brezsó Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 vontatásnál nem kell ilyen luxus :blush: ...de ilyen időben való vontatásnál nem is hülyeség! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 ...de ilyen időben való vontatásnál nem is hülyeség! :lol: Majd úgyis leizzad párszor, mikor a vontató autó nagyobbakat fékez, ő meg nem járó motorral tapossa két lábbal a fékpedált. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Majd úgyis leizzad párszor, mikor a vontató autó nagyobbakat fékez, ő meg nem járó motorral tapossa két lábbal a fékpedált. :lol: meg a kormány tekergetése sem lesz leányálom :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 meg a kormány tekergetése sem lesz leányálom :) Akkor fokozzuk! :D És ilyen időben a párásodó ablak?? :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 fékpedált kurvára nehéz taposni ha nem jár a moci.... egy kis idő után már alig érezni a lassulást... a pedál meg betonkemény.. kézifék.. majd felöltözik nagysapka nagybunda azt letkeri az ablakot, és nem párásodik. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Na ha már osszam az észt elmondanám, hogy mindennek a kiküszöbölésére van megoldás: ballábas fék, izomszervó, aggregátor és ventilátoros cekász. :lol: :) Egyéb kérdés? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Na ha már osszam az észt elmondanám, hogy mindennek a kiküszöbölésére van megoldás: ballábas fék, izomszervó, aggregátor és ventilátoros cekász. :lol: :) Egyéb kérdés? :blush: gyúrol vaze? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Kadetteseknél újabban szokássá vált... :D :blush: :lol: :) Lásd itt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Na ha már osszam az észt elmondanám, hogy mindennek a kiküszöbölésére van megoldás: ballábas fék, izomszervó, aggregátor és ventilátoros cekász. :) :D Egyéb kérdés? :blush: looool :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Kadetteseknél újabban szokássá vált... :D :blush: :lol: :) Lásd itt. használd már te is a válasz funkciót :D kajak nem tudom kinek irtad ezt :D is... bezzeg én kétszer nem használtam le is basszintottak Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 használd már te is a válasz funkciót :D kajak nem tudom kinek irtad ezt :) is... Csak a kedvedért -mivel pont "alád" kerültem fölöslegesnek tartottam idézni. :D Gondolom eléggé egyértelművé vált miért, főleg a linkre kattintva. :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Csak a kedvedért -mivel pont "alád" kerültem fölöslegesnek tartottam idézni. :D Gondolom eléggé egyértelművé vált miért, főleg a linkre kattintva. :blush: :lol: na mostmár vágom... de egy párat kellett olvasni mire eljutottam a gyúrós témáig :) elsőre attól felfelé olvastam, aztán meg legalólról :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Csak a kedvedért -mivel pont "alád" kerültem fölöslegesnek tartottam idézni. :D Gondolom eléggé egyértelművé vált miért, főleg a linkre kattintva. :blush: :lol: Te csak ne kerüljél alám... de mögém se :) max a Hszed :D :D ja eccer én is ezzel védekeztem, azt mégis követelték :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 használd már te is a válasz funkciót :lol: kajak nem tudom kinek irtad ezt :blush: is... bezzeg én kétszer nem használtam le is basszintottak Te meg néha olvasd vissza miket írsz és javítsd ki a helyesírási hibákat,hogy olvasható legyen. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Te meg néha olvasd vissza miket írsz és javítsd ki a helyesírási hibákat,hogy olvasható legyen. :D :lol: már olvasható:) és amit találok javítom, de nem helyesírási többnyire... hanem felcserélődnek a betűk Te meg legyél már megértőbb kedvesebb :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Te meg legyél már megértőbb kedvesebb :lol: :) Tiltakozz a gyerek szakszervezetnél! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 egy aláírásgyűjtőt kell elindítani, miszerint egy : "Korlátozottan bunkó :blush: " bácsi mogorvaságát kell csökkenteni :lol: am tényleg bocsmá, de próbálok figyelni, de produkálok olyat néha, hogy inkább újraírom, de ígyekszem tanbácsi igyekszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 (edited) már olvasható:D és amit találok javítom, de nem helyesírási többnyire... hanem felcserélődnek a betűk Te meg legyél már megértőbb kedvesebb :D :D Nem te mostad a klaviatúrát? Lehet felcserélve tetted vissza a betüket. Vagy ha nem akkor most cseréld fel őket. :lol: Jöttem haza a városból és egy háznál a manus bőszen dobálta ki a havat a kocsibejáróról az út közepére. Gondolom odatolta a hótoló, és most bosszút áll. :) Hogy ezt miért ide írtam?! :blush: Módosítva Február17, 2009 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 egy aláírásgyűjtőt kell elindítani, miszerint egy : "Korlátozottan bunkó :lol: " bácsi mogorvaságát kell csökkenteni :) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Nem te mostad a klaviatúrát? Lehet felcserélve tetted vissza a betüket. Vagy ha nem akkor most cseréld fel őket. :lol: Jöttem haza a városból és egy háznál a manus bőszen dobálta ki a havat a kocsibejáróról az út közepére. Gondolom odatolta a hótoló, és most bosszút áll. :) Hogy ezt miért ide írtam?! :blush: nem mert yg zs -sz helyett meg yt de nem tudom miért :S meg mindnet mindent helyett... az elektromossal viszont nincs bajom :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Ma este én is korlátozottan bunkó vagyok már.. Megálltam vásárolni a kib@szott gazdaságosban, és mire kijöttem, kiverte az autó a 24-es biztosítékot. Egy sárga 25 amperes.. Csere után is folyamatosan veri. Ahogy tapasztaltam erről megy a rádió, a belső világítás, a tid kijelző, meg nemtudom mi még.. Mi lehet a zárlatos? A rádió előlapját leszedtem, de akkor is veri a biztosítékot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Ma este én is korlátozottan bunkó vagyok már.. Megálltam vásárolni a kib@szott gazdaságosban, és mire kijöttem, kiverte az autó a 24-es biztosítékot. Egy sárga 25 amperes.. Csere után is folyamatosan veri. Ahogy tapasztaltam erről megy a rádió, a belső világítás, a tid kijelző, meg nemtudom mi még.. Mi lehet a zárlatos? A rádió előlapját leszedtem, de akkor is veri a biztosítékot. Belső vil, csomagtér vil, óra, rádió, elakadásjelző, kürt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 A kürt is ??? Hmmm.. Ma töketlenkedtek az autóval, légzsákátvezetőt cseréltek, és nem tudták a kumputert kiütni. Még mindig ég a kontrollámpa, a tavalyi balesetem óta. Nem-e a mai szerelésektől. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 A kürt is ??? Hmmm.. Ma töketlenkedtek az autóval, légzsákátvezetőt cseréltek, és nem tudták a kumputert kiütni. Még mindig ég a kontrollámpa, a tavalyi balesetem óta. Nem-e a mai szerelésektől. :blush: meglehet ha eccer a duda is onnét megy Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Február17, 2009 Megoszt Elküldve Február17, 2009 Kb. délelőtt 11-től, du fél 3-ig ott töketlenkedtek az autómon.. Már éhes voltam, minden bajom volt.. De ha a dudától lehet, akkor miért nem akkor verte ki a biztit kora délután, miért este ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts