egyhapsi Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Facelift előtti astrákban, miképp lehet megoldani, hogy gyújtás levétele után is megmaradjon a villany a rádióban? Elég a memória és gyújtás tápvezetéket felcserélnem? Nem akarom olyanra, mint az enyémben, hogy csak a kulcs kivétele után kapcsol le az autórádió, bár az még jobb lenne, ha esetleg bekapcsolva maradna a rádió és leszívná az akksit. Nooo ;) Engem meg az érdekelne, hogy lehet, hogy a kulcs kivétele után kapcsoljon le a rádió ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Facelift előtti astrákban, miképp lehet megoldani, hogy gyújtás levétele után is megmaradjon a villany a rádióban? Elég a memória és gyújtás tápvezetéket felcserélnem? Nem akarom olyanra, mint az enyémben, hogy csak a kulcs kivétele után kapcsol le az autórádió, bár az még jobb lenne, ha esetleg bekapcsolva maradna a rádió és leszívná az akksit. jaja felcseréled, akkor állandóan kapja majd nekem pl úgy van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Nooo ;) Engem meg az érdekelne, hogy lehet, hogy a kulcs kivétele után kapcsoljon le a rádió ?? Nálam úgy működik, hogy kiveszem a kulcsot, kiugrik a zár szürke bele és utána egy kattanással lekapcsol a rádió és villogni kezd rajta a "code" led. A bekapcsoláshoz meg elég elforgatnom a kulcsot az 1-es pontig, utána visszaforgathatom nyugodtan a kulcsot, a rádió bekapcsolva marad. Szerintem a kormányzárnál van valami érzékelés, mert az 1-es pontig tekerve megy a zár bele beljebb és ügye a kulcs kivételénél meg kiugrik. Azt meg, hogy mit szakít meg, nem tudom. Gondolom vezérelt az egész és gyakorlatilag a gyújtásvezetéket szakítja meg és ez ad utasítást a rádiónak, hogy kapcsoljon ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Minoalovag Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Nem lehet, hogy a kormánynál van valami gáz? Annál a résznél, ami visszakapcsolja az indexkart nyugalmi állapotba, amikor egyenesbe tekered vissza a kormányt. Az ötlet nem rossz, de a kar kapcsolt állapotban marad, és már felkapcsolásnál rosszalkodik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Nálam úgy működik, hogy kiveszem a kulcsot, kiugrik a zár szürke bele és utána egy kattanással lekapcsol a rádió és villogni kezd rajta a "code" led. A bekapcsoláshoz meg elég elforgatnom a kulcsot az 1-es pontig, utána visszaforgathatom nyugodtan a kulcsot, a rádió bekapcsolva marad. Szerintem a kormányzárnál van valami érzékelés, mert az 1-es pontig tekerve megy a zár bele beljebb és ügye a kulcs kivételénél meg kiugrik. Azt meg, hogy mit szakít meg, nem tudom. Gondolom vezérelt az egész és gyakorlatilag a gyújtásvezetéket szakítja meg és ez ad utasítást a rádiónak, hogy kapcsoljon ki. Na ez-az.. Nekem nem gyári a rádióm.. Már nézegettem a gyujtáskapcsolóra menő kábeleket, sőt mértem is őket, de nem maradt rajtuk feszültség. Valami más a megoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Minoalovag Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Mérd meg lécci az akkufeszültséget álló és járó motornál is. KB 2 hónapos aksi van az autóban. Írd le legyszi, hogy miéyen összefüggést vélsz felfedezni utánajárok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 KB 2 hónapos aksi van az autóban. Írd le legyszi, hogy miéyen összefüggést vélsz felfedezni utánajárok! Járó motornál 13,5V körüli feszt kell mérned, maximum 14,4V-ot, nem járó motornál meg kevesebbet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Az ötlet nem rossz, de a kar kapcsolt állapotban marad, és már felkapcsolásnál rosszalkodik. Arra utaltam, hogy ha alászeded, akkor meg rendbe jön a renCCer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március30, 2009 Megoszt Elküldve Március30, 2009 Na ez-az.. Nekem nem gyári a rádióm.. Már nézegettem a gyujtáskapcsolóra menő kábeleket, sőt mértem is őket, de nem maradt rajtuk feszültség. Valami más a megoldás. a rádió csatijába kellene méregetni hogy onnan melyik lábról mikor megy el a fesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bujdi1 Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Sziasztok! Tegnap vettem egy fordulatszámmérős órát amivel az a bajom hogy a csatlakozóra nincs bekötve a jel. Valahol olvastam (de nem találom) hogy a csatlakozó 8-as részéhez kell bekötni de honnan (trafó, kondi....)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Sziasztok! Tegnap vettem egy fordulatszámmérős órát amivel az a bajom hogy a csatlakozóra nincs bekötve a jel. Valahol olvastam (de nem találom) hogy a csatlakozó 8-as részéhez kell bekötni de honnan (trafó, kondi....)? Lásd GyIK! ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Omega antennát fel lehet rakni Astrára? Konkrétan ezt:Antenna Bontóban mennyiért szokás adni a motorost? Milyen típusokét lehet felszerelni? Köszzi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Omega antennát fel lehet rakni Astrára? Konkrétan ezt:Antenna Bontóban mennyiért szokás adni a motorost? Milyen típusokét lehet felszerelni? Köszzi! emlékeim szerint ez nem passzol az astrába, mert egy golyó van az antenna végén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 emlékeim szerint ez nem passzol az astrába, mert egy golyó van az antenna végén. Ugy - Ugy! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Omega antennát fel lehet rakni Astrára? Konkrétan ezt:Antenna Bontóban mennyiért szokás adni a motorost? Milyen típusokét lehet felszerelni? Köszzi! Asszem vectra motorosa is jó. Körbekérdeztem pár bontót nemrég de sehol nincsen bontott motoros, csak utángyári. Viszont német ebay-en lehet óccsóért találni villanyost, csak ahhoz illik tudni németül, ami nekem se nagyon megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Asszem vectra motorosa is jó. Körbekérdeztem pár bontót nemrég de sehol nincsen bontott motoros, csak utángyári. Viszont német ebay-en lehet óccsóért találni villanyost, csak ahhoz illik tudni németül, ami nekem se nagyon megy. egyhaverom a golfjához vett onnét lámpát azt monmdta, csak jajajajaja zot a telefonba mikor felhívták ;) egyébként akik közel laknak, összeülhetnek, és együt megrendelnék az ebayról ami kell, aztán már csak tud vki németűl sok ember közzül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 egyhaverom a golfjához vett onnét lámpát azt monmdta, csak jajajajaja zot a telefonba mikor felhívták ;) egyébként akik közel laknak, összeülhetnek, és együt megrendelnék az ebayról ami kell, aztán már csak tud vki németűl sok ember közzül. Én már vásároltam e-bayről, igaz amerikából meg angliából, van paypal számlám, ha kell vmi szívesen megveszem. Kerestem most antennát, de igazából azt sem tudom hogy van németül, "antenne" így próbáltam, csomó optikai tuningolt kínai gagyi találat volt. Találtam egy komplett BC-t kábelköteg+érzékelők+kijelő+műszeregység. 8e ft postával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Én már vásároltam e-bayről, igaz amerikából meg angliából, van paypal számlám, ha kell vmi szívesen megveszem. Kerestem most antennát, de igazából azt sem tudom hogy van németül, "antenne" így próbáltam, csomó optikai tuningolt kínai gagyi találat volt. Találtam egy komplett BC-t kábelköteg+érzékelők+kijelő+műszeregység. 8e ft postával. Antenne elektrische vagy automatische antenne. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Sziasztok! Nem tudom ki hogy van vele, de engem halálra idegesít, hogy az elektromos ablak nem megy, ha leveszem a gyújtást. Főleg, ha nem az én oldalamon van lehúzva. Az előző astrám kapott egy ablakfelhúzó modult ami bezáráskor automatikusan felhúzta az ablakokat, de a mostaniba a rablásgátlós riasztó jelentősen megnehezíti a beépítést. Nem találtatok ki még rá valami megoldást? Átkötni csak úgy simán nem szeretném, mert nálam mindkét ajtóban benne van az "okos" elektronika, az meg jobb ha nem marad fesz alatt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Sziasztok! Nem tudom ki hogy van vele, de engem halálra idegesít, hogy az elektromos ablak nem megy, ha leveszem a gyújtást. Főleg, ha nem az én oldalamon van lehúzva. Az előző astrám kapott egy ablakfelhúzó modult ami bezáráskor automatikusan felhúzta az ablakokat, de a mostaniba a rablásgátlós riasztó jelentősen megnehezíti a beépítést. Nem találtatok ki még rá valami megoldást? Átkötni csak úgy simán nem szeretném, mert nálam mindkét ajtóban benne van az "okos" elektronika, az meg jobb ha nem marad fesz alatt! Én állandó 12V-ra kötöttem, nem hinném h bármi baja lenne az okosságnak benne. A lehető legegyszerűbb úgy lenne, h az ajtónyitásra húzódna fel, mert akkor csak a nyomógombos kapcsolót kell rákötni ami az ajtókeretben van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jocipocok Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Sziasztok! Sikerült a neten lelnem egy javítási kézikönyet. Ezt feltettem a data.hu ra nagy kínok, és keservek árán. Akinek szüksége lenne rá, ír egy ímélt és elküldöm a letöltési linket. Mindenki saját felelősségére szedje le, mert szerzői jogokat sérthet.... de akár lehet vinni márkaszervízbe is az autót... Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Sziasztok! Sikerült a neten lelnem egy javítási kézikönyet. Ezt feltettem a data.hu ra nagy kínok, és keservek árán. Most megosztom vetelet, és kérlek terjesszétek, hogy minnél többen hozzájussanak, akiknek esetleg szükségük van rá. Tehát a letöltési link: http://data.hu/get/1322227/Opel_Astra_F_Se...al_hun.pdf.html Remélem sokan veszitek hasznát. /98 megás pdf/ Üdv! Nem kéne. Szerzői jogokat sértesz ezzel és a fórum tiszteletben tartja. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jocipocok Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Nem kéne. Szerzői jogokat sértesz ezzel és a fórum tiszteletben tartja. ;) Akkor az elkövetkezendőekben erre figyelni fogok... Én hibám. Legfejjeb majd nem teszek fel ilyeneket... amugy van G-hez is sokminden... csak le kellene tölteni, majd fel. De nem teszem (mostmár) mert sértheti a jogokat. Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 Akkor az elkövetkezendőekben erre figyelni fogok... Én hibám. Legfejjeb majd nem teszek fel ilyeneket... amugy van G-hez is sokminden... csak le kellene tölteni, majd fel. De nem teszem (mostmár) mert sértheti a jogokat. Üdv! de ha megadod az oldal címét, és körbeírod hol vannak ezek, akkor nincs jogsértés, azt talál mindneki amit akar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április1, 2009 Megoszt Elküldve Április1, 2009 de ha megadod az oldal címét, és körbeírod hol vannak ezek, akkor nincs jogsértés, azt talál mindneki amit akar. Nem az a jogsértés hogy megadta a pontos linket, hanem hogy az a pdf létezik. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts