Johnny82 Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Na a lámpáim még mindig sehol ;) pedig már több mint 1 hete feladta a Dini... Ennyit a postáról ;) Szerintem hívd fel a postát. A múltkor én is vártam egy csomagot, és felhívtam a postát, és azt mondták náluk van már 3 napja! Csak azt nem értem miért nem kaptam értesítőt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 A km óra világítását kéne orvosoljam. 80 fölött világítja csak.....neki merjek fogni? esetleg rajzokkal ha tudnátok segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 A km óra világítását kéne orvosoljam. 80 fölött világítja csak.....neki merjek fogni? esetleg rajzokkal ha tudnátok segíteni. Menj mindig 100-zal. ;) LINK Itt van hogy hogyan kell szétszedni, az izzók cseréje pedig egyértelmű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 A km óra világítását kéne orvosoljam. 80 fölött világítja csak.....neki merjek fogni? esetleg rajzokkal ha tudnátok segíteni. Ha szétszedve is érdekel, akkor a hozzászólásomban alul ;) a ledesítéseknél megtalálod. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hell Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Szia. Milyen hőmérséklet szenzor kell bele? Hőellenállás? Hány ohmos? Köszi előre is. Szia! Lehet, hogy rosszul fogalmaztam. Az első lökhárítóban van a külső hőmérséklet szenzor. Ezt látod a belső kijelzőn. Ezzel van bajom (ma reggel jó volt). A típusát nem tudom. Sajnos a kérdéseidet nem tudom megválaszolni, de azért megnézem hátha ráíták. Bementem egy Opel boltba és 2.100,- forintért vettem egyet. Üdv, Hell Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 A szétrázkódás ellen próbáld meg szigetelőszalaggal összetekerni. ;) Az hosszabb távon nem megoldás. Esetleg a soros port 9-pólusú csatija? Lehet kapni hozzá anya és apa részt is, és csavarral össze lehet tekerni szétcsúszás ellen. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
robesz-111 Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 sziasztok nagy problemám van, z16xe autom van, es a rellék kezdenek melegedni, föként az AC pompa relléje, 10 perc után leáll a motor. a rellét kicseréltem, de melegedik fel az is és az auto áll meg. AC pompát is cseréltem, de csak 10 percig megy. nagyon megköszönném ha valaki segitene Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 van egy kürtöm, aminek jóval egyedibb a hangja, minta gyárinak. az a problémám,hogy ez még régifajta, és + kapcsolású, mivel csak egy + sarut találtam rajta. a kérdésem: ha megoldom azt, hogy a kürt háza el legyen szigetelve a kocsitól, és arra kötöm a kapcsolt (-) -t, a 3okatmeg összekötöm, akkor az úgy működik igaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Köszi mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 nagy problemám van, z16xe autom van, es a rellék kezdenek melegedni, föként az AC pompa relléje, 10 perc után leáll a motor. a rellét kicseréltem, de melegedik fel az is és az auto áll meg. AC pompát is cseréltem, de csak 10 percig megy. nagyon megköszönném ha valaki segitene vagy rossz relé van benne, és került is bele, vagy nagyon magas a töltőfeszültséged (mérd meg az akku két sarun motor járása közben). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 a gyári dudának miért van két púlusa? és miért jó az, hogy a negaítvot kapcsolja? eléggé agyrém lenne, de ugye a gyári dudában nincs semmi relé vagy vmi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Az hosszabb távon nem megoldás. Esetleg a soros port 9-pólusú csatija? Lehet kapni hozzá anya és apa részt is, és csavarral össze lehet tekerni szétcsúszás ellen. ;) Tényleg bakker, van egy csomó számítógép kütyüm, akár a tápegység csatijai is jók hozzá. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
robesz-111 Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 vagy rossz relé van benne, és került is bele, vagy nagyon magas a töltőfeszültséged (mérd meg az akku két sarun motor járása közben). az egész relé kezd melegedni, meg probalom amit irtál akkor vajom mit kellene cseréljek? kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 az egész relé kezd melegedni, meg probalom amit irtál akkor vajom mit kellene cseréljek? kösz töltőfesz ha magas, akkor diódahidat. vagy lehet olcsóbban és rövidebb idővel jössz ki ha egy használt de jó generátort teszel be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Tényleg bakker, van egy csomó számítógép kütyüm, akár a tápegység csatijai is jók hozzá. ;) ezzel csak az a baj, hogy nem fér át a lyukon... ha mégis, akkor az ellenpárja elég ritka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 ezzel csak az a baj, hogy nem fér át a lyukon... ha mégis, akkor az ellenpárja elég ritka. Átfér, mert a magassugárzó háromszöge alá tuszkoltam be a forrasztásokat is. Az ellenpárjának meg van egy-két rossz vinyóm abból kiszedem. 9 szál van, elég kettő tápkábel, meg egy sorkapocs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
robesz-111 Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 töltőfesz ha magas, akkor diódahidat. vagy lehet olcsóbban és rövidebb idővel jössz ki ha egy használt de jó generátort teszel be. ok kösz holnap megprobálom lemérni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Átfér, mert a magassugárzó háromszöge alá tuszkoltam be a forrasztásokat is. Az ellenpárjának meg van egy-két rossz vinyóm abból kiszedem. 9 szál van, elég kettő tápkábel, meg egy sorkapocs. figyelj már van ilyen csatlakozó igaz drágább, mint a 2 számítógépes csati, de az tuti fix, meg tuti át is fér minjá teszek fel képet megmutizom. valaki hozzábökhetne a dudás kérdéseimhez is .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 figyelj már van ilyen csatlakozó igaz drágább, mint a 2 számítógépes csati, de az tuti fix, meg tuti át is fér minjá teszek fel képet megmutizom. valaki hozzábökhetne a dudás kérdéseimhez is .. Szerintem minden dudán két pólus, van, lagalábbis amiket eddig láttam az volt. Nincs rajta relé simán egy kapcsoló van a kormányon az áramköri rajz szerint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Zotya ilyat lehet venni több lábúba is. ez pont 5 láb+ 1 A FÉmház http://kepfeltoltes.hu/090421/IM006627_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090421/IM006630_www...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Szerintem minden dudán két pólus, van, lagalábbis amiket eddig láttam az volt. Nincs rajta relé simán egy kapcsoló van a kormányon az áramköri rajz szerint. oké, akkor ha leszigetelm a kasztnitol a duda házátakkor jó lesz ;) kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Zotya ilyat lehet venni több lábúba is. ez pont 5 láb+ 1 A FÉmház http://kepfeltoltes.hu/090421/IM006627_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090421/IM006630_www...ltoltes.hu_.jpg Nem rossz. És ez eredetileg mihez van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Szerintem minden dudán két pólus, van, lagalábbis amiket eddig láttam az volt. Nincs rajta relé simán egy kapcsoló van a kormányon az áramköri rajz szerint. akkor nem láttad faterod trabiján a dudát ;) a régebbi tipusok házán volt a negatív pólus, és a pozitívnak volt külön csatlakozás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Nem rossz. És ez eredetileg mihez van? amihez akarod. láttam már ládát csatlakoztatni ezzel, de fénytechnikát is láttam már ezzel. bár mostanában a speak on csatikat használják. az is jó cucc, de az csak 4 lábú. és ettől jóval nagyobb méretileg. de olcsóbb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Bacakszik az elektromos ablakemelőm, a vezető oldali kontaktos, néha el megy a világítása a gombnak, meg nem is műkszik. Még jó, hogy az elektromos tükröt forrasztással kötöttem be, most olvaszthatok szét mindent. Asszem be kell szereznem 9 darab sorkapcsot. Nincs valakinak ötlete milyen dugaszt lehetne használni, aminek sok érintkezője van? Már gondoltam 3 darab sztereó jack dugóra is, de szerintem az is könnyen szétrázkódik. Ilyesmit nem lehet oda behekkelni? ;) Nem tudom milyen áramerősséget/feszültséget birnak ezek, de Ez talán jó lehet oda, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts