Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

Na a lámpáim még mindig sehol ;) pedig már több mint 1 hete feladta a Dini...

Ennyit a postáról ;)

Szerintem hívd fel a postát. A múltkor én is vártam egy csomagot, és felhívtam a postát, és azt mondták náluk van már 3 napja! Csak azt nem értem miért nem kaptam értesítőt ;)

Megosztás:

Szia.

Milyen hőmérséklet szenzor kell bele? Hőellenállás? Hány ohmos? Köszi előre is.

Szia!

Lehet, hogy rosszul fogalmaztam. Az első lökhárítóban van a külső hőmérséklet szenzor. Ezt látod a belső kijelzőn. Ezzel van bajom (ma reggel jó volt). A típusát nem tudom. Sajnos a kérdéseidet nem tudom megválaszolni, de azért megnézem hátha ráíták.

Bementem egy Opel boltba és 2.100,- forintért vettem egyet.

Üdv,

Hell

Megosztás:

sziasztok

nagy problemám van, z16xe autom van, es a rellék kezdenek melegedni, föként az AC pompa relléje, 10 perc után leáll a motor.

a rellét kicseréltem, de melegedik fel az is és az auto áll meg. AC pompát is cseréltem, de csak 10 percig megy.

nagyon megköszönném ha valaki segitene

Megosztás:

van egy kürtöm, aminek jóval egyedibb a hangja, minta gyárinak.

az a problémám,hogy ez még régifajta, és + kapcsolású, mivel csak egy + sarut találtam rajta.

a kérdésem:

ha megoldom azt, hogy a kürt háza el legyen szigetelve a kocsitól, és arra kötöm a kapcsolt (-) -t, a 3okatmeg összekötöm, akkor az úgy működik igaz?

Megosztás:

nagy problemám van, z16xe autom van, es a rellék kezdenek melegedni, föként az AC pompa relléje, 10 perc után leáll a motor.

a rellét kicseréltem, de melegedik fel az is és az auto áll meg. AC pompát is cseréltem, de csak 10 percig megy.

nagyon megköszönném ha valaki segitene

vagy rossz relé van benne, és került is bele, vagy nagyon magas a töltőfeszültséged (mérd meg az akku két sarun motor járása közben).

Megosztás:

ezzel csak az a baj, hogy nem fér át a lyukon... ha mégis, akkor az ellenpárja elég ritka.

Átfér, mert a magassugárzó háromszöge alá tuszkoltam be a forrasztásokat is.

P2120001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Az ellenpárjának meg van egy-két rossz vinyóm abból kiszedem. 9 szál van, elég kettő tápkábel, meg egy sorkapocs.

Megosztás:

Átfér, mert a magassugárzó háromszöge alá tuszkoltam be a forrasztásokat is.

Az ellenpárjának meg van egy-két rossz vinyóm abból kiszedem. 9 szál van, elég kettő tápkábel, meg egy sorkapocs.

figyelj már

van ilyen csatlakozó

igaz drágább, mint a 2 számítógépes csati, de az tuti fix, meg tuti át is fér

minjá teszek fel képet megmutizom.

valaki hozzábökhetne a dudás kérdéseimhez is ..

Megosztás:

figyelj már

van ilyen csatlakozó

igaz drágább, mint a 2 számítógépes csati, de az tuti fix, meg tuti át is fér

minjá teszek fel képet megmutizom.

valaki hozzábökhetne a dudás kérdéseimhez is ..

Szerintem minden dudán két pólus, van, lagalábbis amiket eddig láttam az volt. Nincs rajta relé simán egy kapcsoló van a kormányon az áramköri rajz szerint.

Megosztás:

Szerintem minden dudán két pólus, van, lagalábbis amiket eddig láttam az volt. Nincs rajta relé simán egy kapcsoló van a kormányon az áramköri rajz szerint.

akkor nem láttad faterod trabiján a dudát ;)

a régebbi tipusok házán volt a negatív pólus, és a pozitívnak volt külön csatlakozás.

Megosztás:

Nem rossz. És ez eredetileg mihez van?

amihez akarod.

láttam már ládát csatlakoztatni ezzel, de fénytechnikát is láttam már ezzel.

bár mostanában a speak on csatikat használják.

az is jó cucc, de az csak 4 lábú.

és ettől jóval nagyobb méretileg.

de olcsóbb.

Megosztás:

Bacakszik az elektromos ablakemelőm, a vezető oldali kontaktos, néha el megy a világítása a gombnak, meg nem is műkszik. Még jó, hogy az elektromos tükröt forrasztással kötöttem be, most olvaszthatok szét mindent. Asszem be kell szereznem 9 darab sorkapcsot. Nincs valakinak ötlete milyen dugaszt lehetne használni, aminek sok érintkezője van? Már gondoltam 3 darab sztereó jack dugóra is, de szerintem az is könnyen szétrázkódik.

Ilyesmit nem lehet oda behekkelni? ;) Nem tudom milyen áramerősséget/feszültséget birnak ezek, de Ez talán jó lehet oda, nem?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.