Guest Sanci Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Lopásgátló! Megszakítom vele a benzinpumpa tápellátását, és hiába kerregetsz, nem indul el a kocsi. Persze meg lehet találni, lehet hogy egy vérbeli autótolvaj kapásból odanyúl, de engem kicsit megnyugtat, hogy van benne ilyen. Mint Árpit? :D :lol: :lol: Lopásgátló Made by zotya. :D Inkább "Created by..." :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Inkább "Created by..." :lol: Ám legyen! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 21. éig visszalvastam, és semmi...küldj már privit róla, mert engem is érdekelne, mert előfordult már hogy otthagytak a saját kocismmal kicsit hülni... azt jólenne egy ilyen okosság :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 21. éig visszalvastam, és semmi... Nem itt volt. Vagy az egyéb vagy az általános műszaki topicban, már én sem tudom pontosan. szerk.: Az általánosban volt róla szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 ja lehet az általánosba azt nem szoktam olvasni ....de csak küld egy privit :D megkímél az olvasgatástól :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 ja lehet az általánosba azt nem szoktam olvasni ....de csak küld egy privit :lol: megkímél az olvasgatástól :lol: Olvasgass csak, az általános müszaki problémák topicban volt, a 351.-oldalon kezdődött a téma. :D Konkrétumot nem árulok el,akkor annyit ötletet ellőttem, hogy fél éjszakán át forgolódtam, mire kitaláltam olyat, amit még nem mondtam el nektek. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 A fűtéskonzollal nem voltam elégedett, így ma megint szétszedtem és újabb 2 ledet tettem be, valamint a külső levegő keringtető kapcsolója mögé is ledet tettem. Így már szerintem egész szép lett az egész. A kérdésem az, hogy ezek a kis gyönge forrasztások amiket azért szigszalaggal megerősítettem, mit bírnak ki? Rázós úton nem esnek szét? Töltöttem fel képeket, az utolsókon már szépen látszik hogy milyen jó lett. :D LEDEZÉS Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 a kék miatt indult a ledezés, ha neked a piros tetszik, ami nem csúnya szerintem se ahhoz lehet kapni ilyen sapit is amit rá kell húzni az eredeti izzóra és piros lesz a fénye. Tápinak ha jól emlékszem ilyen van, vagy volt legalábbis. Nekem festve van. Nem tökéletes megoldás, de megteszi. Rendkívül egyszerűen meg lehet csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 A fűtéskonzollal nem voltam elégedett, így ma megint szétszedtem és újabb 2 ledet tettem be, valamint a külső levegő keringtető kapcsolója mögé is ledet tettem. Így már szerintem egész szép lett az egész. A kérdésem az, hogy ezek a kis gyönge forrasztások amiket azért szigszalaggal megerősítettem, mit bírnak ki? Rázós úton nem esnek szét? Töltöttem fel képeket, az utolsókon már szépen látszik hogy milyen jó lett. :D LEDEZÉS Szerintem inkább ragasztópisztollyal lehetne stabilizálni a forrasztást, meg az alkatrészeket, ha attól félsz, hogy a rázkódástól eltörik. Lehet hogy én is megcsinálom a középkonzolt, annyi piros karácsonyfaizzóm még van. Persze ha ott is elfér. Nem is emlékszem már a keringtető mögött milyen izzó volt. Foglaltos, vagy csak rizsszem? Kezd sötétedni, kimegyek megkukkolni a piros kijelzőm, úgy tetszik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 hát ha jól megforrasztottad... akkor máshol lehet hamarabb fog eltörni. nekem forrasztás még nem tört el, felszakadta fólia, eltört az alaktrész lába, de maga a forrsztás még nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Töltöttem fel képeket, az utolsókon már szépen látszik hogy milyen jó lett. :lol: LEDEZÉS Nekem, az eddig látottak közül, ez a fehér tetszik a legjobban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 hát ha jól megforrasztottad... akkor máshol lehet hamarabb fog eltörni. nekem forrasztás még nem tört el, felszakadta fólia, eltört az alaktrész lába, de maga a forrsztás még nem Igazából sok helyen megragasztottam de van 1-2 amit nem, azokat féltem. Persze a biztonság kedvéért minden forrasztásnál megtekertem szigszalaggal de az sem tart örökké. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 na visszaolvastam, de semmi konkrétumot nem találtam Zotya ha megbontom az ac vezetékét akijelzőn világítani fog az AC felirat?? hibalámpa ilyenek nem kavarnak be? ja meg ha neked már kész van, megmutathatnád mégis hol lehet könnyen megtalálni a szálat stb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Ködlámpa téma: Lehet modellfrissítés vagy nem tudom, de nekem az első és a hátsó teljesen külön kapcsolható. Nem kell a hátsót felnyomnom, hogy az elsőt feltudjam. Valamint elég helyzetjelzőt kapcsolnom és már virít is az első ködlámpa. Amúgy kresz szerint úgy van, hogy ködlámpát tompítottal együtt tilos használni. :D Ma sikeresen hazavágtam az egyik kék ledemet a műszerfalban. Ha már a haverhoz levittem a Weller pákámat, akkor nála meg is csináltam a kontakthibás ledet, de aztán rosszul kötöttem az egyikre 12V-ot és el is égett a led. :lol: (ellenállás után). Úgyhogy most az üzemanyagszintet csak nappal látom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Ködlámpa téma: Lehet modellfrissítés vagy nem tudom, de nekem az első és a hátsó teljesen külön kapcsolható. Nem kell a hátsót felnyomnom, hogy az elsőt feltudjam. Valamint elég helyzetjelzőt kapcsolnom és már virít is az első ködlámpa. Amúgy kresz szerint úgy van, hogy ködlámpát tompítottal együtt tilos használni. :D Ma sikeresen hazavágtam az egyik kék ledemet a műszerfalban. Ha már a haverhoz levittem a Weller pákámat, akkor nála meg is csináltam a kontakthibás ledet, de aztán rosszul kötöttem az egyikre 12V-ot és el is égett a led. :lol: (ellenállás után). Úgyhogy most az üzemanyagszintet csak nappal látom. :lol: Az elsőket csak tompitottal szabad használni!!! Praktikussága is van mert ködben a távolságival kevesebbet látsz mint tompitottal és ha a távolságihoz még a ködfényszórót is felkapcsolnád az nem használna semmit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 na visszaolvastam, de semmi konkrétumot nem találtam Zotya ha megbontom az ac vezetékét akijelzőn világítani fog az AC felirat?? hibalámpa ilyenek nem kavarnak be? ja meg ha neked már kész van, megmutathatnád mégis hol lehet könnyen megtalálni a szálat stb :D Nem tudom, nekem nincs AC-felirat a kijelzőn. Igazából a jobb lábtérben van az AC-relé, onnan átmegy a műszerfal alatt a bal lábtérbe a biztiszekrénybe, aztán van ott két szürke nagy lapos csati abba bele, majd onnan a bal küszöbökön át a hátsó ülés alatt-mögött megy ki az utastérből a tankhoz. Ha felhajtod az ülést, meg a szőnyeget látni fogod a 4 szálat egy kötegben, 2 vastagabb az AC, 2 vékony a szitjelző. Asszem piros-kék a táp és barna a test. Bárhol ahol gondolod elcsíped, és raksz rá egy kapcsolót. Lehet a hátsó ülés pereménél, vagy behozod a küszöbtől az ülés alá, vagy vhol a műszerfal alatt eldugsz egy kapcsolót. Ha nem kapcsolod be hiába indítózol, nem fog elindulni, mert nem kap benyát. Csak arra vigyázz, hogy üzembiztos legyen. Én olyan helyre raktam, ahol viszonylag könnyen hozzáférek, ha baj van a kapcsolóval, egy csokival is össze tudom kötni. Nekem kicsit könnyebb dolgom volt, mert már szakadt el a tápvezeték, és a Karcsival húztunk be újat, viszonylag elérhető helyen. De bárhol meg tudod szakítani, akár egyszerre a relé után a jobb lábtérben. Aztán akár felviheted a napellenző fölé is a kapcsolót, csak megfelelő átmérőjű legyen a kábel. És ha gyujtás előtt bekapcsolod nem fog hibát észlelni, mert olyan mintha meg se lett volna szakítva. Esetleg ha elfelejted és úgy indítozol, lehet hogy tárol el hibaüzenetet, de nem hiszem, hogy ez baj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 de eddig neekd világította kielzőn az AC felirat? mert nekem még nem világított az Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 de eddig neekd világította kielzőn az AC felirat? mert nekem még nem világított az Nem , szerintem ennél a típusnál az nincs bekötve. Nekem csak a kézifék, olajnyomás, motorkontrol, töltés , irányjelző, hátsó köd világít. Asszem semmit nem hagytam ki. De még vmi hiányzik, mert 7 izzó van. De mi? Ja a reflektor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 jaa benéztem bocs neked gyári rádiód van és amiattvan AC a középső kijelzőn :D csodálkoztam is, hogy ott ilyen kijelzés ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 jaa benéztem bocs neked gyári rádiód van és amiattvan AC a középső kijelzőn :lol: csodálkoztam is, hogy ott ilyen kijelzés ... Hát ez jó, a büdös életben nem jöttem volna rá, hogy miről beszélsz! :D Én meg a műszeregységet nézegettem a lámpa felé fordítva......hol látott rajta AC-t?! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 össze lehetne minket zárni az tuti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 össze lehetne minket zárni az tuti :D Vagy be. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 jaa benéztem bocs neked gyári rádiód van és amiattvan AC a középső kijelzőn ;) csodálkoztam is, hogy ott ilyen kijelzés ... Hát ez jó, a büdös életben nem jöttem volna rá, hogy miről beszélsz! :lol: Én meg a műszeregységet nézegettem a lámpa felé fordítva......hol látott rajta AC-t?! :D ;) Most ezt én nem értem :lol: Miről is van szó?! :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 Most ezt én nem értem :lol: Miről is van szó?! :D :lol: Gyári rádión van egy olyan funkció hogy "AC" és ha az be van kapcsolva, akkor a rádió neve/frekvenciája/programozott helye felett világít egy AC felirat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január25, 2009 Megoszt Elküldve Január25, 2009 hát engem csak ne zárjanak be... de mondcsak téged kienedtek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts