zotya975 Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 Vastag vezeték nem rugalmas. Ez volt a hiba, gyakorlatilag feszült, ezért nem bírta. Ügye azért nem gitárhúrszerűen vezetékezted be, hanem hagytál kis henkszálat? Persze bőven van ráhagyás, csak ugye az ellenállásnak nem vmi vastag a lába, elég volt egyszer-kétszer megtekerni és le is tört, most jóval vékonyabb a drót, meg rögzítettem is a forrasztás után, remélem tovább bírja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fahee Elküldve Február14, 2009 Megoszt Elküldve Február14, 2009 Na annyival előrébb járok hogy a régi km/h dbokra szedtem, remélhetőleg a fényvisszaverő tányért passzolni fog a ford.számmérős órába:) Este a másiakt szétszedem remélem sikerrel járok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Sziasztok! Mikor megvettem az autót, 3 kábel kilógott a középkonzolból.... meg a napellenzőmön van egy mikrofon. Egy haver azt mondta, hogy telefonkihangosító volt annak idején linkelem a képet róluk: Visit My Website Visit My Website Mit lehetne kezdeni velük? Lehetséges lenne, újra kihangosítót csinálni belőle?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Sziasztok! Mikor megvettem az autót, 3 kábel kilógott a középkonzolból.... meg a napellenzőmön van egy mikrofon. Egy haver azt mondta, hogy telefonkihangosító volt annak idején linkelem a képet róluk: Mit lehetne kezdeni velük? Lehetséges lenne, újra kihangosítót csinálni belőle?? Hát figy a képek alapján ez egy régi nokia kihang szett. Faternak is anno ilyenje volt a volvoban ( kb 10 éve :blush: ) Ahogy néztem a kábeleket a csatlakzók a végükön frankónak tűnő nokia csatik (régebbi nokia telókhoz elvileg jónek kell lennie) ha rátolsz egy telefont lehet hogy működik is. Azt mondjuk meg kéne nézni hogy a töltö csatin jön e ki villany. a mikrofon az látszik hogy megvan, azt kéne még kitalálni hogy +van -e a külön hangszórója, vagy ezt is be lehetett operálni az autó hagszóróira. Faternak külön kis doboz hangszóró volt a váltó meg a kézifék között. Nemtuom hogy ennek hiányzik -e, vagy be van -e kötve a többi hangszóróhoz. Tolj rá egy old-nokiát és lehet h múkodik is :lol: Jah a harmadik zsinórnak nem látszik a vége a képen, de gondolom az egy antenna lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Hát figy a képek alapján ez egy régi nokia kihang szett. Faternak is anno ilyenje volt a volvoban ( kb 10 éve :blush: ) Ahogy néztem a kábeleket a csatlakzók a végükön frankónak tűnő nokia csatik (régebbi nokia telókhoz elvileg jónek kell lennie) ha rátolsz egy telefont lehet hogy működik is. Azt mondjuk meg kéne nézni hogy a töltö csatin jön e ki villany. a mikrofon az látszik hogy megvan, azt kéne még kitalálni hogy +van -e a külön hangszórója, vagy ezt is be lehetett operálni az autó hagszóróira. Faternak külön kis doboz hangszóró volt a váltó meg a kézifék között. Nemtuom hogy ennek hiányzik -e, vagy be van -e kötve a többi hangszóróhoz. Tolj rá egy old-nokiát és lehet h múkodik is :lol: Jah a harmadik zsinórnak nem látszik a vége a képen, de gondolom az egy antenna lesz. A harmadik kábel le van szigetelve... a hangszorója a rádióé lesz, mert mikor szól a zene, és hozzá éríntek valamit, akkor recseg.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 A harmadik kábel le van szigetelve... a hangszorója a rádióé lesz, mert mikor szól a zene, és hozzá éríntek valamit, akkor recseg.... A vastagabbik az egy norm. régi styleos töltő madzag, a vékonyabbig egy régi headset.csati, azon megy ki a mikrofon meg a hang, a 3. sztem csak antenna lehet. Ha a hangszórók rajta vannak akkor már csak ki kell próbálni :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 A vastagabbik az egy norm. régi styleos töltő madzag, a vékonyabbig egy régi headset.csati, azon megy ki a mikrofon meg a hang, a 3. sztem csak antenna lehet. Ha a hangszórók rajta vannak akkor már csak ki kell próbálni :lol: Kérdés, hogy honan veszek Nokia telót...és hogy milyen Nokiát....Nekem Sony Ericssonom van :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Kérdés, hogy honan veszek Nokia telót...és hogy milyen Nokiát....Nekem Sony Ericssonom van :lol: Ahogy elnézem egy 5110, 3210, 3310, jó lehet hozzá, de lehet hogy ez egyel régebbi, és akkor csak a 2110-esek. :) az első plázában, bemész egy olyan bótba ahol a telók ki vannak szórva az üveglap mögé és te asszondod a széparcúnak hogy ócsót régit nokiját. Ő meg a kezedbe fog tenni vigyorogva egy ilyen kövületet, és még örülni is fog h eladott egy eladhatatlan cuccot. sztem 2000-ért kapsz bárhol, nekem egy 5510-es volt amit felújítottam de azt már elpasszoltam anyám kollegájának :blush: :D de lehet hogy megállsz a bolt előtt és asszondod a fazonnak vigyen egí marék telefont és amelyikbe az összes kábel belemegy azt elviszed :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Ahogy elnézem egy 5110, 3210, 3310, jó lehet hozzá, de lehet hogy ez egyel régebbi, és akkor csak a 2110-esek. :lol: az első plázában, bemész egy olyan bótba ahol a telók ki vannak szórva az üveglap mögé és te asszondod a széparcúnak hogy ócsót régit nokiját. Ő meg a kezedbe fog tenni vigyorogva egy ilyen kövületet, és még örülni is fog h eladott egy eladhatatlan cuccot. sztem 2000-ért kapsz bárhol, nekem egy 5510-es volt amit felújítottam de azt már elpasszoltam anyám kollegájának :blush: :) de lehet hogy megállsz a bolt előtt és asszondod a fazonnak vigyen egí marék telefont és amelyikbe az összes kábel belemegy azt elviszed :D Aha vágom... Akkor sehogy nem lehet átalakítani, úgy hogy az én Sony Ericssonomat rá lehessen kötni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Aha vágom... Akkor sehogy nem lehet átalakítani, úgy hogy az én Sony Ericssonomat rá lehessen kötni? :lol: Háát, ha szerzel egy headsetet a tiedhez (lehetőleg vezetékeset :blush: ) és a csatikat levagdosod róla, aztán ráberheled arra a kábelre ami kilóg a műszerfaladból, akkor elvileg de. Van benne egy mikrofon kábel, meg egy hangszóró kábel, oszt kész. Ha azokat összedolgozod a csatlakozóéval akkor működhet. (és ha a maradékot is összedolgozod akkor lesz egy egyedi nokia headseted is :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 S E-knek a csatijaikkal ne nagyon mókolj mert érdekes a technika, nem biztos, hogy azt az érintkezőt valaha is visszateszed úgy a helyére, hogy érintkezzen is. Ha van a telódba "kékfog" jobb ha veszel egy komolyabb kihangosítót ami az 1.1 és a 2.0 szabványt is támogatja. :lol: (20 körül eléggé jókat lehet kapni -annyit megér vagy olcsóért a Motorola H350 fülest ajánlom) Nekem meg milyen jó dolgom van már, válogathatok 5 telefon közül, amelyik épp szimpatikus -meg ez már off. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 S E-knek a csatijaikkal ne nagyon mókolj mert érdekes a technika, nem biztos, hogy azt az érintkezőt valaha is visszateszed úgy a helyére, hogy érintkezzen is. Ha van a telódba "kékfog" jobb ha veszel egy komolyabb kihangosítót ami az 1.1 és a 2.0 szabványt is támogatja. :) (20 körül eléggé jókat lehet kapni -annyit megér vagy olcsóért a Motorola H350 fülest ajánlom) Nekem meg milyen jó dolgom van már, válogathatok 5 telefon közül, amelyik épp szimpatikus -meg ez már off. :lol: kékfog?? ezt nem teljesen értem? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 én se de lehet a blútúra gondol Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 kékfog?? ezt nem teljesen értem? :blush: Bluetooth. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Igen, Bluetooth-os technikára gondoltam. Hehe, választék: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Igen, Bluetooth-os technikára gondoltam. Hehe, választék: :blush: http://s1.images.www.tvn.hu/2009/02/15/14/...8347938619f.jpg Hm... 6310.. :) Nekem 6600, 7650, 7110. Mindegyik működőképes. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Hm... 6310.. :) Nekem 6600, 7650, 7110. Mindegyik működőképes. :lol: hm A 10 18 az is működik :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 6310i nem 6310. :lol: Igen, az A1018-as is tökéletesen működik -10 éves léttére :blush: , igaz az akku max 4 nap használva csak 1-1.5. A legelső gsm telefonom volt, ezért is tartottam meg. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Hm... 6310.. :D Nekem 6600, 7650, 7110. Mindegyik működőképes. :) 6310i ennek az arany van több, és a szürke csak a kijelző körül :D amúgy nem a csatlakozó szétbontására gondoltam, hanem a csati után 2 centit rajtahagysz a kábelen, és zsugorcsővel egész szépen meg lehet csinálni :blush: De tény hogy a bluetooth kicsit fejlettebb téma :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 nekem még a kék fekete volt... :blush: kettő is beadtam egy egy új telóba, egyiket 5be számolták, másikat 10be akciós kereten belül :lol: 6310 volt egyik céges telóm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 és az 5300-ám amit öcsém használ nincs benne, és a mostanimmal fényképeztem :blush:kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 6310i ennek az arany van több, és a szürke csak a kijelző körül :) amúgy nem a csatlakozó szétbontására gondoltam, hanem a csati után 2 centit rajtahagysz a kábelen, és zsugorcsővel egész szépen meg lehet csinálni :blush: De tény hogy a bluetooth kicsit fejlettebb téma :lol: Igazad lehet... nem ákombákomoskodok bele, mert lehet hogy elbaszaríntom... inkább veszek egy Bluetooth-os headset-et! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Igazad lehet... nem ákombákomoskodok bele, mert lehet hogy elbaszaríntom... inkább veszek egy Bluetooth-os headset-et! Az a legtutibb, meg a legfejlettebb megolodás, de akkor mit csinálsz azzal a 3 zsinórral meg a felragasztott mikrofonnal ? : :blush: D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 6310i nem 6310. :lol: Igen, az A1018-as is tökéletesen működik -10 éves léttére :blush: , igaz az akku max 4 nap használva csak 1-1.5. A legelső gsm telefonom volt, ezért is tartottam meg. :) :D Nekem a 7110 volt az első telóm. Idén lesz 10 éves, októberben. Tökéletesen üzemel, talán még a 5-6 éves névjegyzék és smsek is benne vannak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február15, 2009 Megoszt Elküldve Február15, 2009 Nekem a 7110 volt az első telóm. Idén lesz 10 éves, októberben. Tökéletesen üzemel, talán még a 5-6 éves névjegyzék és smsek is benne vannak. :lol: enter the matrix :blush: én is gondoltam hogy szerkesztek kihangosítót az ótóba, de a vége egy füles lett, meg az hogy ha kéket látok, "bocs minnyá visszahívlak...." :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts