hening Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Nájszok. Asszem nekem hellák vannak. :D Viszont a jobb oldali (menetirány szerint) felső csavarja elengedte magát, mert lötyög a lámpa. :lol: Két galambot csaptam már el vele. :lol: TYC márkájúak, mint a fényszóróim, és első indexeim. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 TYC márkájúak, mint a fényszóróim, és első indexeim. Újonnan vetted, vagy bontott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=2b3c3ff72...&aid=150222 kész vannak a gombok egyébként van olyan tipus, amibe gyárilag világítanak??? mert ugyan olyan fényvezető plexi van ebben is mint pl a km órában is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=2b3c3ff72...&aid=150222 kész vannak a gombok egyébként van olyan tipus, amibe gyárilag világítanak??? mert ugyan olyan fényvezető plexi van ebben is mint pl a km órában is. Szép piros. Lehet, hogy a belső kis égőtől szűrődik ki a fény a tekerőbe nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Szép piros. Lehet, hogy a belső kis égőtől szűrődik ki a fény a tekerőbe nem? hát nem tudom... 4fajta ledet próbáltam ki, és a legerősebb volt elég, de a fehér festéket le kellett csiszolni így is Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 hát nem tudom... 4fajta ledet próbáltam ki, és a legerősebb volt elég, de a fehér festéket le kellett csiszolni így is Nekem is újra be kéne ledezni a műszeregységet. Olyan snassz már a fehér. A talin szinte mindenkinek színes volt csak nekem volt fehér ( tudom a fehér is szín) meg a Karcsinak. De Ő nem számítt, neki minden gyári. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Nekem is újra be kéne ledezni a műszeregységet. Olyan snassz már a fehér. A talin szinte mindenkinek színes volt csak nekem volt fehér ( tudom a fehér is szín) meg a Karcsinak. De Ő nem számítt, neki minden gyári. :lol: Nekem is gyári fehér. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Nekem is újra be kéne ledezni a műszeregységet. Olyan snassz már a fehér. A talin szinte mindenkinek színes volt csak nekem volt fehér És mindig menni kell a sok birka után? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Nekem is újra be kéne ledezni a műszeregységet. Olyan snassz már a fehér. A talin szinte mindenkinek színes volt csak nekem volt fehér ( tudom a fehér is szín) meg a Karcsinak. De Ő nem számítt, neki minden gyári. :lol: Nekem is gyári fehér. :D sárga Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Nekem is gyári... :D ..sárga... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 És mindig menni kell a sok birka után? Nekem már piros volt, csak a műszeregység cserekor letördeltem a hátuljáról az ellenállásokat, és akkor visszaizzósítottam. Beeeee. :lol: Most meg nincs időm foglalkozni vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Most meg nincs időm foglalkozni vele. Ennyi offolás mellett nehéz is lehet! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Ennyi offolás mellett nehéz is lehet! :lol: <off>Mert ez mi szerinted, amit csinálsz? :D </off> Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Ennyi offolás mellett nehéz is lehet! :D Ez övön alluli volt. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 <off>Mert ez mi szerinted, amit csinálsz? :lol: </off> :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 <off>Mert ez mi szerinted, amit csinálsz? :lol: </off> És te? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=2b3c3ff72...&aid=150222 kész vannak a gombok egyébként van olyan tipus, amibe gyárilag világítanak??? mert ugyan olyan fényvezető plexi van ebben is mint pl a km órában is. Így akarom megcsinálni én is, csak már egy hónapja nem jutok el idáig! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Újonnan vetted, vagy bontott? A képek alapján újak, de e szerint is: Ködlámpa H1 bal (nem GSi) VALEO............................12443 Ködlámpa H1 bal, VALEO tipusú (nem GSi) TYC.....5648 Ködlámpa H1 jobb (nem GSi) VALEO..........................12443 Ködlámpa H1 jobb,VALEO tipusú (nem GSi) TYC....5648 Ködlámpa H3 bal, BOSCH tipusú (nem GSi) DEPO........8573 Ködlámpa H3 jobb, BOSCH tipusú (nem GSi) DEPO......8573 elfogadható áraik vannak. Már vagy 2 hete szemezek a hozzávaló alul festhető lökössel 12e-ért Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 És te? <_< :) Nyomatnám, ha lenne CD/DVD-íróm. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Újonnan vetted, vagy bontott? Újak. A képek alapján újak, de e szerint is: elfogadható áraik vannak. Már vagy 2 hete szemezek a hozzávaló alul festhető lökössel 12e-ért Innen van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Nah, beszerelésre kerültek a ködfényszórók. A folyamat, lökös le, 4-es fúróval körbefúrkáltam a belső oldalon a lámpa bejelölt helyét, szőnyegvágóval kivágtam a darabot, aztán a jelen kiigazítottam. Mint utóbb kiderült, nagy a nyílás, de csak ha azt figyeled, akkor venni észre. Ezután elláttam lemezanyákkal a lámpákat, és a lököst. Majd lemezcsavarokkal rögzítettem őket. Lökös vissza. Lámpákat bekötöttem, próba (minden OK), majd befejeztem a lökös rögzítését. A jobb oldalon nehezen férni hozzá a lököst rögzítő felső lemezcsavarhoz, a rezonátor dob miatt, ezért levettem a kereket, hogy a dobbetétet jobban el tudjam húzni. Képek itt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Nah, beszerelésre kerültek a ködfényszórók. A folyamat, lökös le, 4-es fúróval körbefúrkáltam a belső oldalon a lámpa bejelölt helyét, szőnyegvágóval kivágtam a darabot, aztán a jelen kiigazítottam. Mint utóbb kiderült, nagy a nyílás, de csak ha azt figyeled, akkor venni észre. Ezután elláttam lemezanyákkal a lámpákat, és a lököst. Majd lemezcsavarokkal rögzítettem őket. Lökös vissza. Lámpákat bekötöttem, próba (minden OK), majd befejeztem a lökös rögzítését. A jobb oldalon nehezen férni hozzá a lököst rögzítő felső lemezcsavarhoz, a rezonátor dob miatt, ezért levettem a kereket, hogy a dobbetétet jobban el tudjam húzni. Képek itt. Kábelek ott voltak vagy azt is vinni kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Kábelek ott voltak vagy azt is vinni kell? Nekem nem voltak ott. De azt én már korábban kiépítettem, most csak össze kellett dugni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Nekem nem voltak ott. De azt én már korábban kiépítettem, most csak össze kellett dugni. <_< gondolom arra volt kivi, hogy gyárilag ott vannak e, nem arra, hogy te mennyire voltál előrelátó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 :) gondolom arra volt kivi, hogy gyárilag ott vannak e, nem arra, hogy te mennyire voltál előrelátó :) Nem értelek. A válaszomból kiderül, hogy vinni kell, ha nincs kiépítve. Miért kell a kákán is csomót keresni?? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts