zotya975 Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 jaja simán, meg nagyzene de nem me raj, hanem mert nekem ez tecc :huh: egy kérdés nekem az immos kulcsom van, de nem nyomósvilágítós hogy lehetne megoldani, hogy legyen olyanom?? sokszor nemlátoma kulcslyukat az ajtón. TA-DAAAAM! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 TA-DAAAAM! Hogy erre nem gondoltál ugye Novy :huh: :lol: ^_^ B) en masik elemet tettem, es feher ledet ellenallassal mondjuk én annyira nem értek az ilyesmihez, de majd megkérdek egy elektroműszerész srácot, hogy operálja meg :lol: Köszi a tippeket !!!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 TA-DAAAAM! http://kepfeltoltes.hu/090818/DSC00010_5__...ltoltes.hu_.jpg :huh: :lol: ^_^ A emberi leleményesség nem ismer határokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 nekem az immos kulcsom van, de nem nyomósvilágítós hogy lehetne megoldani, hogy legyen olyanom?? sokszor nem látom a kulcslyukat az ajtón. Én ezért hekkeltem bele a bicskakulcsos kócmócot :P meguntam a sötétben keresgetni.. B) :lol: mondjuk én annyira nem értek az ilyesmihez, de majd megkérdek egy elektroműszerész srácot, hogy operálja meg :lol: Köszi a tippeket !!!! ^_^ Nagy Jani (Petőfi utcán -ha még ott lakik) osztálytársam volt, talán ő megcsinálja neked ócsóért -mondjuk 1 sörért.. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 :lol: ^_^ B) A emberi leleményesség nem ismer határokat! Én ezért hekkeltem bele a bicskakulcsos kócmócot :D meguntam a sötétben keresgetni.. :lol: :P Nagy Jani (Petőfi utcán -ha még ott lakik) osztálytársam volt, talán ő megcsinálja neked ócsóért -mondjuk 1 sörért.. :huh: inkább a Zotyai hülyeség nekem nem kell bicska, meg nem akarok annyit mókolni, nekem csak egy olan kupak kellene, amiben a gomb van. valaki ilyenrőltud vmit esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 TA-DAAAAM! http://kepfeltoltes.hu/090818/DSC00010_5__...ltoltes.hu_.jpg Hát te nem vagy nóóóóómáááááliiiis! :huh: :lol: ^_^ B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 B Vectra fedélzetis ablaktörlőkar és nem tempomatos indexkar kompatibilis az Astrával? :huh: A kettőt együtt most tudnám hozni 7k-ért. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 inkább a Zotyai hülyeség nekem nem kell bicska, meg nem akarok annyit mókolni, nekem csak egy olan kupak kellene, amiben a gomb van. valaki ilyenrőltud vmit esetleg? Egyszer láttam a tecsóban olyan minden x-forint akcióban világítós kulcsra pattintható biszbaszt, akartam is venni, de csak az az egy szem volt már amit vki kibontott. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
deuxopel Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 újra kell tanítani! Amikor bezárod az ablakot a bezáródás után nyomd tovább a gombot amíg egy halk kattanást hallasz az ajtó felől (3-4 mp) u.i: szedd ki a képet az idézetből, mert a modik harapnak érte! ;) koszonom, sikerult, jo volt a tanacs @+ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 koszonom, sikerult, jo volt a tanacs @+ NM :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Nagy Jani (Petőfi utcán -ha még ott lakik) osztálytársam volt, talán ő megcsinálja neked ócsóért -mondjuk 1 sörért.. :huh: Most viccelsz, vele csinálunk minden elektromos cuccot... Nagy hawerom! ^_^ Szóval itt egy közös ismerős :lol: És még csak nem is sörözik :lol: tényleg ócsón dógozik B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 B Vectra fedélzetis ablaktörlőkar és nem tempomatos indexkar kompatibilis az Astrával? :huh: A kettőt együtt most tudnám hozni 7k-ért. :lol: Igen, csak ne szedánból legyen, mert akkor nem lesz hátsó ablaktörlő funkciója. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Igen, csak ne szedánból legyen, mert akkor nem lesz hátsó ablaktörlő funkciója. Igen, ezt tudtam. Köszi! :lol: De csak jövő hónapban lesz meg, mert utánvéttel nem küld. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Pepe! xenon jól funkcionál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Pepe! xenon jól funkcionál? Igen, jó köszi! A trafókat beragasztottuk a motortérben valami Pattex kétkomponenses, gyurma szerű ragasztóval, remélem megtartja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Igen, jó köszi! A trafókat beragasztottuk a motortérben valami Pattex kétkomponenses, gyurma szerű ragasztóval, remélem megtartja. okay, nekem nem volt vele semmi bajom...és tényleg nem volt sokat használva :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 okay, nekem nem volt vele semmi bajom...és tényleg nem volt sokat használva :huh: Elhiszem :lol: Egyébként miért szabadultál meg tőle? Ilyen lámpába kerültek az Omiban: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Elhiszem ^_^ Egyébként miért szabadultál meg tőle? Ilyen lámpába kerültek az Omiban: http://images.netbag.hu/20090219/19480647835.JPG mert építettem magamnak gyári bixenon lámpát :lol: előtte angeleyesben volt, de most az pihen, ugyh eladtam a xenont belőle :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Elhiszem :huh: Egyébként miért szabadultál meg tőle? Ilyen lámpába kerültek az Omiban: http://images.netbag.hu/20090219/19480647835.JPG Tesódéba kerültek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Tesódéba kerültek? Jaja, amit láttál a Fehérvári talin is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 Jaja, amit láttál a Fehérvári talin is. Ja már vágom. Először a 6 hengeres Ecotech motoros omira gondoltam, de akkor neki van a dízele. Azthittem abban alapból xenon van. :huh: Régen volt a tali, nah. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 nincs valamelyikőtöknek rajza az utánfutó csatlakozó bekötéséről, melyik szál mihez szolgál?? Le kéne ellenőrizzem, hogy megy-e minden, csak nem tom melyik csatlakozó micsoda... :huh: Sokat segítenétek, nem szeretném ha meglepetés érne, ha rárakom a futót, és nem működnek a lámpák :lol: Köszike! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 nincs valamelyikőtöknek rajza az utánfutó csatlakozó bekötéséről, melyik szál mihez szolgál?? Le kéne ellenőrizzem, hogy megy-e minden, csak nem tom melyik csatlakozó micsoda... :huh: Sokat segítenétek, nem szeretném ha meglepetés érne, ha rárakom a futót, és nem működnek a lámpák :lol: Köszike! http://jarmutechnika.freeweb.hu/utanfuto.htm google egyből dobta, tessék használni hé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
deuxopel Elküldve Augusztus18, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2009 B Vectra fedélzetis ablaktörlőkar és nem tempomatos indexkar kompatibilis az Astrával? :unsure: A kettőt együtt most tudnám hozni 7k-ért. :ph34r: igen kompatibilis, nekem is az van, allithato szakaszos ablaktorlovel Link to comment Megosztás: More sharing options...
a_lajos Elküldve Augusztus19, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2009 Üdv mindenkinek!! Segítségeteket kérném ködlámpa problémában!! Az ótó: sedan, 93-as, c14nz totál fapados. 1. Létezik az, hogy gyárilag be van kábelezve az első ködlámpa? Hátsom van, müködik is, és a kapcsolója mellett ott van a vakk gomb ahova jön az első ködlámpa kapcsolója. 2. Hová kerül az a bizonyos relé?? 3. Ha valakinek létezne kapcsolási rajza erről a müveletről, hogy mit és hogyan kössek nagyonn megköszönném!! Elektronikásba zéro vagyok. Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts