daykiller Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Nah de a ködlámpa lényege az hogy a ködöt alulról világítja meg, és ezért nem egy fehér tejfeelinges felhőben mész, hanem látsz. Ha a fényszóróval egy magasságba teszed, akkor sokat nem változtatsz sztem. :huh: (illetve de, lesz olyan plusz lámpád ami másnak nincs :lol:, viszont jól kinéz ) Nem kötelező a ködlámpa egyébként, akinek van magasságállítási lehetősége a gépsasban. Már próbáltam totál letekerve tejködben és majdnem jobban láttam mint a ködlámpával. A kettő együtt mondjuk sokat dobott, az tény (tompított fénye teljesen lefele irányítva, első ködös ON). Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Viszont lököst most fújtam, faragni nem akarom. De ez megint csak egy fellángolás. :huh: Hogyan gondoltad, berakni a hűtőrács mögé? Eltakarná a fél lámpát. Meg tényleg magasan van. A ködlámpának az a lényege, hogy minnél közelebb egyen a földhöz, mert ott ritkább a köd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Hogyan gondoltad, berakni a hűtőrács mögé? Eltakarná a fél lámpát. Meg tényleg magasan van. A ködlámpának az a lényege, hogy minnél közelebb egyen a földhöz, mert ott ritkább a köd. Még egyszer mondom, tudom mi a ködlámpa lényege. :lol: Csak felvetődött bennem. Mellesleg Udinak is ott van. Bár nem tudom, hogy az nem szúrófény-e. Mondjuk szúrófényt simán tennék oda. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Még egyszer mondom, tudom mi a ködlámpa lényege. :lol: Csak felvetődött bennem. Mellesleg Udinak is ott van. Bár nem tudom, hogy az nem szúrófény-e. Mondjuk szúrófényt simán tennék oda. :huh: Ja-ja az a rendőr-astra lámpa középen ugye? Az nekem is nagyon tetszik, volt fenn a vaterán 12-ért lámpákkal együtt, de szerintem az csak sima távolsági fény. Úgy lenne jó, hogy ez mellé még a ködlámpát is. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 az tuti 100, hogy a ködlámpa csak attól ködlámpa, hogy alacsonyan van??? mert szrintem nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 az tuti 100, hogy a ködlámpa csak attól ködlámpa, hogy alacsonyan van??? mert szrintem nem Szerintem meg igen. Meg nincsen benne fényvető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 az tuti 100, hogy a ködlámpa csak attól ködlámpa, hogy alacsonyan van??? mert szrintem nem Nem. A ködlámpa attól ködlámpa ha terítettebb a fénye. Viszont a Hella minden lámpájából van szúró és köd is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Őszintém szólva engem is nagyon foglalkoztat a ködlámpa gondolata. Hétvégén a garázsban kotorászva találtam ezekre. :lol: Van egy vadiúj festetlen hűtőmaszkom, így kicsit eljátszottam a gondolattal. Nem lenne nagy meccs beaplikálni őket. Egy bajuk van! Nincs bennük a H3 jelzés, így a yard mortyog ha kiszúrja, a vizsgán meg leszedetik. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Beszéltem Dr. Amper barátommal és holnapután bebütyköl nekem egy kapcsolót a ventinek. Érdekes, hogy tesóm G Astrája hegymenetben, városközt meg akárhol képes tartani a 90 fokot az enyém meg 2 perc araszolás után már 95-96 fokos. Na majd megmutatom én a világnak :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Már elég rég motoszkál bennem a köblámpa gondolata, de nem tudok igazából dűlőre jutni. Már az is eszembe jutott, hogy a hűtőmaszk mögé is be lehetne tenni 1 párat, bár nem tudom mennyire funkcionálna ott jól. Elvileg így nem is látszana, hogy van ott valami. Mikor cseréltem a lökösöket, akkor nekem is megfordult a fejemben, hogy ködlámpásat veszek előre, de amikor kimondták a 20e-t a 2 ködlámpára, gyorsan kivertem a fejemből ezt az ötletet. :huh: Most néztem, hogy, már 15-ből megvan a 2 lámpa. Beszéltem Dr. Amper barátommal és holnapután bebütyköl nekem egy kapcsolót a ventinek. Érdekes, hogy tesóm G Astrája hegymenetben, városközt meg akárhol képes tartani a 90 fokot az enyém meg 2 perc araszolás után már 95-96 fokos. Na majd megmutatom én a világnak :lol: Én már bekötöttem nyár elején, de nagyon ritkán kell használnom. Pontosítok eddig jó ha 3szor használtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Beszéltem Dr. Amper barátommal és holnapután bebütyköl nekem egy kapcsolót a ventinek. Érdekes, hogy tesóm G Astrája hegymenetben, városközt meg akárhol képes tartani a 90 fokot az enyém meg 2 perc araszolás után már 95-96 fokos. Na majd megmutatom én a világnak :lol: Ez csak azért van, mert a G astrának a mutatója nem közvetlenül a hőértéket mutatja, hanem azt amit az ecu mond neki :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Ez csak azért van, mert a G astrának a mutatója nem közvetlenül a hőértéket mutatja, hanem azt amit az ecu mond neki :huh: meg mondjuk egy G astra fiatalabb, mint egy F ésígy tisztább is a hűtője stb :lol: de nem akarok beszólni, de a piros az nem véleltlenül piros, a fekete nem véletlenül fekete, és a kék se véletlenségből kék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 meg mondjuk egy G astra fiatalabb, mint egy F ésígy tisztább is a hűtője stb :huh: de nem akarok beszólni, de a piros az nem véleltlenül piros, a fekete nem véletlenül fekete, és a kék se véletlenségből kék. "Fateeer!!Mé'piros a kék szííva??" "Azé' me' még ződ" Link to comment Megosztás: More sharing options...
ropi Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Szevasztok Lenne egy kis gondom a tompított világítással. Helyzetjelzőm, távolsági fény van az autón de tompított nincs. Biztosítékok, izzók jók. 96os 1.4es gépről van szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Szevasztok Lenne egy kis gondom a tompított világítással. Helyzetjelzőm, távolsági fény van az autón de tompított nincs. Biztosítékok, izzók jók. 96os 1.4es gépről van szó. Bár konkrétan ilyet nekem nem csinált (nekem mást csinált B) ) De ha kicsit buzerálod a fényváltókart akkor nem villan be a tompított? :huh: Elég gyökerül ki tud az kopni. ^_^ A tekergetős kapcsolót meg nemtom, azt nem szedtem még szét, de lehet hogy az nem kapcsol, hiába van odatekerve. Vagy mittomén, a többiek úgyis jobb ötletet mondanak minnyá' :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Szevasztok Lenne egy kis gondom a tompított világítással. Helyzetjelzőm, távolsági fény van az autón de tompított nincs. Biztosítékok, izzók jók. 96os 1.4es gépről van szó. Az izzókat rendesen leellenőrizted? Lehetséges, hogy épp a tompitott izzószál van kiégve csak..bár egyszerre mind a kettő :huh: ..hm-hm, attól még lehetséges.. :lol: Aztán már csak valami érintkező vagy vezeték problémára tudok gondolni.. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 meg mondjuk egy G astra fiatalabb, mint egy F ésígy tisztább is a hűtője stb :huh: ennek semmi köze a hűtéshez, nekem a 15 éves omegában is totál vízkőmentes és tiszta a rendszer :lol: az újabb autóknál (általában >1998) már nem közvetlen a hőszenzorról kapja a jelet a műszer, hanem az ecu kozmetikázza, az mondja meg, mennyit jelezzen a műszer. ezért úgy tűnik, áll a hőmérséklet mint a cövek, de ha megméred igaziból, abban is megy fel-le a vízhőfok ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Ma elromlott az ablaktörlöm: pontosabban veri ki a biztosítékot! :huh: Eddig hibátlanul működött, s most meg KAPUTT . Biztosítékcsere után - kart felnyom - törlőlapátok megindulnak, majd megint kiverte a biztosítékot..... ^_^ A tegnap d.u. sikeresen rajtafelejtettem a belsővilágítást, és koccra lemerült az akksim - ez közrejátszhat? vagy semmi köze hozzá? Valami relé ment volna ki, vagy valahol letestel? Honnan induljak el??, :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ropi Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Bár konkrétan ilyet nekem nem csinált (nekem mást csinált B) ) De ha kicsit buzerálod a fényváltókart akkor nem villan be a tompított? :huh: Elég gyökerül ki tud az kopni. ^_^ A tekergetős kapcsolót meg nemtom, azt nem szedtem még szét, de lehet hogy az nem kapcsol, hiába van odatekerve. Vagy mittomén, a többiek úgyis jobb ötletet mondanak minnyá' :lol: :P A fényváltókar (kormánykapcsoló) a napokban lett kicserélve mert már villogott a távolsági fény folyamat. A tekergetős kapcsolóval nem hiszem hogy gond lenne mivel a távolsági fény világít. Ami csak akkor kapcsolható be ha a tompított állásba van. Szóval arra következtetek (lehet rosszul) hogy az jó. Más tipp? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 ennek semmi köze a hűtéshez, nekem a 15 éves omegában is totál vízkőmentes és tiszta a rendszer :huh: az újabb autóknál (általában >1998) már nem közvetlen a hőszenzorról kapja a jelet a műszer, hanem az ecu kozmetikázza, az mondja meg, mennyit jelezzen a műszer. ezért úgy tűnik, áll a hőmérséklet mint a cövek, de ha megméred igaziból, abban is megy fel-le a vízhőfok :lol: de ez miért jó??? meg honnan tudod, akkor ha baj van??? meg pl ha a termosztát nem jó, és nem melegszik fel?? vagy erre van külön vezérlés, és azt azért jelzi?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 de ez miért jó??? meg honnan tudod, akkor ha baj van??? meg pl ha a termosztát nem jó, és nem melegszik fel?? vagy erre van külön vezérlés, és azt azért jelzi?? Bocsi, h én válaszolok. A sofőrnek csak annyi infót ad amennyire szüksége van és nem többet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 Bocsi, h én válaszolok. A sofőrnek csak annyi infót ad amennyire szüksége van és nem többet. de a hideg motort, meg a tulmelegedést akkor csak jelzi Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 de a hideg motort, meg a tulmelegedést akkor csak jelzi H astrában már csak ledek vannak. Kék jelzi a hideget, ha nem virít akkor tökéletes a víz hőmérséklete, ha piros, akkor meg melege van a mocinak. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 de a hideg motort, meg a tulmelegedést akkor csak jelzi persze. Sőt tovább megyek, több típusból ki is spórolták a hőmérőt a műszerek közül. Csak az ecu figyeli, a sofőr nem látja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Augusztus13, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2009 hát ez szerintem egy szomorú dolog... nekünk a vareszon ledsorvolt, és két zöld után volt egy sárga, aztán meg a piros de nekem a mutatós tetszika legjobban, ami az F be van bár akiknek készülnek azok az autók H- astra stb, pont leszarják, csak menjen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts