Losee Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 NGk-val vigyázni kell, mert hamisítják. GM-ről meg annyit, hogy az enyémhez vettem egyszer egy garnitúra GM gyertyát, de azóta is a polcon vannak, mert észrevettem, hogy Made in China felirat van rajta, és erről rosszakat olvastam neten (jelenleg NGK BPR6ES van benne, előtte Denso volt). Az enyémbe milyet ajánlanál? C14SE. 50e van már a mostaniakban, ha jól emlékszem 2 polúsú talán GM gyertya van most bent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Ahogy FPepe mondta a kínai GM-mel vigyázni kell. Ha tudsz eredeti németet venni, akkor szerintem azt. Az enyémbe FLR8LDCU kell, nekem bevállt. Igaz én nem neten vettem, hanem márkaszervízben. Látom 21-es kulcsnyílásút keresel, wr8dc4-el nincs tapasztalatom, de ugyan úgy a Bosch gyártja. Amiket felsoroltam 16-os kulcsnyílású (elvileg) és nekem olyan is kell, mivel hővédőcsöves a hf. Pepe: amit most használsz, az is kétpólusú? Mert csak olyat szeretnék berakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Amiket felsoroltam 16-os kulcsnyílású (elvileg) és nekem olyan is kell, mivel hővédőcsöves a hf. Pepe: amit most használsz, az is kétpólusú? Mert csak olyat szeretnék berakni. Nem, de nekem nem is az kell bele. Ahogy írtad, NGK-ból a BKR5EK a kétpólusú. Azt nézd meg mikor a gyertyát veszed, hogy le tudod-e csavarni róla az alátétet, ill. a tetejéről a gyertyapipa csatlakozóját. Ha nem jönnek le kézzel, és francia vagy japán gyártmányú, akkor jó eséllyel nem hamisítvány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Nem, de nekem nem is az kell bele. Ahogy írtad, NGK-ból a BKR5EK a kétpólusú. Azt nézd meg mikor a gyertyát veszed, hogy le tudod-e csavarni róla az alátétet, ill. a tetejéről a gyertyapipa csatlakozóját. Ha nem jönnek le kézzel, és francia vagy japán gyártmányú, akkor jó eséllyel nem hamisítvány. Oks, köszi az infót. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Amiket felsoroltam 16-os kulcsnyílású (elvileg) és nekem olyan is kell, mivel hővédőcsöves a hf. Pepe: amit most használsz, az is kétpólusú? Mert csak olyat szeretnék berakni. Én is furcsáltam, de úgy tudtam, hogy a w-vel kezdődőek 21-esek a Boschnál (itt GM). Márpedig Te wr8dc-t írtál. A hővédőcsövesbe valóban 16-os megy, de az f-el kezdődik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Én is furcsáltam, de úgy tudtam, hogy a w-vel kezdődőek 21-esek a Boschnál (itt GM). Márpedig Te wr8dc-t írtál. A hővédőcsövesbe valóban 16-os megy, de az f-el kezdődik. Passzolom igazából. Az NGK tuti, hogy 16-os, mert találtam egy táblázatot. A GM-t meg csak dobta a gép, mikor kiválasztottam a motor típusát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Passzolom igazából. Az NGK tuti, hogy 16-os, mert találtam egy táblázatot. A GM-t meg csak dobta a gép, mikor kiválasztottam a motor típusát. :lol: Volt olyan webáruház amelyik nekem is a wr8dc4-et dobta ki x14nz-hez, sőt még az autodata is. Ez pedig 21-es és egypólusú. Nekem a márkaszervízben az flr8ldcu-t ajánlották x-es motorhoz. Ez már 16-os, kétpólusú. Sőt nekem gyárilag is ez volt benne, tehát kivételesen jól vizsgázott a márkaszervíz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Volt olyan webáruház amelyik nekem is a wr8dc4-et dobta ki x14nz-hez, sőt még az autodata is. Ez pedig 21-es és egypólusú. Nekem a márkaszervízben az flr8ldcu-t ajánlották x-es motorhoz. Ez már 16-os, kétpólusú. Sőt nekem gyárilag is ez volt benne, tehát kivételesen jól vizsgázott a márkaszervíz. :lol: Na majd holnap kikapom az egyik gyertyát és megnézem mi a pontos típusa. GM kétpólusú, de a típusát nem nagyon figyeltem még, nem is tudom miért... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 NGk-val vigyázni kell, mert hamisítják. GM-ről meg annyit, hogy az enyémhez vettem egyszer egy garnitúra GM gyertyát, de azóta is a polcon vannak, mert észrevettem, hogy Made in China felirat van rajta, és erről rosszakat olvastam neten (jelenleg NGK BPR6ES van benne, előtte Denso volt). Én a második garnitúra NGK-t gyűröm, lassacskán ezt is cserélni kell, de kifogástalan. Előtte Bosch volt benne, de azzal se volt problémám, csak kicsit drágább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
a_lajos Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Üdv mindenkinek!! Folytatódik a rejtélyes csatlakozók felderítése! Ime 1 ujabb darab. Motortérbe mindkét oldalonn van, és az abs jeladóval együtt megy bele a nagy kábelkötegbe. Segítségeteket előre is köszönöm. http://kepfeltoltes.hu/view/090913/Graphic...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Üdv mindenkinek!! Folytatódik a rejtélyes csatlakozók felderítése! Ime 1 ujabb darab. Motortérbe mindkét oldalonn van, és az abs jeladóval együtt megy bele a nagy kábelkötegbe. Segítségeteket előre is köszönöm. http://kepfeltoltes.hu/view/090913/Graphic...ltoltes.hu_.jpg Ez könnyű :lol: Ez a fékkopás-visszajelző vezetéke. Link to comment Megosztás: More sharing options...
a_lajos Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Ez könnyű :lol: Ez a fékkopás-visszajelző vezetéke. :lol: köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Ez könnyű :lol: Ez a fékkopás-visszajelző vezetéke. Vazzeee, akkor nekem is ez, mert nekem is van ilyen csati mindkét oldalt és még a színkód is passzol. Eddig csak sejtettem, de most már fix, hogy ez az. :lol: Lehet be tudnám gyárilag kötni a BC-t? :lol: Mert nincs olyan vezeték, aminek csak egy vége van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Vazzeee, akkor nekem is ez, mert nekem is van ilyen csati mindkét oldalt és még a színkód is passzol. Eddig csak sejtettem, de most már fix, hogy ez az. :lol: Lehet be tudnám gyárilag kötni a BC-t? :lol: Mert nincs olyan vezeték, aminek csak egy vége van. :lol: Egyiket testeled, másik a jel..nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Vazzeee, akkor nekem is ez, mert nekem is van ilyen csati mindkét oldalt és még a színkód is passzol. Eddig csak sejtettem, de most már fix, hogy ez az. :lol: Lehet be tudnám gyárilag kötni a BC-t? :lol: Mert nincs olyan vezeték, aminek csak egy vége van. :lol: De ahhoz bedrótozott fékpofa is kéne nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Na! Én ezt műveltem :lol: 01 02 03 Hozzáteszem, hogy a Tesóm nem segített! Ezt egyedül hajtottam végre, és ez nagy szó nálam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Na! Én ezt műveltem :lol: 01 02 03 Hozzáteszem, hogy a Tesóm nem segített! Ezt egyedül hajtottam végre, és ez nagy szó nálam! Király! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Egyiket testeled, másik a jel..nem? Pontosan. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Pontosan. :lol: Ez akkor nekem elvileg tuti nincs meg. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Király! :lol: Köszi :lol: Amúgy ha kicserélem a központi kijelzőt 3 részesre akkor a csatlakozója ugyan olyan? És honna fogja mérni a külső hőmérsékletet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Köszi :lol: Amúgy ha kicserélem a központi kijelzőt 3 részesre akkor a csatlakozója ugyan olyan? És honna fogja mérni a külső hőmérsékletet? Kell neki egy érzékelő az első lökősbe. A csati annyit változik, hogy a 2-es és 4-es pinre kell mennie a az érzékelő két pontjának, ha az neked nincs bent alapból, akkor pótolni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 Kell neki egy érzékelő az első lökősbe. A csati annyit változik, hogy a 2-es és 4-es pinre kell mennie a az érzékelő két pontjának, ha az neked nincs bent alapból, akkor pótolni kell. Akkor nem kell ilyen szerkezet :lol: Marad a nagy semmi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember13, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2009 B Vectra elektromas ablak motorja nem jó az Astraba??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Ez ugye astra műszerfal? nagyon komoly, ilyet még sosem láttam, tudom, hogy itt a fórumon van valakinek, de talán csak 1x láttam, amikor a végsebesség téma volt, és akkor mutatta a tesztelésénél :lol: Mi pínz lehet egy ilyen??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember14, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2009 Ez ugye astra műszerfal? http://kepfeltoltes.hu/view/090914/1352421...ltoltes.hu_.jpg nagyon komoly, ilyet még sosem láttam, tudom, hogy itt a fórumon van valakinek, de talán csak 1x láttam, amikor a végsebesség téma volt, és akkor mutatta a tesztelésénél :lol: Mi pínz lehet egy ilyen??? :lol: Stefan-nak van a Corsaban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts