daykiller Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Az mekkora probléma, hogy világít a töltésjelző lámpa, közben az akksin mérve van töltés rendesen? Akksi halódik? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Na, sikerült végre szerezni a ködlámpához reléket. Visszamentem a régi jól bevált bontóba, a srác kicipelt egy kartondobozt mondván válogass ! Annyira megörültem neki, hogy itthon gyorsan beledeztem a kapcsolókat. Íme az eredmény! Nem túl éles a kép, de a lényeg jól látszik :D 3mm-s ledeket használtál? :D Nekem egyedül még a ködlámpa kapcsolók nem lettek kékesítve. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 3mm-s ledeket használtál? :) Nekem egyedül még a ködlámpa kapcsolók nem lettek kékesítve. :D nekem meg pont azok :D vagyis az, mert csak egy van, de ha lesz kettő, akkor nem lesz gond, mert neked hálavannak kék 3mmes ledjeim :D még a lámpa kapcsolóját kellene megoldani.. de attól jobban tartok, mint a ködlámpától Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 nekem meg pont azok :D vagyis az, mert csak egy van, de ha lesz kettő, akkor nem lesz gond, mert neked hálavannak kék 3mmes ledjeim :D még a lámpa kapcsolóját kellene megoldani.. de attól jobban tartok, mint a ködlámpától Neked adta brekeke? :) Akkor azokat kaptad meg, amikről egyszer mutattam fotókat összeforrasztva, ívben. :D Használd egészséggel. :D Nekem is meg kéne már csinálni, de úgy akarom, hogy a visszajelzők ugyanolyan színűek maradjanak. Vagy olyan színű ledeket rakok bele, vagy marad az izzó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Neked adta brekeke? :D Akkor azokat kaptad meg, amikről egyszer mutattam fotókat összeforrasztva, ívben. :) Használd egészséggel. :D Nekem is meg kéne már csinálni, de úgy akarom, hogy a visszajelzők ugyanolyan színűek maradjanak. Vagy olyan színű ledeket rakok bele, vagy marad az izzó. jaja nekem még nyáron a tokaji talin, mikor miskolcon üdültek lejött. nekem úgy van kék alapból, és piros mikor múkögy 5mmel kicsit cumi megcsinálni, de megoldható faragással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 3mm-s ledeket használtál? :) Nekem egyedül még a ködlámpa kapcsolók nem lettek kékesítve. :D nem, 5 mm-est,2 raszteres ellenállással bőven befér az izzó helyére, nagyon macerás kicserélni, de megérte :D Neked adta brekeke? :D Akkor azokat kaptad meg, amikről egyszer mutattam fotókat összeforrasztva, ívben. :D Használd egészséggel. :D Nekem is meg kéne már csinálni, de úgy akarom, hogy a visszajelzők ugyanolyan színűek maradjanak. Vagy olyan színű ledeket rakok bele, vagy marad az izzó. Csak adtam belőle :D , meg kapott hozzá egy marék ellenállatot is Én meghagytam az izzókat a visszajelzésnek, mert a kapcs.ban úgyis színes müa csíkok vannak eléjük téve Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 nem, 5 mm-est,2 raszteres ellenállással bőven befér az izzó helyére, nagyon macerás kicserélni, de megérte :) Csak adtam belőle :D , meg kapott hozzá egy marék ellenállatot is Én meghagytam az izzókat a visszajelzésnek, mert a kapcs.ban úgyis színes müa csíkok vannak eléjük téve Egyelőre nem tudom hogy csináltad, mert az izzók egy műanyag tokban vannak. Az enyémben legalábbis. Abból kaptad ki az izzót és raktad az ellenállatot, ledet? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Egyelőre nem tudom hogy csináltad, mert az izzók egy műanyag tokban vannak. Az enyémben legalábbis. Abból kaptad ki az izzót és raktad az ellenállatot, ledet? :D az első ködös kapcsolójában abba a müanyagba van beforrasztva az izzó két lába, Ha átvilágítasz rajta látszanak a vezetékek a müa-ba sajtolva A hátsóban az a müa 2 darabból van, ha a külsőt leszeded a belső egy gumiszerű izé amibe csak bevan tolva az izzó ja az a müa amiben az izzók vannak lehúzható a lábakról, nem esik szét semmi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 az első ködös kapcsolójában abba a müanyagba van beforrasztva az izzó két lába, Ha átvilágítasz rajta látszanak a vezetékek a müa-ba sajtolva A hátsóban az a müa 2 darabból van, ha a külsőt leszeded a belső egy gumiszerű izé amibe csak bevan tolva az izzó ja az a müa amiben az izzók vannak lehúzható a lábakról, nem esik szét semmi! Köszi az infót. Csak az elsőét szedtem szét és abban láttam, hogy nem egyszerű a megoldása. :) Láttam, hogy bele van forrasztva, csak azt nem, hogy kiszedhető. :D Majd rendelek ledet, mert úgyis lógok Alex0403-nak egy műszerfal ledezéssel már elég régóta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Köszi az infót. Csak az elsőét szedtem szét és abban láttam, hogy nem egyszerű a megoldása. :D Láttam, hogy bele van forrasztva, csak azt nem, hogy kiszedhető. :D Majd rendelek ledet, mert úgyis lógok Alex0403-nak egy műszerfal ledezéssel már elég régóta. :D Már ha it tartotok akkor legyszives irjatok mar le a led pontos nevet en is be szeretnem szerezni kosziiii :D :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Már ha it tartotok akkor legyszives irjatok mar le a led pontos nevet en is be szeretnem szerezni kosziiii :D :) :D Ilyeneket raktam a műszerfalba és innen is rendeltem. Itt válogathatsz, szerintem korrekt áron vannak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Ilyeneket raktam a műszerfalba és innen is rendeltem. Itt válogathatsz, szerintem korrekt áron vannak. :) Egyetértek! Elég gyorsan megjön a cucc tőlük. Viszont rájöttem, hogy a náluk kapható T5 foglalatú ledek miért égnek hamar ki! 220 Ohmos ellenállat van rajtuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Egyetértek! Elég gyorsan megjön a cucc tőlük. Viszont rájöttem, hogy a náluk kapható T5 foglalatú ledek miért égnek hamar ki! 220 Ohmos ellenállat van rajtuk :D Az egy pöppet kevés. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Az egy pöppet kevés. :) Enyhén szólva! 5mm-eshez meg főleg! Azért turpisok ám , mert a T5-nél nincsenek fesz. ill. teljesítmény adatok az oldalon csak annyi: "T5-ös kék színű gyári ledes izzó! Az eredeti izzó helyére átalakítás nélkül behelyezhető!" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Km oraba gyarilag milyen izzo valo? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Km oraba gyarilag milyen izzo valo? Ilyesmik. Gyárilag zöld foglalatos B8,5D izzók, 2W-os 12V-osak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 8 Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Ilyesmik. Gyárilag zöld foglalatos B8,5D izzók, 2W-os 12V-osak. Koszi :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Koszi :) :D Np. :D Hja és négy darab van az óraegységben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Egyetértek! Elég gyorsan megjön a cucc tőlük. Viszont rájöttem, hogy a náluk kapható T5 foglalatú ledek miért égnek hamar ki! 220 Ohmos ellenállat van rajtuk :D Az egy pöppet kevés. :) jaja így így nemrég írtam is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Hali! Lenne egy kérdésem: Gyártottak-e olyan astrát amibe digitális fordulatszámmérőt és kilométerórát építettek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Hali! Lenne egy kérdésem: Gyártottak-e olyan astrát amibe digitális fordulatszámmérőt és kilométerórát építettek? Nem. Kedettet és A Vectrát igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Október14, 2009 Megoszt Elküldve Október14, 2009 Nem. Kedettet és A Vectrát igen. Sőt, Senatort is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 szerencsére csak ezeket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rajmund Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Kössz, De miért szerencsére? Olyan rossz dolog ha valami digitális? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Október15, 2009 Megoszt Elküldve Október15, 2009 Kössz, De miért szerencsére? Olyan rossz dolog ha valami digitális? Nem, csak ezek szerintem nagyon gagyin néznek ki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts