Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

Köszi!

Most már itt a tavasz 8) , ha lesz időm meg is csinálom, és majd elmondom, hogy nekem nehéz volt-e, vagy sem.

Már ideje lenne megcsinálnom, mert amióta megvettem a kocsit, az még nem világított nálam egy percet sem! (kb 3,5 éve) :evil:

De majd most már adok neki!!!!!!!!! :twisted:

Megosztás:

AZT IRTAD:"ha van egy cső, amibe bele kell ejteni a gyertyát akkor 2 polusu, ha nincs akkor 1 polusu. de a kettő is jó mindegyikbe."

Ez oké.Van "cső",és két polusú van most is benne.Jelenleg NGK BKR 5 EK van benne.Ez megfelelő, vagy van ami még jobb lenne neki?

Megosztás:

ha van egy cső, amibe bele kell ejteni a gyertyát akkor 2 polusu, ha nincs akkor 1 polusu. de a kettő is jó mindegyikbe.

Ez oké.Van "cső",és két polusú van most is benne.Jelenleg NGK BKR 5 EK van benne.Ez megfelelő, vagy van ami még jobb lenne neki?

nekem az a tapasztalatom, hogy a gyári opel gyertya a legjobb neki.

a bosch meg az ngk meg az ilyenek okozzák a legtöbb rángatást, nem indulást stb........

szóval gyárit neki.

Megosztás:

A pontos típusszámát le tudnád írni?

Köszi

Nincs szükség számra, mert Opel emblémás csomagolásban van benne.Ha bemész egy Opel alkatrészeket forgalmazó boltba, ott lennie kell.Kétpólusú, és egyszerű gyertyakulcsal nem bírod kiszedni, mert rövid.Én olyan a Tescoban vettem, aztán cs. Jól bele voltak tépve, mondhatom, úgyhogy érzéssel.

Sok sikert.

Megosztás:

60 LE hogy tud jobban menni??a gyertya csere után 61 lesz??? ne máááááááááá. :oops:

Többek között majd ezért is szeretném kicseréltetni a mocit vmi combosabbra. Egy alap 1.8-2.0 már jó is lenne. :D

Csak ugye ház felújítás mellett nem sok zseton marad a kocsira. :P

Megosztás:

A motor csere nem jó ötlet, hiszen hozzá cserélheted a hajtásláncot is, fékeket is, hűtőt, stb...

Szal jobban jössz ki, ha lecseréled egyben az autót!

Nem lenne szívem eladni, gyönyörű állapotban van. Tudom, h mocihoz másik váltó, jobb fékek, stb kell, de ez van. :D

Mondták azt is, h hozzak be kinntről egy GSI-t...

De ne offoljunk itt. :P

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.