Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

jaja ezt a lámpabúra témát is emlegették régen, egyrészt ez miatt, hogy az szórja szrete szét a fényét, meg szivárványos fénye lesz

am megoldás: angel eyes eleve xenonnal, és elektromos magasságállítóval .

még így sem lesz legális, de legalább nem vakít :D

Megosztás:

ezt meg kell oldani :lol:

mint már páran :D

meg lehet ügyeskedni is, mint már ugyancsak páran, de azt már kevesebben, és fékre fog világítani a ködlámpád is, de fordítva nem.

Mi? Ezt most nem igazán értem. :lol:

Szóval van aki elintézte, hogy fékezésnél a fék helyett a ködlámpa világítson? Annak nem sok értelmét látom.

Megosztás:

ezt meg kell oldani :lol:

mint már páran :D

meg lehet ügyeskedni is, mint már ugyancsak páran, de azt már kevesebben, és fékre fog világítani a ködlámpád is, de fordítva nem.

Ezt hogy érted? Csak teszek a csatlakozóba pint, és átviszem a másik oldalról a párjától a tápot, miért fog a fékre világítani?

Megosztás:

hm... nemtudom, de sok jön szembe merci is... gondolom az csak gyári, de az is vakít eléggé... magas nyomású, olyan van astrába egyáltalán? tudom, hogy van lámpamosó, de az olyan amilyen kellene?

Nem biztos hogy gyári a fullos kocsiban sem...jó a nagy átlagban biztos az...de apu autóklubbos ismerőse mondta hogy nem egy olyannal találkoztak hogy a több millás csodába a feláras xenon helyett a 20ezres van benne utólag...

Nah nekem sem lesz utólag beépítve...ma beszéltem több emberkével is...a Hella-boltban a srác a növelt fényerejű halogént ajánlotta...50%al növelt azt mondja ez jol birja...a 90%al növelt nagyon nagyot világit de kb fél év...

Tényleg...ha már itt tartok....aksi kiemelése nélkül nem is lehet az izzócserét végrehajtani? Mert ott nagyon nem fér be a kezem...a másik oldalon is nehézkesen...igy cseréljen az ember izzót menetközbe ha a rendör leállit mert nem ég...

Jó...a kisbuszunkban is katasztrófa...hűtőrács le...lámpatest ki...szóval az is bonyolult :D

Megosztás:

És eszembe jutott még valami a lámpával kapcsolatban. A gyárival ellenben ebben nincs prizma. Viszont a dobozban volt 2db a lámpák mellé csomagolva. Ezeket fel kell tenni, vagy nélküle sem köthetnek bele?

Adnak valami bizonylatot a kristálylámpához? Mint pl az üveg sötétítésnél...

Megosztás:

Tényleg...ha már itt tartok....aksi kiemelése nélkül nem is lehet az izzócserét végrehajtani? Mert ott nagyon nem fér be a kezem...a másik oldalon is nehézkesen...igy cseréljen az ember izzót menetközbe ha a rendör leállit mert nem ég...

Ha nagy akksid és nagy kezed van akkor lehet nem tudod másképp megoldani, ha nem akkor lehet csak hátrébb kellene tolnod az akksit. Már amennyiben a vezetékek engedik.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.