tothlaszlo Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Szevasztok! A probléma a következő: 2napja cseréltük ki a kazis rádiót mp3-asra akkor és azelőtt még csak az egyik fűtéskapcsoló háttere nem világított, tegnap viszont már egyetlen egy kapcsoló sem mármint a fűtéskapcsolók meg az alattalévő kapcsoló sem. Lehet valami köze a rádiócseréhez? Mert ugye az egyik kapcsoló már pár hónapja nem világított mostmeg a többi is megadta magát. Előre is kösz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Azért vettem ki, mert bekerült a gyári. Nem sok a vezetéke, minden ott van hozzá a műszeregységnél. Kell még neked? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Szevasztok! A probléma a következő: 2napja cseréltük ki a kazis rádiót mp3-asra akkor és azelőtt még csak az egyik fűtéskapcsoló háttere nem világított, tegnap viszont már egyetlen egy kapcsoló sem mármint a fűtéskapcsolók meg az alattalévő kapcsoló sem. Lehet valami köze a rádiócseréhez? Mert ugye az egyik kapcsoló már pár hónapja nem világított mostmeg a többi is megadta magát. Előre is kösz! lehet megrángattátok, és nem érintkezik, de elképzelhtő, hogy simán kiégtek :) Kell még neked? :) szerinted én miért kérdeztem? km órát átengedtem neked :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 csak rá kell dugni, vagy van amit át kell forrasztani?? időt, ésdátumot is tudja ugyan úgy? :) Nem, azt a kijelződ (DID vagy TID) tudja, arra kell rákötni. Kell még neked? :) Úgy néz ki nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Nem, azt a kijelződ (DID vagy TID) tudja, arra kell rákötni. Úgy néz ki nem. jaakkor ez nem a kijelző, hanem csak egy + doboz, amit nem is látunk, és a kijelző marad a gyári de ha kell, akkor tárgytalan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 jaakkor ez nem a kijelző, hanem csak egy + doboz, amit nem is látunk, és a kijelző marad a gyári Így van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Így van :) Egészen pontosan mit tud? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Egészen pontosan mit tud? Úgy látom, neked már semmit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Úgy látom, neked már semmit. :) neki kiírná, hogy OFF :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
here Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Nem lehet inkább, hogy a riasztó rajtafelejti a feszejt a zármotoron? Így hiába nyitod kulccsal a motor mindig lehuzza mert úgy kapja a feszültséget? Ha kézzel húzod a gombot akkor is visszahúzza? Hátsó ajtóknál is? Zárd be magad távirányítóval aztán belülről próbálkozz a gombhuzogatással. Nem hiszem, már leégtek volna a motorok. ugy csináltam, magamrazártam a kocsit, és ráncigáltam a gombot, de ugyanaz, visszahuzza !!!!!!!!! de ha nem a riasztó távkapcsal zárom be a kocsit akkor semmi gond :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Egészen pontosan mit tud? Dobj egy mailcímet privátban és elküldöm a doksiját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október29, 2009 Megoszt Elküldve Október29, 2009 Nem hiszem, már leégtek volna a motorok. ugy csináltam, magamrazártam a kocsit, és ráncigáltam a gombot, de ugyanaz, visszahuzza !!!!!!!!! de ha nem a riasztó távkapcsal zárom be a kocsit akkor semmi gond :) Az általad említett jelenség akkor fordul elő, ha a riasztó nem impulzusokkal vezérli a zárást ill. nyitást hanem folyamatos jellel. A riasztódon elvileg 3,5sec. vagy 0.7sec.-ig tartó impulzust lehet beállítani(DIP4). Ha mégis folyamatosan ott van a "zár" jel, akkor lehet, hogy a riasztód beszerelésekor nem építettek be relémodult a riasztó és a kp.zár vezérlő közé, hanem a riogatód kimenete direktben hajtja a kp. vezt. Nézd meg a riasztóból kijövő szürke, barna vezetékeket ( szürke-barna-piros vezetékből álló külön stekkeren van) van-e rajtuk relémodul vagy direktbe csatlakoznak a kp vez. szálaihoz Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Nem hiszem, már leégtek volna a motorok. ugy csináltam, magamrazártam a kocsit, és ráncigáltam a gombot, de ugyanaz, visszahuzza !!!!!!!!! de ha nem a riasztó távkapcsal zárom be a kocsit akkor semmi gond :) Lehet a motorok véghelyzetben "áramtalanítják" magukat egy véghelyzet kapcsolóval, de amint manuálisan kimozdítod a véghelyzetből rögtön kap feszejt és visszahúzza magát. De az is lehet hogy simán bírják a motorok a folyamatos feszültséget. Bár nem ismerem a kpz motorok belvilágát igy csak találgatás részemről. Azért a kpz csatlakozójára rámérnék multiméterrel, hogy van-e ott távirányítóval bezárva feszej. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zolka Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Sziasztok! Úgy döntöttem mégis megprobálkozom magam az első ködlámpa bekötésével. Azt írtátok,h relére is szükség van. Az a kérdés akkor,h 2 db-ot kell vennem,mert kellene egy a hátsóhoz is? Most a biztitáblán a hátsónál nem relé van, hanem valami réz összekötő-panel,de ez gyári lehet én még ehhez nem nyúltam hozzá. Akkor ezt a hátsót is ki kell cserélni relére? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Sziasztok! Úgy döntöttem mégis megprobálkozom magam az első ködlámpa bekötésével. Azt írtátok,h relére is szükség van. Az a kérdés akkor,h 2 db-ot kell vennem,mert kellene egy a hátsóhoz is? Most a biztitáblán a hátsónál nem relé van, hanem valami réz összekötő-panel,de ez gyári lehet én még ehhez nem nyúltam hozzá. Akkor ezt a hátsót is ki kell cserélni relére? Sok cseresznyét hozzá. Ha meg cisnáltad akkor majd segíthetnél nekem is ugyanis én is tervezem a beépítést:P Esetleg fotókat nem csinállsz?:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Sok cseresznyét hozzá. Ha meg cisnáltad akkor majd segíthetnél nekem is ugyanis én is tervezem a beépítést:P Esetleg fotókat nem csinállsz?:) jó ötlet, és akkor mehet a gyíkba Link to comment Megosztás: More sharing options...
S.Zoli Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Sziasztok. egy kis segítségre lenne szükségem. Volt egy bejelzésem a sárga motorkód lámpával, kivillogtattam a kódot, és az jött ki, hogy EGR hiba van. A kérdésem az lenne, hogy az EGR szokott-e elkoszolódni, szóval egy tisztítás segíthet-e a problémán. A másik pedig az, hogy pontosan hol van? 1.6 8V X16szr motor van a gépembe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Steve Boy Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Sziasztok Cartársak! Van egy kis problémám! A műszerfalban kicseréltem az izzókat ledesekre, azonban egy furcsaságra lettem figyelmes... Gyújtás ráadásánál halványan világítanak a ledek, valamint leállításnál szintén halványan, de felvillan a motorhiba visszajelzőm. :) Valakinek van ötlete mitől lehet eza két jelenség? Előre is köszönöm!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Sziasztok. egy kis segítségre lenne szükségem. Volt egy bejelzésem a sárga motorkód lámpával, kivillogtattam a kódot, és az jött ki, hogy EGR hiba van. A kérdésem az lenne, hogy az EGR szokott-e elkoszolódni, szóval egy tisztítás segíthet-e a problémán. A másik pedig az, hogy pontosan hol van? 1.6 8V X16szr motor van a gépembe. Nem tudom hol van, mert nekem nincs, de akinek van az lezárje nem takarítja, mindjárt elmondják a többiek. Sziasztok Cartársak! Van egy kis problémám! A műszerfalban kicseréltem az izzókat ledesekre, azonban egy furcsaságra lettem figyelmes... Gyújtás ráadásánál halványan világítanak a ledek, valamint leállításnál szintén halványan, de felvillan a motorhiba visszajelzőm. :) Valakinek van ötlete mitől lehet eza két jelenség? Előre is köszönöm!! Érdekes, izzóval nem csinálta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Sziasztok Cartársak! Van egy kis problémám! A műszerfalban kicseréltem az izzókat ledesekre, azonban egy furcsaságra lettem figyelmes... Gyújtás ráadásánál halványan világítanak a ledek, valamint leállításnál szintén halványan, de felvillan a motorhiba visszajelzőm. :) Valakinek van ötlete mitől lehet eza két jelenség? Előre is köszönöm!! A motorhiba-visszajelző problémáját én is tapasztaltam, sőt nekem az index se teljesen normálisan viselkedett LED-es visszajelzővel, úgyhogy arra a két helyre visszatettem az izzókat. Gondolom az ECU-ban van valami az izzómeghajtó kimeneten (felhúzóellenállás, vagy ilyesmi), ami egy izzót még nem gyújt ki, de a LED kisebb áramfelvétele miatt már világít tőle. Megpróbálhatsz egy 220Ohm/1W ellenállást párhuzamosan bekötni a foglalatba esetleg, ami szimulálná az izzó áramfelvételét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Steve Boy Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Érdekes, izzóval nem csinálta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
S.Zoli Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Nem tudom hol van, mert nekem nincs, de akinek van az lezárje nem takarítja, mindjárt elmondják a többiek. Hmm. köszi. Ez már kiindulási alapnak jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Steve Boy Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 A motorhiba-visszajelző problémáját én is tapasztaltam, sőt nekem az index se teljesen normálisan viselkedett LED-es visszajelzővel, úgyhogy arra a két helyre visszatettem az izzókat. Gondolom az ECU-ban van valami az izzómeghajtó kimeneten (felhúzóellenállás, vagy ilyesmi), ami egy izzót még nem gyújt ki, de a LED kisebb áramfelvétele miatt már világít tőle. Megpróbálhatsz egy 220Ohm/1W ellenállást párhuzamosan bekötni a foglalatba esetleg, ami szimulálná az izzó áramfelvételét. Köszönöm a segítséget, holnap megpróbálkozok vele! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 nekem izzó van benne, és leállításkor felvillan egy kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Steve Boy Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Mégegy kérdées! A világítás kapcsolón lévő fényerőszabályzóval a ledek fényerejét is lehet állítani?Csak mert mikor beraktam őket, megpróbáltam és elkezdtek halványodni, majd visszaerősödtek egy pillanat múlva azóta nem reagálnak a "szabályzásra". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts