Novy Elküldve December25, 2008 Megoszt Elküldve December25, 2008 vagy alátekered a napellenző csavarja alá, ami a legjobb megoldás :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 vagy alátekered a napellenző csavarja alá, ami a legjobb megoldás :rolleyes: Én is oda testeltem az omi lámpát. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 felesleges szétfurkálni mivel közel is van adott is akkor meg? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bob Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Ha a lámpát kiveszed, fölötte van ott több lyuk is egy merevítő vason... Nem kell fúrni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 én nem találkoztam velük, de sztem heni se :rolleyes: bár lehet classicba már az is más. Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Én is oda testeltem az omi lámpát. :) Jó lett! Én ma fűtőmotor ellenállást cseréltem, de 3 fokozatút raktam be, mert az volt otthon... :rolleyes: A negyediket sose használtam. A szélvédő párásodása elleni megoldásom pedig ITT látható! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Jó lett! Én ma fűtőmotor ellenállást cseréltem, de 3 fokozatút raktam be, mert az volt otthon... :rolleyes: A negyediket sose használtam. A szélvédő párásodása elleni megoldásom pedig ITT látható! :) Ez vmi műbőr, vagy műpadló takarás a vízbefolyás ellen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Ez vmi műbőr, vagy műpadló takarás a vízbefolyás ellen? Műpadló :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Műpadló :) Ezzel szerencsém van, amikor megvettem cseréltem szűrőt, azóta nincs gondom vele. Pedig nem az eredeti a szélvédőm, mert abban nincs benne a gravírozás. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Mennyit adhatok egy használt generátorért ? Történt vele már egy, s más.. Vízzel való elázás, utána felújítás, stb. A Generátor isuzus.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Mennyit adhatok egy használt generátorért ? Történt vele már egy, s más.. Vízzel való elázás, utána felújítás, stb. A Generátor isuzus.. Mittomén, ennyit? Vagy innen tudsz nézni irányárat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Mittomén, ennyit? Vagy innen tudsz nézni irányárat. Ez egyik se az övéhez való, neki az Isuzuba csak egyféle (Hitachi) generátor jó, amin rajta van a vákuumszivattyú is. Ha nagyon muszáj lenne vennem egyet, olyan 15e-ig talán elmennék, a felett inkább felújíttatnám a meglevőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Hát éppen ez az.. Másfél hónapja 23 ezerért újították föl a generátorom. Most meg megint besz@rt.. Garanciában kellene csinálnia a villamosságisnak, de nincs bizalmam benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Hát éppen ez az.. Másfél hónapja 23 ezerért újították föl a generátorom. Most meg megint besz@rt.. Garanciában kellene csinálnia a villamosságisnak, de nincs bizalmam benne. És most mi a gond vele? Mik lettek cserélve benne a javításnál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Hát éppen ez az.. Másfél hónapja 23 ezerért újították föl a generátorom. Most meg megint besz@rt.. Garanciában kellene csinálnia a villamosságisnak, de nincs bizalmam benne. 23 ezerért mi a túrót csináltak vele? Nem is emlékszem a csattanásból már kilábaltál gond nélkül? Úgy rémlik jó egy darabig VW-nel jártál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Asszem, szinte minden cserés volt. Még az állórész is, mert zárlatos volt egy az egyben. Aztán a fesszabályozó, az átvezetőgyűrű, a csapágyak.. Most meg megint ég a töltés-kontrollámpám, és nem megy a fordulatszámmérőm. Mert hát a generátortól kap vezérlést. Olyan, hol van töltés, hol nincs.. Már úgy van csak, ha legalább 2000-et forog a motor, de akkor se mindig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Asszem, szinte minden cserés volt. Még az állórész is, mert zárlatos volt egy az egyben. Aztán a fesszabályozó, az átvezetőgyűrű, a csapágyak.. Most meg megint ég a töltés-kontrollámpám, és nem megy a fordulatszámmérőm. Mert hát a generátortól kap vezérlést. Olyan, hol van töltés, hol nincs.. Már úgy van csak, ha legalább 2000-et forog a motor, de akkor se mindig. Fel is lettek szabályozva az új csúszógyűrűk esztergán, vagy csak cserélte? És a szénkefék voltak cserélve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Látod, ezt nem tudom, hogy fel lettek-e szabályozva a csúszógyűrűk.. A kefék is cserélve voltak. Szivatta is magát a szerelő, mert miután cserélt mindent, padon nem járatta meg, és mégsem volt töltés összeszerelés után. Akkor derült ki, a generátor sokadik leszedése után, hogy fennakadtak a szénkefék. Mennyit bír az akkumulátor töltés nélkül, világítással ? Mármint ha így megyek az autóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
levcsesz Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Sziasztok! A következő problémám volna: Van egy 5 ajtós astra F-em és egyik pillanatról a másikra megállt a hátsó ablaktörlőm... Ma szétszedtem, kimértem és úgy vélem, hogy a motor adhatta meg magát vagy a mechanikája szorulhatott meg. A mechanikát borító fémház össze van szegecselve, úgyhogy nem akartam egyenlőre szétszedni. Azt szeretném kérdezni, hogy valakinek volt-e esetleg hasonló problémája, szedte-e már szét a mechanikát, vagy hol tudok venni olcsón ilyen motort? Előre is köszönöm a segítségeteket: levcsesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Sziasztok! A következő problémám volna: Van egy 5 ajtós astra F-em és egyik pillanatról a másikra megállt a hátsó ablaktörlőm... Ma szétszedtem, kimértem és úgy vélem, hogy a motor adhatta meg magát vagy a mechanikája szorulhatott meg. A mechanikát borító fémház össze van szegecselve, úgyhogy nem akartam egyenlőre szétszedni. Azt szeretném kérdezni, hogy valakinek volt-e esetleg hasonló problémája, szedte-e már szét a mechanikát, vagy hol tudok venni olcsón ilyen motort? Előre is köszönöm a segítségeteket: levcsesz Nekem is beállt régen. Én lefúrtam a szegecseket, szétszedtem a motort, a tengely volt megszorulva a házában. Tengelyről lecsiszoltam a rozsdát, jó sok zsírral összeraktam a szegecsek helyett 3-as csavarokkal, és azóta is jó. Ha inkább másik kell, Vatera, vagy alul az Adok-veszek részbe írd be a Keresek/Astra F részbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Látod, ezt nem tudom, hogy fel lettek-e szabályozva a csúszógyűrűk.. A kefék is cserélve voltak. Szivatta is magát a szerelő, mert miután cserélt mindent, padon nem járatta meg, és mégsem volt töltés összeszerelés után. Akkor derült ki, a generátor sokadik leszedése után, hogy fennakadtak a szénkefék. Mennyit bír az akkumulátor töltés nélkül, világítással ? Mármint ha így megyek az autóval. Az egyik cartárs egyszer 60km-ment vele ha jól emlékszem, de lámpa nélkül. Persze nagyban függ az akkutól is. Nekem most pölö eltünt belőle a ződ lámpa, gondolom nem csípi a hideget. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Az egyik cartárs egyszer 60km-ment vele ha jól emlékszem, de lámpa nélkül. Persze nagyban függ az akkutól is. Nekem most pölö eltünt belőle a ződ lámpa, gondolom nem csípi a hideget. :rolleyes: ...meg a rövid távokon a gyakori inditásokat. Úgy értem hogy most próbálgattad a fulladások miatt, nem? Na meg a benya kiszivattyúzása is levett belőle, gondolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Nekem lámpával kellene mennem reggel 5-kor, kb. 6-7 km-t.. Fékezni, megállni kereszteződésnél, körülnézni.. Mind-mind fogyasztás, és idő.. A feleségem kellen vinni dolgozni. Csak nem tudom bevállaljam-e.:-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 ...meg a rövid távokon a gyakori inditásokat. Úgy értem hogy most próbálgattad a fulladások miatt, nem? Na meg a benya kiszivattyúzása is levett belőle, gondolom. Az is igaz, végül is indít gond, nélkül csak amikor matattam a motorházban akkor ránéztem, és nem láttam a ződet. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Nekem lámpával kellene mennem reggel 5-kor, kb. 6-7 km-t.. Fékezni, megállni kereszteződésnél, körülnézni.. Mind-mind fogyasztás, és idő.. A feleségem kellen vinni dolgozni. Csak nem tudom bevállaljam-e.:-( ha akkor felakadt a kefe, akkor lehet most is az van és semmi más...nem azt mondom hogy verd szét, de egy óvatos koccintás(kisebb kalapács ütés pl) lehet jót tesz neki és megmozdul a kefe és mehet tovább...lehet épp ott a gond, hogy az új kefe szorul egy kissé a kefe tartóba..de ezt a nagyokosnak akkor meg kellett volna kicsit csiszolni... egy próbát megér.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts