Guest Sanci Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Csini lett! :lol: Éjszaka nem zavaró a fényereje? :D Én tegnap mérgemben lefóliáztam a távolsági visszajelzőjének az emblémáját belülről világos-fekete ablakfóliával. Most már szép halványkék fénye van, nem virít és nem zavar egy kicsit sem. Viszont csak úgy próbaképp a fordulatszám mérője felőli szélén egy piros ledet kicseréltem kékre és mit ne mondjak mutatós, hogy kb 3500-4000-ig kékben jár a fordulatmérő mutatója afölött pirosban, csak kicsit cicus meg sötétben szemszúró fénye van úgyhogy repült vissza a piros. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Végre készen vagyok a ledesítéssel! :D Nagyon zsír a fénye, már akkor is látszik, mikor a gyári még nem! A kép nem adja vissza rendesen a színeket, a háttér szép fehér, a középső mutató hófehér, a két kicsi nagyon szép kék!(csak a kép nem adja vissza a színét rendesen) Jó erős a fénye! :lol: Képek: http://kepfeltoltes.hu/090205/167214110DSC...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090205/DSCF2274_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/090205/DSCF2279_www...ltoltes.hu_.jpg már így is nagyon szép hogy oldottad meg a mutatók külön színét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Végre készen vagyok a ledesítéssel! ... Szép lett :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Köszönöm! :lol: Csini lett! :lol: Éjszaka nem zavaró a fényereje? :D Nem, mert ugyanúgy lehet állítani a fényerejét, mint a gyárinak. már így is nagyon szép hogy oldottad meg a mutatók külön színét? Nagyon nem kellett hozzányúlni, a gyári izzók helyére tettem be a ledeket! Előtte elszórakoztam egy jó darabig, mire beleforrasztottam a foglalatba az ellenállást és a ledet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Nem, mert ugyanúgy lehet állítani a fényerejét, mint a gyárinak. Nagyon nem kellett hozzányúlni, a gyári izzók helyére tettem be a ledeket! Előtte elszórakoztam egy jó darabig, mire beleforrasztottam a foglalatba az ellenállást és a ledet! Ezek szerint van külön helye azoknak az izzóknak, amik a mutatót világítják? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Ezek szerint van külön helye azoknak az izzóknak, amik a mutatót világítják? Most igen! Amúgy ezekben a fajta kilóméterórákban 4 izzó világítja meg a műszereket és a mutatókat! Ezek helyére tettem ledeke és a háttérvilágításhoz külön belülre raktam még ledpanelt! Ha csak a 4 izzó helyére raksz ledeket, akkor csak a mutatók fognak világítani! Mert ugye a led nem szórja úgy a fényt mint az égő. http://kepfeltoltes.hu/090205/758300420DSC...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Most igen! Amúgy ezekben a fajta kilóméterórákban 4 izzó világítja meg a műszereket és a mutatókat! http://kepfeltoltes.hu/090205/758300420DSC...ltoltes.hu_.jpg ott hogy?? a fényvezető plexi vezeti oda a fényt? mert azok az izzók sehogy se esnek a mutatóhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 ott hogy?? a fényvezető plexi vezeti oda a fényt? mert azok az izzók sehogy se esnek a mutatóhoz. Igen, a műszerről (gyárilag) jön lefelé a "plexi" műanyag, ami közvetlenül az égő "led" felé kerül! És úgy továbbítja az egész műszernek a fényt! Ha csak a mutatót akarod színezni, akkor a műszer háttérvilágítását külön meg kell oldani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 És, ha ügyes vagy, akkor hangulatfüggőre is megcsinálhatod valami kapcsolóval vagy potival, pl. többszínű LED-del :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 És, ha ügyes vagy, akkor hangulatfüggőre is megcsinálhatod valami kapcsolóval vagy potival, pl. többszínű LED-del :D nekem egyenlőre az egyszínű kék is jólenne, de szeretnék kék hátteres, és piros mutatósat... de kék háttér fehér mutató? szerintetek? csak hogy ne legyen pócos tudjátok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 nekem egyenlőre az egyszínű kék is jólenne, de szeretnék kék hátteres, és piros mutatósat... de kék háttér fehér mutató? szerintetek? csak hogy ne legyen pócos tudjátok :lol: Én is akartam piros mutatókat, de nemvolt piros ledem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Én is akartam piros mutatókat, de nemvolt piros ledem! :D az a panel amibe raktad az smdket az miféle? vagy vmi ilyen előszerelt cucc? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 az a panel amibe raktad az smdket az miféle? vagy vmi ilyen előszerelt cucc? Azt a panelt a haverom adta, ő pedig egy bizonyos hűtőgépgyárból hozta! :D Nekem csak annyi dolgom volt vele, hogy méretre vágom őket! Ezeket az újfajta hűtők kijelzőjébe teszik és szép fehéren világít! kb. 30 db ilyen ledpanellel meg lehet oldani egy szoba világítását is! A haverom már dolgozik rajta! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Azt a panelt a haverom adta, ő pedig egy bizonyos hűtőgépgyárból hozta! :D Nekem csak annyi dolgom volt vele, hogy méretre vágom őket! Ezeket az újfajta hűtők kijelzőjébe teszik és szép fehéren világít! kb. 30 db ilyen ledpanellel meg lehet oldani egy szoba világítását is! A haverom már dolgozik rajta! :lol: ja igy már értem Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Azt a panelt a haverom adta, ő pedig egy bizonyos hűtőgépgyárból hozta! :lol: Nekem csak annyi dolgom volt vele, hogy méretre vágom őket! Ezeket az újfajta hűtők kijelzőjébe teszik és szép fehéren világít! kb. 30 db ilyen ledpanellel meg lehet oldani egy szoba világítását is! A haverom már dolgozik rajta! :lol: És nem túl hideg így a kocsi? Nyáron mondjuk nem gond, de iyenkor...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 És nem túl hideg így a kocsi? Nyáron mondjuk nem gond, de iyenkor...... :lol: Mivan? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 És nem túl hideg így a kocsi? Nyáron mondjuk nem gond, de iyenkor...... :D :lol: Kikapcsoltam a fagyasztót! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 És nem túl hideg így a kocsi? Nyáron mondjuk nem gond, de iyenkor...... :D nem a hűtőt tette bele hanem a ledjeit teee :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 kb. 30 db ilyen ledpanellel meg lehet oldani egy szoba világítását is! A haverom már dolgozik rajta! :lol: Azért az még csak hangulatvilágításhoz jó :lol: Itt vannak rendes világításra alkalmas LED-ek pl: http://www.macrobudapest.hu/webset32.cgi?M...@@19@@676512526 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 nem a hűtőt tette bele hanem a ledjeit teee :D Naés, hidegfény nem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Azért az még csak hangulatvilágításhoz jó :lol: Itt vannak rendes világításra alkalmas LED-ek pl: http://www.macrobudapest.hu/webset32.cgi?M...@@19@@676512526 :D nekem két 5mmes led van egy kis fényveetővel megspékelve, este pisilni kitaláloka fénye mellett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Naés, hidegfény nem? :lol: amagnóm is kék, és mégse fázok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 amagnóm is kék, és mégse fázok :D Most akartam rendelni a LED-boltból, és kiderült, hogy Győrben át lehet venni a cuccokat személyesen. Csak nem tudom, akkor nem lehetne-e ott füzetni kp. Minek a csekkel szarakodni. Megkérdeztem imailben lehet-e. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 nekem két 5mmes led van egy kis fényveetővel megspékelve, este pisilni kitaláloka fénye mellett :D Kitalálni én is kitalálok, csak bele nem mindíg.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február5, 2009 Megoszt Elküldve Február5, 2009 Kitalálni én is kitalálok, csak bele nem mindíg.... :lol: ez korral jár... vagy nem kell álló f...al huggyantani :D ama wcben takarékos izzók vannak, amik ugy havi rendszerességgel kimennek... gondoloma pára miatt. de így két leddel, bővan van annyi fény, hogy nyugodtan tudok a szobábam pakolni is akár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts