Psziho Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Külső hőmérő javítása: Hallottam, kipróbáltam, bevált! Egy cimbim a márkaszervízben gyűjtötte nekem a rossz hőmérőket (jeladó). 14 db-ot hozott, abból 11-et sikerült "megjavítanom". kb.5-6 mádodpercre fel kell forralni. Ha ilyen hegyekbe van a jeladó,eladó is van belőle?Mennyibe kerül?Ezenkívül már csak a belső kijelzőt kell megvennem és beszerelhető a cucc?(Az enyimé nem hőmérős ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Ha ilyen hegyekbe van a jeladó,eladó is van belőle?Mennyibe kerül?Ezenkívül már csak a belső kijelzőt kell megvennem és beszerelhető a cucc?(Az enyimé nem hőmérős ) 5e. Volt legutóbb, mikor kérdeztem.Bontóban, és a TID.Lnézést. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 5e a jeladó ami a lökösben van ??? Én 1800ert vettem par honapja ... Ha nem arrol van szó akkor :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Külső hőmérő javítása: Hallottam, kipróbáltam, bevált! Egy cimbim a márkaszervízben gyűjtötte nekem a rossz hőmérőket (jeladó). 14 db-ot hozott, abból 11-et sikerült "megjavítanom". kb.5-6 mádodpercre fel kell forralni. Akkor te mostantól jeladókkal fogsz kereskedni? :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Mint az üvegvisszaváltó. Rosszat beveszek 100 Huf-ért, megcsinálom és eladom 1500-ért. Jó business! Ez nem most volt, hanem évekkel ezelőtt, azóta úton útfélen osztogattam a jeladókat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 5e a jeladó ami a lökösben van ??? Én 1800ert vettem par honapja ... Ha nem arrol van szó akkor :oops: Javítottam. :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cseke Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 Külső hőmérő javítása: Hallottam, kipróbáltam, bevált! Egy cimbim a márkaszervízben gyűjtötte nekem a rossz hőmérőket (jeladó). 14 db-ot hozott, abból 11-et sikerült "megjavítanom". kb.5-6 mádodpercre fel kell forralni. Sziasztok! Az én szöcskémben sem műxik a hőmérő! A jeladó hol található konkrétan?? Én is ki tudom szedni belőle, vagy szervíz kell hozzá? Kipróbálnám én is ezt a forralós módszert! :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 lökösben :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cseke Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 lökösben :wink: Mármint, úgy értettem, hogy KONKRÉTAN hol található! Ja. és hogy néz ki? Nehogy valami mást szeggyek ki helyette!!! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
cseke Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 Ja, és még valami: Még egy olyan problémám van, hogy behányt a 2-es hengerhez tartozó gyújtó-kábel (1.8 16v, X18XE, '97)! Úgy hallottam, hogy újat csak kötegben lehet kapni(4 együtt), és kb 20e HUF! Az most egy kicsit sok lenne nekem! Tudnátok segteni nekem benne, hogy hol lehetne beszerezni hozzá 1 egészséges darabot! Bontott is jó, ha egyáltalán érdemes használtat venni!? Mennyibe kerülhet kb? Előre is köszi a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 konkrétan első lökösben és nehéz lesz mással összetéveszteni :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cseke Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 Rendbe!! Mingyá meg is kukkantom!!! :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 Ja, és még valami: Még egy olyan problémám van, hogy behányt a 2-es hengerhez tartozó gyújtó-kábel (1.8 16v, X18XE, '97)! Úgy hallottam, hogy újat csak kötegben lehet kapni(4 együtt), és kb 20e HUF! Az most egy kicsit sok lenne nekem! Tudnátok segteni nekem benne, hogy hol lehetne beszerezni hozzá 1 egészséges darabot! Bontott is jó, ha egyáltalán érdemes használtat venni!? Mennyibe kerülhet kb? Előre is köszi a segítséget! Rossz helyen nézted én legutóbb 8600-ért vettem gyárit. Minimális fabrikkal a hagyományos szilikonkábel is felrakható 800-ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cseke Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 Köszi az infót!! Az az igazság,hogy még nem is jártam utána, a szerelőm mondta ezt az egetverő összeget! Én meg elhittem neki!! :lol: :D Akkor majd hétfőn beugrok egy autósboltba... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 Köszi az infót!! Az az igazság,hogy még nem is jártam utána, a szerelőm mondta ezt az egetverő összeget! Én meg elhittem neki!! :lol: :D Akkor majd hétfőn beugrok egy autósboltba... :lol: :lol: Úgy nem lesz olcsó. A MOMC-nak vannak jó kedvezményei különböző helyeken. Nem tudom, hogy MOTE téren mi a helyzet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cseke Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 Úgy nem lesz olcsó. A MOMC-nak vannak jó kedvezményei különböző helyeken. Nem tudom, hogy MOTE téren mi a helyzet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 Szerintem e vezetőségtől kéne érdeklődni: Senator-Admiralis, Dark, Hemi, Uhuhu. Nálunk vannak olyan cégek, aminek országos hálózata van pl. Bárdi, ott bármelyikben lehet kedvezményesen vásároln. Link to comment Megosztás: More sharing options...
cseke Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 OKSZI!!!! Köszi! 8) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 Nincs mit. Andornaktálya az nem Miskolc felé van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
cseke Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 Nincs mit. Andornaktálya az nem Miskolc felé van? Ja, Miskolc felé! Közvetlen Eger mellett! Link to comment Megosztás: More sharing options...
cseke Elküldve Május8, 2005 Megoszt Elküldve Május8, 2005 konkrétan első lökösben és nehéz lesz mással összetéveszteni :wink: Minden esetre a hőmérő jeladóját mégsem sikerült megtalálnom, pedig amennyire tudtam végignéztem a lökös belsejét! Lehet egyébként, hogy én vagyok a vak, de ez van! Az az igazság, hogy azt sem tudom mit kell keresnem, mármint mekkora és hogy néz ki! :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május8, 2005 Megoszt Elküldve Május8, 2005 Lökös bal elején/alján van egy pici luk, asszem abba figyel a jeladó! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
cseke Elküldve Május8, 2005 Megoszt Elküldve Május8, 2005 Köszi! Akkor holnap ismét szemügyre veszem!! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május8, 2005 Megoszt Elküldve Május8, 2005 Minden esetre a hőmérő jeladóját mégsem sikerült megtalálnom, pedig amennyire tudtam végignéztem a lökös belsejét! Lehet egyébként, hogy én vagyok a vak, de ez van! Az az igazság, hogy azt sem tudom mit kell keresnem, mármint mekkora és hogy néz ki! :oops: :oops: Ez a jeledó És itt a helye Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Május8, 2005 Megoszt Elküldve Május8, 2005 Egyik ismerősöm bont egy Astrát, meg akarom venni tőlle az elektromos fényszórómagasság állítót! Miből áll ez, ezeken kívül: 2 lámpatest, kapcsoló, kábel Kell még hozzá valami? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts