Novy Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 tuti nem tud mp3mat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 tuti nem tud mp3mat Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Tud mp3-at cd-ről? :D Ez tud Mp3-at, és sztem eléggé "gyárias" kinézete van. Nem túl csillivilli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Ez tud Mp3-at, és sztem eléggé "gyárias" kinézete van. Nem túl csillivilli. http://kepfeltoltes.hu/090201/DSC01349_www...ltoltes.hu_.jpg Szépnek szép, de csak olyanra fogom cserélni ha lesz fölös pénzem, amiből kijön egy 7"-os kijelző és van benne navigáció is. 125 ropiért már lehet is kapni. :D Addig meg marad a gyári car300. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Akkor az ön számára a legjobb választás egy netbook! :lol: :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Szépnek szép, de csak olyanra fogom cserélni ha lesz fölös pénzem, amiből kijön egy 7"-os kijelző és van benne navigáció is. 125 ropiért már lehet is kapni. :D Addig meg marad a gyári car300. :lol: Jól gondold meg... sokkal olcsóbb cuccért is törtek be szélvédőt! Az enyémet a TT váltógomb miatt akarták feltörni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Jól gondold meg... sokkal olcsóbb cuccért is törtek be szélvédőt! Az enyémet a TT váltógomb miatt akarták feltörni! Na igen, sokszor ez is eszembe jut, hogy nem kéne ilyen drága cucc bele. Az meg nem megoldás, hogy ha kódos, akkor úgy kezdem az utamat valahova, hogy a rádió be, kód beír, aztán mehetek. Mármint a drágább cuccra gondoltam. Aki a mostani gyárit ki akarja venni, az jól megszívja. :lol: Viszont akkor is lesz egy törött szélvédőm... :D Opelben mit keres TT váltógomb? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex0403 Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Na igen, sokszor ez is eszembe jut, hogy nem kéne ilyen drága cucc bele. Az meg nem megoldás, hogy ha kódos, akkor úgy kezdem az utamat valahova, hogy a rádió be, kód beír, aztán mehetek. Mármint a drágább cuccra gondoltam. Aki a mostani gyárit ki akarja venni, az jól megszívja. :lol: Viszont akkor is lesz egy törött szélvédőm... :D Opelben mit keres TT váltógomb? :lol: Simán nagyon tetszik! :lol: k**va jól mutat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 ezeken a dolgokon már én is sokat filóztam, és lehet nekem is notil esz van egy srácc, akinél ilyen p3 mas gépek már ful olcsón..14 ezerért vannak, 800as procival 20as vinyóval... egy autós táppal bőven elég lenne. csak ugyebár az elhelyezése lenne érdekes... vagy pedig olyan fej kell, aminek ha végfokja sincs, de akkor is van bemenete. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 ezeken a dolgokon már én is sokat filóztam, és lehet nekem is notil esz van egy srácc, akinél ilyen p3 mas gépek már ful olcsón..14 ezerért vannak, 800as procival 20as vinyóval... egy autós táppal bőven elég lenne. csak ugyebár az elhelyezése lenne érdekes... vagy pedig olyan fej kell, aminek ha végfokja sincs, de akkor is van bemenete. Csak aztán nehogy áttess a ló másik oldalára! :lol: Én meg vhol láttam autóba szerelhető DVD-t, a két fejtámlában volt hozzá képernyő. A lányok nagyon unják a hosszabb kocsikázást. Én nem értem, annak idején én a trabantozást is nagyon élveztem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Csak aztán nehogy áttess a ló másik oldalára! :D Én meg vhol láttam autóba szerelhető DVD-t, a két fejtámlában volt hozzá képernyő. A lányok nagyon unják a hosszabb kocsikázást. Én nem értem, annak idején én a trabantozást is nagyon élveztem. :D hát egyenlőre még nem tudom.... pénzem sincs rá, meghát ha lenne az mehetne másra pl saját verdára, de 14 ből nem veszek verdát... és nem marad meg hosszútávon nálam a lóvé sajna :lol: dvds fejet kijelző nélkül kéztől 15 körül mondtak, de a kijelző 25... szal ez igy már 40, abbol meg elég "komoly" laptopot lehetne venni kéztől. autós felhasználásra bőven elég lenne már. jaja én még anno a buszozást is nagyon élveztem, na meg a vonat :lol: dehát ezek a kölkök már másképp működnek mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 hát egyenlőre még nem tudom.... pénzem sincs rá, meghát ha lenne az mehetne másra pl saját verdára, de 14 ből nem veszek verdát... és nem marad meg hosszútávon nálam a lóvé sajna :D dvds fejet kijelző nélkül kéztől 15 körül mondtak, de a kijelző 25... szal ez igy már 40, abbol meg elég "komoly" laptopot lehetne venni kéztől. autós felhasználásra bőven elég lenne már. jaja én még anno a buszozást is nagyon élveztem, na meg a vonat :lol: dehát ezek a kölkök már másképp működnek mi? :lol: De a laptopot hova teszed a kocsiban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 hát egyenlőre még nem tudom.... pénzem sincs rá, meghát ha lenne az mehetne másra pl saját verdára, de 14 ből nem veszek verdát... és nem marad meg hosszútávon nálam a lóvé sajna :lol: dvds fejet kijelző nélkül kéztől 15 körül mondtak, de a kijelző 25... szal ez igy már 40, abbol meg elég "komoly" laptopot lehetne venni kéztől. autós felhasználásra bőven elég lenne már. jaja én még anno a buszozást is nagyon élveztem, na meg a vonat :lol: dehát ezek a kölkök már másképp működnek mi? :lol: Mozgó gépjárműben mozgóképes kijelzőt nézni tilos! KRESZ. :D Most jöhetnétek a GPS-szel, de az meg nem véletlenül dumál. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 ezeken a dolgokon már én is sokat filóztam, és lehet nekem is notil esz van egy srácc, akinél ilyen p3 mas gépek már ful olcsón..14 ezerért vannak, 800as procival 20as vinyóval... egy autós táppal bőven elég lenne. Hol tudsz ennyiért ilyen notit? :D Kell mindjárt enyiért. Tegnap véletlenül felfedeztük, hogy tesóm Omegájában van parkolólámpa funkció, tehát ha gyújtás nélkül az indexet valamelyik állásba kapcsolod, azon az oldalon világít az első helyzetjelző, és a hátsó lámpa. Aztán megnéztem az Astra elektromos rajzát, és rájöttem, hogy abban is megvan a lehetősége a dolognak, nem is kell bele semmi, csak pár vezeték. Ez lesz a következő projekt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Hol tudsz ennyiért ilyen notit? :lol: Kell mindjárt enyiért. Tegnap véletlenül felfedeztük, hogy tesóm Omegájában van parkolólámpa funkció, tehát ha gyújtás nélkül az indexet valamelyik állásba kapcsolod, azon az oldalon világít az első helyzetjelző, és a hátsó lámpa. Aztán megnéztem az Astra elektromos rajzát, és rájöttem, hogy abban is megvan a lehetősége a dolognak, nem is kell bele semmi, csak pár vezeték. Ez lesz a következő projekt :lol: Ha gépen van meg neked az a rajz, elkérhetem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Ha gépen van meg neked az a rajz, elkérhetem? :D Az Astráé az "Így csináld..." könyvben van, az Omegáét meg Gábortól kaptam, de majd felteszem ide ezeket a rajzokat, hátha valaki még kedvet kap hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Hol tudsz ennyiért ilyen notit? :D Kell mindjárt enyiért. Tegnap véletlenül felfedeztük, hogy tesóm Omegájában van parkolólámpa funkció, tehát ha gyújtás nélkül az indexet valamelyik állásba kapcsolod, azon az oldalon világít az első helyzetjelző, és a hátsó lámpa. Aztán megnéztem az Astra elektromos rajzát, és rájöttem, hogy abban is megvan a lehetősége a dolognak, nem is kell bele semmi, csak pár vezeték. Ez lesz a következő projekt :lol: miskolcon van egy srácc, akitől most vettem az erősítőket. mutatott is párat, amiből jelenleg hiányoznak dolgok, de ha nagyon érdekel, adok egy mailcímet és megérdeklődheted, hogy mégis milyenek azok, meg mikor várható, meg hogy tudjátok lerendezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Hol tudsz ennyiért ilyen notit? :D Kell mindjárt enyiért. Tegnap véletlenül felfedeztük, hogy tesóm Omegájában van parkolólámpa funkció, tehát ha gyújtás nélkül az indexet valamelyik állásba kapcsolod, azon az oldalon világít az első helyzetjelző, és a hátsó lámpa. megboldogult wareszunkban is megvolt ez a funkció. jó dolog volt. relét megkerülve + fesz a helyzetjelzőnek...??de majd rem a rajzból kiderül, mert ezt hiányolom én is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Az Astráé az "Így csináld..." könyvben van, az Omegáét meg Gábortól kaptam, de majd felteszem ide ezeket a rajzokat, hátha valaki még kedvet kap hozzá. Igaz, csak nekem olyan pdf-em van, ami még a ráncfelvarrás előtti astrákról van. Nekem meg ügye újabb és lehet nem passzol a kettő. :D Azért thx. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Igaz, csak nekem olyan pdf-em van, ami még a ráncfelvarrás előtti astrákról van. Nekem meg ügye újabb és lehet nem passzol a kettő. :D Azért thx. :lol: Az elektromos rajz ezen része passzol sztem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
huniboy Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Ez idaig minden ok ,megvan az a csatlakozozo az anyosules alatt es mar elvezettem a 7-ik huzalt a km oraig de meg van egy kis gond nem tudom hova kell azt kotni a kilometer orara? koszi a segitseget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 van egy üres hely a csatiban baloldalt az utolsó ahhoz jólenne egy olyan csatlakozó fül... de megoldható anélkül is vhogy merev vezetéket kell bedugni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Ez idaig minden ok ,megvan az a csatlakozozo az anyosules alatt es mar elvezettem a 7-ik huzalt a km oraig de meg van egy kis gond nem tudom hova kell azt kotni a kilometer orara? koszi a segitseget. A szélesebb csatlakozó 8-as pinjére kell bekötni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Az ígért képek a parkolófényről: Az első képen a gyújtáskacsoló látható, a P jelű ponton (pirossal megjelölve) gyújtás nélkül van csak 12V, oda csatlakozik az indexkapcsoló egyik lába. Nem tudom, Astránál ez a pont ki van-e vezetve a gyújtáskacsolóból, de a rajzon szerepel. (Ha nem, egy relével megoldható a csak gyújtás nélküli 12V). A második képen a világításkapcsoló látható, két vezetéket el kell vágni, hogy oldalanként szeparálva legyenek a lámpák, ill. a rendszámvilágítás külön legyen, mert annak nem kéne világítania parkolásnál... Az Omega rajzán látható az indexkapcsoló azon része, amelyik a parkolófényhez kell, ez megvan az Astra kapcsolóján is, az Astra rajzán kékkel jelölt pontokra kell bekötni, a harmadik vezetékét pedig a gyújtáskapcsoló P jelű pontjára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február1, 2009 Megoszt Elküldve Február1, 2009 Az első képen a gyújtáskacsoló látható, a P jelű ponton (pirossal megjelölve) gyújtás nélkül van csak 12V, oda csatlakozik az indexkapcsoló egyik lába. Nem tudom, Astránál ez a pont ki van-e vezetve a gyújtáskacsolóból, de a rajzon szerepel. (Ha nem, egy relével megoldható a csak gyújtás nélküli 12V). A második képen a világításkapcsoló látható, két vezetéket el kell vágni, hogy oldalanként szeparálva legyenek a lámpák, ill. a rendszámvilágítás külön legyen, mert annak nem kéne világítania parkolásnál... Az Omega rajzán látható az indexkapcsoló azon része, amelyik a parkolófényhez kell, ez megvan az Astra kapcsolóján is, az Astra rajzán kékkel jelölt pontokra kell bekötni, a harmadik vezetékét pedig a gyújtáskapcsoló P jelű pontjára. ha elvágom a vezetékeket, ugyan ugy fognak működni a dolgok, csak egymástól függetlenül lesznek? ha jol vettem észre a rajzbol, ott össze vannak kötözgetve egymással gyárilag, és azokat az összekötéseket vágom szét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts