etna Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Úgy értettem, hogy ha az üzemanyag szabályozó rendszerrel van a gond, akkor nem mondja meg a vezérlő konkrétan, hol a hiba. Egyedül a lambdát mondja meg, a többire nem tudja leszűkíteni. Ezt írták a totalcaron, legalábbis ahogy emléxek rá. Viszont ha nem így van, akkor lehet, hogy simán láma a szervíz? Nem tudják elolvasni a hibát? Vagy átverés esete forog fenn? Ezt utóbbit így azért nem hiszem. Autodata CD-ről mit mondjak? Ez egy progi, szervizeknek, gyakoribb tipusok főbb műszaki paramétereivel, alkatrészek nevei, stb. az enyém angol nyelvű, de lehet hogy van magyar is, nemtom.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Azt nem mondja meg, hogy elromlott/eltömődött az AC, vagy hogy megmurdált egy befecsiszelep, de ahogy mondtad, az abnormális benzin-levegő keveréket a lambdával tudja mérni, így abból következtethető. Okos szervizes biztos kiszúrja ezeket a lambdaérték alapján. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sámli Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 hogyan kell képet beilleszteni a szövegbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 hogyan kell képet beilleszteni a szövegbe? Feltöltöd a netre valahova és a linkjét beteszed az img jelek közé. Ha nem megy akkor próbálj meg idézni egy olyan hozzászólást amelyikben van kép és lesd el a teknikát :) Arra azért vigyázz, hogy ne legyen nagy a mérete, ha nem tudod lecsökkenteni akkor küldd el Mélykéknek a kepoptimizalas@freemail.hu -ra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sámli Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Feltöltöd a netre valahova és a linkjét beteszed az img jelek közé. Ha nem megy akkor próbálj meg idézni egy olyan hozzászólást amelyikben van kép és lesd el a teknikát :) Arra azért vigyázz, hogy ne legyen nagy a mérete, ha nem tudod lecsökkenteni akkor küldd el Mélykéknek a kepoptimizalas@freemail.hu -ra. Köszönöm, most próbálkozom. Ultraweb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sámli Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Nos, nem tudom, sikerült-e a linkeskedés. A képet mindenestre nem tudtam a szépen egybeszerkesztett szövegből kibugászni, úgyhogy maradt az, hogy az egész szöveget képpel együtt föltettem, és most megkísérlem idelinkelni:[url=http://www.ultraweb.hu/admin/webftp/PHPFTP_main.php?phpftp_cmd=get&phpftp_file=Astra%20F%20középkonzol.doc] középkonzolhttp://' target="_blank"> Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sámli Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 ez most jó? Elnézést, kicsit se vagyok profi. Még mindig a középkönzol háttérvilágításnak égőcseréjéről szóló, összefoglaló jellegű alapművenet szeretném közzétenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sámli Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Na jóvan. Majd még próbálkozom, most egyelőre ebből elegem lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 ez most jó? Elnézést, kicsit se vagyok profi. Még mindig a középkönzol háttérvilágításnak égőcseréjéről szóló, összefoglaló jellegű alapművenet szeretném közzétenni. Fájlok elnevezése kapcsán pár javaslat : - ne legyen benne nagybetű - ne legyen benne ékezetes betű - ne legyen benne "leütés", max alulvonás :arrow: _ :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sámli Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Fájlok elnevezése kapcsán pár javaslat : - ne legyen benne nagybetű - ne legyen benne ékezetes betű - ne legyen benne "leütés", max alulvonás :arrow: _ Köszönöm. Újra felvettem a harcot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sámli Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Nos, akkor mégegyszer nekifutok. Tehát ITT olvasható, hogyan lehet égőket cserélni az F ASTRA középkonzoljában, illetve az is, hogyan lehet félmegoldással helyettesíteni az ötvenest az elakadásjelző alatt. Remélem végre sikerült a linkeskedés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Nos, akkor mégegyszer nekifutok. Tehát ITT olvasható, hogyan lehet égőket cserélni az F ASTRA középkonzoljában, illetve az is, hogyan lehet félmegoldással helyettesíteni az ötvenest az elakadásjelző alatt. Remélem végre sikerült a linkeskedés. Na megy ez Csak maga doksi üres :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 nem is üres Pista, mert fehér :idea: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sámli Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 nem is üres Pista, mert fehér :idea: :) Kurv@cudarmindenit! Az előbb még jó volt. Mit csináljak? Adjam fel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Kurv@cudarmindenit! Az előbb még jó volt. Mit csináljak? Adjam fel? Tán tölds fel azt a doksit, amelyben szerepel a leírás :wink: ui: ha elveszted a türelmed, akkor küldd el nekem, a már említett mail címre Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sámli Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Tán tölds fel azt a doksit, amelyben szerepel a leírás :wink: ui: ha elveszted a türelmed, akkor küldd el nekem, a már említett mail címre Köszönöm. Elküldeném én, de nagyon zavar, hogy nem tudom megcsinálni. Az a dokumentum van feltöltve, amit akarok, az nem üres. Arra is mutat elvileg a link, aztán meg az történik, hogy amit megnyit, az egy [1] jelzéssel kiegészítet verzió, és az üres. Letöröltem, feltöltöttem mégegyszer, de nem. Mia szösz lehet a baja? Egyébként ezt a másolatot a vincseszteren hozza létre, a tárhelyen nem. Szal nem értem. Nincs ékezet a címben, se nagybetű, se szpész, és kevesebb mint 8 karakter. Felrobbanok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sámli Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Na kérem, végül sikerült, bár az azért kellett hozzá, hogy előbb informatikusok kisebb csoportja magyarázza nekem, hogy hogy is van ez, aztán egyikük fintorogva magához ragadja a kezdeményezést, és bevégezze a munkát. De végül: Hogyan kell égőt cserélni az F ASTRA középkonzoljában, illetve hogyan peckeljük ki az elakadásjelzőt címen közreadhatom művemet, melyet a fórum szakértőinek tanácsai és saját vérverejtékes tapasztalataim nyomán fogalmaztam egybe. Íme: Mehr Licht! (Goethe) Jó szórakozást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Köszönjük szépen, jó kis leírás! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 A ventilátor és fűtéskapcsoló (középső tekerentyű) égőjét nem találtam meg (tehát azt, amelyik kihúzott állapotban kellene, hogy világítson). Ha valaki tudja, hogyan kell cserélni, szóljon!Amikor megtaláltad a fehér részt a lebontott cucc alatt akkor megnézed a hátulját, lehúzod a csatit róla és ekkor könnyen kivehető az a fekete foglalat ami az égőket tartalmazza. Ilyenkor már teljesen egyértelmü a középső izzó cseréje is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sámli Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Köszönjük szépen, jó kis leírás! :wink: Én tartozom köszönettel, ha valaki tartozik, mert az itt kapott útmutatások nélkül aligha kezdtem volna neki a barkácsolásnak. A többi már csak hobbi. Kicsit grafomán vagyok... És közben érdeklődővé léptem elő!!! Szép nap ez a mai. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sámli Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Amikor megtaláltad a fehér részt a lebontott cucc alatt akkor megnézed a hátulját, lehúzod a csatit róla és ekkor könnyen kivehető az a fekete foglalat ami az égőket tartalmazza. Ilyenkor már teljesen egyértelmü a középső izzó cseréje is. Aham. Kösz. Azt a fehér táblát nem mertem kihúzni, féltem, hogy valami bowdenek, meg csövek megharagszanak ott mögötte. De majd nekiugrok megint. Már rutin, minden héten legózok vele egyet. Mégegyszer köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Nem hinném, hogy ki kell húzni ha befér mögé a kezed akkor tuti nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Nem hinném, hogy ki kell húzni ha befér mögé a kezed akkor tuti nem. 4 kardáncsuklós csukló, és könyök! :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 Szerintetek miért nem akad meg a belső levegőkeringtető kapcsolója? Működik, ha benyomva tartom, de nem áll meg ebben a helyzetben. Le lehet szedni csak ezt, anélkül, hogy megbontsam a középkonzolt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
etna Elküldve Március9, 2005 Megoszt Elküldve Március9, 2005 ... De végül: Hogyan kell égőt cserélni az F ASTRA középkonzoljában, illetve hogyan peckeljük ki az elakadásjelzőt címen közreadhatom művemet, melyet a fórum szakértőinek tanácsai és saját vérverejtékes tapasztalataim nyomán fogalmaztam egybe. ... Csak így tovább, majd én is írok egy ilyen tutort az én problémámról, ha megoldódott :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts