FPepe Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Nem, csak ezek szerintem nagyon gagyin néznek ki. :) Nekem a Vectráé kimondottan tetszik, csak ritka és horror ára van (most néztem ebay-en, 400Euroért :D ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Nekem a Vectráé kimondottan tetszik, csak ritka és horror ára van (most néztem ebay-en, 400Euroért :D ). Annyiért már Vectrát lehet venni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Nem, csak ezek szerintem nagyon gagyin néznek ki. :) nem kicsit, meg akad panasz is rájuk. nekem azt tetszik, mikor a mutató ugrándozik, és nem egy szám írja ki, vagy egy lépcsősen ugráló lcd ikon megy... de kinek mi :D kadetét beleht berhelni astrába azt tudom,volt is itt erről egy projektbemutatás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 nem kicsit, meg akad panasz is rájuk. nekem azt tetszik, mikor a mutató ugrándozik, és nem egy szám írja ki, vagy egy lépcsősen ugráló lcd ikon megy... de kinek mi :D kadetét beleht berhelni astrába azt tudom,volt is itt erről egy projektbemutatás. Azért az Astra fordulatszámmérője nem arról híres, hogy ugrál. Elég lusta szerkezet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cser Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Hali mindekinek!Egy olyan kérdésem lenne hogy valaki nem tudná nekem leírni hogy a biztosíték táblánál hova hány amperos biztosíték kell.Nekem egy 1.4-es 92-es opel astra f-em van.Csak hogy tudjam hogy hova hány amperos biztosíték kell.Mert szerintem nekem sok helyen kisebb van mint ami kellene.Az is jó ha csak valaki leírja vag yküld képet vagy akármi.Előre is köszönöm.VAgy akr küldhettek egy oldalt is amire le van írva hogy mennyi az előirt.Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Hali mindekinek!Egy olyan kérdésem lenne hogy valaki nem tudná nekem leírni hogy a biztosíték táblánál hova hány amperos biztosíték kell.Nekem egy 1.4-es 92-es opel astra f-em van.Csak hogy tudjam hogy hova hány amperos biztosíték kell.Mert szerintem nekem sok helyen kisebb van mint ami kellene.Az is jó ha csak valaki leírja vag yküld képet vagy akármi.Előre is köszönöm.VAgy akr küldhettek egy oldalt is amire le van írva hogy mennyi az előirt.Előre is köszönöm. Nekem a biztositékok helyei körül az oda való biztositék szine van festve, nem lehet eltéveszteni...tiédben nincs igy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Nekem a biztositékok helyei körül az oda való biztositék szine van festve, nem lehet eltéveszteni...tiédben nincs igy? Nekem nincs benne színnel jelölve azt hiszem, de megyek csinálok neked képet és feltölöm még ma! Illetve a könyv képét is feltudom tlteni de nekem nem eggyezik az autóval találtam benne eltéréseket!!! Képek 1óra múlva linkelem, csak kajálok előtte:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Nekem nincs benne színnel jelölve azt hiszem, de megyek csinálok neked képet és feltölöm még ma! Illetve a könyv képét is feltudom tlteni de nekem nem eggyezik az autóval találtam benne eltéréseket!!! Képek 1óra múlva linkelem, csak kajálok előtte:) Nekem is van hozzá könyv - igaz, németül, és az szerint le is irhattam volna, de nem volt kedvem annyit pötyögni :) - de nekem egyeznek a könyvben leirtak a valósággal.(Legalábbis úgy rémlik) Persze, abban benne van minden mig a valóságban az autóban csak a felszereltségtől függően vannak a biztik. ..... pl. itt is egész jól látszanak :D igaz, ezen a "te korabeliden" meg még/már nem.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 :D képek csúsznak kicsit mert most vettem észre hogy nincs cd-maghajtóm a gépbe, és nem tudom telepitetni a telót. De amint ittvan szobatársam virtuálcd-ként megoldjuk... De az előző hsz. 2. képével nagyjábol azonos, illetve ez valóban szinekkel jelölt! Egyébként pedig C14NZ táblája lessz ez, mert úgylátszik még ez is igen igen másképp néz ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Hali mindekinek!Egy olyan kérdésem lenne hogy valaki nem tudná nekem leírni hogy a biztosíték táblánál hova hány amperos biztosíték kell.Nekem egy 1.4-es 92-es opel astra f-em van.Csak hogy tudjam hogy hova hány amperos biztosíték kell.Mert szerintem nekem sok helyen kisebb van mint ami kellene.Az is jó ha csak valaki leírja vag yküld képet vagy akármi.Előre is köszönöm.VAgy akr küldhettek egy oldalt is amire le van írva hogy mennyi az előirt.Előre is köszönöm. Remélem ez segít vmit: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cser Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Nekem a biztositékok helyei körül az oda való biztositék szine van festve, nem lehet eltéveszteni...tiédben nincs igy? Nekem sincs szinnel jelölve a biztosíték helye,de azért köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cser Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 az az igazság hogy nekem nem ilyen a biztosíték táblám.Sima fekete biztosíték tábla.De majd valahogy elemzem a dolgokat azt megoldom.Köszönöm a gyors segítséget meg válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 az az igazság hogy nekem nem ilyen a biztosíték táblám.Sima fekete biztosíték tábla.De majd valahogy elemzem a dolgokat azt megoldom.Köszönöm a gyors segítséget meg válaszokat. Nem a szín számít, a képen a tábla el van forgatva 90-fokkal, és nincsenek felette a relék. Tuti, hogy nem ilyen? Nem két sorban vannak a biztik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cser Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Nem a szín számít, a képen a tábla el van forgatva 90-fokkal, és nincsenek felette a relék. Tuti, hogy nem ilyen? Nem két sorban vannak a biztik? De 2 sorban van nekem is.Lehet hogy ilyesmi.megnézem azt megprobálom beazonosítani azokat a helyeket ahova nekem vannak rakva biztosítákok azt megnézem hogy ott neked milyen szinüre van festve.Azt majd kiderül jó-e vagy nem.Köszönöm a segítségedet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dani89rk Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Nekem vmé nem ment teganp du. a fórum ezért képek csak most itt; http://kep.tar.hu/dani89rk/50656374#2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Nekem vmé nem ment teganp du. a fórum ezért képek csak most itt; http://kep.tar.hu/dani89rk/50656374#2 Karbantartás volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Nekem vmé nem ment teganp du. a fórum ezért képek csak most itt; http://kep.tar.hu/dani89rk/50656374#2 Ez uaz, mint amit FPepe linelt képen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cser Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Köszönöm a képeket.Most már legalább tudom hogy hova mit tegyek.Ez nagy segítség volt köszönöm mégegyszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Köszönöm a képeket.Most már legalább tudom hogy hova mit tegyek.Ez nagy segítség volt köszönöm mégegyszer. Ha valami elakadás lenne a dologba, nézd meg ezt is, hátha segít. http://xfree.hu/album_show.tvn?aid=168908 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Sziasztok! Olvasgattam ezt a ledes témát és bevallom nekem nagyon tetszett egy audi műszerfala ami piros fénnyel jelzett vissza. Nagyon szeretném ha az astrám visszajelzői is ilyen szinnel néznének rám :D Ha kicserélem az izzókat piros ledekre akkor nekem kell hozzá külön be forrasztgatni ellenállásokat vagy pedig azzal már fel vannak szerelve ezek a ledek? Ja? És miből hány db kell? Pl: Kilométeróra, világításkapcsoló, ködlámpakapcsoló, fűtéskapcsoló, fűtőventillátor, hogy ezek mind pirossan világítsanak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Sziasztok! Olvasgattam ezt a ledes témát és bevallom nekem nagyon tetszett egy audi műszerfala ami piros fénnyel jelzett vissza. Nagyon szeretném ha az astrám visszajelzői is ilyen szinnel néznének rám :D Ha kicserélem az izzókat piros ledekre akkor nekem kell hozzá külön be forrasztgatni ellenállásokat vagy pedig azzal már fel vannak szerelve ezek a ledek? Ja? És miből hány db kell? Pl: Kilométeróra, világításkapcsoló, ködlámpakapcsoló, fűtéskapcsoló, fűtőventillátor, hogy ezek mind pirossan világítsanak? rengeteg sok mégtöbb :) nekem a középkonzolom olyasmi, nézelődj a fórumon is, meg a honlapomon is, de ha beírod a keresőbe, hogy astra F led elég sokmindent kidobál :9 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Hiába próbáltam a keresőt, sajnos nem talált az (astra f led) szó vagy szótöreddékel kapcsolatba semmit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Hiába próbáltam a keresőt, sajnos nem talált az (astra f led) szó vagy szótöreddékel kapcsolatba semmit! Ha ez segít valamennyit, nézd meg a hozzászólásom alatt, hogy én hogy csináltam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Nagyon szép munkát végeztél, én is szeretném ha így nézne ki a műszerfalam de sajna ezek csak képek, és fogylmam sincs hova kell ellenállásokat beépíteni stb. de azért köszi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október16, 2009 Megoszt Elküldve Október16, 2009 Nagyon szép munkát végeztél, én is szeretném ha így nézne ki a műszerfalam de sajna ezek csak képek, és fogylmam sincs hova kell ellenállásokat beépíteni stb. de azért köszi. :D az én oldalamon van egy két trük... meg kép az építéséről is :) nézelődj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts