ivannorbi Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Kb 10 perc cigivel! :lol: Én amúgy 5W-osra emléxem... Én szerencsére nem cigizek, de erős a gyanúm, hogy a gyakorlat hiánya miatt több lesz az 10 percnél. <_< Köszi a gyors válaszokat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Én szerencsére nem cigizek, de erős a gyanúm, hogy a gyakorlat hiánya miatt több lesz az 10 percnél. <_< Köszi a gyors válaszokat! :lol: Megnéztem, ilyen van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Megnéztem, ilyen van benne. THX! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 akkor 10 vagy 5 vagy 3 ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 akkor 10 vagy 5 vagy 3 ? <_< Szerintem elég lesz a 3, mert a végén még nagyon megnő a fogyasztásom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Szerintem elég lesz a 3, mert a végén még nagyon megnő a fogyasztásom! :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Kb 10 perc cigivel! :lol: Én amúgy 5W-osra emléxem... Én meg 3,5W-osra. <_< Megnéztem, ilyen van benne. Foglalatos van benne, nem? Jobb oldali nagy az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Én meg 3,5W-osra. <_< Foglalatos van benne, nem? Jobb oldali nagy az. Abba a foglalatba lehet berakni azt az izzót. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Abba a foglalatba lehet berakni azt az izzót. :lol: nem, azt úgy lehet venni! <_< Amúgy 5W-os. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 nem, azt úgy lehet venni! <_< Amúgy 5W-os. Nézd meg jobban. Az enyémen ki lehet venni belőle az izzót. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Nézd meg jobban. Az enyémen ki lehet venni belőle az izzót. <_< Vita lezárva! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 ... Szóval: Ma elindultunk hazafelé, és nem működött a fordulatszámmérőm. ... Ha ráadtam a gyújtást, akkor nem világított a töltésjelző lámpa. ... A fordszámmérő magától megjavult ma délutánra :lol: A töltésjelző viszont nem. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Vita lezárva! <_< http://kepfeltoltes.hu/090511/400102561P42...ltoltes.hu_.jpg Ugye-ugye. :lol: Thx a képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Ugye-ugye. <_< Thx a képet. Nincs mit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Nézd meg jobban. Az enyémen ki lehet venni belőle az izzót. :lol: :lol: Mindig tanul az ember! <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas78 Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 Sziasztok! Nincs véletlenül valakinek egy F astra világításkapcsolója? Mert eltörtem véletlenül:( Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 Sziasztok! Nincs véletlenül valakinek egy F astra világításkapcsolója? Mert eltörtem véletlenül:( Köszi Hogyan törted el? Itt van egy. Itt egy másik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zbandi Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 Hogyan törted el? Itt van egy. Itt egy másik. Én is letörtem a kihuzófunkciót mikor le akartam venni a forgatót. Pedig elvileg benyomtam a pöcköt mégis eltört, egyébként szerintem veszél újat, mert mind meg van már égve. Én is ezért döntöttem az új mellett. 4000,- vettem az újat. András Link to comment Megosztás: More sharing options...
shootman Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 másik topicba is írtam, lehet volt már ez a kérdés, de túl sok oldal van itt, sokáig kéne olvasni :lol: pár kérdésem lenne: menet közbe amikor gyorsítani akarok, van amikor rángat a kocsi, de van amikor egyenletesen gyorsul, mikor milyen kedve van...lehetséges a gyújtás hibája??(gyújtás elosztó doboz új benne, meg a gyertyák is újak) vagy esetleg más?? mostanába csinálja azt hogy ha meleg van és kb 10-15 percet mentem már a kocsival kivillan a motorvezérlés ikon, de leállítás és elindítás után elalszik, szal csak 1 idő után villan fel! másik gond, az önindító motor télen megmakacsolta magát és csúnya hangal indítozott és a motort nempörgette fel, 3-4 napos állás után már betudta indítani a motort, meg a mai napig is beindítja, de csúnya hangja van...cserélni kéne vagy fellehet újítani?? ha esetleg csere mennyibe fájna??? és még 1 kérdés, nem fordulatszámmérős műszerfalam van, lehetséges esetleg berakni fordulatszámmérős órát? vagy veszett dolog? :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május15, 2009 Megoszt Elküldve Május15, 2009 másik topicba is írtam, lehet volt már ez a kérdés, de túl sok oldal van itt, sokáig kéne olvasni :lol: pár kérdésem lenne: menet közbe amikor gyorsítani akarok, van amikor rángat a kocsi, de van amikor egyenletesen gyorsul, mikor milyen kedve van...lehetséges a gyújtás hibája??(gyújtás elosztó doboz új benne, meg a gyertyák is újak) vagy esetleg más?? mostanába csinálja azt hogy ha meleg van és kb 10-15 percet mentem már a kocsival kivillan a motorvezérlés ikon, de leállítás és elindítás után elalszik, szal csak 1 idő után villan fel! másik gond, az önindító motor télen megmakacsolta magát és csúnya hangal indítozott és a motort nempörgette fel, 3-4 napos állás után már betudta indítani a motort, meg a mai napig is beindítja, de csúnya hangja van...cserélni kéne vagy fellehet újítani?? ha esetleg csere mennyibe fájna??? és még 1 kérdés, nem fordulatszámmérős műszerfalam van, lehetséges esetleg berakni fordulatszámmérős órát? vagy veszett dolog? :lol: <_< a km óra csere lehetséges, a gyíkban olvass utána, van hozzá bőven segítség. az önindító, cserével többnyire olcsóbban kijössz, mint egy felújítással. bontóban 15körül lehet venni jó állapotú használtat, van aki 5 ért is mondja, de én még 15 körül láttam csak, felrakni nem nagy dolog. a rángatás sokmindnetől lehet, ki kellene villogtatni a hibát, amit a motor ikon felvillanásakor tárolt. az se lenne rossz ha leírnád milyen motor ez :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
shootman Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 a villogtatást holnap nézem meg <_< a motor C14NZ, sima 1.4-es 8szelpes , 92-es :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 a villogtatást holnap nézem meg <_< a motor C14NZ, sima 1.4-es 8szelpes , 92-es :lol: abbol már okosabbak lehetünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 másik topicba is írtam, lehet volt már ez a kérdés, de túl sok oldal van itt, sokáig kéne olvasni :lol: pár kérdésem lenne: menet közbe amikor gyorsítani akarok, van amikor rángat a kocsi, de van amikor egyenletesen gyorsul, mikor milyen kedve van...lehetséges a gyújtás hibája??(gyújtás elosztó doboz új benne, meg a gyertyák is újak) vagy esetleg más?? mostanába csinálja azt hogy ha meleg van és kb 10-15 percet mentem már a kocsival kivillan a motorvezérlés ikon, de leállítás és elindítás után elalszik, szal csak 1 idő után villan fel! másik gond, az önindító motor télen megmakacsolta magát és csúnya hangal indítozott és a motort nempörgette fel, 3-4 napos állás után már betudta indítani a motort, meg a mai napig is beindítja, de csúnya hangja van...cserélni kéne vagy fellehet újítani?? ha esetleg csere mennyibe fájna??? és még 1 kérdés, nem fordulatszámmérős műszerfalam van, lehetséges esetleg berakni fordulatszámmérős órát? vagy veszett dolog? :lol: :lol: Ahogy Novyy is irta, sok minden lehet, de első körben a gyertya kábeleit is le kéne ellenőrizni aztán a csatikat a motortérben - kezdve a gyújtásmodultól ami a trafó alatt van, de nekem az nem dobált hibát... A hall jeladó - a gyújtáselosztó alatt van, ha jól tudom - vagy valamelyik hőmérséklettjeladó illetve lambda gyanús nekem, de majd a profik tudnak biztosabbat. <_< Azon kivül az alapjárati léptetőmotort illetve a vákumcsöveket is jó lenne átnézni. Ez mind otthon egy kis idő ráforditásával megoldható és igy sokminden kizárható. Ha csúnya a hangja a motornak - most nem tudom hogy ezt hogyan érted, de ha olyan csattogós, csörgős - az lehet hidrotőke is. A fogyasztás hogyan alakult, nem emelkedett meg túlságosan? Mindenképp ki kéne villogni a hibát ha már egyszer jelez!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május16, 2009 Megoszt Elküldve Május16, 2009 másik topicba is írtam, lehet volt már ez a kérdés, de túl sok oldal van itt, sokáig kéne olvasni :lol: pár kérdésem lenne: menet közbe amikor gyorsítani akarok, van amikor rángat a kocsi, de van amikor egyenletesen gyorsul, mikor milyen kedve van...lehetséges a gyújtás hibája??(gyújtás elosztó doboz új benne, meg a gyertyák is újak) vagy esetleg más?? mostanába csinálja azt hogy ha meleg van és kb 10-15 percet mentem már a kocsival kivillan a motorvezérlés ikon, de leállítás és elindítás után elalszik, szal csak 1 idő után villan fel! másik gond, az önindító motor télen megmakacsolta magát és csúnya hangal indítozott és a motort nempörgette fel, 3-4 napos állás után már betudta indítani a motort, meg a mai napig is beindítja, de csúnya hangja van...cserélni kéne vagy fellehet újítani?? ha esetleg csere mennyibe fájna??? és még 1 kérdés, nem fordulatszámmérős műszerfalam van, lehetséges esetleg berakni fordulatszámmérős órát? vagy veszett dolog? :lol: <_< Sztem lambda-gyanús, de ki kell villogtatni, és kiderül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts