Novy Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Nincs ilyen visszajelző - nekem sincs - ha csak a fordulatmérős műszeregységben nincs!? (mert hát az üzemanyagszintjeltőnek sincs fényvisszajelzése a nem fordulatmérős egységekben mig a fordulatmérősekben jelzi az alacsony üzemanyagszintet) :D nincs amelyik autónak van ződ, annak a kapcsoló mellett nincs semmi visszajelző. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Nektek van a tompítottnak zöld visszajelzője? Más autókban szokott lenni! Vagy ki van égve? Nekem, mióta meg van, nem volt ilyen visszajelzőm. A zöld jel a helyzetjelzőé szokott lenni más autókban. Amúgy a világításkapcsolónál amelyik erősebben világít, az van felkapcsolva. Bonyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 A zöld jel a helyzetjelzőé szokott lenni más autókban. Amúgy a világításkapcsolónál amelyik erősebben világít, az van felkapcsolva. Bonyi? :D nem egycsi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Tegnap este vmiért sz@r volt a képfeltöltés, ezért csak ma tudtam feltolni a képeket: TECC. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sunrise85 Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Sziasztok! 16 év után meghaltak az amúgy kitünően szóló első oldali gyári hangszóróim.Nem a csicsergők hanem a 2utasok az ajtóban. Szeretném őket kicserélni, de ahogy néztem úgy oldották meg a gyárban, hogy az egész ajtókárpitot meg kell bontani, mert a rácsot levéve nem férnek ki.Tudnátok javasolni valami megoldást erre? Még annyit szeretnék kérdezni, hogy ti milyen hanszórót javasolnátok? köszi a választ előre is! üdv :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Tegnap este vmiért sz@r volt a képfeltöltés, ezért csak ma tudtam feltolni a képeket: http://kepfeltoltes.hu/091028/20091027034_...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/091028/20091027032_...ltoltes.hu_.jpg TECC. :) Most se jó :D Talán késöbb... szerk. már jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Most se jó :D Talán késöbb... Na, akkor mindjárt átteszem máshova. szerk:Meg is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Sziasztok! 16 év után meghaltak az amúgy kitünően szóló első oldali gyári hangszóróim.Nem a csicsergők hanem a 2utasok az ajtóban. Szeretném őket kicserélni, de ahogy néztem úgy oldották meg a gyárban, hogy az egész ajtókárpitot meg kell bontani, mert a rácsot levéve nem férnek ki.Tudnátok javasolni valami megoldást erre? Még annyit szeretnék kérdezni, hogy ti milyen hanszórót javasolnátok? köszi a választ előre is! üdv :D első körben van a gyik, a gyakran ismétlődő kérdések topikja, ott van egy leírás az ajtóburkolat leszedéséről. másodsorban pedig van egy tuning topik, azon belül pedig hifi, ott felvilágosítanak. harmadsorban nem kétutas hangszóró van gyárilag, hanem "szélessávú" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Na, akkor mindjárt átteszem máshova. pont akkor lett jó amikor elküldtem a hsz-t amúgy szép fénye van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Sziasztok. Egy olyan problémám lenne hogy, beszereltem az elektromos antennát ami teljesen jól működik. De ha felkapcsolom a lámpát tompiított-ra akkor a rádió mindeggyik adón sistereg. 6000K-s Xenon szettem van. Mit lehet vele csinállni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Sziasztok. Egy olyan problémám lenne hogy, beszereltem az elektromos antennát ami teljesen jól működik. De ha felkapcsolom a lámpát tompiított-ra akkor a rádió mindeggyik adón sistereg. 6000K-s Xenon szettem van. Mit lehet vele csinállni? ki kell dobni a kszenont Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 ki kell dobni a kszenont OK Taníts mester. Na de viccen kívül valami ÉPP-KÉZ-LÁB 5let? esetleg valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 OK Taníts mester. Na de viccen kívül valami ÉPP-KÉZ-LÁB 5let? esetleg valaki? az okozza a sistergést, nem is rég írták, hogy milyet kell minimum venni, megogy ha régifajta, akkor azért is. zajszűrőkkel lehet próbálkozni a trafókon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 az okozza a sistergést, nem is rég írták, hogy milyet kell minimum venni, megogy ha régifajta, akkor azért is. zajszűrőkkel lehet próbálkozni a trafókon... Hát nem tudom pontosan mit akarsz ezzel mondani:D minimum milyet vegyek, miből? És mi a régi fajta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Hát nem tudom pontosan mit akarsz ezzel mondani:D minimum milyet vegyek, miből? És mi a régi fajta? van kiomondott kszenon topik ott le van írva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 OK Taníts mester. Na de viccen kívül valami ÉPP-KÉZ-LÁB 5let? esetleg valaki? A trafók zavarnak be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 A trafók zavarnak be. Igen ezt én is gyanítottam. Csak azt nem tudom, hogy hogyan lehet orvosolni a xenon kidobása nélkül:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Sziasztok. Egy olyan problémám lenne hogy, beszereltem az elektromos antennát ami teljesen jól működik. De ha felkapcsolom a lámpát tompiított-ra akkor a rádió mindeggyik adón sistereg. 6000K-s Xenon szettem van. Mit lehet vele csinállni? Az antennához be kell kötni egy zavarszűrőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Heló Olyan problémám lenne, hogy ha ledes helyzetjelzőt teszek az első fényszórókba akor a baloldali mindig meghal. Először rendesen működik pár hétig, aztán elkezd villogni, majd a legvégén kiég. De cak a bal oldal. Mi lehet a baj? (Eddig már két izzó égett ki, mind a 2 más márka volt.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Az antennához be kell kötni egy zavarszűrőt. És az hogy néz ki mi az hol lehet venni mennyié?:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Heló Olyan problémám lenne, hogy ha ledes helyzetjelzőt teszek az első fényszórókba akor a baloldali mindig meghal. Először rendesen működik pár hétig, aztán elkezd villogni, majd a legvégén kiég. De cak a bal oldal. Mi lehet a baj? (Eddig már két izzó égett ki, mind a 2 más márka volt.) a bolt helyzetjelzők valószínűleg ki si fognak égni, azt csak érdeksség, hogy csak egyikoldalon... kicsi az ellenállás bennük! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 a bolt helyzetjelzők valószínűleg ki si fognak égni, azt csak érdeksség, hogy csak egyikoldalon... kicsi az ellenállás bennük! Vmi megoldás....? Vagy marad a régi egyszerű üveg....? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Heló Olyan problémám lenne, hogy ha ledes helyzetjelzőt teszek az első fényszórókba akor a baloldali mindig meghal. Először rendesen működik pár hétig, aztán elkezd villogni, majd a legvégén kiég. De cak a bal oldal. Mi lehet a baj? (Eddig már két izzó égett ki, mind a 2 más márka volt.) Az enyémben is meghaltak mindig,tettem bele normál izzót a végén. :D Mint azt Novy írta,kicsi bennük az ellenállás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Vmi megoldás....? Vagy marad a régi egyszerű üveg....? szét kellszedni, és kicserélni az ellenállásokat legaláb 650esre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 A zöld jel a helyzetjelzőé szokott lenni más autókban. Amúgy a világításkapcsolónál amelyik erősebben világít, az van felkapcsolva. Bonyi? Én is azon filózok, hogy felhasználok egy ikont a műszeregységben, hogy visszajelezze a tompítottat. Szerintetek elég ha párhuzamosom kötöm az egyik piláccsal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts