Reeckatee Elküldve Augusztus13, 2009 Elküldve Augusztus13, 2009 de a hideg motort, meg a tulmelegedést akkor csak jelzi Természetesen jelzi csak az ingadozást nem jelzi. Ha tartósan felmegy a hőfok akkor idővel azt is jelzi de azt te nem látod hogy nyit a tremosztát s visszahül a víz. Kb ennyi. Apropó a hűtőm ki volt mosva és nem volt vízköves ugyhogy ne tessék fikázni :huh:
FPepe Elküldve Augusztus13, 2009 Elküldve Augusztus13, 2009 Mikor cseréltem a lökösöket, akkor nekem is megfordult a fejemben, hogy ködlámpásat veszek előre, de amikor kimondták a 20e-t a 2 ködlámpára, gyorsan kivertem a fejemből ezt az ötletet. :huh: Most néztem, hogy, már 15-ből megvan a 2 lámpa. Én már bekötöttem nyár elején, de nagyon ritkán kell használnom. Pontosítok eddig jó ha 3szor használtam. Jó fog az még jönni az őszi ködök idején :lol:
Reeckatee Elküldve Augusztus13, 2009 Elküldve Augusztus13, 2009 Nekem a Xenonok óta nyugdijazódtak a ködlámpák. Csak ha csajozni megyek akkor nyomom a zselé mellé :huh:
epk947 Elküldve Augusztus13, 2009 Elküldve Augusztus13, 2009 Beszéltem Dr. Amper barátommal és holnapután bebütyköl nekem egy kapcsolót a ventinek. Érdekes, hogy tesóm G Astrája hegymenetben, városközt meg akárhol képes tartani a 90 fokot az enyém meg 2 perc araszolás után már 95-96 fokos. Na majd megmutatom én a világnak :huh: Ez nem skodaszázötös!!! Minek az a kapcsoló? Ha ennyire félsz a meleg motortól, akkor vedd ki a termosztát belét és járhatsz 40 fokos vízzel, ha neked az a "jó"! :lol:
Reeckatee Elküldve Augusztus13, 2009 Elküldve Augusztus13, 2009 Ez nem skodaszázötös!!! Minek az a kapcsoló? Ha ennyire félsz a meleg motortól, akkor vedd ki a termosztát belét és járhatsz 40 fokos vízzel, ha neked az a "jó"! :lol: Nemár. 100 fokos víznél megy a szaga a motornak mint a kuvaélet, pláne csak 1 fokozatos ventim van. :huh:
Novy Elküldve Augusztus13, 2009 Elküldve Augusztus13, 2009 Nemár. 100 fokos víznél megy a szaga a motornak mint a kuvaélet, pláne csak 1 fokozatos ventim van. :huh: hát de az az igazi aroma, mikor patoga kipucső, és érezni azt a meleg illatot :lol:
FPepe Elküldve Augusztus13, 2009 Elküldve Augusztus13, 2009 Nemár. 100 fokos víznél megy a szaga a motornak mint a kuvaélet, pláne csak 1 fokozatos ventim van. :huh: Egyszer hagyni kéne, hogy leégjen róla az olaj :lol:
Reeckatee Elküldve Augusztus13, 2009 Elküldve Augusztus13, 2009 Egyszer hagyni kéne, hogy leégjen róla az olaj :lol: De nem lehet mert pótolja...az olajbeöntő fedele na meg a kartertömítés... :huh:
Novy Elküldve Augusztus13, 2009 Elküldve Augusztus13, 2009 egy ismerős vetette felezt a kérdést: a szivargyujtót, hogy lehetne átkötni, hogy gyujtás nélkül is menjen?? a szivargyujtó nem egyedül van biztizve ugye? más is közös biztivel van vele?
Reeckatee Elküldve Augusztus13, 2009 Elküldve Augusztus13, 2009 egy ismerős vetette felezt a kérdést: a szivargyujtót, hogy lehetne átkötni, hogy gyujtás nélkül is menjen?? a szivargyujtó nem egyedül van biztizve ugye? más is közös biztivel van vele? Mintha külön biztin lenne...nekem ugy rémlik.
FPepe Elküldve Augusztus13, 2009 Elküldve Augusztus13, 2009 egy ismerős vetette felezt a kérdést: a szivargyujtót, hogy lehetne átkötni, hogy gyujtás nélkül is menjen?? a szivargyujtó nem egyedül van biztizve ugye? más is közös biztivel van vele? A tolatólámpával és az ülésfűtéssel.
Novy Elküldve Augusztus13, 2009 Elküldve Augusztus13, 2009 A tolatólámpával és az ülésfűtéssel. tehát akkor az kilőve, hogy átkötöm, simán gyujtás elé...
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2009 Elküldve Augusztus14, 2009 Bár konkrétan ilyet nekem nem csinált (nekem mást csinált :lol: ) De ha kicsit buzerálod a fényváltókart akkor nem villan be a tompított? :huh: Elég gyökerül ki tud az kopni. B) A tekergetős kapcsolót meg nemtom, azt nem szedtem még szét, de lehet hogy az nem kapcsol, hiába van odatekerve. Vagy mittomén, a többiek úgyis jobb ötletet mondanak minnyá' :lol: :D Előfordul, hogy mégiscsak a tekerős kapcsoló a hibás, nagyon koszos tud lenni, van benne egy csomó kis érinkező, ha pont a tompítotté trutyis attól még távolsági lehet. De elég macerés összerakni, mondjuk szétszedni egyszerűbb. :D Nemár. 100 fokos víznél megy a szaga a motornak mint a kuvaélet, pláne csak 1 fokozatos ventim van. :P nemazé de nekem akkor volt égett szaga amikor fordítva raktam be a termosztátot, és pirosnál nyitott. :D tehát akkor az kilőve, hogy átkötöm, simán gyujtás elé... Ühüm, és állandóan világítani fog,vagy kiveszed az izzót? ^_^
Laleekirály Elküldve Augusztus14, 2009 Elküldve Augusztus14, 2009 Ma elromlott az ablaktörlöm: pontosabban veri ki a biztosítékot! :huh: Eddig hibátlanul működött, s most meg KAPUTT . Biztosítékcsere után - kart felnyom - törlőlapátok megindulnak, majd megint kiverte a biztosítékot..... ^_^ A tegnap d.u. sikeresen rajtafelejtettem a belsővilágítást, és koccra lemerült az akksim - ez közrejátszhat? vagy semmi köze hozzá? Valami relé ment volna ki, vagy valahol letestel? Honnan induljak el??, :lol: Lehetséges, hogy megmurdelt a motorod. Én első körben az ablaktörlő motorra közvetlenül kötnék 12v-ot és ha gyengén forog, esetleg nagyon melegszik, akkor motorcsere. De előtte kösd le a motort az autó elektromos rendszeréről, hogy ha a motorra rákötöd a 12V-ot, akkor csak a motor kapja, az autó elektromos része nem.
Novy Elküldve Augusztus14, 2009 Elküldve Augusztus14, 2009 Lehetséges, hogy megmurdelt a motorod. Én első körben az ablaktörlő motorra közvetlenül kötnék 12v-ot és ha gyengén forog, esetleg nagyon melegszik, akkor motorcsere. De előtte kösd le a motort az autó elektromos rendszeréről, hogy ha a motorra rákötöd a 12V-ot, akkor csak a motor kapja, az autó elektromos része nem. nemtudom, az astrán hogy van, de a wareszon, meg renaulton sokáig kellett tökölni, mire kitaláltuk eik vezeték meik. kapcsolási rajz biztos segít
Guest Sanci Elküldve Augusztus14, 2009 Elküldve Augusztus14, 2009 Ma elromlott az ablaktörlöm :huh: Valószínűleg a kommutátora tele van grafitporral úgyhogy bekészülhetsz egy garnitúra szénkefével de előbb bontsd le a tekercsházat róla. Akkor minden kiderül.. B) Összerakni meg kicsit művészetes de nem vészes... ^_^ :lol:
astrásgyerek Elküldve Augusztus14, 2009 Elküldve Augusztus14, 2009 Az ablaktörlőmotor jó, megnéztem! ^_^ Lebontottam a kapcsolónál.... Nekem a hátsó ablaktörlőmotornál szét van húzva a csati, mert a hátsó ablaktörlő lapát nem fér el a szárny alatt úgysem... De a baj az volt, hogy az ablakötörlő kapcsoló kar előre volt nyomva - és úgymaradt, nem tűnt fel hogy úgyhagytam.... (próbálta működtetni a hátsó ablaktörlőt, és kattog bizonyos időközönként, ahogy kapcsolgatná, és ilyenkor minden izzó halványodik lefele, és veri ki a biztosítékot is) :lol: Ha nincs előrenyomva, akkor minden okés .... Szerintem külön relén lehet, és az ment volna ki, vagy az lehet zárlatos valahol.... :huh:
Dáwid Elküldve Augusztus14, 2009 Elküldve Augusztus14, 2009 Az ablaktörlőmotor jó, megnéztem! :lol: Lebontottam a kapcsolónál.... Nekem a hátsó ablaktörlőmotornál szét van húzva a csati, mert a hátsó ablaktörlő lapát nem fér el a szárny alatt úgysem... De a baj az volt, hogy az ablakötörlő kapcsoló kar előre volt nyomva - és úgymaradt, nem tűnt fel hogy úgyhagytam.... (próbálta működtetni a hátsó ablaktörlőt, és kattog bizonyos időközönként, ahogy kapcsolgatná, és ilyenkor minden izzó halványodik lefele, és veri ki a biztosítékot is) B) Ha nincs előrenyomva, akkor minden okés .... Szerintem külön relén lehet, és az ment volna ki, vagy az lehet zárlatos valahol.... ^_^ Mintha lett volna szó arról már hogy szorulnak az ablaktörlők :huh: Vagy nem jól rémlik? :P Mindenesetre ha a motor gyó, és megpróbál elindulni, akkor sztem maradt az hogy magát a kart nem tudja megmozdítni valamiért. :lol: leszed, elpucol, wd40, aztán ha attól se javul meg akkor várd meg azt aki tud is valamit :D :D
Novy Elküldve Augusztus14, 2009 Elküldve Augusztus14, 2009 Mintha lett volna szó arról már hogy szorulnak az ablaktörlők :huh: Vagy nem jól rémlik? ^_^ Mindenesetre ha a motor gyó, és megpróbál elindulni, akkor sztem maradt az hogy magát a kart nem tudja megmozdítni valamiért. :lol: leszed, elpucol, wd40, aztán ha attól se javul meg akkor várd meg azt aki tud is valamit :P B) nekem nem verte ki a biztit, mikor végleg berohadt... egy két órás meló szétkapni, és összerakni.
a_lajos Elküldve Augusztus14, 2009 Elküldve Augusztus14, 2009 Üdv ! Kaptam 2 első ülést egy c16nz ből, konzolostól, kapcsolóstol 1ütt és szeretném beépíteni a c14 nz-be. Belestem az ülések alá és nem láttam semmi kábelt. Kérdés: Hogy tudnám beszerelni??? (az elektronikai részét) Köszönet
spzoli Elküldve Augusztus14, 2009 Elküldve Augusztus14, 2009 Üdv ! Kaptam 2 első ülést egy c16nz ből, konzolostól, kapcsolóstol 1ütt és szeretném beépíteni a c14 nz-be. Belestem az ülések alá és nem láttam semmi kábelt. Kérdés: Hogy tudnám beszerelni??? (az elektronikai részét) Köszönet milyen kapcsolót kaptál hozzá?
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2009 Elküldve Augusztus14, 2009 Üdv ! Kaptam 2 első ülést egy c16nz ből, konzolostól, kapcsolóstol 1ütt és szeretném beépíteni a c14 nz-be. Belestem az ülések alá és nem láttam semmi kábelt. Kérdés: Hogy tudnám beszerelni??? (az elektronikai részét) Köszönet Konkrétan milyen kábelt kerestél? Ülésfűtés? Most beleztem ki az enyémet, nincs ott semmilyen kábel, csak a kábelköteg ami átmegy a másik oldalra, a kézifékvisszajelző csatija, meg a szivargyujtóé.
a_lajos Elküldve Augusztus14, 2009 Elküldve Augusztus14, 2009 2 kicsi kapcsoló van a kézifék melett, ha megnyomják világít (sárgát) c16nz 92-es astrába volt
a_lajos Elküldve Augusztus14, 2009 Elküldve Augusztus14, 2009 Konkrétan milyen kábelt kerestél? Ülésfűtés? Most beleztem ki az enyémet, nincs ott semmilyen kábel, csak a kábelköteg ami átmegy a másik oldalra, a kézifékvisszajelző csatija, meg a szivargyujtóé. Háááá, ülésfűtés kábelt kerestem. De ha nincs gyárilag, akkor honnan vigyem??? tippppp???
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2009 Elküldve Augusztus14, 2009 Háááá, ülésfűtés kábelt kerestem. De ha nincs gyárilag, akkor honnan vigyem??? tippppp??? Gondolom táp kell, és test. Tápot vihetsz a gyujtáskapcsolótól, onnan beviszed a bisztidobozba adsz neki egy nem tomhányampereset, onnan mehetsz a kapcsolókhoz, testet meg bárhonnan vehetsz, ha a hátsó hamutartó alatt ki van építve a lassulásérzékelő helye a légzsákhoz annak a csavarjánál is lehet testet találni. Persze a táp a gyujtáskapcsoló utánról kell, most nem tudom a piros, vagy a fekete az.
Recommended Posts