I_S Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Hát, ha az eredeti működött gyújtás nélkül, akkor csak átkötöttetek valamit. :lol: Nekem pl cserekor a régi bekötéssel az új fej lekapcsolt a gyújtással és csak egy tyúkbelet kellett másképp kötni, hogy akkor szóljon, amikor én akarom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Danee Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Köszi, Amugy nekem is megy gyujtás nélkül... Amit berakok nem blau, de elég lesz a saját kijelzője:) Hát akkor majd kötögetek :lol:))) Danee Link to comment Megosztás: More sharing options...
HlaciX16XEL Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Sziasztok! Az alábbi dologban szeretném a véleményeteket kérni, talán már más is találkozott a problémával. 96-os Astra F Caravan-omból a hétvégén kivettem az aksit. Visszarakás után az elektromos ablakemelők csak addig működnek, amíg nyomvatartom a működtetőgombot. Az aksi kivétele előtt ha lenyomtam a gombot 2 másodpercnél hosszabban, az ablak automatikusan teljesen fel/le ment a gomb további nyomása nélkül (jobb és baloldalon is). Mi lehet a "hiba" oka? Esetleg szervizműszerrel (Tech-1 vagy Tech-2) "flag"-ezni kell, a dolog személyreszabható? (Újabb Saab-oknál és WV Passatnál van tapasztalatom: ott Tech-2-vel sok paramétert egyedileg be lehet állítani a tulajdonos ízlése alapján). Az Astránál is van ilyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Eddig nem is foglalkoztam a dologgal, de nekem meg olyan problémám van a magnóval, hogy csak akkor működik, ha rajta van a gyújtás. Pedig semmit nem kötöttünk át, minden úgy van, mint az eredeti magnónál. Ebben tud valaki segíteni? Egyes (vagy egyes és hármas ?) gomb nyomvatart, gyujtás fel, bekapcs rádió....probléma megoldva. Legalábbis remélem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Sziasztok! Az alábbi dologban szeretném a véleményeteket kérni, talán már más is találkozott a problémával. 96-os Astra F Caravan-omból a hétvégén kivettem az aksit. Visszarakás után az elektromos ablakemelők csak addig működnek, amíg nyomvatartom a működtetőgombot. Az aksi kivétele előtt ha lenyomtam a gombot 2 másodpercnél hosszabban, az ablak automatikusan teljesen fel/le ment a gomb további nyomása nélkül (jobb és baloldalon is). Mi lehet a "hiba" oka? Esetleg szervizműszerrel (Tech-1 vagy Tech-2) "flag"-ezni kell, a dolog személyreszabható? (Újabb Saab-oknál és WV Passatnál van tapasztalatom: ott Tech-2-vel sok paramétert egyedileg be lehet állítani a tulajdonos ízlése alapján). Az Astránál is van ilyen? Szvsz ezt már 46-szor megtárgyalták(tuk). De az "újszülöttek" meg a visszaolvasni nem szeretők kedvéért: Gyújtás ráad, ablakemelő felfelé gombját az ablak bezáródása után tovább nyomvatartani kb 4-5 mp-ig. Kész Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 ui: és ugyanezt lefelé is.. (bár nem próbáltam.. lehet elég csak felfelénél :oops: ) 4-5 sec.. elég az 2ig is sztem,de ha csend van, lehet hallani hogy kattan egy relé.. Nem okoskodás.. tisztelem blitz a tudásod. csak pofázom itt össze vissza :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 ui: és ugyanezt lefelé is.. (bár nem próbáltam.. lehet elég csak felfelénél :oops: ) 4-5 sec.. elég az 2ig is sztem,de ha csend van, lehet hallani hogy kattan egy relé.. Nem okoskodás.. tisztelem blitz a tudásod. csak pofázom itt össze vissza :lol: :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Szvsz ezt már 46-szor megtárgyalták(tuk). De az "újszülöttek" meg a visszaolvasni nem szeretők kedvéért:... Nem kötözködés képpen írom,de te 70 valahány oldalt végigolvasnál ezért?Értem én,hogy néha fárasztó mindig ua leirni,de egy új tagnak nem hiszem,hogy van ideje/türelme ennyit olvasni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 sztem pont ezért irta be mégis :wink: És mondjuk én annó napokig olvastam az "archivot" mire írtam is :lol: Igaz, mindent szinte lehetetlen elolvasni.. de nem pofázok,mert kapok az off ért :smt021 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Vki már cserélte ha jól emlékszem a moci hőmérséklet jeladót.. nem gyárira.. mi volt a tapasztalat? (gyári sacc a duplája.. olajcsere után röhely, de még ez is számít....) pláne ha az utángyártott is tökéletesen jó.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május21, 2005 Megoszt Elküldve Május21, 2005 Nem kötöszködés képpen írom,de te 70 valahány oldalt végigolvasnál ezért?Értem én,hogy néha fárasztó mindig ua leirni,de egy új tagnak nem hiszem,hogy van ideje/türelme ennyit olvasni. Én sem kötözködöm, de egyrészről sz nélkül rják, szimpla z-vel, másrészről, jelentem, én végigolvastam. Nem egyszuszra, de nagyon sok hasznos infó van. Ki is másoltam nagyon sok mindent egy txt fájlba. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május21, 2005 Megoszt Elküldve Május21, 2005 Én sem kötözködöm, de egyrészről sz nélkül rják, szimpla z-vel, másrészről, jelentem, én végigolvastam. Nem egyszuszra, de nagyon sok hasznos infó van. Ki is másoltam nagyon sok mindent egy txt fájlba. :lol: Leslie! Akkor ne is tedd, mert már megszokhattuk, hogy nem kötekedünk a helyesírás miatt... :wink: (Amúgy az egy szuszra az külön van, és lemaradt az i az írjákból... :wink: ) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2005 Megoszt Elküldve Május21, 2005 Leslie! Akkor ne is tedd, mert már megszokhattuk, hogy nem kötekedünk a helyesírás miatt... :wink: (Amúgy az egy szuszra az külön van, és lemaradt az i az írjákból... :wink: ) Üdv.: Atommanó :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május21, 2005 Megoszt Elküldve Május21, 2005 Ezt megkaptam. :oops: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
HlaciX16XEL Elküldve Május21, 2005 Megoszt Elküldve Május21, 2005 ui: és ugyanezt lefelé is.. (bár nem próbáltam.. lehet elég csak felfelénél :oops: ) 4-5 sec.. elég az 2ig is sztem,de ha csend van, lehet hallani hogy kattan egy relé.. Nem okoskodás.. tisztelem blitz a tudásod. csak pofázom itt össze vissza :lol: :lol: Blitz és Laci4! Köszönet a segítségetekért, holnap kipróbálom. :lol: Bocs az ismétlődő kérdésért. :oops: Olvasgatom a régebbi levelezést is, például EGR-szelep ügyben találtam választ a kérdéseimre, így azt nem tettem fel újra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Május21, 2005 Megoszt Elküldve Május21, 2005 Blitz és Laci4! Köszönet a segítségetekért, holnap kipróbálom. :lol: Bocs az ismétlődő kérdésért. :oops: Olvasgatom a régebbi levelezést is, például EGR-szelep ügyben találtam választ a kérdéseimre, így azt nem tettem fel újra. Gyorsan tanulsz :lol: Egyébként nem akarunk bántani :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május21, 2005 Megoszt Elküldve Május21, 2005 sztem kérdezz nyugodtan.. max le lesz írva megint.. nem szakad le a kezem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lou Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Szvsz ezt már 46-szor megtárgyalták(tuk). De az "újszülöttek" meg a visszaolvasni nem szeretők kedvéért: Gyújtás ráad, ablakemelő felfelé gombját az ablak bezáródása után tovább nyomvatartani kb 4-5 mp-ig. Kész Ez minden F Astránál így van? Az enyém 2001-es, de hiába tartom nyomva a gombot, nem kattan egy relé. Eddig azt sem tudtam, hogy ennek automatikusan is kéne menni. :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Ez minden F Astránál így van? Az enyém 2001-es, de hiába tartom nyomva a gombot, nem kattan egy relé. Eddig azt sem tudtam, hogy ennek automatikusan is kéne menni. :-( Lou! NEM!Amelyik ilyen "programozható" az ilyen,amelyik nem az nem.Ha nem csinálja ne erőlködj tartsd csak rajta a pici kezed! :oops: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 mondok jobbat...nekem ugy tunik, hogy egyik oldal ilyen a másik olyan :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Lou! Egyáltalán gyári az ablakemelő? Nem utólagos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Mi a véleményetek az utángyártott ablakemelőkről?Kinek milyen tapasztalata van velük.Sok rosszat hallani róluk sajna. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Psziho Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Mi a véleményetek az utángyártott ablakemelőkről?Kinek milyen tapasztalata van velük.Sok rosszat hallani róluk sajna. :roll: Az enyém utólag beszerelt de nincs vele semmi bajom. :lol: Annyi csak a nyüg,hogy sztem lassabb és a két gomb a váltókar előtt van a boxban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Nekem is utólag van beszerelve,de gyári.Azért kérdeztem csak,mert hátsókban gondolkodom. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május22, 2005 Megoszt Elküldve Május22, 2005 Nekem Spal volt két évig az Astrában, nem volt vele gond. Lassabb és hangosabb a gyárinál, de pl. a gombjai gyáriak voltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts