Reeckatee Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Haliho... Azt a jelenséget figyeltem meg az autón, hogy indítás után halványan befigyel a töltésjelzô pilács. Annyira halványan, hogy csak este látni. Ha gázt adok neki erôsödik, ha fogyasztókat kapcsolok rá ugyszintén (még szép ;) ) Ez a jelenség a gyujtás lekapcsolódása után is jelen van de kb fele annyira világít. A generátor szíján feszítettem de csak mutatkozik. Ötletek...??? Köszi elôre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Hopsz...2x lett ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Haliho... Azt a jelenséget figyeltem meg az autón, hogy indítás után halványan befigyel a töltésjelzô pilács. Annyira halványan, hogy csak este látni. Ha gázt adok neki erôsödik, ha fogyasztókat kapcsolok rá ugyszintén (még szép :lol: ) Ez a jelenség a gyujtás lekapcsolódása után is jelen van de kb fele annyira világít. A generátor szíján feszítettem de csak mutatkozik. Ötletek...??? Köszi elôre is! Mér töltést. Álló motorral és járó motorral az akksi saruin. Valamint járó motornál kapcsold fel a szokásos fogyasztókat és úgy is mérd meg, valamint ha van harmadik kezed, akkor mérés közben rángasd meg a gázbowdent. ;) Járó motornál 13,5V körül feszültséget kell mérned. Ha kevesebb, akkor valószínűleg diódahíd csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Haliho... Azt a jelenséget figyeltem meg az autón, hogy indítás után halványan befigyel a töltésjelzô pilács. Annyira halványan, hogy csak este látni. Ha gázt adok neki erôsödik, ha fogyasztókat kapcsolok rá ugyszintén (még szép ;) ) Ez a jelenség a gyujtás lekapcsolódása után is jelen van de kb fele annyira világít. A generátor szíján feszítettem de csak mutatkozik. Ötletek...??? Köszi elôre is! Ezt én is tapasztaltam egy időben és már eltemettem a generátorom. De egy ékszíj feszítés megoldotta a problémát. Próbáld megy te is megfeszíteni az ékszíjat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Mér töltést. Álló motorral és járó motorral az akksi saruin. Valamint járó motornál kapcsold fel a szokásos fogyasztókat és úgy is mérd meg, valamint ha van harmadik kezed, akkor mérés közben rángasd meg a gázbowdent. ;) Járó motornál 13,5V körül feszültséget kell mérned. Ha kevesebb, akkor valószínűleg diódahíd csere. Ezt én is tapasztaltam egy időben és már eltemettem a generátorom. De egy ékszíj feszítés megoldotta a problémát. Próbáld megy te is megfeszíteni az ékszíjat! Felesleges. Vmelyik dióda elszált, cserélni kell a hidat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Felesleges. Vmelyik dióda elszált, cserélni kell a hidat. Nekem is világított halványan. Csak este lehetett észrevenni. Ha felkapcsoltam a fűtőventillátort, akkor erősödött a fénye. Tanácsolták, hogy húzzak az ékszíjon és azóta rendben van. Megéri ezzel kezdeni, mert a dióda az nem olcsó. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Nekem is világított halványan. Csak este lehetett észrevenni. Ha felkapcsoltam a fűtőventillátort, akkor erősödött a fénye. Tanácsolták, hogy húzzak az ékszíjon és azóta rendben van. Megéri ezzel kezdeni, mert a dióda az nem olcsó. ;) Írta, ha leveszi a gyújtást akkor is világít (halványan). Sztem ez egyértelműen diódahiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Írta, ha leveszi a gyújtást akkor is világít (halványan). Sztem ez egyértelműen diódahiba. de alegjobb, hogy azt is írta, hogy feszített aszíjon ;) szóval a gyújtás levétle után halványan világító töltéslémpa diódahíd hibára utal? ezt akkor megjegyzem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Írta, ha leveszi a gyújtást akkor is világít (halványan). Sztem ez egyértelműen diódahiba. ;) akkor igen. Erre a részre nem is figyeltem rendesen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dzsumby Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Azt, hogy a car300-ban található végfok, 4x6W-os szinuszos teljesítményt ad le. A zenei teljesítmény meg a hangszóróktól is függ. Tehát, ha van a kocsiban egy 20W-s hangszórószett, akkor azt is ki tudja nyírni a 6W. ;) Egyébként bizonyos meghajtási paraméterek változtatásával 4x11W-ot is ki lehet csalni abból a végfokból, csak győzzed hűteni. :lol: Sziasztok! Én car200 al vettem az autót amiről még senki sem hallott. Összesen 2 hangszórós. Se kábelezés se hangszóró nincs több az autóban.Szereztem egy car300-t minden jó, de kellenének a lábkiosztásai. Tudna valaki egy képet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Jaja...feszítettem ám. Az is érdekes jelenség, hogy nem mindig történik. Legalábbis 2 alkalommal jelentkezett és gondolom észrevettem volna ahogyan most is és legelôször is. A motor indítása után kb 40 másodpercel mikor megerösôsôdik a m.fal világítása is akkor szokott halványodni. Ha utána megyek az autóval kb 15-20 percet akkor szinte teljesen eltünik a jelenség. Orientative mennyibe fáj egy olyan dióda cucc? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Sziasztok! Én car200 al vettem az autót amiről még senki sem hallott. Összesen 2 hangszórós. Se kábelezés se hangszóró nincs több az autóban.Szereztem egy car300-t minden jó, de kellenének a lábkiosztásai. Tudna valaki egy képet? Talán ez segíthet. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Sziasztok! Én car200 al vettem az autót amiről még senki sem hallott. Összesen 2 hangszórós. Se kábelezés se hangszóró nincs több az autóban.Szereztem egy car300-t minden jó, de kellenének a lábkiosztásai. Tudna valaki egy képet? ugyan az, mint a 200as, csak 4 hangszórós. ha 4 hangszórós, de többi ugyan az Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dzsumby Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Talán ez segíthet. ;) Köszönöm! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Köszönöm! ;) ez ugyan 400as, de a lényeg egyezik az összes között. http://5mp.eu/fajlok/novy/radio_labkiosztas_www.5mp.eu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április5, 2009 Megoszt Elküldve Április5, 2009 Nna, úgyis le kellett mennem kipróbálni, hogy valóban üzemel-e a hátsó szélvédőfűtés, jelentem üzemel már és utána közbeejtettem egy hátsó kárpit levételt. Eredmények: Zár 1. Ez a "normál" állapot. Kinyitom az autót kpzárral, így nyitható a hátsó is. Bezárva nem tudom kinyitni. Zár 2. Kpzár bezárva (kézzel tettem helyére a kpzárat a kép kedvéért). A zárban a kulcs meg elfordítva és így nyitható zárt kp-l. Zár 3. Ez pedig a kulccsal is lezárt csomi ajtó. Ahha. ;) Akkor ezek szerint jól sejtettem, hogy a zárfej ami az enyémben van azzal valami nem stimm.. :lol: Köszi a fáradtságot.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Valaki tud segíteni abban hogy a központizárnál, hova kell kötni a riasztó vezetékeit. Tehát szeretném zárni nyitni távirányitóval, ajtóban keressem ?szín esetleg, ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Valaki tud segíteni abban hogy a központizárnál, hova kell kötni a riasztó vezetékeit. Tehát szeretném zárni nyitni távirányitóval, ajtóban keressem ?szín esetleg, ;) Uhh, pedig tavaly csináltam én is. A kp zár gyári?? ui. Elég a küszöbborítást felszedni, és alatta a kábelkötegből kikeresni a megfelelő vezetékeket. gy emlékszem barna/fekete, és barna /fehér kábelekhez kell csatlakoztatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Uhh, pedig tavaly csináltam én is. A kp zár gyári?? ui. Elég a küszöbborítást felszedni, és alatta a kábelkötegből kikeresni a megfelelő vezetékeket. gy emlékszem barna/fekete, és barna /fehér kábelekhez kell csatlakoztatni. igen gyári a központi, de már ez is segítség , a küszöbboritás valahogy eszembe sem jutott ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Uhh, pedig tavaly csináltam én is. A kp zár gyári?? ui. Elég a küszöbborítást felszedni, és alatta a kábelkötegből kikeresni a megfelelő vezetékeket. gy emlékszem barna/fekete, és barna /fehér kábelekhez kell csatlakoztatni. barna/fehér--- barna/piros.. müxik köszi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Jaja...feszítettem ám. Az is érdekes jelenség, hogy nem mindig történik. Legalábbis 2 alkalommal jelentkezett és gondolom észrevettem volna ahogyan most is és legelôször is. A motor indítása után kb 40 másodpercel mikor megerösôsôdik a m.fal világítása is akkor szokott halványodni. Ha utána megyek az autóval kb 15-20 percet akkor szinte teljesen eltünik a jelenség. Orientative mennyibe fáj egy olyan dióda cucc? Szia! Nekem tavaly a benzinesem ugyanezt produkálta. Diódahíd kampec! Akkori áron 18 ezerbe fájt. (de nagyon) Egy jó tanács : addig vidd el megjavíttatni míg nem kezd visítani! Nekem kb. 2 hetet bírt ki ebben az állapotban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Szia! Nekem tavaly a benzinesem ugyanezt produkálta. Diódahíd kampec! Akkori áron 18 ezerbe fájt. (de nagyon) Egy jó tanács : addig vidd el megjavíttatni míg nem kezd visítani! Nekem kb. 2 hetet bírt ki ebben az állapotban! Bosch volt vagy valami occsójó? Mer 12eFt volt az utángyári noname valami, lassan két éve szolgál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Bosch volt vagy valami occsójó? Mer 12eFt volt az utángyári noname valami, lassan két éve szolgál. Bosch volt. Meg kapott új csapágyakat is! Ismerős csinálta baráti áron( csak a csapágy volt 5 rugó) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 barna/fehér--- barna/piros.. müxik köszi ;) Vhogy úgy, jah. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
autastra Elküldve Április6, 2009 Megoszt Elküldve Április6, 2009 Sziasztok , Hétvégén életemben először menetközben kigyulladt a sárga kontrollámpa Kipislogtattam : 28 -as hibakód - befecskendező szelep 4 - feszültség túl magas Ez mit jelent ? konkréntan az injektor meghibásodását ? Vagy valami hiba " előjele "ez a hibakód ? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts