daykiller Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 ha gyári a cucc, akkor a kulcsot el lehet fordítani teljesen függőleges irányba is, ez vmi rteszelő állása. az univerzális központizárasokat viszont nem Őőő, nem kell teljesen betolni a kulcsot és akkor elforgatható vízszintesbe, legalábbis nálam, nem függőlegesben van a reteszelés.. Ha totál benyomom, akkor csak addig tudom forgatni a kulcsot, ami a központi zárásáig kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 ha gyári a cucc, akkor a kulcsot el lehet fordítani teljesen függőleges irányba is, ez vmi rteszelő állása. az univerzális központizárasokat viszont nem Őőő, nem kell teljesen betolni a kulcsot és akkor elforgatható vízszintesbe, legalábbis nálam, nem függőlegesben van a reteszelés.. Ha totál benyomom, akkor csak addig tudom forgatni a kulcsot, ami a központi zárásáig kell. Ja. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Fogalmam sincs!Megvettem-működött.Azóta egyik kárpitot sem vettem még le.Azt sem tudom,hogy a vezérlő(k)nek hol kellene lenni. Köszönök minden segítséget,erre a témára és a motorosra is. Le kéne szedni a kárpitot, és megkuksizni. Ha a kárpittal párhuzamosan találsz motorokat, amik rudazattal vannak a zár rúdjaihoz csavarozva, akkor univerzális. Annak a vezérlőjét pedig nagyon sok helyre tehette aki beszerelte, de zömmel a műszerfal alá vannak kötegelőzve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
individor Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 mostanában egyre gyakrabban előfordul, hogy a tolatólámpám nem világít inkább indulásnál van, ha megy egy ideig többnyire jó (nem mindig azért) mit kellene megnézni/cserélni? és hol? köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 mostanában egyre gyakrabban előfordul, hogy a tolatólámpám nem világít inkább indulásnál van, ha megy egy ideig többnyire jó (nem mindig azért) mit kellene megnézni/cserélni? és hol? köszi Tolatólámpa kapcsoló a váltó elején... Link to comment Megosztás: More sharing options...
individor Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Tolatólámpa kapcsoló a váltó elején... ez kb hol van?? van ott 1000 kacat, ráadásul gázüzemű, reduktor, vezérlő, pár cső pluszban...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 ez kb hol van?? van ott 1000 kacat, ráadásul gázüzemű, reduktor, vezérlő, pár cső pluszban...... Leírta, a váltó elején. Megy rá egy csati 2 vezetékkel (fek/sár, és feh/fek). Link to comment Megosztás: More sharing options...
individor Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Leírta, a váltó elején. Megy rá egy csati 2 vezetékkel (fek/sár, és feh/fek). ok, megtaláltam vezetékeket összekötve világít a tolatólámpa ez javítható? vagy venni kell másikat? ha meleg a motor szinte mindig kapcsol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 ok, megtaláltam vezetékeket összekötve világít a tolatólámpa ez javítható? vagy venni kell másikat? ha meleg a motor szinte mindig kapcsol cserés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Örülök, hogy segíthettem! Végre én is tudtam másnak segíteni, mert eddig én is csak kaptam innen a segítséget, viszonozni nem volt még lehetőségem ;) OFF Dehogynem.. nekem pl a tetőcsomival ;) ON Szerintem hívd fel a postát. A múltkor én is vártam egy csomagot, és felhívtam a postát, és azt mondták náluk van már 3 napja! Csak azt nem értem miért nem kaptam értesítőt ;) Ilyen nekem is volt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 ok, megtaláltam vezetékeket összekötve világít a tolatólámpa ez javítható? vagy venni kell másikat? ha meleg a motor szinte mindig kapcsol Ha szét lehet szedni, akkor megpróbálhatod javítani, végülis ennek már úgyis mindegy, ha elrontod az se baj. A féklámpakapcsolót pölö szét lehet szedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 OFF Dehogynem.. nekem pl a tetőcsomival ;) ON Ilyen nekem is volt.. kinek nem ;) feladtam egy erősítőt, eltelt egy hét két hét közben telefonálgattak rám, hogy mi van már, és úgy ment be az illető, és érdekes ott volt a postán Link to comment Megosztás: More sharing options...
dati Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Ha már vezetékekről van szó. A harmadik féklámpát ha be akarom kötni melyik drótot kell megcsapolni, hogy ne pótindexlámpa legyen a pótféklámpából? Esetleg egy fénykép is jól jönne. Tudom multiméter is ki kell mérni, de de ha nincs multiméter. Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Ha már vezetékekről van szó. A harmadik féklámpát ha be akarom kötni melyik drótot kell megcsapolni, hogy ne pótindexlámpa legyen a pótféklámpából? Esetleg egy fénykép is jól jönne. Tudom multiméter is ki kell mérni, de de ha nincs multiméter. Köszönöm én akkor is azt mondom, vegyél már egy 2ezer ft os multit a kocsiban egy ilyen is elég, és még sokszor kellhet ;) egyébként próbalámpával is ki lehet mérni, vagy simán szemmel, nem egy bonyolult a vezetőpályája. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 én akkor is azt mondom, vegyél már egy 2ezer ft os multit a kocsiban egy ilyen is elég, és még sokszor kellhet ;) egyébként próbalámpával is ki lehet mérni, vagy simán szemmel, nem egy bonyolult a vezetőpályája. Hát én multkor összeruhangáltam mindent a városban, és a legolcsóbb multi 6 ezer forint volt. Igaz vasárnap délután volt. ;) Legegyszerűbb a lámpabúránál megcsapolni, úgy nehezebb téveszteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Hát én multkor összeruhangáltam mindent a városban, és a legolcsóbb multi 6 ezer forint volt. Igaz vasárnap délután volt. ;) Legegyszerűbb a lámpabúránál megcsapolni, úgy nehezebb téveszteni. tesco cora metro lidl? ezekből egy sincs ott? ha van, akkor nem hiszem el, hogy nemtaláltál egyet se. még 750Ftos is szokott lenni ;) de ha annyira nincs erre kapacitás, akkor egy 12voltos izzó foglalat, 20-30 cm vezeték 2x és van egy próbalámpád, azzal meg vígan kikeresgélhetitek, hogy hol van a féklámpa vezetéke, csak a csatti kell lehúzni, és egyik végét letesteli a próbalámpának, másikat meg dugdosni, és amikor világít felengedni a féket, és ha el is alszik akkor bingó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Ha már vezetékekről van szó. A harmadik féklámpát ha be akarom kötni melyik drótot kell megcsapolni, hogy ne pótindexlámpa legyen a pótféklámpából? Esetleg egy fénykép is jól jönne. Tudom multiméter is ki kell mérni, de de ha nincs multiméter. Köszönöm Barna a testvezeték, fekete-sárga a féklámpa vezetéke ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Barna a testvezeték, fekete-sárga a féklámpa vezetéke ;) és megjött pepe hős ismét ;) am én is tudtam, csak direkt nem mondtam meg, hátha rávezetem egy kis problémamegoldásra ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 tesco cora metro lidl? ezekből egy sincs ott? ha van, akkor nem hiszem el, hogy nemtaláltál egyet se. még 750Ftos is szokott lenni :P de ha annyira nincs erre kapacitás, akkor egy 12voltos izzó foglalat, 20-30 cm vezeték 2x és van egy próbalámpád, azzal meg vígan kikeresgélhetitek, hogy hol van a féklámpa vezetéke, csak a csatti kell lehúzni, és egyik végét letesteli a próbalámpának, másikat meg dugdosni, és amikor világít felengedni a féket, és ha el is alszik akkor bingó -_- Tescó, brico, praktiker, baumax. Egyikben volt 6000 forintért. és megjött pepe hős ismét :D am én is tudtam, csak direkt nem mondtam meg, hátha rávezetem egy kis problémamegoldásra ;) A rossebb, én akartam beírni a drótok színét, csak lusta voltam megkeresni a kapcsolási rajzot, most akkor én lennék a király. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 am én is tudtam, csak direkt nem mondtam meg, hátha rávezetem egy kis problémamegoldásra :P ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 ;) ;) :P mert ez egyszerű dolog... ahhoz képest amit én szoktam kérdezni... mert gondolom ezért nevetsz ennyire ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dati Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Barna a testvezeték, fekete-sárga a féklámpa vezetéke ;) Kimentem és megnéztem újra. Az eredmény hasonló. ;) Most már csak türelem kérdése az egész amíg felrakom.;) Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
individor Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 cserés most már csak azon kell agyalni hogy férek hozzá....... nincs kedvem lebontani az elejét de sehogy nem férek hozzá rák enné meg ezt a sok kacatot benne ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 most már csak azon kell agyalni hogy férek hozzá....... nincs kedvem lebontani az elejét de sehogy nem férek hozzá rák enné meg ezt a sok kacatot benne ;) én se tudom, hogy hol van pontosan... még nem volt vele bajom, de az opelok nem arról híresek, hogy szerelhetetlenek lennének. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Sziasztok! Segítségeteket kérném hátha már szedtéttek szét páran a f astra hamutálca világítását, nekem most a 16 éves gépben megadta magát azt nem tudom honnan áljak hozzá. azt látom hogy jól benn van az izzó mert a tálca sarkában csak egy áttetsző műanyag elem van de hogy lehet kiszedni? Várom tippeiteket Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts