daykiller Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Sikerűűűt! Kiszedtem az autórádiót. Most kaptam szét, száraz mint a sivatag. Mindjárt kap speciális zsírt a mechanika és kontakt spray-t a potik, kapcsolók. :lol: Nem csoda,hogy nem tudtam kikapni. A beépítőkeret össze van gyűrve, mint egy a4-es papírlap. :D Majd mutatok róla fotókat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 http://img5.tar.hu/hening/img/36103806.jpg#3 ezeket a lámpákat melyik tipusból lehet kiszedni ami jó az én 97-es x14nz 1.4 8v járgányomba. valakinél láttam hogy előre kapcsolóval ellátott lámpát szerelt a visszapillantónál lévő helyére az miből lett kivéve? A visszapillantónál levő B Omegáról való. A hátsó ajtóknál levő kapaszkodók meg magasabb felszereltségű F Astrákból. Szerintem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Ilyen kapaszkodós világításra én is pályázok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 http://img5.tar.hu/hening/img/36103806.jpg#3 ezeket a lámpákat melyik tipusból lehet kiszedni ami jó az én 97-es x14nz 1.4 8v járgányomba. valakinél láttam hogy előre kapcsolóval ellátott lámpát szerelt a visszapillantónál lévő helyére az miből lett kivéve? Én bontóból vettem. Azt is nálam láthattad. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
totya-23 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 A visszapillantónál levő B Omegáról való. A hátsó ajtóknál levő kapaszkodók meg magasabb felszereltségű F Astrákból. Szerintem. :D azt hittem hogy az omegának nagyobb lámpa van elől mint az astranak (de ezek szerint tévedtem) :lol: és bontóban mennyi ezeknek az ára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 OMFG! Dejó, hogy szétszedtem a rádiót. Találtam egy beletörött késhegyet benne. :lol: :D Most már tudom miért van összekaristolva a rádió oldala... :lol: Késhegy 1 Késhegy 2 Késhegy 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Ilyen kapaszkodós világításra én is pályázok. :D Én ettől a sráctól vettem 1000ft/db. A vaterán is van most! kovpetike@freemail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Én ettől a sráctól vettem 1000ft/db. A vaterán is van most! kovpetike@freemail.hu LINK Igen van vaterán is, de ennyiért egy csöppet sok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Én ettől a sráctól vettem 1000ft/db. A vaterán is van most! kovpetike@freemail.hu Nem találom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 LINK Igen van vaterán is, de ennyiért egy csöppet sok. Hjaaaa... én a kapaszkodós világításra gondolok, nem a belső lámpára. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Nem találom. :D Itt van De szerintem küldj neki mail-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 http://img5.tar.hu/hening/img/36103806.jpg#3 ezeket a lámpákat melyik tipusból lehet kiszedni ami jó az én 97-es x14nz 1.4 8v járgányomba. valakinél láttam hogy előre kapcsolóval ellátott lámpát szerelt a visszapillantónál lévő helyére az miből lett kivéve? Bizony, és milyen baba az a caravan, aminek a fara látszik a kép jobb alsó szélén! :lol: OMFG! Dejó, hogy szétszedtem a rádiót. Találtam egy beletörött késhegyet benne. :lol: :D Most már tudom miért van összekaristolva a rádió oldala... :lol: Késhegy 1 Késhegy 2 Késhegy 3 Gyári rádió? Működik a világítása? Ha nem , most tudod cserélni az izzókat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Én ettől a sráctól vettem 1000ft/db. A vaterán is van most! kovpetike@freemail.hu Az áramságot a nagy középső lámpa vezetékeiről kapják a kapaszkodók? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Az áramságot a nagy középső lámpa vezetékeiről kapják a kapaszkodók? Igen. Át kell húzni a kárpit felett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Itt van De szerintem küldj neki mail-t. Küldtem neki emailt. Említettem, hogy egy Opelos kartárstól kaptam a címet, aki vett már tőle ilyet. Remélem nem gond. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Bizony, és milyen baba az a caravan, aminek a fara látszik a kép jobb alsó szélén! :lol: Gyári rádió? Működik a világítása? Ha nem , most tudod cserélni az izzókat. Igen. Sárga LEDes. :lol: Viszont nem találom a T-6-os torx bitfejet, amivel ki tudnám kapni a mechanikát és esetlegesen ékszíjat cserélni. :D Már ha ékszíjas persze... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Igen. Sárga LEDes. :lol: Viszont nem találom a T-6-os torx bitfejet, amivel ki tudnám kapni a mechanikát és esetlegesen ékszíjat cserélni. :D Már ha ékszíjas persze... Esetleg vmi passzoló méretű csavarhúzó? Nekem van az a gagyi kínai óráscsavarhúzó-szett, az be szokott válni a kis torx-csavaroknál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Küldtem neki emailt. Említettem, hogy egy Opelos kartárstól kaptam a címet, aki vett már tőle ilyet. Remélem nem gond. :D Semmi gond :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Esetleg vmi passzoló méretű csavarhúzó? Nekem van az a gagyi kínai óráscsavarhúzó-szett, az be szokott válni a kis torx-csavaroknál. Próbáltam órás csavarhúzóval és egy kombinátfogó segítségével. Eredmény: a csavarhúzó feje elgörbült. Iszonyat erővel meg vannak tépve a csavarok. Egyet tudtam kinyitni, de még 3-at kéne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Próbáltam órás csavarhúzóval és egy kombinátfogó segítségével. Eredmény: a csavarhúzó feje elgörbült. Iszonyat erővel meg vannak tépve a csavarok. Egyet tudtam kinyitni, de még 3-at kéne. :D Esetleg valami imbusz fejjel próbáld, néha az is beválik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 hm... nemtudom, de sok jön szembe merci is... gondolom az csak gyári, de az is vakít eléggé... magas nyomású, olyan van astrába egyáltalán? tudom, hogy van lámpamosó, de az olyan amilyen kellene? Astrában csak a G-től kezdve van gyári xenon, ami legális. Nem tudsz legálisat beépíteni F-be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 Astrában csak a G-től kezdve van gyári xenon, ami legális. Nem tudsz legálisat beépíteni F-be. a kutya fáját... amúgy se akartam, de kár, hogy ennyire kötöttek vagyunk sok téren Link to comment Megosztás: More sharing options...
huniboy Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 kicsereltem a km orat turameteresre de sajnos sikertelenul mert a fordulatszammero nem mukodott ugy hogy vissz araktam az eredetit , majd a szervizbe berakatom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 kicsereltem a km orat turameteresre de sajnos sikertelenul mert a fordulatszammero nem mukodott ugy hogy vissz araktam az eredetit , majd a szervizbe berakatom. :D Akkor valószínűleg a vezeték nincs behúzva. Otthon fél óra alatt megoldható, nem nagy munka....ha meg tudod csinálni, akkor emiatt felesleges pénzt kiadni szervizben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január31, 2009 Megoszt Elküldve Január31, 2009 kicsereltem a km orat turameteresre de sajnos sikertelenul mert a fordulatszammero nem mukodott ugy hogy vissz araktam az eredetit , majd a szervizbe berakatom. :D Keress vissza. Belinkeltem képeket a vezetékelésről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts