Novy Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 nekem sincs benn minden kellő cucc...viszont be van állítva rendesen...a foncsorost meg hiába állítgatod, vakítani fog :lol: van itt egy uj bmw. tuti gyári xenon, de ha még egyszer szembejön velem, kirángatom a kis gecit én beleverema fejét. úgy vakít a tompított, hogy nem is tudom, hogyan lehet ez egy bmwbe gyárilag <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 van itt egy uj bmw. tuti gyári xenon, de ha még egyszer szembejön velem, kirángatom a kis gecit én beleverema fejét. úgy vakít a tompított, hogy nem is tudom, hogyan lehet ez egy bmwbe gyárilag <_< sokan nem veszik meg a gyári xenont 2-3-400e ftért, hanem a kínai sz@rt bedobják....drága autóknál is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 sokan nem veszik meg a gyári xenont 2-3-400e ftért, hanem a kínai sz@rt bedobják....drága autóknál is akkor meg is érdemli, ha beleverem a fejét Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 akkor meg is érdemli, ha beleverem a fejét <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Nagy divat mifelénk a Xenon, mindenki lesz@rja, hogy mi kellene a szabályosság tekintetében. Most, hogy nekem is lett picit jobban felfigyeltem más autókra és merem állítani, hogy nem vagyok egyedül ha a cucc szabályosságát tekintjük... <_< Találtam valamit...nem lehet az Astrán is végrehajtani? Xenon Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Nagy divat mifelénk a Xenon, mindenki lesz@rja, hogy mi kellene a szabályosság tekintetében. Most, hogy nekem is lett picit jobban felfigyeltem más autókra és merem állítani, hogy nem vagyok egyedül ha a cucc szabályosságát tekintjük... :lol: Találtam valamit...nem lehet az Astrán is végrehajtani? meg lehet csinálni, én is meg akartam...csak nincs rá keret. egy normális projektorpár 30e+, még kell vadászni hozzá angeleket, akár törött autóról 1-1darabot, aztán faragni, gyári d2s stb szettet szerezni...mindmind nem olcsó <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Egy illető 70euróért adná az elektromos állitású, fűthető tükröket gombokkal....azt mondja újak...ez jó ár érte? <_< Az az érzésem hogy nem annyira..habár, ha tényleg újak, lehet mégis megveszem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Egy illető 70euróért adná az elektromos állitású, fűthető tükröket gombokkal....azt mondja újak...ez jó ár érte? <_< Az az érzésem hogy nem annyira..habár, ha tényleg újak, lehet mégis megveszem. :lol: http://zsu.hu/?page=category&catid=530230 Itt pl. 7660,de ezekhez nincs gomb,és gondolom nem is fényezhető. Lehet amíg odaér ez is lenne annyi. Tehát még meg is érheti,de alkudj. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Egy illető 70euróért adná az elektromos állitású, fűthető tükröket gombokkal....azt mondja újak...ez jó ár érte? <_< Az az érzésem hogy nem annyira..habár, ha tényleg újak, lehet mégis megveszem. :lol: Úgy néz ki van ablakemelő. De biztosat csak szerdán tud mondani, mert ma nem voltak ott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Úgy néz ki van ablakemelő. De biztosat csak szerdán tud mondani, mert ma nem voltak ott. 4 ablakos?! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Úgy néz ki van ablakemelő. De biztosat csak szerdán tud mondani, mert ma nem voltak ott. Ugye kapcsolóstul, mindenestül lesz ha lesz? Várom a fejleményeket, árajánlatot. Addig is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 4 ablakos?! <_< 2 Ugye kapcsolóstul, mindenestül lesz ha lesz? Várom a fejleményeket, árajánlatot. Addig is köszi! 15000, kapcsolóstól. A kábelköteget (ajtóba valót) azt meg túrni kell sztem, de megoldható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 http://zsu.hu/?page=category&catid=530230 Itt pl. 7660,de ezekhez nincs gomb,és gondolom nem is fényezhető. Lehet amíg odaér ez is lenne annyi. Tehát még meg is érheti,de alkudj. <_< Nyilván 1drb 7660Ft és kapcsolók nélkül van! Az egész cca. legyen 25-30.000FT ami közel 100EUR. Akkor már ott van az amit én találtam nálunk egy a Vaterához hasonló oldalon. (nem linkelem be mert úgysem értitek) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Nyilván 1drb 7660Ft és kapcsolók nélkül van! Az egész cca. legyen 25-30.000FT ami közel 100EUR. Akkor már ott van az amit én találtam nálunk egy a Vaterához hasonló oldalon. (nem linkelem be mert úgysem értitek) Ezt mondom én is. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 Ezt mondom én is. <_< Mármint arra gondoltam,hogy az érheti meg amit te találtál. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 2 15000, kapcsolóstól. A kábelköteget (ajtóba valót) azt meg túrni kell sztem, de megoldható. OK! Ha valakit érdekelne, találtam ilyet is. Csak ezen meg én igazodom el nehezen. :lol: ..de innen "kerültem" oda. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
fezo Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Helló! Én ma hoztam el a bontóból az elektromos ablakemelőket első ablakokhoz.Kábelköteggel,kapcsolókkal,szerkezettel fizettem érte 10 000ft-ot! Hétvégén megpróbálom beszerelni,remélem sikerül!Addig is üdv mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Helló! Én ma hoztam el a bontóból az elektromos ablakemelőket első ablakokhoz.Kábelköteggel,kapcsolókkal,szerkezettel fizettem érte 10 000ft-ot! Hétvégén megpróbálom beszerelni,remélem sikerül!Addig is üdv mindenkinek! Most irigykedem egy kicsit, ha nem bánod! :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Helló! Én ma hoztam el a bontóból az elektromos ablakemelőket első ablakokhoz.Kábelköteggel,kapcsolókkal,szerkezettel fizettem érte 10 000ft-ot! Hétvégén megpróbálom beszerelni,remélem sikerül!Addig is üdv mindenkinek! az nagyon jó áron volt :lol: én meg jövőhéten bedobom a hátsót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 az nagyon jó áron volt :lol: én meg jövőhéten bedobom a hátsót :D Nahát! Gyári, eredeti? Mi pénz az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Nahát! Gyári, eredeti? Mi pénz az? gyári, eredeti...50et már adtak volna érte :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 gyári, eredeti...50et már adtak volna érte :D :D Én annyit nem adnék érte :lol: . Örülök majd ha meglesznek az elsők valamint a tükrökön is gondolkodom még :lol: ..végül is egy füst alatt be lehetne szerkeszteni..hm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Én annyit nem adnék érte :D . Örülök majd ha meglesznek az elsők valamint a tükrökön is gondolkodom még :lol: ..végül is egy füst alatt be lehetne szerkeszteni..hm. ha olyan kábelköteget szerzel amin rajta van a tükör csati is...am ha kicseréled az ablakot akkor majd biztit is kell cserélned, meg a tükörhöz is kell relé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
chriskross Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Emelőszerkezet nélküli elektromos ablakemelőt van értelme megvenni? Bele lehet fabrikálni a manuális emelőszerkezetét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
broncse Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Emelőszerkezet nélküli elektromos ablakemelőt van értelme megvenni? Bele lehet fabrikálni a manuális emelőszerkezetét? Lehet, hogy nem ilyesmire gondolsz, de nekem pl. utólag beépített univerzális ablakemellőm van, egy bowndent mozgat a motor, ami a régi ablaktekerő tengelyét tekeri. Semmi gond vele, nagyon jól működik már 2 éve. És sokkal olcsóbb, mint egy gyári emelős, nem kell szétszedni a teljes emelőszerkezetet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts