daykiller Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Ezért is jobb a caravan, azt nem nagyon lehet eltörni, maximum ha felborulsz a kocsival... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 A kék háttér és a piros mutató is frankón mutat! :lol: Szerintem! :lol: Ez egy B Vectra km. órája! http://mumtaz.uw.hu/kep_/100_1306.jpg Mumtaz-t ismerem személyesen. :lol: Régebben, mikor még állandó vendége voltam nála, akkor még egy piros A Vectrája volt neki. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 jajjj jolvaaaaan én csak egy egy sort vettem észre hát így már értehető :lol: a szigetelést hogy értetted? körberaktad vmi fényt nem átengedő cuccal? ilyen ledsor kékbe gondolom nincs abba a bizonyos hűtőgyárba? :D A szigetelést azt úgy gondoltam, hogy ami műanyag jön le a műszertől a ledhez, azt a műanyagot körbetekertem fekete szigetelőszalaggal! Így a mutatóhoz csak a kék led fénye megy! Megkérdezem, hogy csak fehér színben van-e! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Sziasztok, meg tudná vki mondani hogy a C14NZ 96 os astra hőcsöves 2 pólusu gyertyánál mennyi az ideális elektróda hézag? kössz Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Sziasztok, meg tudná vki mondani hogy a C14NZ 96 os astra hőcsöves 2 pólusu gyertyánál mennyi az ideális elektróda hézag? kössz Hello! Érdemi segitséget nem tudok nyújtani csak úgy információnak... Nem tudom mi az a hőcsöves gyertya, de úgy tudom fajtája válogatja. Múltkor mintha olyasmit olvastam volna, hogy -most csak egy körülbelüli számot irok, nem emlékszem pontosan - az egyik márkának pl. 0,8mm a másik, konkurens márkánál meg már 1,0mm volt az ideális hézag és mégis megfelelt ugyanabba a motorba. Nincs a csomagoláson, netán? Esetleg Google-n keress! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 az aláírásomban van egy link, ahol a gyreetyákat lehet megnézni, és ha joltom benne vana hézag is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Ezért is jobb a caravan, azt nem nagyon lehet eltörni, maximum ha felborulsz a kocsival... :D Ezt még úgy se. Véletlenül amikor létrát kötöttünk a tetejére úgy toltam a tetőcsomagtartón hogy áttoltam az antennán, ez több mint 90 fokot hajlik :lol: Ha borul akkor lehet hogy benyomja a tetejébe a csonkot és kész a süllyesztett antenna. Ezek a ledes világítások kezdenek qrvára megtetszeni :lol: Érdekes hogy amiket eddig láttam bárhol, mind egy borzalom volt, itt meg nem sikerült még rosszal találkozni. Érdemes normális emberek közé járni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Ezt még úgy se. Véletlenül amikor létrát kötöttünk a tetejére úgy toltam a tetőcsomagtartón hogy áttoltam az antennán, ez több mint 90 fokot hajlik :lol: Ha borul akkor lehet hogy benyomja a tetejébe a csonkot és kész a süllyesztett antenna. Ezek a ledes világítások kezdenek qrvára megtetszeni :lol: Érdekes hogy amiket eddig láttam bárhol, mind egy borzalom volt, itt meg nem sikerült még rosszal találkozni. Érdemes normális emberek közé járni :lol: gondolom amit te láttál, az csak a sima betekrős led volt amennyi izzó annyi led :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 gondolom amit te láttál, az csak a sima betekrős led volt amennyi izzó annyi led :D Jah, ahol a led volt nem lehetett látni semmit úgy vakított, a többi helyen meg tök sötét... Nah ezért ment el tőle a kedvem, és amikor megláttam egy srác izzós megoldását színező fóliával, akkor akkor odapártoltam. Most jöttem rá hogy lehet ledest normálisan is megcsinálni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Olyan antenna esetleg nincs ami lemezen keresztül viszi a jelet? Nekem rémlik olyasmi, hogy pl az üvegre egyik oldalról tapadt az antenna, másik oldalról pedig egy érzékelő. Nekem egy figyel a szekrényben. Kéred? :D De motorosat is tudok adni csak le van törve róla az antenna. (a motorja valószínűleg jó) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Nekem egy figyel a szekrényben. Kéred? :D De motorosat is tudok adni csak le van törve róla az antenna. (a motorja valószínűleg jó) No erről még beszélgessünk majd. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 A 35 kicsit durva, én max 8-ra gondoltam. Olyan antenna esetleg nincs ami lemezen keresztül viszi a jelet? Nekem rémlik olyasmi, hogy pl az üvegre egyik oldalról tapadt az antenna, másik oldalról pedig egy érzékelő. Na mindegy, ha ezek ilyen drága mókák akkor lehet, hogy inkább maradok az eredeti megoldásnál. 5 ezerért vettem bontottat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 5 ezerért vettem bontottat. :lol: Akkor lassan már full extrás az Astrád. Már csak a "bűrülő" hiányzik. :D Mennyire kell sokat faragni hogy egy ilyet beszereljek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Így néz ki beépítve a ledesített km óra! :D Még most sem látszanak rendesen a színek, főleg a kék mutatókra gondolok! A valóságban olyan kék, mint a kékled! Szerintem jól sikerült! :lol: http://kepfeltoltes.hu/090207/DSCF2298_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090207/DSCF2311_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090207/DSCF2314_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090207/DSCF2319_www...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Így néz ki beépítve a ledesített km óra! :D Még most sem látszanak rendesen a színek, főleg a kék mutatókra gondolok! A valóságban olyan kék, mint a kékled! Szerintem jól sikerült! :lol: http://kepfeltoltes.hu/090207/DSCF2298_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090207/DSCF2311_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090207/DSCF2314_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090207/DSCF2319_www...ltoltes.hu_.jpg Szép egyenletes a megvilágítás. :lol: Ha minden igaz nekem is megjönnek a hét elején a ledjeim. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Jah, ahol a led volt nem lehetett látni semmit úgy vakított, a többi helyen meg tök sötét... Nah ezért ment el tőle a kedvem, és amikor megláttam egy srác izzós megoldását színező fóliával, akkor akkor odapártoltam. Most jöttem rá hogy lehet ledest normálisan is megcsinálni :D Az enyém is sima betekerős led, és egyátalán nem vakít.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Az enyém is sima betekerős led, és egyátalán nem vakít.... ;) Tudsz róla dobni valami képfélét? Az a büdösnagy igazság hogy rohadtul nincs időm foglalkozni vele, de legalább annyira szeretném, amennyire nincs időm :lol: Egy ilyen betekerős téma még lehet hogy beleférne, csak nem tudom kitalálni agyból hogy milyen is lehet :D Bár ahogy elnézem az autódat nem tartom valószínűnek hogy igénytelen dolgot megtűrnél benne ;) :lol: :lol: Nézegettem itt a többiek led-erdejét, és azt előre látom hogy arra nem lesz időm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Heh hülye vagyok, először írok, aztán nézek... Nem szóltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Heh hülye vagyok, először írok, aztán nézek... Nem szóltam :lol: Speciel én sajátkezűleg oldottam meg a betekerős zöldes foglalatos kékes ledes dolgot. :D Nem rossz, de a 100-120 közötti tartományban azért halványabb a kékfény. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Speciel én sajátkezűleg oldottam meg a betekerős zöldes foglalatos kékes ledes dolgot. :lol: Nem rossz, de a 100-120 közötti tartományban azért halványabb a kékfény. :lol: Ez a betekerős dolog érdekel :D Hogy alkottad sajátkezüleg? Engedelmeddel lehet hogy lemásolnám a technology-t :lol: ;) Tök jó hogy lövésem sincs mit akarok pontosan csak nézelődök aztán valami lesz belőle :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Ez a betekerős dolog érdekel :D Hogy alkottad sajátkezüleg? Engedelmeddel lehet hogy lemásolnám a technology-t :lol: :lol: Tök jó hogy lövésem sincs mit akarok pontosan csak nézelődök aztán valami lesz belőle :lol: gyári foglalat kivesz aztán bele a led ellenállattal(560-1000ohm) aztán vissza polaritást ki kell mérni jah nem árt megcsiszolni kicsit homogénebb lesz a fény eloszlása nemrégiben linkeltem egy két képet, ahol a sima illetve a csiszolt led fényszórás közötti különbséget vázoltam;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 gyári foglalat kivesz aztán bele a led ellenállattal(560-1000ohm) aztán vissza polaritást ki kell mérni jah nem árt megcsiszolni kicsit homogénebb lesz a fény eloszlása nemrégiben linkeltem egy két képet, ahol a sima illetve a csiszolt led fényszórás közötti különbséget vázoltam;) Igen azokat a képeket láttam. Meg az oldaladat is, onnan is leszedtem a képeket és ott jöttem rá hogy arra nem lesz időm :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Igen azokat a képeket láttam. Meg az oldaladat is, onnan is leszedtem a képeket és ott jöttem rá hogy arra nem lesz időm :lol: :D az nem az volt van egy oldalam, ahol csak két kép van egyenlőre egyik képen a csiszolt led fénye van, másikon pedig a nem csiszolté Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 az nem az volt van egy oldalam, ahol csak két kép van egyenlőre egyik képen a csiszolt led fénye van, másikon pedig a nem csiszolté Azt is láttam az egyik mint a szúrófény, csiszolás után meg szép szórt fénye van. Tanárúr készültem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február8, 2009 Megoszt Elküldve Február8, 2009 Azt is láttam az egyik mint a szúrófény, csiszolás után meg szép szórt fénye van. Tanárúr készültem :D okay na szal csak annyit akartam ezzel mondani, ha ráérsz annyira hogy berakod a foglalatba a ledeket, akkor előtte egy 2 perces csiszolási hadjáratot kövess el ledenként:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts