Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

Nem hiányzik belőle semmi. Legfeljebb egy kis zsír a kuplungjához, mert az kattog. Az egy amolyan rugós, dugattyúszerű dolog, ami egy egy kőrhagyós járatban forog. Amikor túl nagy nyomatékot kíván a forgás, akkor kattog. Ez általában a végállásoknál van. Nyugodtan szétszedheted, sztem, bár azért figyelj rá, mi hova való, ha esetleg szét is ugrik.

Nekem ne magyarázd kollega,szedtem már szét... <_<

Megosztás:

Nem hiányzik belőle semmi. Legfeljebb egy kis zsír a kuplungjához, mert az kattog. Az egy amolyan rugós, dugattyúszerű dolog, ami egy egy kőrhagyós járatban forog. Amikor túl nagy nyomatékot kíván a forgás, akkor kattog. Ez általában a végállásoknál van. Nyugodtan szétszedheted, sztem, bár azért figyelj rá, mi hova való, ha esetleg szét is ugrik.

Remélem tényleg nem J0hnnynak lesz igaza, hogy hiányzik valamije, de annyit szeretnék kihangsúlyozni, hogy nem végállásoknál kattog! Ahogy a beszámolómban is irtam, kitoláskor illetve behúzáskor...ezt végig csinálja - igaz, a folyamat során változó "intenzitással" - nem kattog utána, végállásban megáll és "szól a rádió..." <_<

Megosztás:

Nálunk miért nincsenek ilyen telepk baccameg! :lol:

Nincsenek? :lol: Pedig nekem már mondogatták, hogy Tatán van/volt bontó, legalábbis a szociban, és jártak oda egyesek pl. Dacia cuccokért. <_< Már akartam is kérdezni, hogy van-e itt a közelben(felétek) ilyen "turkáló".

Mellesleg kikaptam az antennát is és leszedtem a burkolatot. Azt a dobot, ami felcsévéli azt a műanyag vezetéket amivel tolja/húzza az antennát, le is szedtem, de az alatta levő fogaskerék már nem jött ki "szépszóval" és azt már erőltetni nem akartam nehogy kárt tegyek benne. Végül is semmit sem sikerült vele csinálnom. :lol:

Megosztás:

xenonhoz: síküveg, projektor, nagynyomású fényszórómosó, autómata terhelésfüggő magasságállító kell :lol:

Majd ha mindenki mindent az elôírásokhoz méltóan hajt végre (rend éber ôrei stb) :lol: <_< akkor én is odafigyelek minden apróságra. Addig is örvendek, hogy sötétben is látok nem kicsit :lol:

Megosztás:

Majd ha mindenki mindent az elôírásokhoz méltóan hajt végre (rend éber ôrei stb) :lol: <_< akkor én is odafigyelek minden apróságra. Addig is örvendek, hogy sötétben is látok nem kicsit :lol:

nekem sincs benn minden kellő cucc...viszont be van állítva rendesen...a foncsorost meg hiába állítgatod, vakítani fog :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.