Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
nekem sincs benn minden kellő cucc...viszont be van állítva rendesen...a foncsorost meg hiába állítgatod, vakítani fog :lol:

van itt egy uj bmw.

tuti gyári xenon, de ha még egyszer szembejön velem, kirángatom a kis gecit én beleverema fejét.

úgy vakít a tompított, hogy nem is tudom, hogyan lehet ez egy bmwbe gyárilag <_<

Elküldve
van itt egy uj bmw.

tuti gyári xenon, de ha még egyszer szembejön velem, kirángatom a kis gecit én beleverema fejét.

úgy vakít a tompított, hogy nem is tudom, hogyan lehet ez egy bmwbe gyárilag <_<

sokan nem veszik meg a gyári xenont 2-3-400e ftért, hanem a kínai sz@rt bedobják....drága autóknál is

Elküldve
sokan nem veszik meg a gyári xenont 2-3-400e ftért, hanem a kínai sz@rt bedobják....drága autóknál is

akkor meg is érdemli, ha beleverem a fejét

Elküldve

Nagy divat mifelénk a Xenon, mindenki lesz@rja, hogy mi kellene a szabályosság tekintetében. Most, hogy nekem is lett picit jobban felfigyeltem más autókra és merem állítani, hogy nem vagyok egyedül ha a cucc szabályosságát tekintjük... <_<

Találtam valamit...nem lehet az Astrán is végrehajtani?

Xenon

Elküldve
Nagy divat mifelénk a Xenon, mindenki lesz@rja, hogy mi kellene a szabályosság tekintetében. Most, hogy nekem is lett picit jobban felfigyeltem más autókra és merem állítani, hogy nem vagyok egyedül ha a cucc szabályosságát tekintjük... :lol:

Találtam valamit...nem lehet az Astrán is végrehajtani?

meg lehet csinálni, én is meg akartam...csak nincs rá keret. egy normális projektorpár 30e+, még kell vadászni hozzá angeleket, akár törött autóról 1-1darabot, aztán faragni, gyári d2s stb szettet szerezni...mindmind nem olcsó <_<

Elküldve

Egy illető 70euróért adná az elektromos állitású, fűthető tükröket gombokkal....azt mondja újak...ez jó ár érte? <_< Az az érzésem hogy nem annyira..habár, ha tényleg újak, lehet mégis megveszem. :lol:

Elküldve
Egy illető 70euróért adná az elektromos állitású, fűthető tükröket gombokkal....azt mondja újak...ez jó ár érte? <_< Az az érzésem hogy nem annyira..habár, ha tényleg újak, lehet mégis megveszem. :lol:

http://zsu.hu/?page=category&catid=530230

Itt pl. 7660,de ezekhez nincs gomb,és gondolom nem is fényezhető. Lehet amíg odaér ez is lenne annyi.

Tehát még meg is érheti,de alkudj. :lol:

Elküldve

Úgy néz ki van ablakemelő. De biztosat csak szerdán tud mondani, mert ma nem voltak ott.

Elküldve
Úgy néz ki van ablakemelő. De biztosat csak szerdán tud mondani, mert ma nem voltak ott.

Ugye kapcsolóstul, mindenestül lesz ha lesz? Várom a fejleményeket, árajánlatot. Addig is köszi!

Elküldve
4 ablakos?! <_<

2

Ugye kapcsolóstul, mindenestül lesz ha lesz? Várom a fejleményeket, árajánlatot. Addig is köszi!

15000, kapcsolóstól. A kábelköteget (ajtóba valót) azt meg túrni kell sztem, de megoldható.

Elküldve
http://zsu.hu/?page=category&catid=530230

Itt pl. 7660,de ezekhez nincs gomb,és gondolom nem is fényezhető. Lehet amíg odaér ez is lenne annyi.

Tehát még meg is érheti,de alkudj. <_<

Nyilván 1drb 7660Ft és kapcsolók nélkül van! Az egész cca. legyen 25-30.000FT ami közel 100EUR. Akkor már ott van az amit én találtam nálunk egy a Vaterához hasonló oldalon. (nem linkelem be mert úgysem értitek)

Elküldve
Nyilván 1drb 7660Ft és kapcsolók nélkül van! Az egész cca. legyen 25-30.000FT ami közel 100EUR. Akkor már ott van az amit én találtam nálunk egy a Vaterához hasonló oldalon. (nem linkelem be mert úgysem értitek)

Ezt mondom én is. <_<

Elküldve
2

15000, kapcsolóstól. A kábelköteget (ajtóba valót) azt meg túrni kell sztem, de megoldható.

OK!

Ha valakit érdekelne, találtam ilyet is. Csak ezen meg én igazodom el nehezen. :lol: ..de innen "kerültem" oda. <_<

Elküldve

Helló! Én ma hoztam el a bontóból az elektromos ablakemelőket első ablakokhoz.Kábelköteggel,kapcsolókkal,szerkezettel fizettem érte 10 000ft-ot! Hétvégén megpróbálom beszerelni,remélem sikerül!Addig is üdv mindenkinek!

Elküldve
Helló! Én ma hoztam el a bontóból az elektromos ablakemelőket első ablakokhoz.Kábelköteggel,kapcsolókkal,szerkezettel fizettem érte 10 000ft-ot! Hétvégén megpróbálom beszerelni,remélem sikerül!Addig is üdv mindenkinek!

Most irigykedem egy kicsit, ha nem bánod! :lol: :D :lol:

Elküldve

az nagyon jó áron volt :lol:

én meg jövőhéten bedobom a hátsót :D

Elküldve
gyári, eredeti...50et már adtak volna érte :D :D

Én annyit nem adnék érte :lol: . Örülök majd ha meglesznek az elsők valamint a tükrökön is gondolkodom még :lol: ..végül is egy füst alatt be lehetne szerkeszteni..hm.

Elküldve
Én annyit nem adnék érte :D . Örülök majd ha meglesznek az elsők valamint a tükrökön is gondolkodom még :lol: ..végül is egy füst alatt be lehetne szerkeszteni..hm.

ha olyan kábelköteget szerzel amin rajta van a tükör csati is...am ha kicseréled az ablakot akkor majd biztit is kell cserélned, meg a tükörhöz is kell relé :lol:

Elküldve
Emelőszerkezet nélküli elektromos ablakemelőt van értelme megvenni? Bele lehet fabrikálni a manuális emelőszerkezetét?

Lehet, hogy nem ilyesmire gondolsz, de nekem pl. utólag beépített univerzális ablakemellőm van, egy bowndent mozgat a motor, ami a régi ablaktekerő tengelyét tekeri. Semmi gond vele, nagyon jól működik már 2 éve. És sokkal olcsóbb, mint egy gyári emelős, nem kell szétszedni a teljes emelőszerkezetet.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.