Csücsök Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 eccer ha odajutok, akkor én is leveszem, és visszarakom 10el előrébb pontosan 10 el mér többet... Énis, énis! :) Itt is pont annyi az eltérés! De akárhogy feszítettem, nem tudtam leszedni! Makacs egy jószág!
vastyan Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 Hali. Kérdés: a fűtés kapcsoló és a többi kapcsoló a középkonzolon, háttérügyileg megvilágított? És a világításkapcsoló? Mert nálam semmi fény... Egyébként megnéztem a hőmérő szenzorát, nincs sehol.Csak a helye tehát elveszett vagy mi...
Csücsök Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 Hali. Kérdés: a fűtés kapcsoló és a többi kapcsoló a középkonzolon, háttérügyileg megvilágított? És a világításkapcsoló? Mert nálam semmi fény... Egyébként megnéztem a hőmérő szenzorát, nincs sehol.Csak a helye tehát elveszett vagy mi... Bizony az, megvilágított.
FPepe Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 Hali. Kérdés: a fűtés kapcsoló és a többi kapcsoló a középkonzolon, háttérügyileg megvilágított? És a világításkapcsoló? Mert nálam semmi fény... Egyébként megnéztem a hőmérő szenzorát, nincs sehol.Csak a helye tehát elveszett vagy mi... Igen, meg lennének világítva elvileg.
vastyan Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 Macerás szétkapni mindezeket? Nagyon tetszik a ledezése.Mit kóstál egy ilyen beavatkozás?
invictus Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 Macerás szétkapni mindezeket? Nagyon tetszik a ledezése.Mit kóstál egy ilyen beavatkozás? Nem macera annyira...attól függ mennyire vagy jártas a forrasztgatásban-mókolgatásban. Szal türelem kell hozzá. :) Ha te csinálod akkor a ledek, ellenállások költségét kell számolni, max 2-3ezer.
vastyan Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 Még valami. Lóg a tetőkárpitom.Valami házi praktikával meg lehet valahogy csinálni vagy bízzam valami kárpitosra?
vastyan Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 Írjátok le légyszi az ellenállások értékét meg ilyesmi.Megpróbálkozom vele.Vagy kell még nyáklap is hozzá?
spzoli Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 Még valami. Lóg a tetőkárpitom.Valami házi praktikával meg lehet valahogy csinálni vagy bízzam valami kárpitosra? ez már nem az elektromos részbe tartozik, átviszem egyéb csevegésbe és ott folytathatjátok :)
FPepe Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 Macerás szétkapni mindezeket? Nagyon tetszik a ledezése.Mit kóstál egy ilyen beavatkozás? Itt van egy kis képes segítség hozzá. Ez pedig a LED-esítéshez.
Novy Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 Sziasztok. Keresek egy olcsó, és itt a hangsúly :P :hiya: erősítőt. Csak a mélyládát szeretném komolyabban meghajtani. Ha valakinek van egy felesleges, kérem jelezze. Köszi. :) van egy ismerősöm, ő szokott tudni, írd le mégis mekkor kellene igények stb Énis, énis! :( Itt is pont annyi az eltérés! De akárhogy feszítettem, nem tudtam leszedni! Makacs egy jószág! villával feszíts alá, az lehozz :lol: Hali. Kérdés: a fűtés kapcsoló és a többi kapcsoló a középkonzolon, háttérügyileg megvilágított? És a világításkapcsoló? Mert nálam semmi fény... Egyébként megnéztem a hőmérő szenzorát, nincs sehol.Csak a helye tehát elveszett vagy mi... én megcsináltam a középkonzolt, többiek szerint nem lett rossz, de egy nyákkal sokkal egyszerűbb lett volna, mint egyesével összekötögetni a ledeket.
Tiv. Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 van egy ismerősöm, ő szokott tudni, írd le mégis mekkor kellene igények stb Nincsenek igények. Olcsó legyen, és vigye a mélyládát. ugy 100 Watt :)
FPepe Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 Nincsenek igények. Olcsó legyen, és vigye a mélyládát. ugy 100 Watt :) A láda impedanciája?
Novy Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 van egy ismerősöm, ő szokott tudni, írd le mégis mekkor kellene igények stb Nincsenek igények. Olcsó legyen, és vigye a mélyládát. ugy 100 Watt :) ilyen kicsi biztos nem lesz :( de ócsónak ócsó lesz 5 ezer ft körül
Dáwid Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 van egy ismerősöm, ő szokott tudni, írd le mégis mekkor kellene igények stb villával feszíts alá, az lehozz :D én megcsináltam a középkonzolt, többiek szerint nem lett rossz, de egy nyákkal sokkal egyszerűbb lett volna, mint egyesével összekötögetni a ledeket. Igen, de te szeretsz szenvedni. :hiya: Mi meg szeretjük megnézni mivel szenvedsz, és tanulunk belőled. Így mondjuk nem mondhatjuk el se azt hogy miénk az első, se azt hogy "én találtam ki" viszont sokkal szenvedésmentesebben tudunk másolni :P :lol: Bazz a villa mé' nem jutott eszembe :) én az ujjamat szadiztam a leszedéssel (ennyit a "ki is szenved"-ről ) A világításkapcsolót én szándékosan nem csináltam meg. Idegesítene mert pont az a rész tükröződik az ablakban a tükörnél. Ha a ködzárót felkapcsolod, és belenézel a balos külső tükörbe, és amit látsz zavar, akkor NE ledezd be a világítás kapcsolót, mert szét fog idegelni :(
Novy Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 Igen, de te szeretsz szenvedni. :hiya: Mi meg szeretjük megnézni mivel szenvedsz, és tanulunk belőled. Így mondjuk nem mondhatjuk el se azt hogy miénk az első, se azt hogy "én találtam ki" viszont sokkal szenvedésmentesebben tudunk másolni :P :lol: Bazz a villa mé' nem jutott eszembe :) én az ujjamat szadiztam a leszedéssel (ennyit a "ki is szenved"-ről ) A világításkapcsolót én szándékosan nem csináltam meg. Idegesítene mert pont az a rész tükröződik az ablakban a tükörnél. Ha a ködzárót felkapcsolod, és belenézel a balos külső tükörbe, és amit látsz zavar, akkor NE ledezd be a világítás kapcsolót, mert szét fog idegelni :( nekem is belevilágít és zavaró is
Tiv. Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 A láda impedanciája? Mi van? :) :( :P Fekete a láda, és kevlár a hangszóró membránja. :hiya: :lol: :D :P ilyen kicsi biztos nem lesz :D de ócsónak ócsó lesz 5 ezer ft körül Jól hangzik. :D
FPepe Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 Mi van? :) :( :P Fekete a láda, és kevlár a hangszóró membránja. :hiya: :lol: :D :D Valami ellenállásérték nincs ráírva? Ohm-ban.
Novy Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 Mi van? :) :( :P Fekete a láda, és kevlár a hangszóró membránja. :hiya: :lol: :D :P Jól hangzik. :D minnyi óhm??? én vettem 3 erősítőt 12ért tőle :D annakidején mutattam is. de holnap megkérdezem, van e vmi kiskategóriás neki, vagy tud e vmit.
Dáwid Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 Mi van? :) :( :P Fekete a láda, és kevlár a hangszóró membránja. :hiya: :lol: :D :P Jól hangzik. :D Novy! beszarsz, mennyi szmájli egy rakáson, azt még csak nem is én vótam :P Tudomtudom, nem szótam, ...offoskocsogvagyok... pfúj :D
Tiv. Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 Mindegy, legfeljebb az elsőket is meghajtom vele, :)
Novy Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 Mindegy, legfeljebb az elsőket is meghajtom vele, :) önnek azt nem ajánlom.. főleg ha gyári van benne még.
Tiv. Elküldve Július19, 2009 Elküldve Július19, 2009 önnek azt nem ajánlom.. főleg ha gyári van benne még. De nenám. :) Az volt az első amit cseréltem.
rpeti Elküldve Július21, 2009 Elküldve Július21, 2009 1.: valszeg a csomitartó zár motorja haldoklik, vedd le a kárpitot, adjál neki direkt tápot az akkuról, ha mocorog akkor jó, lehet csak kontakthibás, vagy vhol szakadt a vezeték. Nekem ( caraván) a csomitartóban jobb oldalon van egy nyílás azon keresztül hozzáférek a tankajtó zármotohoz, és ott van leágaztatva a csomitartó zármotor kábelezése. Onnan is adhatsz neki direkt áramot így letesztelheted kiszerelés nélkül. 2.: Erről jólenne egy fénykép. :) Na megerkezett a fenykep bar a kocsi alatt fenykepezni egy elmeny volt :P ezert a kepek minosege is hasonlo az elmenyemhez A LINK -en ott vannak a kepek Tehat azert ujra leirom jobboldalt egy vájat a hátsó kerék előtt amibe megy az uzemanygcso is ott talalhato ez a két csatlakozo nos az egyik a helyen is van a másik viszont nincs(kepen nagyjabol kivehetőek) de én a helyét se talalom,viszont mukodik minden csak azert megis jo lenne tudni "miazazami". Kicsit más de elektromos ez is: FPepe itt linkelt egy szép szlovák oldalt középkonzol világitás itt olvastam panellal egyszerubb lenne megoldalst erre kivi lennék mert én asszem belevágok nagyon megtetszett. Ha már LED Helyzetjelzőt már LED-esitettem az nagyon tuti lett jégfehér,tompitott mellett is simán látszik egy nagyteljesitmenyu 8mm-es 145000 mCd-as LED van elol egy 150 ohmos 2W-os ellenállással diszitve ha valakit érdekel arrol tudok mutatni képet :(
Recommended Posts