J0hnny Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Nem hiányzik belőle semmi. Legfeljebb egy kis zsír a kuplungjához, mert az kattog. Az egy amolyan rugós, dugattyúszerű dolog, ami egy egy kőrhagyós járatban forog. Amikor túl nagy nyomatékot kíván a forgás, akkor kattog. Ez általában a végállásoknál van. Nyugodtan szétszedheted, sztem, bár azért figyelj rá, mi hova való, ha esetleg szét is ugrik. Nekem ne magyarázd kollega,szedtem már szét... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Nekem ne magyarázd kollega,szedtem már szét... :lol: Oké, de ki rakta össze?? <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Nem hiányzik belőle semmi. Legfeljebb egy kis zsír a kuplungjához, mert az kattog. Az egy amolyan rugós, dugattyúszerű dolog, ami egy egy kőrhagyós járatban forog. Amikor túl nagy nyomatékot kíván a forgás, akkor kattog. Ez általában a végállásoknál van. Nyugodtan szétszedheted, sztem, bár azért figyelj rá, mi hova való, ha esetleg szét is ugrik. Remélem tényleg nem J0hnnynak lesz igaza, hogy hiányzik valamije, de annyit szeretnék kihangsúlyozni, hogy nem végállásoknál kattog! Ahogy a beszámolómban is irtam, kitoláskor illetve behúzáskor...ezt végig csinálja - igaz, a folyamat során változó "intenzitással" - nem kattog utána, végállásban megáll és "szól a rádió..." <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Nekem ne magyarázd kollega,szedtem már szét... :lol: Oké, de ki rakta össze?? <_< :lol: Ugyyehogyugye??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Oké, de ki rakta össze?? <_< :lol: Hát nem az,aki a padlót furkálja szét! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Hát nem az,aki a padlót furkálja szét! :lol: <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Hát nem az,aki a padlót furkálja szét! :lol: Most mért, 3 szem lyuk. <_< A negyedik csavar nem tört le tőböl. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Megyek és behekkelem a belső világitást (a'la Novyy). Az antennához egyelőre :lol: nem nyúlok, nem merek. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Nálunk miért nincsenek ilyen telepk baccameg! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Nálunk miért nincsenek ilyen telepk baccameg! <_< Nincs is messze annyira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Nálunk miért nincsenek ilyen telepk baccameg! :lol: Nincsenek? :lol: Pedig nekem már mondogatták, hogy Tatán van/volt bontó, legalábbis a szociban, és jártak oda egyesek pl. Dacia cuccokért. <_< Már akartam is kérdezni, hogy van-e itt a közelben(felétek) ilyen "turkáló". Mellesleg kikaptam az antennát is és leszedtem a burkolatot. Azt a dobot, ami felcsévéli azt a műanyag vezetéket amivel tolja/húzza az antennát, le is szedtem, de az alatta levő fogaskerék már nem jött ki "szépszóval" és azt már erőltetni nem akartam nehogy kárt tegyek benne. Végül is semmit sem sikerült vele csinálnom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=48c64f844...&aid=150222 jövő télen már nem kell elosztó az ülésfűtésnek <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=48c64f844...&aid=150222 jövő télen már nem kell elosztó az ülésfűtésnek :lol: nem is lett olyan rossz :lol: bár a gyári jobban tetszik <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 nem is lett olyan rossz :lol: bár a gyári jobban tetszik <_< na ja nekem is jobban tetszene, de erre futi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=48c64f844...&aid=150222 jövő télen már nem kell elosztó az ülésfűtésnek <_< Ezt honnan szermányoltad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Ezt honnan szermányoltad? volt melóhelyemről... rönős szivargyújtó aljzatok... meg rendes szénszálas lap. <_< de ha megnyitoda képeket láthatsz még pár képet róla, hogy raktam össze Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 volt melóhelyemről... rönős szivargyújtó aljzatok... meg rendes szénszálas lap. <_< de ha megnyitoda képeket láthatsz még pár képet róla, hogy raktam össze Zsír lett! Mennyiért lehet venni az aljzatokat? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május23, 2009 Megoszt Elküldve Május23, 2009 Zsír lett! Mennyiért lehet venni az aljzatokat? <_< nemtudom, én kétszer vettem :lol: ez a verzió már kicsit helytakarékosabb :lol: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=2163f6973...&aid=150920 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 14 éves szülinapjára kapott (O)Pelló egy Xenon cuccost <_< ... bár sztem Én jobban örülök neki ... http://kepfeltoltes.hu/090524/P240509_15.4...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 14 éves szülinapjára kapott (O)Pelló egy Xenon cuccost :lol: ... bár sztem Én jobban örülök neki ... http://kepfeltoltes.hu/090524/P240509_15.4...ltoltes.hu_.jpg Csak épp a Xenon-hoz sima felületű búra kell. A gyári nem jó, másrészt büntethetnek is miatta, mert nem szabályos. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Csak épp a Xenon-hoz sima felületű búra kell. A gyári nem jó, másrészt büntethetnek is miatta, mert nem szabályos. <_< és? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Csak épp a Xenon-hoz sima felületű búra kell. A gyári nem jó, másrészt büntethetnek is miatta, mert nem szabályos. :lol: 1 dolgot mondj ami ebben a retkes világban szabályos <_< :lol: Majd kap Angel Eyes-ot......s ha nem akkor marad ez :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Csak épp a Xenon-hoz sima felületű búra kell. A gyári nem jó, másrészt büntethetnek is miatta, mert nem szabályos. <_< xenonhoz: síküveg, projektor, nagynyomású fényszórómosó, autómata terhelésfüggő magasságállító kell :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 xenonhoz: síküveg, projektor, nagynyomású fényszórómosó, autómata terhelésfüggő magasságállító kell :lol: Majd ha mindenki mindent az elôírásokhoz méltóan hajt végre (rend éber ôrei stb) :lol: <_< akkor én is odafigyelek minden apróságra. Addig is örvendek, hogy sötétben is látok nem kicsit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május24, 2009 Megoszt Elküldve Május24, 2009 Majd ha mindenki mindent az elôírásokhoz méltóan hajt végre (rend éber ôrei stb) :lol: <_< akkor én is odafigyelek minden apróságra. Addig is örvendek, hogy sötétben is látok nem kicsit :lol: nekem sincs benn minden kellő cucc...viszont be van állítva rendesen...a foncsorost meg hiába állítgatod, vakítani fog :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts