Stefan Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 neki flash van :lol: Ááámmá mindenhol ezek a modernek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Tudja valaki pontosan, hogy hogyan kell bekötni egy elektromos ablakot??? Legegyszerűbb ha van kapcsolási rajzod, és az alapján csinálod. De úgy emlékszem neked van kábelköteged, csak az ajtóátvezetőknél volt gondod nem? Olyan mint a kártya, színre-szint. Meg persze kell egy táp mondjuk a gyujtáskapcsoló útánról, onnan bemész a biztidobozba nem árt levédeni az áramkört. Ha jól emlékszem a barna kábellel test is kell neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Legegyszerűbb ha van kapcsolási rajzod, és az alapján csinálod. De úgy emlékszem neked van kábelköteged, csak az ajtóátvezetőknél volt gondod nem? Olyan mint a kártya, színre-szint. Meg persze kell egy táp mondjuk a gyujtáskapcsoló útánról, onnan bemész a biztidobozba nem árt levédeni az áramkört. Ha jól emlékszem a barna kábellel test is kell neki. Oksa, ezt feljegyzem! Most már tudjuk miért nem működik az elektromos szerkezet! Elromlott a képeken látható panelok (jobb, bal)! 01 02 Ezeket valahol lehet szerezni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Oksa, ezt feljegyzem! Most már tudjuk miért nem működik az elektromos szerkezet! Elromlott a képeken látható panelok (jobb, bal)! 01 02 Ezeket valahol lehet szerezni??? Ezek a komfort elektronikák, nem? Elvileg ezek nélkül is mennie kéne úgy tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Ezek a komfort elektronikák, nem? Elvileg ezek nélkül is mennie kéne úgy tudom. Nekem is fetűnt, hogy túl sok a kábel meg a csati. Le lehet "butítani" a sima ablakemelőre. Biztos lehet külön venni szerkezetet, az elektronikát nem hiszem hogy leveszik róla kérésre, csak szerintem majdnem annyi lesz, mint a komplett szett. Két megoldás van.: vagy átkábelezni komfort nélkülire, vagy keresni másikat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Ezek a komfort elektronikák, nem? Elvileg ezek nélkül is mennie kéne úgy tudom. Sajna nem működik :lol: Nem kap egy deka volt-ot sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Sajna nem működik :lol: Nem kap egy deka volt-ot sem. Valszeg 2 vezetéken kell nekik áramot adni: a piros-sárgára és a feketére is. Így próbáltátok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember8, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2009 Sajna nem működik :lol: Nem kap egy deka volt-ot sem. az enyémben is ilyenek vannak a barna vezetéket kösd a testre, a piros-sárgát és a feketét a"+"-ra. mennie kell! a komfortelektronika nélkül nem működik ha rajz kell az aláírásomban találsz Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Sajna nem működik :lol: Nem kap egy deka volt-ot sem. Nekem is csak akkor ment a vezetőoldali is, ha rá volt dugva az anyósoldali kapcsoló is a csatira. Igy próbáltátok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Nekem is csak akkor ment a vezetőoldali is, ha rá volt dugva az anyósoldali kapcsoló is a csatira. Igy próbáltátok? Nekem megy anélkül is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Ha már az ablakemelőknél tartunk. nekem gyári van és ezzel a becsípésgátlóval, automata felhúzóval. Azt kérdezném akinek ilyen van. Ha elkezdem felhúzni mindkét ablakot (automatán hosszan megnyomva majd elngedve), de az egyik feljebb van mint a másik és előbb ér véghelyzetbe akkor nekem a másik ami még úton van megfordul mint amikor a becsípésgátló működésbe lép. Ez normális vagy valami kontakt miatt leesik a feszültség mikor az egyik felér és ezt becsípésnek érzi a másik oldalon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Nekem is csak akkor ment a vezetőoldali is, ha rá volt dugva az anyósoldali kapcsoló is a csatira. Igy próbáltátok? Próbáltunk már mindent, de mivel az elektronika sz@r így nem fog működni egyik oldal sem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Azt nem tudja véletlen valaki, hogy a 10 pines és a 16 pines diagnosztika csatikban egyforma érintkezők vannak, vagy sem? Mert van egy olyan sejtés, hogy igen, de az nem tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Ha már az ablakemelőknél tartunk. nekem gyári van és ezzel a becsípésgátlóval, automata felhúzóval. Azt kérdezném akinek ilyen van. Ha elkezdem felhúzni mindkét ablakot (automatán hosszan megnyomva majd elngedve), de az egyik feljebb van mint a másik és előbb ér véghelyzetbe akkor nekem a másik ami még úton van megfordul mint amikor a becsípésgátló működésbe lép. Ez normális vagy valami kontakt miatt leesik a feszültség mikor az egyik felér és ezt becsípésnek érzi a másik oldalon? Uezt csinálja az enyém is. Sztem ez így normális. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Próbáltunk már mindent, de mivel az elektronika sz@r így nem fog működni egyik oldal sem. :lol: sztem kizárt hogy mindkettő egyszerre behalt, hacsak nem rosszul lett bekötve ha valahogy eljuttatod hozzám szívesen megnézem neked Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 sztem kizárt hogy mindkettő egyszerre behalt, hacsak nem rosszul lett bekötve ha valahogy eljuttatod hozzám szívesen megnézem neked Meg kellene próbálni közvetlenül az ablakemelő motorokra adni 12V-ot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Meg kellene próbálni közvetlenül az ablakemelő motorokra adni 12V-ot. Jaja, lehet akár szénkefés is a motor, az meg esetleg javítható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Meg kellene próbálni közvetlenül az ablakemelő motorokra adni 12V-ot. macerás, mert nagyon mélyen van a stekkere a müa házban Katt ide nem túl jó kép de a lényeg látszik, baloldalon abban a hosszú nyúlványban van a motor csatlakozója szétszerelés nélkül nem lehet elérni Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 NGK BKR5EK, GM WR8DC, vagy egyéb más gyertya ajánlott? Csak kétpólusú. NGK 4-500Ft-tal drágább a GM-nél, a GM-ről az hírlik, hogy már az is kínai, Hening Karcsi delco-t ajánlott. A GM érdekel igazából, hátha vett nemrég valaki, esetleg delparts-on. :lol: NGK BKR5EK-val már megszívtam egyszer... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 macerás, mert nagyon mélyen van a stekkere a müa házban Katt ide nem túl jó kép de a lényeg látszik, baloldalon abban a hosszú nyúlványban van a motor csatlakozója szétszerelés nélkül nem lehet elérni Akkor vagy bontani kell, vagy passz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember9, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2009 Akkor vagy bontani kell, vagy passz. :lol: esetleg bele lehet mérni műszerrel annyira talán belehet nyúlni, ha mutat valami ellenállást jó a motor, ha szakadást jelez kuka vagy szénkefés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 Meg kellene próbálni közvetlenül az ablakemelő motorokra adni 12V-ot. Kapott, és működik mind a két motor! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 sztem kizárt hogy mindkettő egyszerre behalt, hacsak nem rosszul lett bekötve ha valahogy eljuttatod hozzám szívesen megnézem neked A jobb oldali az biztos hogy behalt! Ma nézeti meg a tesóm a munkahelyén azt meglátjuk mit mondanak rá. Amúgy nem is laksz messze tőlem, majd megdumálhatunk valamit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 NGK BKR5EK, GM WR8DC, vagy egyéb más gyertya ajánlott? Csak kétpólusú. NGK 4-500Ft-tal drágább a GM-nél, a GM-ről az hírlik, hogy már az is kínai, Hening Karcsi delco-t ajánlott. A GM érdekel igazából, hátha vett nemrég valaki, esetleg delparts-on. :lol: NGK BKR5EK-val már megszívtam egyszer... :lol: NGk-val vigyázni kell, mert hamisítják. GM-ről meg annyit, hogy az enyémhez vettem egyszer egy garnitúra GM gyertyát, de azóta is a polcon vannak, mert észrevettem, hogy Made in China felirat van rajta, és erről rosszakat olvastam neten (jelenleg NGK BPR6ES van benne, előtte Denso volt). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Szeptember10, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2009 NGK BKR5EK, GM WR8DC, vagy egyéb más gyertya ajánlott? Csak kétpólusú. NGK 4-500Ft-tal drágább a GM-nél, a GM-ről az hírlik, hogy már az is kínai, Hening Karcsi delco-t ajánlott. A GM érdekel igazából, hátha vett nemrég valaki, esetleg delparts-on. :lol: NGK BKR5EK-val már megszívtam egyszer... :lol: Ahogy FPepe mondta a kínai GM-mel vigyázni kell. Ha tudsz eredeti németet venni, akkor szerintem azt. Az enyémbe FLR8LDCU kell, nekem bevállt. Igaz én nem neten vettem, hanem márkaszervízben. Látom 21-es kulcsnyílásút keresel, wr8dc4-el nincs tapasztalatom, de ugyan úgy a Bosch gyártja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts