zotya975 Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 de én még mindig nem értem mit kötözgettetek át...nem volt hozzá elektromosos kábelköteg? mert akkor érthet :lol: :D De volt, végülis "csak" behúztuk a két ajtóba a bajonettzáras csatlakozón keresztül, áthúztuk a műszerfal alatt, beraktuk a bizti sarkait a dobozba, meg adtunk neki tápot, és testet. De ezt nem tudod megtenni megbontás nélkül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 nekem pl az ajtókba csak a hangszórók vezetékei mentek ...azóta benne van a központi is, de egy elektromos abalak hát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 nekem pl az ajtókba csak a hangszórók vezetékei mentek ...azóta benne van a központi is, de egy elektromos abalak hát :D Nekem a központi benne volt, mi tettük bele a Karcsival, (inkább csak Ő :lol: ) az emelőt , meg tervezem a fűthető állitható tükröt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Nekem csak azért kéne mindenhova elektromos ablak, hogy ha esetleg le kéne húzni az anyós oldalit, vagy megakadályozni, hogy bizonyos személyek csak úgy autópályán haladva lehúzzák az ablakot hátul... :D mert amúgy bent a klíma gyárilag. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Nekem a központi benne volt, mi tettük bele a Karcsival, (inkább csak Ő :lol: ) az emelőt , meg tervezem a fűthető állitható tükröt. Nekem csak fűthető kéne, ilyenkor télen nagyon hiányzik. :D Gondolom csak úgy van, hogy ha fűthető, akkor már elektromos is. nemde? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 sztem nem bizti mert a lapot lehet benne cserélni és azon van a fűtőszál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 De volt, végülis "csak" behúztuk a két ajtóba a bajonettzáras csatlakozón keresztül, áthúztuk a műszerfal alatt, beraktuk a bizti sarkait a dobozba, meg adtunk neki tápot, és testet. De ezt nem tudod megtenni megbontás nélkül. nem érted amit mondok. lehet h az enyém egyedi eset, de sztem nem. nálam nem kellett semmit kötögetni a müszerfal alattelöttmögöttfelett..ajtókárpit le, ajtóból kábelköteg ki, szerkezet ki, vissza elektromos szerkezet, és hozzá az elektromos ablakos kábelköteg. plug and play :lol: a hátsó már nem ilyen, mert az nincs bekábelezve..de már megvan ahhoz is a kábelkötegem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Nekem csak fűthető kéne, ilyenkor télen nagyon hiányzik. :D Gondolom csak úgy van, hogy ha fűthető, akkor már elektromos is. nemde? ez együtt van igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 én azért utánajárnék, hogy fűthető tükörlapot lehet e külön venni, illetve annak a rögzítése azonos a a nem fűthető, nem elektromossal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 nem érted amit mondok. lehet h az enyém egyedi eset, de sztem nem. nálam nem kellett semmit kötögetni a müszerfal alattelöttmögöttfelett..ajtókárpit le, ajtóból kábelköteg ki, szerkezet ki, vissza elektromos szerkezet, és hozzá az elektromos ablakos kábelköteg. plug and play :lol: a hátsó már nem ilyen, mert az nincs bekábelezve..de már megvan ahhoz is a kábelkötegem :D Ja hát úgy, nekem nem volt bekábelezve, azt is mi csináltuk, pontosabban a kábelezeés megvotlt, csak nem a kocsiban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 én azért utánajárnék, hogy fűthető tükörlapot lehet e külön venni, illetve annak a rögzítése azonos a a nem fűthető, nem elektromossal. nemtom mi értelme szenvedni, mókolni össze vissza. ha cserélsz elektromos ablakra akkor ha szerencséd van olyan kábelköteget kapsz(vagy direkt ilyet veszel) amin rajta van a tükör csatija is..még egy relé és mozog hevül Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 nemtom mi értelme szenvedni, mókolni össze vissza. ha cserélsz elektromos ablakra akkor ha szerencséd van olyan kábelköteget kapsz(vagy direkt ilyet veszel) amin rajta van a tükör csatija is..még egy relé és mozog hevül mivel ő csak azt szeretné, hogy fűtött legyen. a relé mire kell? csaka fűtéshez ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 mivel ő csak azt szeretné, hogy fűtött legyen. a relé mire kell? csaka fűtéshez ugye? sztem olyat nem gyártottak...relé igen, a fütéshez Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 sztem olyat nem gyártottak...relé igen, a fütéshez szerintem se, de neki csak a fűtés volt lényeges, de lehet hogy felfogatása se egyezik, de lehet az is hogy igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Daralo Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Sziasztok. Vettem egy mp3 as autórádiót.Beszereltem de az első 2 hangszóró nem müxik.A rádió üzemel rendesen. Kérdésem lehet hogy itt is biztosíték hiba van?Vagy a két csatlakozó kábel közül valamelyiket rosszul raktam fel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január27, 2009 Megoszt Elküldve Január27, 2009 Sziasztok. Vettem egy mp3 as autórádiót.Beszereltem de az első 2 hangszóró nem müxik.A rádió üzemel rendesen. Kérdésem lehet hogy itt is biztosíték hiba van?Vagy a két csatlakozó kábel közül valamelyiket rosszul raktam fel? a kábeleket nem tudod fordítva se felcserélve bedugni nincs elállítva a fejegység? balance fad stb?? mert én már szedtem szét a fél kocsit emiatt.. gondolom előző magnóval szóltak az ajtóban is a hangszósók szóval vezetékeléssel gond nem lehet. illetve 4 csatornás a fejegység? bizti egy van bennük, s akkor se kép se hang ha az kimegy Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 nemtom mi értelme szenvedni, mókolni össze vissza. ha cserélsz elektromos ablakra akkor ha szerencséd van olyan kábelköteget kapsz(vagy direkt ilyet veszel) amin rajta van a tükör csatija is..még egy relé és mozog hevül Jó hát ha nincs szerencséd, mint nekem, én is csak ablakemelő kábelezést vettem, és engem se érdekel a tükör állitása, csak hogy lehessen fűteni. Asszem lehet venni utólag felragasztható fűtőszálat a tükör hátuljára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Majd dobjál fel róla képet, érdekel, te hogy oldottad meg. Na nekem ilyen...ebbe megy bele a kapcsoló>>> http://kepfeltoltes.hu/view/090128/Fot_002...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Jó hát ha nincs szerencséd, mint nekem, én is csak ablakemelő kábelezést vettem, és engem se érdekel a tükör állitása, csak hogy lehessen fűteni. Asszem lehet venni utólag felragasztható fűtőszálat a tükör hátuljára. Hm az az utólagos fűtéses téma jó dolog lehet...főleg ilyenkor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peti85 Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Ezt találtam a témához >>>> http://grandtour.uw.hu/tukor.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Na nekem ilyen...ebbe megy bele a kapcsoló>>> http://kepfeltoltes.hu/view/090128/Fot_002...ltoltes.hu_.jpg És neked eleve ilyen volt a kárpit, vagy cserélted? Ezt találtam a témához >>>> http://grandtour.uw.hu/tukor.htm Ezt már kerestem kösz a linket! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 Na nekem ilyen...ebbe megy bele a kapcsoló>>> http://kepfeltoltes.hu/view/090128/Fot_002...ltoltes.hu_.jpg Ez a gyárilag is ablakemelőshöz tervezett kapaszkodó, ilyet vadászok egy ideje... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 ezta részt nem lehet mindegykből kivenni? és a helyre bepattintani a gyári ablakemelő konzolt? na ezt kicsit furcsa meghatározása a dolgoknak : óvatosan, hogy a rögzítő peckek le ne törjenek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 egyébként, ha vki nem ragaszkodik a gyári megoldásokhoz, a középkonzolba elég két kapcsoló, ée akkor nem kell variálni, hogy ezt ide meg oda is meg 3 kapcsoló... én nagyon sok olyan kocsival mentem, és "nekem" kényelmesebb vol a váltó körül elhelyezett gombokat kezelni, mint az ajtón lévőket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január28, 2009 Megoszt Elküldve Január28, 2009 ezta részt nem lehet mindegykből kivenni? és a helyre bepattintani a gyári ablakemelő konzolt? na ezt kicsit furcsa meghatározása a dolgoknak : óvatosan, hogy a rögzítő peckek le ne törjenek Nem az enyémből sem lehetett, sima süllyesztett kapaszkodós-fogantyús kárpit volt benne, és még csak szét se lehetett szedni, úgy volt összeolvasztva a többi műanyag résszel. Habár kivülről úgy néz ki hogy külön darabból áll az a rész, és ki lehet venni, bellül egy az egész. Faragtam vagy 3 órát mire sikerült belehekkelnem a gombokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts