leslie Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Ha ez igaz, akkor jól tettem, hogy egy ujjal sem nyúltam még hozzá. Így egy kicsit egyszerűbb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Köszi! Most már itt a tavasz 8) , ha lesz időm meg is csinálom, és majd elmondom, hogy nekem nehéz volt-e, vagy sem. Már ideje lenne megcsinálnom, mert amióta megvettem a kocsit, az még nem világított nálam egy percet sem! (kb 3,5 éve) :evil: De majd most már adok neki!!!!!!!!! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Julio Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 Találtam a neten egy képet a folalatról hátulnézetben, szal azt a feketét kell hátrafele kipattintani. Julio Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 mielött linkelsz nézd meg a képed tulajdonságait, mert a browsered amit kiir az más tészta, minthogy a kép fizikailag merre leledzik :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március18, 2005 Megoszt Elküldve Március18, 2005 ....mielött linkelsz nézd meg a képed tulajdonságait, mert a browsered amit kiir az más tészta, minthogy a kép fizikailag merre leledzik :wink:... Nem feltétlenül, de a jobb klikk használata üdvös lehet minden esetben :wink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GABBE Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 C14NZ 8 szelepes Astra /95-ös/ milyen gyertya lenne a legmegfelelőbb?/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 C14NZ 8 szelepes Astra /95-ös/ milyen gyertya lenne a legmegfelelőbb?/ ha van egy cső, amibe bele kell ejteni a gyertyát akkor 2 polusu, ha nincs akkor 1 polusu. de a kettő is jó mindegyikbe. ezt másképp nem tudom leirni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GABBE Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 AZT IRTAD:"ha van egy cső, amibe bele kell ejteni a gyertyát akkor 2 polusu, ha nincs akkor 1 polusu. de a kettő is jó mindegyikbe." Ez oké.Van "cső",és két polusú van most is benne.Jelenleg NGK BKR 5 EK van benne.Ez megfelelő, vagy van ami még jobb lenne neki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 ha van egy cső, amibe bele kell ejteni a gyertyát akkor 2 polusu, ha nincs akkor 1 polusu. de a kettő is jó mindegyikbe. Ez oké.Van "cső",és két polusú van most is benne.Jelenleg NGK BKR 5 EK van benne.Ez megfelelő, vagy van ami még jobb lenne neki? nekem az a tapasztalatom, hogy a gyári opel gyertya a legjobb neki. a bosch meg az ngk meg az ilyenek okozzák a legtöbb rángatást, nem indulást stb........ szóval gyárit neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GABBE Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Avval még nem találkoztam.Mi az eredeti Opel gyertyának a kódja illetve hol lehet hozzájutni.Ja és ha tudod kb. mennyibe kerül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 olyan 1500 ft/db. 60,000 km ként kell cserélni, és bármelyik opel kereskedésben lehet venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Nem feltétlenül, de a jobb klikk használata üdvös lehet minden esetben pont erről beszéltünk vmelyik nap nemde? és pont tar.hu volt az alany... jelen esetben igen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GABBE Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 olyan 1500 ft/db. 60,000 km ként kell cserélni, és bármelyik opel kereskedésben lehet venni. A pontos típusszámát le tudnád írni? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 A pontos típusszámát le tudnád írni? Köszi Nincs szükség számra, mert Opel emblémás csomagolásban van benne.Ha bemész egy Opel alkatrészeket forgalmazó boltba, ott lennie kell.Kétpólusú, és egyszerű gyertyakulcsal nem bírod kiszedni, mert rövid.Én olyan a Tescoban vettem, aztán cs. Jól bele voltak tépve, mondhatom, úgyhogy érzéssel. Sok sikert. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 És milyen gyertyát érdemes beletenni? Gondolom, a régi, gyárinál azért csak van jobb is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 És milyen gyertyát érdemes beletenni? Gondolom, a régi, gyárinál azért csak van jobb is...nekem az a tapasztalatom, hogy a gyári opel gyertya a legjobb neki. a bosch meg az ngk meg az ilyenek okozzák a legtöbb rángatást, nem indulást stb........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 nekem az a tapasztalatom, hogy a gyári opel gyertya a legjobb neki. Tapasztalt róka, úgyhogy mondhat valamit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Lassú voltam! :x De legalább láthatod, hogy egyeznek a vélemények! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Én vmi extrább cuccra gondoltam, h esetleg jobban megy tőle a kocsi. De ha nem, akkor nem, feleslegesen nem költöm a zsetont. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Tényleg a gyári kétpólusú a legjobb ezekbe, főleg az ecotekekbe. :D Én azzal is versenyzem, már próbáltam drága sportgyertyát, de tönkrement hamar. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március20, 2005 Megoszt Elküldve Március20, 2005 Gondolom akkor a GSI-be is... tavaszi kisgenerálba ezt is cserélni akarom... izé... szeretném.... :oops: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 Én vmi extrább cuccra gondoltam, h esetleg jobban megy tőle a kocsi. 60 LE hogy tud jobban menni??a gyertya csere után 61 lesz??? ne máááááááááá. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 60 LE hogy tud jobban menni??a gyertya csere után 61 lesz??? ne máááááááááá. :oops: Többek között majd ezért is szeretném kicseréltetni a mocit vmi combosabbra. Egy alap 1.8-2.0 már jó is lenne. :D Csak ugye ház felújítás mellett nem sok zseton marad a kocsira. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 A motor csere nem jó ötlet, hiszen hozzá cserélheted a hajtásláncot is, fékeket is, hűtőt, stb... Szal jobban jössz ki, ha lecseréled egyben az autót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Március21, 2005 Megoszt Elküldve Március21, 2005 A motor csere nem jó ötlet, hiszen hozzá cserélheted a hajtásláncot is, fékeket is, hűtőt, stb... Szal jobban jössz ki, ha lecseréled egyben az autót! Nem lenne szívem eladni, gyönyörű állapotban van. Tudom, h mocihoz másik váltó, jobb fékek, stb kell, de ez van. :D Mondták azt is, h hozzak be kinntről egy GSI-t... De ne offoljunk itt. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts