Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

ha gyári a cucc, akkor a kulcsot el lehet fordítani teljesen függőleges irányba is, ez vmi rteszelő állása.

az univerzális központizárasokat viszont nem

Őőő, nem kell teljesen betolni a kulcsot és akkor elforgatható vízszintesbe, legalábbis nálam, nem függőlegesben van a reteszelés.. Ha totál benyomom, akkor csak addig tudom forgatni a kulcsot, ami a központi zárásáig kell.

Megosztás:

ha gyári a cucc, akkor a kulcsot el lehet fordítani teljesen függőleges irányba is, ez vmi rteszelő állása.

az univerzális központizárasokat viszont nem

Őőő, nem kell teljesen betolni a kulcsot és akkor elforgatható vízszintesbe, legalábbis nálam, nem függőlegesben van a reteszelés.. Ha totál benyomom, akkor csak addig tudom forgatni a kulcsot, ami a központi zárásáig kell.

Ja. ;)

Megosztás:

Fogalmam sincs!Megvettem-működött.Azóta egyik kárpitot sem vettem még le.Azt sem tudom,hogy a vezérlő(k)nek hol kellene lenni.

Köszönök minden segítséget,erre a témára és a motorosra is.

Le kéne szedni a kárpitot, és megkuksizni. Ha a kárpittal párhuzamosan találsz motorokat, amik rudazattal vannak a zár rúdjaihoz csavarozva, akkor univerzális.

Annak a vezérlőjét pedig nagyon sok helyre tehette aki beszerelte, de zömmel a műszerfal alá vannak kötegelőzve.

Megosztás:

Örülök, hogy segíthettem! Végre én is tudtam másnak segíteni, mert eddig én is csak kaptam innen a segítséget, viszonozni nem volt még lehetőségem ;)

OFF Dehogynem.. nekem pl a tetőcsomival ;) ON

Szerintem hívd fel a postát. A múltkor én is vártam egy csomagot, és felhívtam a postát, és azt mondták náluk van már 3 napja! Csak azt nem értem miért nem kaptam értesítőt ;)

Ilyen nekem is volt..

Megosztás:

ok, megtaláltam vezetékeket összekötve világít a tolatólámpa

ez javítható? vagy venni kell másikat? ha meleg a motor szinte mindig kapcsol

Ha szét lehet szedni, akkor megpróbálhatod javítani, végülis ennek már úgyis mindegy, ha elrontod az se baj. A féklámpakapcsolót pölö szét lehet szedni.

Megosztás:

Ha már vezetékekről van szó.

A harmadik féklámpát ha be akarom kötni melyik drótot kell megcsapolni, hogy ne pótindexlámpa legyen a pótféklámpából? Esetleg egy fénykép is jól jönne. Tudom multiméter is ki kell mérni, de de ha nincs multiméter.

Köszönöm

Megosztás:

A harmadik féklámpát ha be akarom kötni melyik drótot kell megcsapolni, hogy ne pótindexlámpa legyen a pótféklámpából? Esetleg egy fénykép is jól jönne. Tudom multiméter is ki kell mérni, de de ha nincs multiméter.

Köszönöm

én akkor is azt mondom, vegyél már egy 2ezer ft os multit

a kocsiban egy ilyen is elég, és még sokszor kellhet ;)

egyébként próbalámpával is ki lehet mérni, vagy simán szemmel, nem egy bonyolult a vezetőpályája.

Megosztás:

én akkor is azt mondom, vegyél már egy 2ezer ft os multit

a kocsiban egy ilyen is elég, és még sokszor kellhet ;)

egyébként próbalámpával is ki lehet mérni, vagy simán szemmel, nem egy bonyolult a vezetőpályája.

Hát én multkor összeruhangáltam mindent a városban, és a legolcsóbb multi 6 ezer forint volt. Igaz vasárnap délután volt. ;) Legegyszerűbb a lámpabúránál megcsapolni, úgy nehezebb téveszteni.

Megosztás:

Hát én multkor összeruhangáltam mindent a városban, és a legolcsóbb multi 6 ezer forint volt. Igaz vasárnap délután volt. ;) Legegyszerűbb a lámpabúránál megcsapolni, úgy nehezebb téveszteni.

tesco cora metro lidl?

ezekből egy sincs ott?

ha van, akkor nem hiszem el, hogy nemtaláltál egyet se.

még 750Ftos is szokott lenni ;)

de ha annyira nincs erre kapacitás, akkor egy 12voltos izzó foglalat, 20-30 cm vezeték 2x és van egy próbalámpád, azzal meg vígan kikeresgélhetitek, hogy hol van a féklámpa vezetéke, csak a csatti kell lehúzni, és egyik végét letesteli a próbalámpának, másikat meg dugdosni, és amikor világít felengedni a féket, és ha el is alszik akkor bingó ;)

Megosztás:

Köszönöm

Barna a testvezeték, fekete-sárga a féklámpa vezetéke ;)

Megosztás:

tesco cora metro lidl?

ezekből egy sincs ott?

ha van, akkor nem hiszem el, hogy nemtaláltál egyet se.

még 750Ftos is szokott lenni :P

de ha annyira nincs erre kapacitás, akkor egy 12voltos izzó foglalat, 20-30 cm vezeték 2x és van egy próbalámpád, azzal meg vígan kikeresgélhetitek, hogy hol van a féklámpa vezetéke, csak a csatti kell lehúzni, és egyik végét letesteli a próbalámpának, másikat meg dugdosni, és amikor világít felengedni a féket, és ha el is alszik akkor bingó -_-

Tescó, brico, praktiker, baumax. Egyikben volt 6000 forintért.

és megjött pepe hős ismét :D

am én is tudtam, csak direkt nem mondtam meg, hátha rávezetem egy kis problémamegoldásra ;)

A rossebb, én akartam beírni a drótok színét, csak lusta voltam megkeresni a kapcsolási rajzot, most akkor én lennék a király. ;) ;)

Megosztás:

most már csak azon kell agyalni hogy férek hozzá.......

nincs kedvem lebontani az elejét de sehogy nem férek hozzá

rák enné meg ezt a sok kacatot benne ;)

én se tudom, hogy hol van pontosan... még nem volt vele bajom, de az opelok nem arról híresek, hogy szerelhetetlenek lennének.

Megosztás:

Sziasztok!

Segítségeteket kérném hátha már szedtéttek szét páran a f astra hamutálca világítását, nekem most a 16 éves gépben megadta magát azt nem tudom honnan áljak hozzá. azt látom hogy jól benn van az izzó mert a tálca sarkában csak egy áttetsző műanyag elem van de hogy lehet kiszedni?

Várom tippeiteket

Üdv

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.