opel16v Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 És pl a kristálylámpa mennyire legális? Mármint szólhatnak érte a műszakin vagy esetleg a yard? nem hinném hogy abba belekötnek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 És pl a kristálylámpa mennyire legális? Mármint szólhatnak érte a műszakin vagy esetleg a yard? Sztem ha van benne E betű, és minden funkciója a megfelelő színnel világít, akkor nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 jaja ezt a lámpabúra témát is emlegették régen, egyrészt ez miatt, hogy az szórja szrete szét a fényét, meg szivárványos fénye lesz am megoldás: angel eyes eleve xenonnal, és elektromos magasságállítóval . Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 jaja ezt a lámpabúra témát is emlegették régen, egyrészt ez miatt, hogy az szórja szrete szét a fényét, meg szivárványos fénye lesz am megoldás: angel eyes eleve xenonnal, és elektromos magasságállítóval . még így sem lesz legális, de legalább nem vakít :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Sztem ha van benne E betű, és minden funkciója a megfelelő színnel világít, akkor nem. Akkor jó. A másik dolog, hogy a kristályban mindkét oldalt van ködlámpa, izzóval....viszont az eredetiben nem volt, még a csatlakozóban sincs pin neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 ezt meg kell oldani :lol: mint már páran :D meg lehet ügyeskedni is, mint már ugyancsak páran, de azt már kevesebben, és fékre fog világítani a ködlámpád is, de fordítva nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 ezt meg kell oldani :lol: mint már páran :D meg lehet ügyeskedni is, mint már ugyancsak páran, de azt már kevesebben, és fékre fog világítani a ködlámpád is, de fordítva nem. Mi? Ezt most nem igazán értem. :lol: Szóval van aki elintézte, hogy fékezésnél a fék helyett a ködlámpa világítson? Annak nem sok értelmét látom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 ezt meg kell oldani :lol: mint már páran :D meg lehet ügyeskedni is, mint már ugyancsak páran, de azt már kevesebben, és fékre fog világítani a ködlámpád is, de fordítva nem. Ezt hogy érted? Csak teszek a csatlakozóba pint, és átviszem a másik oldalról a párjától a tápot, miért fog a fékre világítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 egyszerre nem fordítva diódával össze lehe kötni a fék és a ködlámpák + ját Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 És eszembe jutott még valami a lámpával kapcsolatban. A gyárival ellenben ebben nincs prizma. Viszont a dobozban volt 2db a lámpák mellé csomagolva. Ezeket fel kell tenni, vagy nélküle sem köthetnek bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 még így sem lesz legális, de legalább nem vakít :D de ez miért nem lesz legális még így se? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 de ez miért nem lesz legális még így se? mert automata magasságállítás kell (nem manuális elektromos), és magasnyomású fényszórómosó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 hm... nemtudom, de sok jön szembe merci is... gondolom az csak gyári, de az is vakít eléggé... magas nyomású, olyan van astrába egyáltalán? tudom, hogy van lámpamosó, de az olyan amilyen kellene? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 hm... nemtudom, de sok jön szembe merci is... gondolom az csak gyári, de az is vakít eléggé... magas nyomású, olyan van astrába egyáltalán? tudom, hogy van lámpamosó, de az olyan amilyen kellene? Nem biztos hogy gyári a fullos kocsiban sem...jó a nagy átlagban biztos az...de apu autóklubbos ismerőse mondta hogy nem egy olyannal találkoztak hogy a több millás csodába a feláras xenon helyett a 20ezres van benne utólag... Nah nekem sem lesz utólag beépítve...ma beszéltem több emberkével is...a Hella-boltban a srác a növelt fényerejű halogént ajánlotta...50%al növelt azt mondja ez jol birja...a 90%al növelt nagyon nagyot világit de kb fél év... Tényleg...ha már itt tartok....aksi kiemelése nélkül nem is lehet az izzócserét végrehajtani? Mert ott nagyon nem fér be a kezem...a másik oldalon is nehézkesen...igy cseréljen az ember izzót menetközbe ha a rendör leállit mert nem ég... Jó...a kisbuszunkban is katasztrófa...hűtőrács le...lámpatest ki...szóval az is bonyolult :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 És eszembe jutott még valami a lámpával kapcsolatban. A gyárival ellenben ebben nincs prizma. Viszont a dobozban volt 2db a lámpák mellé csomagolva. Ezeket fel kell tenni, vagy nélküle sem köthetnek bele? Adnak valami bizonylatot a kristálylámpához? Mint pl az üveg sötétítésnél... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 milyen géped van? nekem sima ügy a csere az aksinál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 milyen géped van? nekem sima ügy a csere az aksinál. 93as 5ajtós c14nz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 milyen géped van? nekem sima ügy a csere az aksinál. Nekem is, pedig az én akksim 74 Ah-s. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 mekkora kezed? nekem simán befér az aksi mellett a kezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 (edited) milyen géped van? nekem sima ügy a csere az aksinál. Lehet hogy neki is akkora aksija van, mint a Karcsinak. :lol: Na már le is buktam. :D Módosítva Január30, 2009 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 akkor mit szólna egy jó renault izzócseréhez :D trália megane Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Adnak valami bizonylatot a kristálylámpához? Mint pl az üveg sötétítésnél... Nincs bizonylat.... E-s. Viszont kell-e prizma vagy sem témakör egyre jobban érdekel....mert szinte minden típusú autón van gyárilag prizma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 minden autón van ez tény... de szerintem nem kötnek bele Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Na megoldottam...csak akarni kell...meg nekiállni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január30, 2009 Megoszt Elküldve Január30, 2009 Tényleg...ha már itt tartok....aksi kiemelése nélkül nem is lehet az izzócserét végrehajtani? Mert ott nagyon nem fér be a kezem...a másik oldalon is nehézkesen...igy cseréljen az ember izzót menetközbe ha a rendör leállit mert nem ég... Ha nagy akksid és nagy kezed van akkor lehet nem tudod másképp megoldani, ha nem akkor lehet csak hátrébb kellene tolnod az akksit. Már amennyiben a vezetékek engedik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts