I_S Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Az az igazság, hogy én is egyet értek leslievel, mert én sem szeretném eladni a verdát, meghát nem sok sedant láttam még 2.0-ás mocivan, így talán csak a mocicsere jöhet szóba, meg a vonzatai ugye, ami ha jűól tévedek legjobb esetben is oan 250 körül végezne. De ez van, csak előbb nekem is a kéró, aztán a szórakozás, merhát kocsiban kényelmetlen lakni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Csak ízelítőül: Ha cseréled a mocit nagyobbra, akkor a következőket biztosan cserélni kell, és még csak a motortérről beszélünk: Váltó, féltengelyek, gólyalábak a kerékaggyal, fékek, hűtő, teljes kipufogó, kábelkötegek, komputer, és persze a motor az összes sallangjával, komplett szívósorral... Továbbá akku, AC-pumpa, műszeregység, stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Az az igazság, hogy én is egyet értek leslievel, mert én sem szeretném eladni a verdát, meghát nem sok sedant láttam még 2.0-ás mocivan, így talán csak a mocicsere jöhet szóba, meg a vonzatai ugye, ami ha jűól tévedek legjobb esetben is oan 250 körül végezne. De ez van, csak előbb nekem is a kéró, aztán a szórakozás, merhát kocsiban kényelmetlen lakni :D Akkor legyen 250e, nem érdekel. Ha ráköltök, akkor ráköltök. Amúgy itt van a kocsim, garázsban tartott, 8 éve csak én vezetem, nagyon jó állapotban van: w3.enternet.hu/dleslie/opel.html Kérdésemmel átvonulok a moci topikba. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
GABBE Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Köszönöm a hozzászólásokat akkor kiveszem az NGK-t és megpróbáékozom a gyárival. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Julio Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Még régebben olvastam, hogy valaki szerelt már be napfénytető motort F-es Astrába. Tudna valaki nekem segíteni abban, hogy hol találok ilyen motort és mennyibe kerül?? Előre is kössz! Julio Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Még régebben olvastam, hogy valaki szerelt már be napfénytető motort F-es Astrába. Tudna valaki nekem segíteni abban, hogy hol találok ilyen motort és mennyibe kerül?? Előre is kössz! Julio Elvileg a Vectra A tetőmotorja stimmel bele. Bontókban érdemes nézelődni, árat passzolom. Sonique tudna kimerítő infomációval szolgálni a beépítés kapcsán. ui: neked GSi-d van ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Julio Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Elvileg a Vectra A tetőmotorja stimmel bele. Bontókban érdemes nézelődni, árat passzolom. Sonique tudna kimerítő infomációval szolgálni a beépítés kapcsán. ui: neked GSi-d van ? Már írtam Sonique-nak pü-t de még sajna nem válaszolt rá, amúgy Gsi-m van (C20XE 93-as). Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Már írtam Sonique-nak pü-t de még sajna nem válaszolt rá, amúgy Gsi-m van (C20XE 93-as). Próbáld meg levélben. Ha nem válaszol arra sem, akkor nekem küldjél egy Pü-t :wink: Gsi gazdi vagy ? Igazán írogathatnál itt is kicsit :arrow: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=115&start=2850 , tán egy kis leírást is eszközölhetnél a kocsidról biztos örülnének a srácok :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Látott már valaki eladó elektromos hátsó ablakot F astra-ba?Lehetőleg gyárit...Mi péz lehet ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március23, 2005 Megoszt Elküldve Március23, 2005 Látott már valaki eladó elektromos hátsó ablakot F astra-ba?Lehetőleg gyárit...Mi péz lehet ez? Bontókban ajánlatos utánakérdezni. :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Látott már valaki eladó elektromos hátsó ablakot F astra-ba?Lehetőleg gyárit...Mi péz lehet ez? Álltalában 10e./db + kapcsolók 1000e./db, aztán az ajtóban lévő kábelkötegek, aztán célszerű beszerezni egy olyan vezetőoldali ajtókárpitot, amiben benne volt az elektromos abalk spéci kapcsolója, és átműteni az eredetibe a betétet, vagy 4db ajtókárpit, ami e.ablakos verdában volt benne.Utóbbi +10-12e. ft.Aztán jöhet a beszerelés generálkivitelezése, egy villanyásznál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Álltalában 10e./db + kapcsolók 1000e./db, aztán az ajtóban lévő kábelkötegek, aztán célszerű beszerezni egy olyan vezetőoldali ajtókárpitot, amiben benne volt az elektromos abalk spéci kapcsolója, és átműteni az eredetibe a betétet, vagy 4db ajtókárpit, ami e.ablakos verdában volt benne.Utóbbi +10-12e. ft.Aztán jöhet a beszerelés generálkivitelezése, egy villanyásznál. Eddig ok,csak,hogy hol lehet ilyet fellelni?A kárpit nem gond a bal első megvan,az egész meg át lesz bőrözve úgy is.2 hátsóra fáj a fogam.Utángyártottól fázok,a gyári újnak az ára lehet horror,bontóban meg még nem áttam. :cry:Ha tudtok ilyet zóna árban,szóljatok légyszi!Thnx! Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Március24, 2005 Megoszt Elküldve Március24, 2005 Ahoz, hogy ez a kijelzőikon is világítson a km órán, mi kell? :?: Azon kívül, hogy égő a mögötte lévő foglaltba? :D Világít ez valakinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Nekem sem világít, de igazából én sem tom mi kellene pontosan, de gondolom vmlyen kapcsoló kellene az öv csatrészébe :arrow: ezáltal más csat is kellene. Szerintem :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 nekem se mükszik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Ez nem csak egy szimpla figyelmeztető lámpa, ami az indítás után néhány seccel kialszik?Normál esetben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március25, 2005 Megoszt Elküldve Március25, 2005 Sztem a biztonsági öv be nem kötöttségére figyelmeztetö extra lenne. már amibe beépíthető lenne.. de ha mégse ez lenne, nem lenne több lenne.... :D Bocs. lázas vok... Nátha rulez... ui: nálam ha jól rémlik talán be sincs fóliázva.. nem tom.. nagyon rég szedtem ki a müszerfalat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Julio! Ezek a napfénytetőmotorok olyan 8-10 e körül mozognak a bontókban, ha persze egyáltalán éppen lehet kapni... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 jövő 7en elvileg nekem is meglesz majd fotólok és tsai a hekkelésről.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Nekem is be kéne már raknom, de az is csak ott hever a többi cuccal együtt a polcon, és várat magára, vagyis inkább rám.. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Nekem is be kéne már raknom, de az is csak ott hever a többi cuccal együtt a polcon, és várat magára, vagyis inkább rám.. :roll: fakú bijács :x neked mid nincs még meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 tényleg 12v-t oda lehet húzni a világítástól? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Pénzem az nincs.. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Pénzem az nincs.. :roll: csodálkozol :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március26, 2005 Megoszt Elküldve Március26, 2005 Én már semmin... Ha jól tudom, oda lehet, de Kess szívott valamivel, Soniquenak meg könnyen ment... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts