Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nincs ilyen visszajelző - nekem sincs - ha csak a fordulatmérős műszeregységben nincs!? (mert hát az üzemanyagszintjeltőnek sincs fényvisszajelzése a nem fordulatmérős egységekben mig a fordulatmérősekben jelzi az alacsony üzemanyagszintet) :D

nincs

amelyik autónak van ződ, annak a kapcsoló mellett nincs semmi visszajelző.

Elküldve
Nektek van a tompítottnak zöld visszajelzője?

Más autókban szokott lenni!

Vagy ki van égve? Nekem, mióta meg van, nem volt ilyen visszajelzőm.

A zöld jel a helyzetjelzőé szokott lenni más autókban. Amúgy a világításkapcsolónál amelyik erősebben világít, az van felkapcsolva. Bonyi?

Elküldve
A zöld jel a helyzetjelzőé szokott lenni más autókban. Amúgy a világításkapcsolónál amelyik erősebben világít, az van felkapcsolva. Bonyi?

:D

nem egycsi :)

Elküldve

Sziasztok!

16 év után meghaltak az amúgy kitünően szóló első oldali gyári hangszóróim.Nem a csicsergők hanem a 2utasok az ajtóban.

Szeretném őket kicserélni, de ahogy néztem úgy oldották meg a gyárban, hogy az egész ajtókárpitot meg kell bontani, mert a rácsot levéve nem férnek ki.Tudnátok javasolni valami megoldást erre?

Még annyit szeretnék kérdezni, hogy ti milyen hanszórót javasolnátok?

köszi a választ előre is!

üdv :D

Elküldve
Sziasztok!

16 év után meghaltak az amúgy kitünően szóló első oldali gyári hangszóróim.Nem a csicsergők hanem a 2utasok az ajtóban.

Szeretném őket kicserélni, de ahogy néztem úgy oldották meg a gyárban, hogy az egész ajtókárpitot meg kell bontani, mert a rácsot levéve nem férnek ki.Tudnátok javasolni valami megoldást erre?

Még annyit szeretnék kérdezni, hogy ti milyen hanszórót javasolnátok?

köszi a választ előre is!

üdv :D

első körben van a gyik, a gyakran ismétlődő kérdések topikja, ott van egy leírás az ajtóburkolat leszedéséről.

másodsorban pedig van egy tuning topik, azon belül pedig hifi, ott felvilágosítanak.

harmadsorban nem kétutas hangszóró van gyárilag, hanem "szélessávú"

Elküldve

Sziasztok. Egy olyan problémám lenne hogy, beszereltem az elektromos antennát ami teljesen jól működik. De ha felkapcsolom a lámpát tompiított-ra akkor a rádió mindeggyik adón sistereg. 6000K-s Xenon szettem van. Mit lehet vele csinállni?

Elküldve
Sziasztok. Egy olyan problémám lenne hogy, beszereltem az elektromos antennát ami teljesen jól működik. De ha felkapcsolom a lámpát tompiított-ra akkor a rádió mindeggyik adón sistereg. 6000K-s Xenon szettem van. Mit lehet vele csinállni?

ki kell dobni a kszenont

Elküldve
OK Taníts mester. Na de viccen kívül valami ÉPP-KÉZ-LÁB 5let? esetleg valaki?

az okozza a sistergést, nem is rég írták, hogy milyet kell minimum venni, megogy ha régifajta, akkor azért is.

zajszűrőkkel lehet próbálkozni a trafókon...

Elküldve
az okozza a sistergést, nem is rég írták, hogy milyet kell minimum venni, megogy ha régifajta, akkor azért is.

zajszűrőkkel lehet próbálkozni a trafókon...

Hát nem tudom pontosan mit akarsz ezzel mondani:D minimum milyet vegyek, miből? És mi a régi fajta?

Elküldve
Hát nem tudom pontosan mit akarsz ezzel mondani:D minimum milyet vegyek, miből? És mi a régi fajta?

van kiomondott kszenon topik

ott le van írva.

Elküldve

Az antennához be kell kötni egy zavarszűrőt.

Elküldve

Heló

Olyan problémám lenne, hogy ha ledes helyzetjelzőt teszek az első fényszórókba akor a baloldali mindig meghal.

Először rendesen működik pár hétig, aztán elkezd villogni, majd a legvégén kiég. De cak a bal oldal.

Mi lehet a baj? (Eddig már két izzó égett ki, mind a 2 más márka volt.)

Elküldve
Heló

Olyan problémám lenne, hogy ha ledes helyzetjelzőt teszek az első fényszórókba akor a baloldali mindig meghal.

Először rendesen működik pár hétig, aztán elkezd villogni, majd a legvégén kiég. De cak a bal oldal.

a bolt helyzetjelzők valószínűleg ki si fognak égni, azt csak érdeksség, hogy csak egyikoldalon...

kicsi az ellenállás bennük!

Elküldve
a bolt helyzetjelzők valószínűleg ki si fognak égni, azt csak érdeksség, hogy csak egyikoldalon...

kicsi az ellenállás bennük!

Vmi megoldás....?

Vagy marad a régi egyszerű üveg....?

Elküldve
Heló

Az enyémben is meghaltak mindig,tettem bele normál izzót a végén. :D

Mint azt Novy írta,kicsi bennük az ellenállás.

Elküldve

Én is azon filózok, hogy felhasználok egy ikont a műszeregységben, hogy visszajelezze a tompítottat. Szerintetek elég ha párhuzamosom kötöm az egyik piláccsal?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.