Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

Na ha már osszam az észt elmondanám, hogy mindennek a kiküszöbölésére van megoldás: ballábas fék, izomszervó, aggregátor és ventilátoros cekász. :lol: :) Egyéb kérdés? :blush:

Megosztás:

használd már te is a válasz funkciót :D

kajak nem tudom kinek irtad ezt :)

is...

Csak a kedvedért -mivel pont "alád" kerültem fölöslegesnek tartottam idézni. :D Gondolom eléggé egyértelművé vált miért, főleg a linkre kattintva. :blush: :lol:

Megosztás:

Csak a kedvedért -mivel pont "alád" kerültem fölöslegesnek tartottam idézni. :D Gondolom eléggé egyértelművé vált miért, főleg a linkre kattintva. :blush: :lol:

na mostmár vágom... de egy párat kellett olvasni mire eljutottam a gyúrós témáig :)

elsőre attól felfelé olvastam, aztán meg legalólról :D

Megosztás:

Te csak ne kerüljél alám... de mögém se :)

max a Hszed :D

:D

ja eccer én is ezzel védekeztem, azt mégis követelték :D

Megosztás:

Te meg néha olvasd vissza miket írsz és javítsd ki a helyesírási hibákat,hogy olvasható legyen. :D :lol:

már olvasható:)

és amit találok javítom, de nem helyesírási többnyire... hanem felcserélődnek a betűk

Te meg legyél már megértőbb kedvesebb :blush: :D

Megosztás:

egy aláírásgyűjtőt kell elindítani, miszerint egy : "Korlátozottan bunkó :blush: " bácsi mogorvaságát kell csökkenteni :lol:

am tényleg bocsmá, de próbálok figyelni, de produkálok olyat néha, hogy inkább újraírom, de ígyekszem tanbácsi igyekszem

Megosztás:

már olvasható:D

és amit találok javítom, de nem helyesírási többnyire... hanem felcserélődnek a betűk

Te meg legyél már megértőbb kedvesebb :D :D

Nem te mostad a klaviatúrát? Lehet felcserélve tetted vissza a betüket. Vagy ha nem akkor most cseréld fel őket. :lol: Jöttem haza a városból és egy háznál a manus bőszen dobálta ki a havat a kocsibejáróról az út közepére. Gondolom odatolta a hótoló, és most bosszút áll. :)

Hogy ezt miért ide írtam?! :blush:

Módosítva : zotya975
Megosztás:

Nem te mostad a klaviatúrát? Lehet felcserélve tetted vissza a betüket. Vagy ha nem akkor most cseréld fel őket. :lol: Jöttem haza a városból és egy háznál a manus bőszen dobálta ki a havat a kocsibejáróról az út közepére. Gondolom odatolta a hótoló, és most bosszút áll. :)

Hogy ezt miért ide írtam?! :blush:

nem mert yg zs -sz helyett meg yt

de nem tudom miért :S

meg mindnet mindent helyett... az elektromossal viszont nincs bajom

:D :D

Megosztás:

Ma este én is korlátozottan bunkó vagyok már..

Megálltam vásárolni a kib@szott gazdaságosban, és mire kijöttem, kiverte az autó a 24-es biztosítékot.

Egy sárga 25 amperes..

Csere után is folyamatosan veri.

Ahogy tapasztaltam erről megy a rádió, a belső világítás, a tid kijelző, meg nemtudom mi még..

Mi lehet a zárlatos?

A rádió előlapját leszedtem, de akkor is veri a biztosítékot.

Megosztás:

Ma este én is korlátozottan bunkó vagyok már..

Megálltam vásárolni a kib@szott gazdaságosban, és mire kijöttem, kiverte az autó a 24-es biztosítékot.

Egy sárga 25 amperes..

Csere után is folyamatosan veri.

Ahogy tapasztaltam erről megy a rádió, a belső világítás, a tid kijelző, meg nemtudom mi még..

Mi lehet a zárlatos?

A rádió előlapját leszedtem, de akkor is veri a biztosítékot.

Belső vil, csomagtér vil, óra, rádió, elakadásjelző, kürt.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.