Dáwid Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 okay na szal csak annyit akartam ezzel mondani, ha ráérsz annyira hogy berakod a foglalatba a ledeket, akkor előtte egy 2 perces csiszolási hadjáratot kövess el ledenként:) Ha addig eljutok hogy a ledek bekerüljenek akkor csakis csiszolva :D itt a probléma az hogy addig is el kell érni :lol: A csomagtartó lámpa izzója már fekete, és kb annyi fényt ad hogy sötétben megtaláljam merre van maga a lámpa. A kesztyűtartóban pedig ott lötyög lassan 2 hete az izzó is, csak az a 40 másodperc kéne amíg kipattintom, meg elsétálok a kesztyűtartóig meg vissza. (viszont ha előveszem a csomitartóban a zseblámpát akkor nem kell előre menni, és így tolódik szépen hétről hétre :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 na ez az nagy luxus :lol: amig itt irogatnál ki is cserélted volna :lol: én néztem már két fórumos írka közt olajszintet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 na ez az nagy luxus :lol: amig itt irogatnál ki is cserélted volna :lol: én néztem már két fórumos írka közt olajszintet :lol: Persze de beteg is vagyok, lusta is vagyok, meg a harmadik emeleten is vagyok, meg az eső is esik :D Így alsógatyában hajnali kettőkor, esőbe nem szaladok le izzót cserélni, még ha lázas vagyok se ;) :D de megígérem legközelebb amikor a zseblámpáért nyúlok leteszem, és megyek a kesztyűtartóhoz ;) Jut eszembe még a zseblámpa is ledes... B.ssza meg már télleg csak a műszeregységem nem ledes ebben a világban?:lol: A ledek izzó helyére rakásánál milyen foglalatra gondoltál? vagy csak simába beforrintani az érintkezőkhöz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Persze de beteg is vagyok, lusta is vagyok, meg a harmadik emeleten is vagyok, meg az eső is esik :lol: Így alsógatyában hajnali kettőkor, esőbe nem szaladok le izzót cserélni, még ha lázas vagyok se :lol: :D de megígérem legközelebb amikor a zseblámpáért nyúlok leteszem, és megyek a kesztyűtartóhoz :lol: egy gondot letudnál :D de am én is igy vok vele ránézek sokszor a munkára... áhh majd holnap ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 egy gondot letudnál :D de am én is igy vok vele ránézek sokszor a munkára... áhh majd holnap :lol: :lol: Persze, amit ma megtehetsz, halaszd holnap utánra és lesz két szabadnapod. "Jut eszembe még a zseblámpa is ledes... B.ssza meg már télleg csak a műszeregységem nem ledes ebben a világban?biggrin.gif A ledek izzó helyére rakásánál milyen foglalatra gondoltál? vagy csak simába beforrintani az érintkezőkhöz? " ezt hozzácsptam az előzőhöz csak mire elküldtem már írtál :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 az eredeti izzók is foglaltostul vannak bótba vehetsz olyantot, aztán abba fabricióne die leden azt próba szerencse alapon megtalálod meik hol +- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 az eredeti izzók is foglaltostul vannak bótba vehetsz olyantot, aztán abba fabricióne die leden azt próba szerencse alapon megtalálod meik hol +- :D Jah valami ilyesmire gondoltam. De ennyi erővel kiveszem a mostani izzókat, letöröm a búrát és beleforrasztok ledet :lol: Már csak led hiányzik hozzá meg én hogy forrasszam, amúgy minden megvan:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Ez a betekerős dolog érdekel :D Hogy alkottad sajátkezüleg? Engedelmeddel lehet hogy lemásolnám a technology-t :lol: :D Tök jó hogy lövésem sincs mit akarok pontosan csak nézelődök aztán valami lesz belőle :lol: Nem bonyolult az egész. Kiveszed a négy zöld foglalatos izzót, kipattintod az érintkezőlapkákat, így kijön izzóstul a bele. Az izzó tövében kicsíped a vezetékszálakat. A foglalat aljába fúrsz 2db 1mm-es vagy 1,5mm-es lyukat. Belehelyezed a ledeket, hogy a lábai a két lyukon jöjjön ki. Elhajtod a lábait, hogy ne essen ki. Közben vissza rakhatod a foglalatonként két érintkezőlapkákat. Ha 5mm-es ledet használsz, kicsit nehézkes lesz, de belemegy. Aztán az egyik lábra forrasztasz egy ellenállatot (én 1000ohm-ossal dolgoztam), az ellenállás másik lábát valamelyik érintkezőlapkának vezetékére. A másik érintkezőlapka vezetékszálát meg direktbe összeforrasztod a led másik lábával. Ezt kell eljátszani mind a néggyel. Aztán visszarakod őket, csinálsz egy tesztet, hogy melyik világít melyik nem. Amelyik nem világít, azt kiszeded és berakod fordítva, 180 fokkal elforgatva, mivel a led érzékeny a polaritásra. Asszem ennyi. Ilyen ledeket használtam, ebből is a kéket és rendelni is lehet tőlük, amúgy győri a srác. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Ez a betekerős dolog érdekel :D Hogy alkottad sajátkezüleg? Engedelmeddel lehet hogy lemásolnám a technology-t :lol: ;) Tök jó hogy lövésem sincs mit akarok pontosan csak nézelődök aztán valami lesz belőle :lol: Itt vannak képekben, amiről a kolegák beszélnek! :lol: Led beépítése a izzó foglalatba! ;) Ez a tesztverzió, mert a véglegeseket már beépítettem! :D http://kepfeltoltes.hu/090208/DSCF2325_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090208/DSCF2327_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090208/DSCF2328_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090208/DSCF2330_www...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Akkor lassan már full extrás az Astrád. Már csak a "bűrülő" hiányzik. :D Mennyire kell sokat faragni hogy egy ilyet beszereljek? Ha olyant veszel ami a gyári helyére megy (mint én), akkor semmit. Kábelek rá, becsavaroz, és örül. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Itt vannak képekben, amiről a kolegák beszélnek! :D Led beépítése a izzó foglalatba! :lol: Ez a tesztverzió, mert a véglegeseket már beépítettem! :lol: http://kepfeltoltes.hu/090208/DSCF2325_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090208/DSCF2327_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090208/DSCF2328_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090208/DSCF2330_www...ltoltes.hu_.jpg Ez tök jó, nem lóg ki hátul az elenállás. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Ha olyant veszel ami a gyári helyére megy (mint én), akkor semmit. Kábelek rá, becsavaroz, és örül. :D csatlakozó Tehát akkor elvileg ez a csatlakozó lenne az? (A pirossal jelölt kapcsokon jelenik meg rádiózáskor a 12V.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Köszi mindenki. Ha minden jól megy a 3. hónapot már ledekkel világítom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 csatlakozó Tehát akkor elvileg ez a csatlakozó lenne az? (A pirossal jelölt kapcsokon jelenik meg rádiózáskor a 12V.) Jaja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 43 Primary ignition (distributor systems) High voltage Eme hibakód jön elő a corsán,főleg nagy tempóról való motorfékes lassulásnál. a gyújtás körül van valami,mert alapjáraton is néha belebüfög,de nem vészes. Tegnap cseréltem gyújtótrafót(DIS),simább lett a járása,de a hiba előjött megint. Két gondolat vetődött fel bennem. -lehet nem is a trafó a rossz,hanem valamelyik gyújtókábel szar. -94-es X14XE corsa,elvileg Corsa-B 1.4i X14XE 1994-1996 GM-Multec S tehát a 43 az Primary ignition (distributor systems) High voltage ha viszont a másikat nézem: Bosch 43 Linear EGR system (XEV systems) Faulty amit ugye nemrégen zártam le és érdekes módon csak motorféknél jön elő a hiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 43 Primary ignition (distributor systems) High voltage Eme hibakód jön elő a corsán,főleg nagy tempóról való motorfékes lassulásnál. a gyújtás körül van valami,mert alapjáraton is néha belebüfög,de nem vészes. Tegnap cseréltem gyújtótrafót(DIS),simább lett a járása,de a hiba előjött megint. Két gondolat vetődött fel bennem. -lehet nem is a trafó a rossz,hanem valamelyik gyújtókábel szar. -94-es X14XE corsa,elvileg Corsa-B 1.4i X14XE 1994-1996 GM-Multec S tehát a 43 az Primary ignition (distributor systems) High voltage ha viszont a másikat nézem: Bosch 43 Linear EGR system (XEV systems) Faulty amit ugye nemrégen zártam le és érdekes módon csak motorféknél jön elő a hiba. Sztem is az utóbbi a valószínűbb. Egyre jobbak az avatarjaid :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Sztem is az utóbbi a valószínűbb. Egyre jobbak az avatarjaid :lol: Most akkor milyen motorvezérlő van benne? :D Annyit azért megcsinálok,hogy kimérem a gyújtáskábeleket majd normális műszerrel,de hogy az AGR miért pofázik...elvileg nem lehet gondja,mert ez 94 eleji gép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 csatlakozó Tehát akkor elvileg ez a csatlakozó lenne az? (A pirossal jelölt kapcsokon jelenik meg rádiózáskor a 12V.) Jaja. Az a csati az. A piros vezetéken állandóan van áram, a fek/feh-en pedig, mikor bekapcsolod a rádiót, a barna pedig értelemszerűen a test. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Most akkor milyen motorvezérlő van benne? :D Annyit azért megcsinálok,hogy kimérem a gyújtáskábeleket majd normális műszerrel,de hogy az AGR miért pofázik...elvileg nem lehet gondja,mert ez 94 eleji gép. Multec. Ne a Bosch kódokat nézd :lol: DIS csatlakozónál, vagy valahol a kábelkötegben lehet még kontakthiba... szar vezeték... meg van még egy motortéri átvezető csati is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Jól néznek ki ezek a ledesített óracsoportok, csak egy vele a bajom...azaz kettő...idöm sincs rá, meg nem is értek ilyenhez nagyon...nem az én asztalom :lol: Nah agyalok nagyon hogy megvegyem-e én is a clear-piros lámpákat....csak ott van az hogy csillag garázs...és féltem igy is, nem hogy ugy ha kitűnik a többi közül :D Lehet inkább a ránc felvarrott lámpát, vagy a GSI lámpát választom...csak az meg ritka :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Jól néznek ki ezek a ledesített óracsoportok, csak egy vele a bajom...azaz kettő...idöm sincs rá, meg nem is értek ilyenhez nagyon...nem az én asztalom :lol: Nah agyalok nagyon hogy megvegyem-e én is a clear-piros lámpákat....csak ott van az hogy csillag garázs...és féltem igy is, nem hogy ugy ha kitűnik a többi közül :D Lehet inkább a ránc felvarrott lámpát, vagy a GSI lámpát választom...csak az meg ritka :lol: Ha így gondolkodsz és nem vagy biztos a dolgodban, akkor élőben fehér Astrán ne nézz meg clear-piros kristályt, mert utána csak azt fogod akarni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Ha így gondolkodsz és nem vagy biztos a dolgodban, akkor élőben fehér Astrán ne nézz meg clear-piros kristályt, mert utána csak azt fogod akarni. :lol: Hehe köszi a tanácsot :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Egy olyanra én is szivesen lecserélném a jelenlegit :lol: csak előbb még legyen benne ép lélek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Multec. Ne a Bosch kódokat nézd :D DIS csatlakozónál, vagy valahol a kábelkötegben lehet még kontakthiba... szar vezeték... meg van még egy motortéri átvezető csati is. Kösz Gabi! Az a vicc,hogy csak 5.ben jön elő a hiba,városban nem tudom produkálni és igazából semmit nem veszek észre belőle. Az biztos,hogy a gyújtásnál nincs valami rendben,mert alapjáraton is bele-bele büffent és ingadozik picit,bár nem vészes. Első körben holnap kimérem majd a kábeleket. Mennyinek is kell lennie? 3-20kOhm között? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február9, 2009 Megoszt Elküldve Február9, 2009 Első körben holnap kimérem majd a kábeleket. Mennyinek is kell lennie? 3-20kOhm között? 2-10K inkább. Meg nézd meg, nincs-e kirepedezve a szigetelése (hajtogasd meg kicsit óvatosan, úgy látszik). De a hibakód nem onnan jön, ugyanis az ecu csak az alacsonyfesz vezérlésig látja a dolgokat, tehát valszeg van egy kontakthibád az ecutól a DIS-ig valahol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts