Lbag Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Drágább, kevésbé egyedi, és én szeretem a macerás dolgokat, ha van időm, és kedvem... ;) aha akkor te vmi autó villamossági műszerezésű beállítottságú,türelmes,nem idegeskedő ember vagy?? :D na ja ha van kedv akkor no para :P
Lbag Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Nem a pénz a lényeg...hanem hogy szenvedni kell vele. Sokkal jobb úgy ránézni, hogy mennyit melóztál vele és milyen tökjó lett. ;) aha oké ha értitek az ilyen jellegű "probléma megoldást" :D
Lbag Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 szenvedéésre visszatérve nos szenvedtem az elektromos ablakommal épp eleget ;) és nem volt jó ránézni 2hét után h még mindig nem jó :D
farkas Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 aha akkor te vmi autó villamossági műszerezésű beállítottságú,türelmes,nem idegeskedő ember vagy?? :D na ja ha van kedv akkor no para ;) elég villamossági, ahogy elnéztem a kadett-ját. ilyet nem veszel boltban.
Lbag Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 elég villamossági, ahogy elnéztem a kadett-ját. ilyet nem veszel boltban. hát hagy lássuk akkor a képeket :D ...
farkas Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 hát hagy lássuk akkor a képeket :D ... itt a cím http://kep.tar.hu/crime78/50194782/29133005#2
Lbag Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 itt a cím http://kep.tar.hu/crime78/50194782/29133005#2 látom szereti a kék színt. amugy ezt látván érdekes story ötkött be: este,rendőrök... stop.. szokásos igazolatás,és az egyik jóembernek feltűnik.,h a helyzetjelzőm kéken világít.. kérdi miért?----->mondom neki h nem kék,hanem xenon fényű,inkább fehéres... nem hagyott lógva kiszedette.... mert ez zavaró tényező..../nyilatkozta/
farkas Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 látom szereti a kék színt. amugy ezt látván érdekes story ötkött be: este,rendőrök... stop.. szokásos igazolatás,és az egyik jóembernek feltűnik.,h a helyzetjelzőm kéken világít.. kérdi miért?----->mondom neki h nem kék,hanem xenon fényű,inkább fehéres... nem hagyott lógva kiszedette.... mert ez zavaró tényező..../nyilatkozta/ Nem tudják már mibe kössenek bele. :D Nekem egy ismerősöm ismerőse fogott ki ilyen rossz akaratú rendőröket. Este igazoltatás, csomagtartó ellenörzés csávó kiszállt mellény nélkül.....5000 ;)
Lbag Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Nem tudják már mibe kössenek bele. :D Nekem egy ismerősöm ismerőse fogott ki ilyen rossz akaratú rendőröket. Este igazoltatás, csomagtartó ellenörzés csávó kiszállt mellény nélkül.....5000 :P hm.. ez se rossz. pedig ehez a kocsihoz dukál egy kéken világító mellény is ;)
farkas Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 hm.. ez se rossz. pedig ehez a kocsihoz dukál egy kéken világító mellény is :P :D ;)
Lbag Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 mondjuk nálam az a baj ,h nem értek az elektronikához,és ezért nem vállalnék ilyen mérvű beavatkozást :D még a végén sok kis fekete drót lenne ;)
brezsó Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Nem tudják már mibe kössenek bele. :D Nekem egy ismerősöm ismerőse fogott ki ilyen rossz akaratú rendőröket. Este igazoltatás, csomagtartó ellenörzés csávó kiszállt mellény nélkül.....5000 :P Na szépen vagyunk, nem mondom! Ha éjszaka kiszállok pisilni és meglát egy ilyen "népművészeti agyagedény" akkor azért is megbüntet.(?) ;) ...megmondanám neki hogy "hiszen észrevett, látott, nem? Akkor hol a hiba?" :D
Lbag Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 nah am vki azt mondja meg h az mééé van,hogy: -fűtés max-on -hátsó ablak fűtés megy... -és a mű falon a töltés lámpa halványan (naon halványan)látható. ez miért lehet?
Lbag Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 ez most kapásból olyan mint a nem akarom reklámozni/Dr House/c film,amikor vmi "betegséget térképeznek fel :D na de ha vki tud épkézláb "diagnózist"felállítani,akkor azt megkövetjük!!!
Sebald Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 nah am vki azt mondja meg h az mééé van,hogy: -fűtés max-on -hátsó ablak fűtés megy... -és a mű falon a töltés lámpa halványan (naon halványan)látható. ez miért lehet? A fordulatot növelve megszűnik?
Lbag Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 A fordulatot növelve megszűnik? nem,semmi nem változik. ugyanúgy látni . se jobban se rosszabbul.
Sebald Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Ha megszűnik akkor ékszíj vagy tárcsa, ha nem akkor generátor
Sebald Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Ha mégtöbb fogyasztót ráadsz akkor erősödik?
brezsó Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 nah am vki azt mondja meg h az mééé van,hogy: -fűtés max-on -hátsó ablak fűtés megy... -és a mű falon a töltés lámpa halványan (naon halványan)látható. ez miért lehet? Aksi, generátor...valami ott nem klappol, szerintem, nem bir tölteni annyit amennyit elhasznál. Viszont ha magasabb fordulaton elalszik a lámpa, akkor nincs nagy baj....szerintem. :D
Lbag Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Ha megszűnik akkor ékszíj vagy tárcsa, ha nem akkor generátor és a generátorral konkrétan mi lehet a baj? remkélem nem új generátor kell :D mert nem venném észre h nem tölt ugy ahogy kéne... indul,2hetes állás után simán indult 1ből... vagy ez nem befolyásoló tényező?
Lbag Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Ha mégtöbb fogyasztót ráadsz akkor erősödik? hát tompi rajta van meg ami ugy világít... de csak ha a hátsó fűtés+abelső fűtés van rajta akkor is ua a szitu... nem erősebb a töltés lámpa...vissz jele...
brezsó Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 Ha mégtöbb fogyasztót ráadsz akkor erősödik? ...vagy ha kevesebbet akkor elalszik? Ezeket próbáld meg először! és a generátorral konkrétan mi lehet a baj? remkélem nem új generátor kell ;) mert nem venném észre h nem tölt ugy ahogy kéne... indul,2hetes állás után simán indult 1ből... vagy ez nem befolyásoló tényező? Akkor az aksi talán rendben van :D
Sebald Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 hát tompi rajta van meg ami ugy világít... de csak ha a hátsó fűtés+abelső fűtés van rajta akkor is ua a szitu... nem erősebb a töltés lámpa...vissz jele... Tessék?
brezsó Elküldve November6, 2008 Elküldve November6, 2008 és a generátorral konkrétan mi lehet a baj? remkélem nem új generátor kell :D Azt lehet részleteiben is javitani, tudtommal...pl. szénkeféket érdemes megnéz(et)ni.
Recommended Posts