opel16v Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Odaadja az övét egy gyáriért+delláért. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 És neki mi lesz???? :roll: Ír magának egyet??? Vagy Motec??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Kettő van neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 Odaadja az övét egy gyáriért+delláért. :lol: Nem csodálom, téged még a gyárival is lenyomna :lol: :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 :smt041 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Április26, 2005 Megoszt Elküldve Április26, 2005 ...és elég legyen villogni... :roll: Akkor ha már lúd legyen kövér, a villogást automatizálandó szerelj be egy strobit is.... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Gyerekek!! Nincs valakinek egy-két kör erejéig(próbára) egy DIS gyújtástrafója? ilyen: http://laci4.uw.hu/GSI/trafo1.jpg (persze nem ilyen állapotban) Akár a vasából is.. ha válalja az átpakolást visszapakolást... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Psziho Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Sziasztok! Lenne egy kérdésem:Az F astra műszerfalizzója milyen?Olyan mint ami a fűtéskonzolnál van?Nem akarnám addig szétszedni,amíg nincs másik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Sziasztok! Lenne egy kérdésem:Az F astra műszerfalizzója milyen?Olyan mint ami a fűtéskonzolnál van?Nem akarnám addig szétszedni,amíg nincs másik. Nem olyan! Azt ami neked kell azthiszem foglalatostól árulják, és zöld műanyag az alja! Pech......... :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Hát hogy tartsa a 250-et fixen, és ne kelljen nyomni a pedált... :roll: :lol: Tegyél a pedálra egy téglát, alá pedig egy éket, hogy ne tudja tövig nyomni a gázt! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Tegyél a pedálra egy téglát, alá pedig egy éket, hogy ne tudja tövig nyomni a gázt! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Mer' a rakettára szereltek gázpedált? :?: :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Psziho Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Nem olyan! Azt ami neked kell azthiszem foglalatostól árulják, és zöld műanyag az alja! Pech......... :twisted: Akkor valszeg olyan mint ami a középső órakijelzőt megvilágítja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Akkor valszeg olyan mint ami a középső órakijelzőt megvilágítja? Passz, azt nem ismerem! :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Akkor valszeg olyan mint ami a középső órakijelzőt megvilágítja? Igen, az lesz az!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Akkor valszeg olyan mint ami a középső órakijelzőt megvilágítja? Igen olyan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Külső hőmérő javítása: Hallottam, kipróbáltam, bevált! Egy cimbim a márkaszervízben gyűjtötte nekem a rossz hőmérőket (jeladó). 14 db-ot hozott, abból 11-et sikerült "megjavítanom". kb.5-6 mádodpercre fel kell forralni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Külső hőmérő javítása: Hallottam, kipróbáltam, bevált! Egy cimbim a márkaszervízben gyűjtötte nekem a rossz hőmérőket (jeladó). 14 db-ot hozott, abból 11-et sikerült "megjavítanom". kb.5-6 mádodpercre fel kell forralni. :lol: :D :lol: :smt003 :smt042 :smt044 Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Azért kíváncsi vagyok, abból a 11-ből mennyi marad tartósan működőképes. :shock: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Azt hogy érted, hogy fel kell forralni :shock: Ahhogy én gondolom? tudod...... minta a teavizet? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Felraksz forrni egy lábasban vizet. Amikor forr, akkor egy cérnával belelógatód a cuccost, vársz 5-6-7 mp-t és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Azért kíváncsi vagyok, abból a 11-ből mennyi marad tartósan működőképes. :shock: :wink: A karosszéria lakatos cimborámnak karácsony előtt csináltam meg és még müxik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Felraksz forrni egy lábasban vizet. Amikor forr, akkor egy cérnával belelógatód a cuccost, vársz 5-6-7 mp-t és kész. ..........és a köret? :lol: :D :lol: Mindenesetre egy érdekes megoldás, de jelek szerint hatékony! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Réges régen amikor még a Opel wallis-t, skoda szervíznek nevezték, akkor én ott dolgztam. Na onnan van egy régi haver, aki hozta most is a jeladókat. Ő mondta nekem ezt a technikát pár éve. Azt feltételezni sem merem, hogy a szervízben így "cserélik újra" a rossz jeladókat :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Azért kíváncsi vagyok, abból a 11-ből mennyi marad tartósan működőképes. :shock: :wink: Max bedobod megint főzicskézni egy kicsit... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Felraksz forrni egy lábasban vizet. Amikor forr, akkor egy cérnával belelógatód a cuccost, vársz 5-6-7 mp-t és kész. Ez most komoly vagy csak szívatás :?: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts