Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

Sikerűűűt! Kiszedtem az autórádiót. Most kaptam szét, száraz mint a sivatag. Mindjárt kap speciális zsírt a mechanika és kontakt spray-t a potik, kapcsolók. :lol:

Nem csoda,hogy nem tudtam kikapni. A beépítőkeret össze van gyűrve, mint egy a4-es papírlap. :D Majd mutatok róla fotókat.

Megosztás:

http://img5.tar.hu/hening/img/36103806.jpg#3

ezeket a lámpákat melyik tipusból lehet kiszedni ami jó az én 97-es x14nz 1.4 8v járgányomba.

valakinél láttam hogy előre kapcsolóval ellátott lámpát szerelt a visszapillantónál lévő helyére az miből lett kivéve?

A visszapillantónál levő B Omegáról való. A hátsó ajtóknál levő kapaszkodók meg magasabb felszereltségű F Astrákból. Szerintem. :D

Megosztás:

A visszapillantónál levő B Omegáról való. A hátsó ajtóknál levő kapaszkodók meg magasabb felszereltségű F Astrákból. Szerintem. :D

azt hittem hogy az omegának nagyobb lámpa van elől mint az astranak (de ezek szerint tévedtem) :lol:

és bontóban mennyi ezeknek az ára?

Megosztás:

http://img5.tar.hu/hening/img/36103806.jpg#3

ezeket a lámpákat melyik tipusból lehet kiszedni ami jó az én 97-es x14nz 1.4 8v járgányomba.

valakinél láttam hogy előre kapcsolóval ellátott lámpát szerelt a visszapillantónál lévő helyére az miből lett kivéve?

Bizony, és milyen baba az a caravan, aminek a fara látszik a kép jobb alsó szélén! :lol:

OMFG! Dejó, hogy szétszedtem a rádiót. Találtam egy beletörött késhegyet benne. :lol: :D Most már tudom miért van összekaristolva a rádió oldala... :lol:

Késhegy 1

Késhegy 2

Késhegy 3

Gyári rádió? Működik a világítása? Ha nem , most tudod cserélni az izzókat.

Megosztás:

Bizony, és milyen baba az a caravan, aminek a fara látszik a kép jobb alsó szélén! :lol:

Gyári rádió? Működik a világítása? Ha nem , most tudod cserélni az izzókat.

Igen. Sárga LEDes. :lol: Viszont nem találom a T-6-os torx bitfejet, amivel ki tudnám kapni a mechanikát és esetlegesen ékszíjat cserélni. :D Már ha ékszíjas persze...

Megosztás:

Igen. Sárga LEDes. :lol: Viszont nem találom a T-6-os torx bitfejet, amivel ki tudnám kapni a mechanikát és esetlegesen ékszíjat cserélni. :D Már ha ékszíjas persze...

Esetleg vmi passzoló méretű csavarhúzó? Nekem van az a gagyi kínai óráscsavarhúzó-szett, az be szokott válni a kis torx-csavaroknál.

Megosztás:

Esetleg vmi passzoló méretű csavarhúzó? Nekem van az a gagyi kínai óráscsavarhúzó-szett, az be szokott válni a kis torx-csavaroknál.

Próbáltam órás csavarhúzóval és egy kombinátfogó segítségével. Eredmény: a csavarhúzó feje elgörbült. Iszonyat erővel meg vannak tépve a csavarok. Egyet tudtam kinyitni, de még 3-at kéne. :D

Megosztás:

hm... nemtudom, de sok jön szembe merci is... gondolom az csak gyári, de az is vakít eléggé... magas nyomású, olyan van astrába egyáltalán? tudom, hogy van lámpamosó, de az olyan amilyen kellene?

Astrában csak a G-től kezdve van gyári xenon, ami legális. Nem tudsz legálisat beépíteni F-be.

Megosztás:

kicsereltem a km orat turameteresre de sajnos sikertelenul mert a fordulatszammero nem mukodott ugy hogy vissz araktam az eredetit , majd a szervizbe berakatom. :D

Akkor valószínűleg a vezeték nincs behúzva. Otthon fél óra alatt megoldható, nem nagy munka....ha meg tudod csinálni, akkor emiatt felesleges pénzt kiadni szervizben.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.