J0hnny Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 bocs nem tompi hanem táv hoz már bele vok kavarodva B) De oda is minek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 távolságihoz?? ez egy tákolt golf... és ilyen hidegben kicsit nehézkesa hibafeltárás, de vmi a relé meghajtása körül nincs rendben. eleve nem jo helyen van a relé se... én a lámpához tenném, ez meg a műszer fal altt van de ugy, hogy 5cmes mozgást ad... szarság... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 távolságihoz?? ez egy tákolt golf... és ilyen hidegben kicsit nehézkesa hibafeltárás, de vmi a relé meghajtása körül nincs rendben. eleve nem jo helyen van a relé se... én a lámpához tenném, ez meg a műszer fal altt van de ugy, hogy 5cmes mozgást ad... szarság... Jaaaa...autókról beszélgetünk itt,nem fosvágenyről! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Jaaaa...autókról beszélgetünk itt,nem fosvágenyről! B) Hát ez az. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 nem tehet róla hogy nem ért hozzá és azt vett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 ha már relézgetek megméregettem mennyi ampírt vesz fel a kapcsolószlon egy relay... hát érdekes, hogy nekem van egy warcelos, ami 30 A os és kapcsolószálon felvesz 110mA ert, van egy másfajta, az olyan, ha kap feszt, akor ide kapcsol,ha nem akkor oda, de az már 150mA er vesz fel.... namármost a legtöbb autórádió 30mA os szálat biztosít autóerősítő, vagyis elektromos antennának... akkor van oylan relé is ami ezektől sokkal kisebb A erral is tud kapcsolni? vagyis kisebb ampert vesz fel kapcsolószállon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 ha már relézgetek megméregettem mennyi ampírt vesz fel a kapcsolószlon egy relay... hát érdekes, hogy nekem van egy warcelos, ami 30 A os és kapcsolószálon felvesz 110mA ert, van egy másfajta, az olyan, ha kap feszt, akor ide kapcsol,ha nem akkor oda, de az már 150mA er vesz fel.... namármost a legtöbb autórádió 30mA os szálat biztosít autóerősítő, vagyis elektromos antennának... akkor van oylan relé is ami ezektől sokkal kisebb A erral is tud kapcsolni? vagyis kisebb ampert vesz fel kapcsolószállon? Ez csakis a relé tekercsétől függ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 szétszedés után rájöttem én is B) gondolom minnél erősebbáramokat kapcsol, annál erősebb a tekercs is... gondolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 szétszedés után rájöttem én is B) gondolom minnél erősebbáramokat kapcsol, annál erősebb a tekercs is... gondolom. Nem ilyen egyszerű ez azért,de az átfolyó áram erőssége nem függ a behuzó tekercs ohmikus ellenállásától. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 hát akkor nemtom,de valószínű nem is lényeges számomra. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 Lecserélted már az olajat, vagy még mindig az a 15W-s van benne? Pont ma este voltam autószerelőmnél, hogy mikor esedékes neki, de a héten tömve van. Beindult neki a fújás biznisz. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 ha már relézgetek megméregettem mennyi ampírt vesz fel a kapcsolószlon egy relay... hát érdekes, hogy nekem van egy warcelos, ami 30 A os és kapcsolószálon felvesz 110mA ert, van egy másfajta, az olyan, ha kap feszt, akor ide kapcsol,ha nem akkor oda, de az már 150mA er vesz fel.... namármost a legtöbb autórádió 30mA os szálat biztosít autóerősítő, vagyis elektromos antennának... akkor van oylan relé is ami ezektől sokkal kisebb A erral is tud kapcsolni? vagyis kisebb ampert vesz fel kapcsolószállon? Az a kapcsolójel nem relézésre való B) A hivatalosan rákapcsolható eszközök félvezetős bemenettel rendelkeznek, alig vesznek fel áramot erről a jelvezetékről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 oké köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Esetleg a relé behúzótekercsében nincs egy dióda a polaritásvédelem miatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Esetleg a relé behúzótekercsében nincs egy dióda a polaritásvédelem miatt? nem szokik lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gr3ddy Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Ne csodálkozz, ilyen hidegben én is nehezen indulok be. Nem csak a lapát volt lefagyva a szálvédőhöz? Vagy a kenés dermedt meg a mototrnál/ szerkezetnél. Nem, a lapát nem. Valszeg a kenés. Hozzányúlni most ebben az időben nem szeretnék B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Esetleg a relé behúzótekercsében nincs egy dióda a polaritásvédelem miatt? Nem a polarításvédelem miatt van az ott! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 A fordulatszámmérő milyen hibahatárok mellett dolgozik? Ugyanis nekem üzemmelegen alapjáraton az óra szerint 750-et forog, ami nem feltétlen tűnik pontosnak. Egy Astrás haverom is megjegyezte, hogy szerinte nem jól mér, mert mikor ő váltana, még csak 2500-at mutat az óra, ő pedig tovább szokta pörgetni. Szóval hang alapján szerinte kevesebbet mutat az óra a valóságnál. Nem tudom ez mennyire az ő tévedése illetve az én paranoiám. A vezetéket jól kötöttem be. A legjobb teszt a leszabályozásig forgatás lenne, hogy akkor mit mutat, de én addig nem merem pörgetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 A fordulatszámmérő milyen hibahatárok mellett dolgozik? Ugyanis nekem üzemmelegen alapjáraton az óra szerint 750-et forog, ami nem feltétlen tűnik pontosnak. Egy Astrás haverom is megjegyezte, hogy szerinte nem jól mér, mert mikor ő váltana, még csak 2500-at mutat az óra, ő pedig tovább szokta pörgetni. Szóval hang alapján szerinte kevesebbet mutat az óra a valóságnál. Nem tudom ez mennyire az ő tévedése illetve az én paranoiám. A vezetéket jól kötöttem be. A legjobb teszt a leszabályozásig forgatás lenne, hogy akkor mit mutat, de én addig nem merem pörgetni. Nekem legutóbbi zöldkártyánál 795-ös alapjárati fordulatot állapítottak meg üzemmelegen és a műszer is körülbelül annyit mutat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 A fordulatszámmérő milyen hibahatárok mellett dolgozik? Ugyanis nekem üzemmelegen alapjáraton az óra szerint 750-et forog, ami nem feltétlen tűnik pontosnak. Egy Astrás haverom is megjegyezte, hogy szerinte nem jól mér, mert mikor ő váltana, még csak 2500-at mutat az óra, ő pedig tovább szokta pörgetni. Szóval hang alapján szerinte kevesebbet mutat az óra a valóságnál. Nem tudom ez mennyire az ő tévedése illetve az én paranoiám. A vezetéket jól kötöttem be. A legjobb teszt a leszabályozásig forgatás lenne, hogy akkor mit mutat, de én addig nem merem pörgetni. Hát én egyszer próbáltam betenni egy 1,6-os astra fordulatszámmérős kilóméterórát az 1,7D Gizibe és alapjáraton 5000-et mutatott! B) Kicsit odaléptem neki és skálán kívülre ment a mutató! Visszaraktuk a 1,6-ba és ott hibátlanul ment! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 A fordulatszámmérő milyen hibahatárok mellett dolgozik? Ugyanis nekem üzemmelegen alapjáraton az óra szerint 750-et forog, ami nem feltétlen tűnik pontosnak. Egy Astrás haverom is megjegyezte, hogy szerinte nem jól mér, mert mikor ő váltana, még csak 2500-at mutat az óra, ő pedig tovább szokta pörgetni. Szóval hang alapján szerinte kevesebbet mutat az óra a valóságnál. B) ;) :blush: :D :lol: Ez aztán a digitális saccolás :) A c14nz-ben anno nálam is 800 körül állt a mutató...a gsi fixen 1k Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Hát én egyszer próbáltam betenni egy 1,6-os astra fordulatszámmérős kilóméterórát az 1,7D Gizibe és alapjáraton 5000-et mutatott! B) Kicsit odaléptem neki és skálán kívülre ment a mutató! Visszaraktuk a 1,6-ba és ott hibátlanul ment! ;) Ez azért van, mert a dizilé a generátorról veszi a jelet, míg a benzinesé az ECU-tól kapja (tul. képpen a trafó jelei alapján). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laleekirály Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Ez azért van, mert a dizilé a generátorról veszi a jelet, míg a benzinesé az ECU-tól kapja (tul. képpen a trafó jelei alapján). Értem! Köszi a felvilágosítást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Értem! Köszi a felvilágosítást! NM. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Nem a polarításvédelem miatt van az ott! B) Hanem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts