kori Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Az ominál is egy fekete müa. van felcsavarozva a lökösre, és az tartja a ködlámpát. Az ablak programozásánál elég csak a felső állásban nyomva tartani (legalábbis nálam). Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Hogy én is hozzászóljak, az én ablakom nem kattan meg akkulevételkor, mert nem elektronyos :lol: A ködfény nekem is a lökösre van fogatva műa. talpakkal, és ez gyári, az tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Énis beszól6tok...? Nekem sincs elektronyos eblakemelésem, de pályázok rá, de nekem még csak ködlámpám sincs. De arra is pályázok... :lol: Apropopo ködpilács... Hova szokás beszerelni a kapcsolót, ha a hátsó ködlámpa kapcsolója melett van az inmo biluxoló érzékelője. Ide nyomom a slusszkulcs melett fityegő (gondolom) mágneskulcsot indítás előtt? Nah ez f@sza kis körmondat lett! :lol: A kérdőjel a mondat első feléhez értendő. :roll: Üdv.: ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 az immot pakold át máshova és akkor mehet a gyári helyre a ködlámpa én az ex-astraclassic kombinkból indultam ki azon is gyári vót a ködlámpa (várni is kellett vagy 3 hetet rá, mert rendelni kellett a ködlámpás autót) és ott a lökös levétele után szépen áltt a ködlámpa helyin :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Kinek mi a véleménye az akkumulátor regeneráló "adalékról"?Azért kérdem, mert a sógorom vett egy OFF verdát, ami már 1 hónapja állt a ker.ben.Mikor ki akarta próbálni, nem bírták életre kelteni.Így is megvette, itthon akksi ki, aztán feltette töltőre.Egész éjszaka nyomta neki a Liliput, de reggel, mikor beraktam, semmi sem történt.Astrával mellé, bika, aztán indult.Viszonylag könnyen.Járattam vagy egy órát, aztán még mentem is vele, de a következő indításnál, éppen az utolsó utáni pillanatban kapta el a lendületet.Szal sztem azaz akksi sz@r. De ő meg azt állítja, hogy nem ioncserélt vízzel, hanem ilyen csodaszerrel kell feltölteni, és akkor f@sza lesz.Ez sztem varázslás.Főleg, hogy az akksi szvsz zárlatos.Mert ennyi töltés, járatás után azért több nagyobb teljesítményt kellett volna leadnia. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lou Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Az ablaktekerő kar helyén van kis műanyag takarógomb? Igen, van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Kinek mi a véleménye az akkumulátor regeneráló "adalékról"?Azért kérdem, mert a sógorom vett egy OFF verdát, ami már 1 hónapja állt a ker.ben.Mikor ki akarta próbálni, nem bírták életre kelteni.Így is megvette, itthon akksi ki, aztán feltette töltőre.Egész éjszaka nyomta neki a Liliput, de reggel, mikor beraktam, semmi sem történt.Astrával mellé, bika, aztán indult.Viszonylag könnyen.Járattam vagy egy órát, aztán még mentem is vele, de a következő indításnál, éppen az utolsó utáni pillanatban kapta el a lendületet.Szal sztem azaz akksi sz@r. De ő meg azt állítja, hogy nem ioncserélt vízzel, hanem ilyen csodaszerrel kell feltölteni, és akkor f@sza lesz.Ez sztem varázslás.Főleg, hogy az akksi szvsz zárlatos.Mert ennyi töltés, járatás után azért több nagyobb teljesítményt kellett volna leadnia. Szerintem nincs az a csodalötty, ami megjavítaná, ha egy éjszakás töltés után sem lett jó!! Sajnos kuka! Meg kellene méricskélni, lehet hogy cellazárlatos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Szerintem nincs az a csodalötty, ami megjavítaná, ha egy éjszakás töltés után sem lett jó!! Sajnos kuka! Meg kellene méricskélni, lehet hogy cellazárlatos! Hát én is ezt magyaráztam ennek a sügérnek, de nem hallgat rám. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 újabb tévésóppos termékgyanúja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Elég bizarrrrrrrrghhhhhh! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május24, 2005 Megoszt Elküldve Május24, 2005 Mibe fájhat az ülésfűtés a pici kis autóm pici kis hokedlijébe?Lehet ilyet külön bontóból xezni? :smt017 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Mibe fájhat az ülésfűtés a pici kis autóm pici kis hokedlijébe?Lehet ilyet külön bontóból xezni? :smt017 1 fazonnal már beszéztem aki proof a témában ő mondott nekem 2 első ülésre 70et én meg kimosolyogtam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Lou! Akkor neked valamilyen utángyártott cucc van benne. Ne várj tőle automata módot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Mibe fájhat az ülésfűtés a pici kis autóm pici kis hokedlijébe?Lehet ilyet külön bontóból xezni? :smt017 Vegyél TESCO gazdaságost. Tedd be a huzat alá, és tegyél neki be egy kapcsolót valahová, és kösd rá valami bikásabb vezetékre. Én a kadettomba így csináltam meg annó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 1 fazonnal már beszéztem aki proof a témában ő mondott nekem 2 első ülésre 70et én meg kimosolyogtam :lol: Az naon horror!Itt már 50-et is mondtak,de xintem még az is sok.Jobban szét kéne nézni... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Vegyél TESCO gazdaságost. Tedd be a huzat alá, és tegyél neki be egy kapcsolót valahová, és kösd rá valami bikásabb vezetékre. Én a kadettomba így csináltam meg annó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Vegyél TESCO gazdaságost. Tedd be a huzat alá, és tegyél neki be egy kapcsolót valahová, és kösd rá valami bikásabb vezetékre. Én a kadettomba így csináltam meg annó.Kicsit komolyabbra gondoltam. :lol: Nekem is volt ilyen agrár megoldásom anno! :lol: (És ezt ne vedd sértésnek) Olcsó viszont ocsmány megoldás xintem. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Ez igaz,de én maradnék egy kicsit a "gyáribb"verzióknál! :wink: Ha már költök rá...Ha lúd,legyen kövééééééééééér! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Esetleg tükörfűtésre ötlet?Tescosra is kíváncsi vagyok! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Esetleg tükörfűtésre ötlet?Tescosra is kíváncsi vagyok! 8) Ott megfizethető a gyári is. A két motoros tükör +kapcs 10k körül van. Én legalábbis annyiért adtam el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Ott megfizethető a gyári is. A két motoros tükör +kapcs 10k körül van. Én legalábbis annyiért adtam el. Ok-ok!Csak M3-as tükreim vannak és abba gondoltam!Azért köszi! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Ülésfűtés: tescos fűthető üléshuzat, szétvág, ülésről kárpitot lebont alá beszerkeszti a fűtőszálakat, nagyon kevés ragasztóval rögzíti a szivacsra, vigyázva, hogy a fűtőszálakra ne menjen ragasztó, mert különben elszakad. Igaz kicsit lassabban melegszik fel, mint a gyári, de működik. Nme egy autóba raktam már be. Tükörfűtés: Szerzel fűtött tükörlapot, kiszeded belőle a fűtőszálat és a te tükrödre ráragasztod. Ha nem akarod ennyire szétbarmolni a tiédet, akkor egy 10 wattos égőt rakj a tükörbe és ahogy világít, az is lemelegíti. Sok sikert :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Nem hangzik rosszul.Ilyesmire gondoltam én is. :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Nekem az omegában hátra kellett raknom (mert elől van gyári) a rekordban előre került, és ,faterom tranzitja folyamatban van. A tükröt meg fater tranzitján csináltam fűthetőre, törött teherautó tükör fűtésével 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 az immot pakold át máshova és akkor mehet a gyári helyre a ködlámpa én az ex-astraclassic kombinkból indultam ki azon is gyári vót a ködlámpa (várni is kellett vagy 3 hetet rá, mert rendelni kellett a ködlámpás autót) és ott a lökös levétele után szépen áltt a ködlámpa helyin :wink: Köszi a reakciót! Eképp fogok cselekedni, ha Ljutok odáig. Arról tudsz v.mit, h a gyárilag nem ködlámpás ótó lökösébe mimód szokás beleaplikálni a lámpásokat, esetleg lököscsere needed, vagy vágjam ki szépen miután beszereztem a gyári ködfényszórókat? Netán a lökös alatt lenne ezeknek ott fain felfogatási helyük...? (a bekábelezésről nem is beszélve, '92 decemberi a vas). Vagy leginkább szedjem szét, oszt maj' meglátom...? :smt032 Egyébb kérdésem jelenleg nincs... :lol: Köszi: ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts