na,ma megnéztem szerencsémre tényleg minden ki van építve a sokpolusú karosszéria csatlakozóig! :) Csak az a bibi,h a csatlakozó másik oldalába honnan szerzek olyan kis érintkező lábacskát. Kérdésem,h akkor ebből a csatlakozóból elég 1 száll vezetéket kijuttatnom a motortérbe és ebből ágazhat 2 felé a ködlámpákhoz? :) Valamint milyen ellenállású vezetékre van szükség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 na,ma megnéztem szerencsémre tényleg minden ki van építve a sokpolusú karosszéria csatlakozóig! :) Csak az a bibi,h a csatlakozó másik oldalába honnan szerzek olyan kis érintkező lábacskát. Kérdésem,h akkor ebből a csatlakozóból elég 1 száll vezetéket kijuttatnom a motortérbe és ebből ágazhat 2 felé a ködlámpákhoz? :) Valamint milyen ellenállású vezetékre van szükség? Fel kell fűzni a lámpákat. Tehát először megy a bal elsőhöz, onnan megy tovább a jobbhoz. 1-es vezeték ajánlott neki szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Fel kell fűzni a lámpákat. Tehát először megy a bal elsőhöz, onnan megy tovább a jobbhoz. 1-es vezeték ajánlott neki szerintem. lehet egy buta kérdésem? :) Annyira azért nem vagyok jártas az elektronikában! Mi az, hogy 1-es vezeték? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 lehet egy buta kérdésem? :) Annyira azért nem vagyok jártas az elektronikában! Mi az, hogy 1-es vezeték? :) 1négyzetmm Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Egy '90-es A Vectra tankajtó kp zár motorja jó az Astrába??? Nincs róla képed? Végülis szinte mindent be lehet oda hekkelni, mert van hely bőven. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dundy Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Sziasztok! Ma reggelt megszünt a km óra mutatni a sebességet és az óraállás sem pörög. Első nekifutásra hol érdemes nézelődnöm pontosan? Egyszer régebben még szétszedtem a műszerfalat, háttérizzó csere kapcsán, de gondoltam megkérdezem a hozzáértőket, hogy mi mással lehet próbálkozni - hisz a műszerfal szétszedése eléggé macerás folyamat. :) Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kiskoru Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 csak sokminenről megfeledkeztél :) olvasgatnod kellene a fórumot visszafelé is, és rájönnél, hogy sok astrában (évjárattól kiviteltől függően) nincs benne minden kábel, pl fordulatszámmérőhöz, lámpás kapaszkodóhoz, board hoz ködlámpákhoz, és a most tárgyalt visszajelzőhöz se. ha mindnekinek plug and play lenne, akkor fel se hozódott volna a téma. ja és 2400Ft ért ez tuti gyári GM relé? Olvastam napközban a válaszod és körbenéztem F-es ismerősök között. Meglepő, hogy egy azon évjárat és tipus között is mekkora különbségek vannak elektromosságban. Ahogy írod van akinél bent van bizonyos vezették köteg. Találtunk olyan kialakítást ami szinte fapados. Az elektromos rajz.... Nem biztos, hogy hinnék neki. Főleg ezek után. Szerintem ez az ecotec-es széria ( a sajátról beszélek ) valami átmenet lehet az újabb széria/tipus felé. Lehet úgy összegezni, hogy az ecotec motoros x14xe gépeknél remélhetően így van kialakítva. A relé: gm katalógusból nézték ki. Elvileg van száma, ha csak nem a csomagoló anyagon volt. Pesten X.ker-ben 3000 felett adták volna. Olvasgatás visszafelé: Most véletlenül megtaláltam egy bejegyzést X4-ről. Ami nekem most égetően fontos bal első lámpa miatt. Lehet, hogy az előzőekben rossz keresést választottam. De majd összejön.. Igyekszem. Bocs! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Sziasztok! Ma reggelt megszünt a km óra mutatni a sebességet és az óraállás sem pörög. Első nekifutásra hol érdemes nézelődnöm pontosan? Egyszer régebben még szétszedtem a műszerfalat, háttérizzó csere kapcsán, de gondoltam megkérdezem a hozzáértőket, hogy mi mással lehet próbálkozni - hisz a műszerfal szétszedése eléggé macerás folyamat. :) Köszi! Valszeg a kilóméteróra spirálja szakadt el. Ki kell venni a műszeregységet, ha ki tudod húzni a gégecsőből a bowdent akkor tuti. Ebből az alkatrészből csak gyárit érdemes venni, mert sokan megjárták az utángyártottal, kattogott, ugrállt a mutató. Vagy esetleg csak leakadt az óráról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Olvastam napközban a válaszod és körbenéztem F-es ismerősök között. Meglepő, hogy egy azon évjárat és tipus között is mekkora különbségek vannak elektromosságban. Ahogy írod van akinél bent van bizonyos vezették köteg. Találtunk olyan kialakítást ami szinte fapados. Az elektromos rajz.... Nem biztos, hogy hinnék neki. Főleg ezek után. Szerintem ez az ecotec-es széria ( a sajátról beszélek ) valami átmenet lehet az újabb széria/tipus felé. Lehet úgy összegezni, hogy az ecotec motoros x14xe gépeknél remélhetően így van kialakítva. A relé: gm katalógusból nézték ki. Elvileg van száma, ha csak nem a csomagoló anyagon volt. Pesten X.ker-ben 3000 felett adták volna. Olvasgatás visszafelé: Most véletlenül megtaláltam egy bejegyzést X4-ről. Ami nekem most égetően fontos bal első lámpa miatt. Lehet, hogy az előzőekben rossz keresést választottam. De majd összejön.. Igyekszem. Bocs! jaja ez bizony így van, van hogy egy fiatal autóban benne van, de van hogy egy pár évvel idősebben már nincs. nagyon függ az elektromos része az astráknak az évtől, és a felszereltségi szintjétől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Elméletileg elég lenne 1 relé, amit találtál a másik relé helyén az egy rövidzár a hátsóhoz, a másik relé érintkezőit helyettesíti. Azt is érdemes relére cserélni, mert a rövidzárral ha bekapcsoltam az elsőt bekapcsolt a hátsó is. Nem volt a kettő független egymástól. csak 1 db relét tettem a biztitáblába az első ködöshöz,a hátsónál maradt aza rövidzár panel és képzeljétek még így is külön kapcsolható az első ködös a hátsótól, legalábbis a kapcsoló visszajelző izzója szerint, mert még nem vittem el a 12v-ot az első ködöshöz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 csak 1 db relét tettem a biztitáblába az első ködöshöz,a hátsónál maradt aza rövidzár panel és képzeljétek még így is külön kapcsolható az első ködös a hátsótól, legalábbis a kapcsoló visszajelző izzója szerint, mert még nem vittem el a 12v-ot az első ködöshöz! Egy olyan kérdésem lenne olvasgatva a szerelésed folyamatát. Hogy neked sem volt be vezetékelve sehova, de ahogy értelmezem a bizti táblába és a sok pines csatlakozóba, a bal küszöbnél oda be volt húzva? és onnan tol húztad a lámpákhoz és a kapcsolóhoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Egy olyan kérdésem lenne olvasgatva a szerelésed folyamatát. Hogy neked sem volt be vezetékelve sehova, de ahogy értelmezem a bizti táblába és a sok pines csatlakozóba, a bal küszöbnél oda be volt húzva? és onnan tol húztad a lámpákhoz és a kapcsolóhoz? Igen,nekem szerencsém volt, megvolt eleve a kapcsolom aljzata; csak be kellett dúgni a helyére a kapcsolót + relé + 1 biztosíték a biztitáblába,nekem csak a sokpolusú karosszéricsattól kell majd elvinnem egy szál vezetéket a ködlámpákig,de az még nincs kész Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Igen,nekem szerencsém volt, megvolt eleve a kapcsolom aljzata; csak be kellett dúgni a helyére a kapcsolót + relé + 1 biztosíték a biztitáblába,nekem csak a sokpolusú karosszéricsattól kell majd elvinnem egy szál vezetéket a ködlámpákig,de az még nincs kész Ja ok akkor értem de nekem viszont nincs a kapcsoló ajzatja sem szal semmi nem lessz:D Na mind1 én majd ezt alkalom adtán akkor szak emberre bizom:D KÖSSZ Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 csak 1 db relét tettem a biztitáblába az első ködöshöz,a hátsónál maradt aza rövidzár panel és képzeljétek még így is külön kapcsolható az első ködös a hátsótól, legalábbis a kapcsoló visszajelző izzója szerint, mert még nem vittem el a 12v-ot az első ködöshöz! Persze, hogy külön kell kapcsolni. Ahátsó reléje is csak a kapcsolóig ad áramot, ha fel ven kapcsolva az első. Ez azért van, hogy felkapcsolt első ködös esetén, hjelzővel is tudj hátsó ködöst kapcsolni. Ugyanis az elsőnek a hjelzővel együtt kell működni, míg a hátsónak már kell a tomp/táv fényszóró. Viszont rendelet rendelkezik arról, hogy az első nem mehet a hátsó nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Ja ok akkor értem de nekem viszont nincs a kapcsoló ajzatja sem szal semmi nem lessz:D Na mind1 én majd ezt alkalom adtán akkor szak emberre bizom:D KÖSSZ Hja! Akkor neked az tényleg kemény dió! Abba én sem vágnék bele magam úgy,h teljesen a kapcsolótól kell kiépíteni mindent. Neked milyen évjáratú a géped? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Persze, hogy külön kell kapcsolni. Ahátsó reléje is csak a kapcsolóig ad áramot, ha fel ven kapcsolva az első. Ez azért van, hogy felkapcsolt első ködös esetén, hjelzővel is tudj hátsó ködöst kapcsolni. Ugyanis az elsőnek a hjelzővel együtt kell működni, míg a hátsónak már kell a tomp/táv fényszóró. Viszont rendelet rendelkezik arról, hogy az első nem mehet a hátsó nélkül. és úgy nem lehet bekötni,h ha csak helyzetjelző van akkor is világítson a hátsó ködlámpa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Nincs róla képed? Végülis szinte mindent be lehet oda hekkelni, mert van hely bőven. majd csinálok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 Hja! Akkor neked az tényleg kemény dió! Abba én sem vágnék bele magam úgy,h teljesen a kapcsolótól kell kiépíteni mindent. Neked milyen évjáratú a géped? 2002 Utolsó széria:D amibe MINDENT elfelejtettek bele tenni. Na mondjuk már messze nem fapados szal... de könyebb lett volna ha beraknak bele mindent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve November2, 2009 Megoszt Elküldve November2, 2009 2002 Utolsó széria:D amibe MINDENT elfelejtettek bele tenni. Na mondjuk már messze nem fapados szal... de könyebb lett volna ha beraknak bele mindent. hát igen,a classic-okról nem sok jót lehet hallani kábelezés ügyileg:S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts