J0hnny Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Én meg asszem megrajzolom ma azt a kicsi csöpp elektronikát, ami vezérli majd a belsőtér lámpát, úgy hogy ajtó becsukás után még világít egy keveset, aztán elhalványulva kikapcsol. :rolleyes: Nem éri meg vele szenvedni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Nem éri meg vele szenvedni.... 30s sok, meg úgy nem lehet egyedivé tenni a kocsit, hogy csak beleveszed az ilyen dolgokat. Amit magad készítesz el, az sokkal jobb érzés. :) Igaz a dobozolással gondban leszek. :rolleyes: Amúgy tudtam erről, hogy létezik. Szállítással meg drága. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 30s sok, meg úgy nem lehet egyedivé tenni a kocsit, hogy csak beleveszed az ilyen dolgokat. Amit magad készítesz el, az sokkal jobb érzés. :) Igaz a dobozolással gondban leszek. :rolleyes: Amúgy tudtam erről, hogy létezik. Te tudod,ha van időd vele molyolni lelked rajta,de én mire kiszámoltam az alaktrészárakat és mire megépítettem volna,addigra már 600Ft felett jártam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Te tudod,ha van időd vele molyolni lelked rajta,de én mire kiszámoltam az alaktrészárakat és mire megépítettem volna,addigra már 600Ft felett jártam. De mégsem szállítással 1810Ft-nál. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Én meg asszem megrajzolom ma azt a kicsi csöpp elektronikát, ami vezérli majd a belsőtér lámpát, úgy hogy ajtó becsukás után még világít egy keveset, aztán elhalványulva kikapcsol. :rolleyes: Az elhalványulást értem, de miért jó ha világítt még egy keveset? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 De mégsem szállítással 1810Ft-nál. :rolleyes: Szerintem van ott autósbolt,ahol 1000Ft-ért megkapod! :) De nem lebeszélni akarlak,csak időt spórolni neked! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Az elhalványulást értem, de miért jó ha világítt még egy keveset? Van mikor jó lenne, ha még világítana. Pölö mikor elpakolom a cuccokat, beizzitom a zenegépet, satöbbi. Persze, ha tovább kell, ott a kapcsoló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Szíp. :rolleyes: Látom neked is a telefonod a legerősebb fényre reagál, így látszik halványnak a vörös műszeregység. Vagy alapból ilyen halovány? élőbe nem ennyire fakó. sokkal élénkebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Szerintem van ott autósbolt,ahol 1000Ft-ért megkapod! :) De nem lebeszélni akarlak,csak időt spórolni neked! Az alkatrészek nagy része megvan itthon is, maximum a műveleti erősítőt kell megvennem (LM393 és LM555), de itt a szomszédban meg van egy ilyen bolt. Azért kösz, hogy segíteni próbálsz, de jan 5-ig van időm bőven. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 élőbe nem ennyire fakó. sokkal élénkebb Nekem meg az a bajom, hogy így kéken már nem látom normálisan ülve a kilométer számlálókat. De lehet csak a látásom rossz már. :rolleyes: Enyim ilyen: műszeregység BC Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Nekem meg az a bajom, hogy így kéken már nem látom normálisan ülve a kilométer számlálókat. De lehet csak a látásom rossz már. :rolleyes: Enyim ilyen: műszeregység BC Hát ja a kék talán egy kicsit sötét, de egyértelműen viszi a pálmát. Lehet hogy maradok a fehérnél, vagy esetleg sárga? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Hát ja a kék talán egy kicsit sötét, de egyértelműen viszi a pálmát. Lehet hogy maradok a fehérnél, vagy esetleg sárga? Attól függ, hogy akarod-e látni a piros részeket. Mert sárgával még csakcsak, de kékkel abszolút nem látni sötétben. A másik megoldás, hogy belül összegányolod még piros ledekkel. Én ezért fogok fehéríteni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Nekem meg az a bajom, hogy így kéken már nem látom normálisan ülve a kilométer számlálókat. De lehet csak a látásom rossz már. :rolleyes: Enyim ilyen: műszeregység BC a kék nagyon brutál. nagyon jól néz ki kékbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 a kék nagyon brutál. nagyon jól néz ki kékbe. Kösz. Felül mondjuk a 100-as kmh résznél nem jó a megvilágítás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Kösz. Felül mondjuk a 100-as kmh résznél nem jó a megvilágítás. ott egy picit nekem is halványabb Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Szia invictus! Nekem nagyon be jön ez a fehér dolog, kb mennyi idő és mennyi zsé volt ez cakli pakli? Gondolom házilag minden megoldható benne? Üdv:BB Szia! A ledek szállítással együtt 1250HUF-ba kerültek és még maradt is 2 db tartalékba. Időben sem vészes, összesen kb 3-4 órát vett igénybe. Még a fűtéskonzol hátra van de az sem lesz több kb 2-3 óránál....és oda kell kb 600HUF-nyi led. Ha akarod élőben is megnézheted. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Szia! A ledek szállítással együtt 1250HUF-ba kerültek és még maradt is 2 db tartalékba. Időben sem vészes, összesen kb 3-4 órát vett igénybe. Még a fűtéskonzol hátra van de az sem lesz több kb 2-3 óránál....és oda kell kb 600HUF-nyi led. Ha akarod élőben is megnézheted. :rolleyes: Ok! Majd akkor véletlenül nálam lesz a régi óra és rögtön meg is kérem az istrukciókat hozzá! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Ok! Majd akkor véletlenül nálam lesz a régi óra és rögtön meg is kérem az istrukciókat hozzá! :rolleyes: Rendicsek. :) Elvileg hétfőn és kedden is ráérek, a vasárnap nem jó mert osztrákoknál leszek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Kicsit lemaradtam az olvasásal. Ledesítés: Én a középkonzolt ledesítettem csak eddig. veteráról rendeltem ledeket amiket egyenest be tudtam tolni a rizsszem izzók helyére. Én csak annyit csináltam, hogy a domború végét leszedtem egynesre majd óvatosan egy fúróval még egy kis belső kúpot is képeztem rá. Ezután még egy kicsit homokfújtam és a végeredmény egy a gyári rizsszem izzóknak megfelelő homogén, de annál kicsit világosabb fehér fény. Vonóhorog: Én anno megvettem a bosal szettet. Abban volt rajz, műbizonylat, késes csatlakozók... Az elektromos bekötést az opel kapcsolási rajz alapján végeztem. Egyszerűen megkerestem a megfelelő színű vezetéket és rátoltam a késes csatlakozót. Persze utánna rámértem, hogy tényleg az-e. Visszajelző nekem be volt kávelezve gyárilag így csak egy izzót tettem a visszajelző helyére és a 3lábú index relét kicseréltem egy 4lábúra és már működött is a visszajelzés. Maga a vonohorog felszerelését is én végeztem. Kifúrtam az előkészített lyukakat, alaposan előbb horgany sprével majd alvázvédővel kezeltem, majd felcsavaroztam. Nem vagyok szakműhely, de saját adataimat beírtam és aláírtam a műbizonylatot és egy szó nélkül elfogadták a műszakin. (gondoltam ha kekeckednek még csatolom a gépészmérnöki diplomám hátha... de erre nem volt szükség) És szerintem igen is hasznos dolog. Én pont az autó kímélését látom bene és nem a nyúzását. pl járólapok, búrorok stb cipelése. Csak jobb egy kis utándutón mint a súlytól aszfalton húzott fenékkel közlekedni és a futóművet gyepálni, vagy mindent a tetőcsomagtartóra pakolni. Szerintem jó dolog és pont :rolleyes: Nem is tudom hogy csináltam végig ebben az évben ezt a két költözést is pl. amin túl vagyok. (persze lehetett volna másként, pl csomagtartó, plusz tető (10x anyni forduló) vagy fuvaros céggel egy jó marék pénzért.) Ja és hogy lökdösi a hátulját. Igen. Tudomásul kell venni, hogy utánfutóval óvatosabban és lasabban kell közlekedni és nem csak kresz miatt hanem a józan ész miatt is. Nagy súlyt pedig ráfutófékessel cipelni. Apropo. Utánfutózott valaki anno wartburggal? Na annak a könnyű hátulját nyényleg tudta lökdösni az utánfutó... ehhez képest a az Astra leányálom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Nem vagyok szakműhely, de saját adataimat beírtam és aláírtam a műbizonylatot és egy szó nélkül elfogadták a műszakin. Ez tök jó, ha odajutok kipróbálom én is! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Daralo Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Sziasztok. Nagy gondban vagyok elment a hátsó világításom(fék és tolató az van meg a rendszám táblának a kis lámbája is müxik) Lehet hogy csak egy biztosíték ment ki?Ha igen akkor megtudnátok mondani hogy melyiket kell kicserélni mert hétfő este nagyon kéne a kocsi. Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Sziasztok. Nagy gondban vagyok elment a hátsó világításom(fék és tolató az van meg a rendszám táblának a kis lámbája is müxik) Lehet hogy csak egy biztosíték ment ki?Ha igen akkor megtudnátok mondani hogy melyiket kell kicserélni mert hétfő este nagyon kéne a kocsi. Köszönöm. Mármint helyzetjelző nem virít? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Sziasztok. Nagy gondban vagyok elment a hátsó világításom(fék és tolató az van meg a rendszám táblának a kis lámbája is müxik) Lehet hogy csak egy biztosíték ment ki?Ha igen akkor megtudnátok mondani hogy melyiket kell kicserélni mert hétfő este nagyon kéne a kocsi. Köszönöm. 18-19-es biztit nézd meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 De a féknél a + van vezérelve, neked is azt kell ha a pótféklámpát külön is akarod vezérelni... a relét negatívval vezérlem, és mikor behúz a tekercs akkor fogja kapcsolni a két + szálat nem? de majd kielemzem az asztalon :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Daralo Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Megnéztem.Van 2 tartalékom de a 18-19 es be piros 10es van nekem meg 20 sárga és 30 zöld van (nem tudom e hogy számit) de azzal se megy.Ki vettem másik 2 pirosat de azzal se volt jó. Most akkor én nem csináltam valamit jól vagy más a hiba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts