Novy Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Gondolom táp kell, és test. Tápot vihetsz a gyujtáskapcsolótól, onnan beviszed a bisztidobozba adsz neki egy nem tomhányampereset, onnan mehetsz a kapcsolókhoz, testet meg bárhonnan vehetsz, ha a hátsó hamutartó alatt ki van építve a lassulásérzékelő helye a légzsákhoz annak a csavarjánál is lehet testet találni. Persze a táp a gyujtáskapcsoló utánról kell, most nem tudom a piros, vagy a fekete az. akkor már nem egyszerűbb a szivargyújtóra rákötni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 akkor már nem egyszerűbb a szivargyújtóra rákötni? Arra a vékony kábelre két ülésfűtést? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Arra a vékony kábelre két ülésfűtést? miért szted egy szivargyújtóba miketleht dugni??? pl Invi hűtőtáskája, vagy pl nekem is volt két ülésfűtés is rajta... meg nem az a leg véknyabb vezeték, és ha Gabi számaira visszagondolunk, akkor 4 ülésfűtés is elmehet róla vígan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 miért szted egy szivargyújtóba miketleht dugni??? pl Invi hűtőtáskája, vagy pl nekem is volt két ülésfűtés is rajta... meg nem az a leg véknyabb vezeték, és ha Gabi számaira visszagondolunk, akkor 4 ülésfűtés is elmehet róla vígan. Na akkor megvan a megoldás. Lajos, ott a szivargyujtó kábele, csapold meg, aztán mehet a kapcsolóhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 vagy cseréljen kábelköteget, én azt fogom...no meg az ülésekért is el kéne mennem :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 vagy cseréljen kábelköteget, én azt fogom...no meg az ülésekért is el kéne mennem :huh: Azt is lehet, de az már macerásabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Azt is lehet, de az már macerásabb. de gyári :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
a_lajos Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Oh, de köszönöm. Szerintem mostmár összegyült, hála nektek, annyi adat, hogy az első adandó alkalommal neki is fogok, épp az üléseket kell kitisztítani. Köszönöm mégegyszer a jótanácsaitokat !!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 de gyári :huh: Abbiztos! ^_^ Oh, de köszönöm. Szerintem mostmár összegyült, hála nektek, annyi adat, hogy az első adandó alkalommal neki is fogok, épp az üléseket kell kitisztítani. Köszönöm mégegyszer a jótanácsaitokat !!!! Nincs mit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 valahogy nehezen szánom rá magam a teljes(ajtóátvezetőktől a hátsó lámpákig) kábelkötegcserére :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 valahogy nehezen szánom rá magam a teljes(ajtóátvezetőktől a hátsó lámpákig) kábelkötegcserére :huh: azt hogy lehetséges? ki kell fűzni mindent a biztitáblából, ami az utastérbe megy kábel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 azt hogy lehetséges? ki kell fűzni mindent a biztitáblából, ami az utastérbe megy kábel? nem, van egy nagy szürke csatlakozó, és azt szét lehet szedni 2felé. az egyik fele meg a biztitáblához, amásik meg az ülések alá meg hátra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 nem, van egy nagy szürke csatlakozó, és azt szét lehet szedni 2felé. az egyik fele meg a biztitáblához, amásik meg az ülések alá meg hátra van ilyen? :huh: hun van ez, vagy classicba már ezt is kispórolták??? vagy az lenne, ami az baloldali küszöb alatt van, a mocitető nyitójánál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 van ilyen? :huh: hun van ez, vagy classicba már ezt is kispórolták??? vagy az lenne, ami az baloldali küszöb alatt van, a mocitető nyitójánál? nyitónál van Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 van ilyen? :huh: hun van ez, vagy classicba már ezt is kispórolták??? vagy az lenne, ami az baloldali küszöb alatt van, a mocitető nyitójánál? Boldog Karácsonyt Novy! Egyéb kivánság? És a másik oldal az AC-relével, felette meg látszik látszik ECU egy része. Pont ma kaptam le amikor beleztem, gondoltam hátha valakinek kell. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 Boldog Karácsonyt Novy! Egyéb kivánság? http://kepfeltoltes.hu/090814/P7250012_www...ltoltes.hu_.jpg És a másik oldal az AC-relével, felette meg látszik látszik ECU egy része. jájá, ezaz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus14, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2009 lehet nekem már nem szürke az ecus oldallal tisztában vagyok. dea másikoldal nem 100 Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 valahogy nehezen szánom rá magam a teljes(ajtóátvezetőktől a hátsó lámpákig) kábelkötegcserére :lol: Akkor ezek szerint nem az ülésfűtés vezetékei mennek le nálam a két lábfűtés cső között a fűtéskonzol mögött a kábelkorbácsból. Mert múltkor találtam egy rakás vezetéket levágva a kábelkötegben és beljebb is a váltó előtt. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Akkor ezek szerint nem az ülésfűtés vezetékei mennek le nálam a két lábfűtés cső között a fűtéskonzol mögött a kábelkorbácsból. Mert múltkor találtam egy rakás vezetéket levágva a kábelkötegben és beljebb is a váltó előtt. :huh: nekem a hátsó elektromos ablak miatt kell cserélnem, és azon a kötegen már megtaláltam az ülésfűtés kapcsolócsatiját....a mienkbe nem tudom h ott van-e, mert még ennyire nem szedtem szét :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 nekem a hátsó elektromos ablak miatt kell cserélnem, és azon a kötegen már megtaláltam az ülésfűtés kapcsolócsatiját....a mienkbe nem tudom h ott van-e, mert még ennyire nem szedtem szét :huh: Értem, ma megyek még le szerelgetni ezt-azt, majd jól körülnézek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 Értem, ma megyek még le szerelgetni ezt-azt, majd jól körülnézek. ^_^ tegnap nem vót elég? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus15, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2009 tegnap nem vót elég? :huh: :lol: A vezetőoldalt még nem szedtem szét eléggé, úgy mint az anyósoldalit. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
deuxopel Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 motorcsere alatt kivettem az akkut, azota nem az ablakemelo csak addig megy mig nyomom a gombot, elotte vegallasig is ment automatikusan mi tortenhetett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
deuxopel Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 Boldog Karácsonyt Novy! Egyéb kivánság? És a másik oldal az AC-relével, felette meg látszik látszik ECU egy része. Pont ma kaptam le amikor beleztem, gondoltam hátha valakinek kell. ;) a vezeto oldali foton a csatlakozo sor felett a feher cimkes dobozka mi lenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus16, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2009 motorcsere alatt kivettem az akkut, azota nem az ablakemelo csak addig megy mig nyomom a gombot, elotte vegallasig is ment automatikusan mi tortenhetett? újra kell tanítani! Amikor bezárod az ablakot a bezáródás után nyomd tovább a gombot amíg egy halk kattanást hallasz az ajtó felől (3-4 mp) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts