invictus Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Egyébként én speciel visszacseréltem mindent gyárira. Úgy voltam vele, hogy a a fehér ledezés amit csináltam, eszméletlen jól néz ki, persze nem azért mondom hogy magam dicsérjem, de tényleg tuti volt, ismerősök akik látták szerintük is. Aztán mentem vele sötétben többet, és az nagyon nem tetszett benne hogy olyan rideg lett tőle az utastér. Nem volt meg az a kellemesen barátságos jelleg, mint a narancs színnél. Őrlődtem egy időn át aztán a gyári mellett döntöttem, így kényelmesebbnek érzem. Persze azért hiányzik az érzés amikor felkapcsoltam a ledeset, hogy ez de "cool". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Egyébként én speciel visszacseréltem mindent gyárira. Úgy voltam vele, hogy a a fehér ledezés amit csináltam, eszméletlen jól néz ki, persze nem azért mondom hogy magam dicsérjem, de tényleg tuti volt, ismerősök akik látták szerintük is. Aztán mentem vele sötétben többet, és az nagyon nem tetszett benne hogy olyan rideg lett tőle az utastér. Nem volt meg az a kellemesen barátságos jelleg, mint a narancs színnél. Őrlődtem egy időn át aztán a gyári mellett döntöttem, így kényelmesebbnek érzem. Persze azért hiányzik az érzés amikor felkapcsoltam a ledeset, hogy ez de "cool". ettől mondjuk én is tartok...de a kéket pl P..SS..T ban nem találtam ridegnek és én kétszínűre tervezem. alaphelyzetben kék, és az épp működő dolgok visszajelzője piros lenne ha eccer eljutok odáig. fényszóró magasságállításomnak mióta csak nálunk van azóta semmi fénye...azzal kellene kezdenem és szép lassan egyesével talán elkészülök eccer vele... bár ha ez a felállás marad nemsokára kiteszem a kocisbol a seggem, és go Pest mert itthon semmi de semmi melo nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Egyébként én speciel visszacseréltem mindent gyárira. Úgy voltam vele, hogy a a fehér ledezés amit csináltam, eszméletlen jól néz ki, persze nem azért mondom hogy magam dicsérjem, de tényleg tuti volt, ismerősök akik látták szerintük is. Aztán mentem vele sötétben többet, és az nagyon nem tetszett benne hogy olyan rideg lett tőle az utastér. Nem volt meg az a kellemesen barátságos jelleg, mint a narancs színnél. Őrlődtem egy időn át aztán a gyári mellett döntöttem, így kényelmesebbnek érzem. Persze azért hiányzik az érzés amikor felkapcsoltam a ledeset, hogy ez de "cool". Nem ide tartozik amit írok, csak ha jól emlékszem te vettél piros fehér hátsó lámpát...a csatlakozót egy az egyben rálehet dugni a gyárira? Köszi:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Nem ide tartozik amit írok, csak ha jól emlékszem te vettél piros fehér hátsó lámpát...a csatlakozót egy az egyben rálehet dugni a gyárira? Köszi:) Igen...teljesen ugyanaz. Gyári lámpa kiszerel, új be, simán rádug és megy. Plug and play :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Igen...teljesen ugyanaz. Gyári lámpa kiszerel, új be, simán rádug és megy. Plug and play :D és még ide is tartozik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 és még ide is tartozik :lol: Mármint úgy nem, hogy amit irt nem arra vonatkozott a kérdésem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Mármint úgy nem, hogy amit irt nem arra vonatkozott a kérdésem :lol: ja ahha de ez elhanyagolható jó opelosok között :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Mármint úgy nem, hogy amit irt nem arra vonatkozott a kérdésem :lol: Talán neked is megtetszett? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 Talán neked is megtetszett? :D hát az a lámpa szép kinek ne tetszene? Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február6, 2009 Megoszt Elküldve Február6, 2009 hát az a lámpa szép kinek ne tetszene? Én még így, hogy ár ma egy hete van fenn, kimegyek nézegetni mert tényleg szép. És amellett a tolatólámpa nagyon tuti benne. Teljesen sötétben való tolatásnál mennyei, össze sem lehet hasonlítani a régivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 neked már nincs szükséged rá amugy nézegettem, és ahhoz képest, hogy csak ugy beraktál egy ledsort nagyon homogén lett vagy rosszul látam, és van még máshol is led? javíts ki ha tévedek, de akkor légyszi jelöld már ki hol van a többi led, vagy ledsor Nagyon szép a színe! A fénykép, nem adja vissza a színeket rendesen, pedig próbáltam úgy fényképezni, hogy jó legyen! Ma este lefényképezem beszerelve, remélem ott már látszik majd rendesen! http://kepfeltoltes.hu/090207/DSCF2274_www...ltoltes.hu_.jpg Zöldel jelöltem a ledsort, ami a fehér fényt adja! Eddig, akinek mutattam, nagyon tatszett, már a haverok is jelezték, hogy nekik is segítsek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Nagyon szép a színe! A fénykép, nem adja vissza a színeket rendesen, pedig próbáltam úgy fényképezni, hogy jó legyen! Ma este lefényképezem beszerelve, remélem ott már látszik majd rendesen! http://kepfeltoltes.hu/090207/DSCF2274_www...ltoltes.hu_.jpg Zöldel jelöltem a ledsort, ami a fehér fényt adja! Eddig, akinek mutattam, nagyon tatszett, már a haverok is jelezték, hogy nekik is segítsek! Az a baj hogy a fénykép sosem fogja rendesen visszaadni a színét. Sem a fényerőt, sem pedig a homogenitást rendesen. Pl. az enyém is képen fehér, viszont a valóságban enyhe kékes beütése is van szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Az a baj hogy a fénykép sosem fogja rendesen visszaadni a színét. Sem a fényerőt, sem pedig a homogenitást rendesen. Pl. az enyém is képen fehér, viszont a valóságban enyhe kékes beütése is van szerintem. Képen nem, de a valóságban a háttér szép fehér, a mutatók pedig frankón kékek! Nekem a háttérbe azért nem megy bele a kék, mert el vannak szigetelve. Szigetelés előtt a kék nem volt olyan kék és a fehér háttér is néhol halványan kék volt! Így tökéletesen megvagyok vele elégedve! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Mivel ma sikeresen elfogyasztottam már a harmadik antennámat, úgy gondolom, érdemes más megoldás után kutatnom. Három lehetőségem van: 1. cserélem...aztán majd megint eltöröm :D 2. villanyos antennát teszek be. Nem tudom ez mennyire bonyolult lehet, az antenna kábele mellett jön egy 3 pólusú fekete csatlakozó, arra gondoltam esetleg ez a villnyos antennához való? 3. valahova máshova teszek fel antennát, például a tetőre, bár nem tudom az fúrás nélkül megoldható volna-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Mivel ma sikeresen elfogyasztottam már a harmadik antennámat, úgy gondolom, érdemes más megoldás után kutatnom. Három lehetőségem van: 1. cserélem...aztán majd megint eltöröm :D 2. villanyos antennát teszek be. Nem tudom ez mennyire bonyolult lehet, az antenna kábele mellett jön egy 3 pólusú fekete csatlakozó, arra gondoltam esetleg ez a villnyos antennához való? 3. valahova máshova teszek fel antennát, például a tetőre, bár nem tudom az fúrás nélkül megoldható volna-e? 1. annyit már én is elhasználtam, pedig ritkán van kihúzva. 2. Igen, az annak a kábele. 3. sztem mindenképp fúrni kell. Esetleg van egy olyan megoldás, mint pl. egyes Omegákon, hogy a hátsó szélvédő fűtőszálait használja antennának, de ahhoz szoktak használni vmi kis erősítőt, ami a az antennabemenethez való csatlakozást is biztosítja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 1. annyit már én is elhasználtam, pedig ritkán van kihúzva. 2. Igen, az annak a kábele. 3. sztem mindenképp fúrni kell. Esetleg van egy olyan megoldás, mint pl. egyes Omegákon, hogy a hátsó szélvédő fűtőszálait használja antennának, de ahhoz szoktak használni vmi kis erősítőt, ami a az antennabemenethez való csatlakozást is biztosítja. No. Ez a villanyos megoldás nekem szimpatikus volna ha nem vészes az ára, mert ugye akkor ezek szerint nem nagy művészet beszerelni. Egyszer régebben édesapámnak volt egy Galantja és azon nagyon klassz volt, hogy csak akkor tolja ki az antennát, ha épp szükséges. Néztem már pár helyen, de még nem találtam villanyosat a kocsihoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 No. Ez a villanyos megoldás nekem szimpatikus volna ha nem vészes az ára, mert ugye akkor ezek szerint nem nagy művészet beszerelni. Egyszer régebben édesapámnak volt egy Galantja és azon nagyon klassz volt, hogy csak akkor tolja ki az antennát, ha épp szükséges. Néztem már pár helyen, de még nem találtam villanyosat a kocsihoz. A gyári motoros antenna ~35e Ft! Lehet kapni olcsóbban bevásárlóközpontokban, autósboltokban is néha, de azok felfogatásával kicsit trükközni kell, esetleg lemezből hajtogatni neki felfogató fület. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 A gyári motoros antenna ~35e Ft! Lehet kapni olcsóbban bevásárlóközpontokban, autósboltokban is néha, de azok felfogatásával kicsit trükközni kell, esetleg lemezből hajtogatni neki felfogató fület. A 35 kicsit durva, én max 8-ra gondoltam. Olyan antenna esetleg nincs ami lemezen keresztül viszi a jelet? Nekem rémlik olyasmi, hogy pl az üvegre egyik oldalról tapadt az antenna, másik oldalról pedig egy érzékelő. Na mindegy, ha ezek ilyen drága mókák akkor lehet, hogy inkább maradok az eredeti megoldásnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 A 35 kicsit durva, én max 8-ra gondoltam. Olyan antenna esetleg nincs ami lemezen keresztül viszi a jelet? Nekem rémlik olyasmi, hogy pl az üvegre egyik oldalról tapadt az antenna, másik oldalról pedig egy érzékelő. Na mindegy, ha ezek ilyen drága mókák akkor lehet, hogy inkább maradok az eredeti megoldásnál. Elolvastad, amit írtam a fűtőszállal kapcsolatban? Az pont olyan, amit az üvegre tapasztott megoldásról írtál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Elolvastad, amit írtam a fűtőszállal kapcsolatban? Az pont olyan, amit az üvegre tapasztott megoldásról írtál... Ő elolvastam, de szerintem nem egyre gondolunk. Te azt írtad, hogy a fűtűszálat használja antennának. Én meg azt, hogy egy sima antennát tapasztanak az üvegre, nem kell fúrni, a másik oldalon pedig a jel vevője. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Ő elolvastam, de szerintem nem egyre gondolunk. Te azt írtad, hogy a fűtűszálat használja antennának. Én meg azt, hogy egy sima antennát tapasztanak az üvegre, nem kell fúrni, a másik oldalon pedig a jel vevője. Olyat még nem láttam élőben :D de az is jó lehet, ha nem nyúlik ki a kocsi körvonalából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 én láttam olyat, hogy csak fel volt ragasztva a szélvédőre belülről. gyárit már nem veszek, mert nekem is eltörik... :D én azon gondolkozom, hogy a szárnyba kellene tenni, azt ki lehet furni... cserélhető darab. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Kolléga astrájában van olyan antenna, leginkább egy 25x2 centis csíkra hasonlít és a belső tükör elé van felragasztva -ő oda tette. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Nagyon szép a színe! A fénykép, nem adja vissza a színeket rendesen, pedig próbáltam úgy fényképezni, hogy jó legyen! Ma este lefényképezem beszerelve, remélem ott már látszik majd rendesen! http://kepfeltoltes.hu/090207/DSCF2274_www...ltoltes.hu_.jpg Zöldel jelöltem a ledsort, ami a fehér fényt adja! Eddig, akinek mutattam, nagyon tatszett, már a haverok is jelezték, hogy nekik is segítsek! jajjj jolvaaaaan én csak egy egy sort vettem észre hát így már értehető :lol: a szigetelést hogy értetted? körberaktad vmi fényt nem átengedő cuccal? ilyen ledsor kékbe gondolom nincs abba a bizonyos hűtőgyárba? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február7, 2009 Megoszt Elküldve Február7, 2009 Kolléga astrájában van olyan antenna, leginkább egy 25x2 centis csíkra hasonlít és a belső tükör elé van felragasztva -ő oda tette. jaja olyasmire gondolok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts