Lbag Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Drágább, kevésbé egyedi, és én szeretem a macerás dolgokat, ha van időm, és kedvem... ;) aha akkor te vmi autó villamossági műszerezésű beállítottságú,türelmes,nem idegeskedő ember vagy?? :D na ja ha van kedv akkor no para :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Nem a pénz a lényeg...hanem hogy szenvedni kell vele. Sokkal jobb úgy ránézni, hogy mennyit melóztál vele és milyen tökjó lett. ;) aha oké ha értitek az ilyen jellegű "probléma megoldást" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 szenvedéésre visszatérve nos szenvedtem az elektromos ablakommal épp eleget ;) és nem volt jó ránézni 2hét után h még mindig nem jó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
farkas Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 aha akkor te vmi autó villamossági műszerezésű beállítottságú,türelmes,nem idegeskedő ember vagy?? :D na ja ha van kedv akkor no para ;) elég villamossági, ahogy elnéztem a kadett-ját. ilyet nem veszel boltban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 elég villamossági, ahogy elnéztem a kadett-ját. ilyet nem veszel boltban. hát hagy lássuk akkor a képeket :D ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
farkas Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 hát hagy lássuk akkor a képeket :D ... itt a cím http://kep.tar.hu/crime78/50194782/29133005#2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 itt a cím http://kep.tar.hu/crime78/50194782/29133005#2 látom szereti a kék színt. amugy ezt látván érdekes story ötkött be: este,rendőrök... stop.. szokásos igazolatás,és az egyik jóembernek feltűnik.,h a helyzetjelzőm kéken világít.. kérdi miért?----->mondom neki h nem kék,hanem xenon fényű,inkább fehéres... nem hagyott lógva kiszedette.... mert ez zavaró tényező..../nyilatkozta/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
farkas Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 látom szereti a kék színt. amugy ezt látván érdekes story ötkött be: este,rendőrök... stop.. szokásos igazolatás,és az egyik jóembernek feltűnik.,h a helyzetjelzőm kéken világít.. kérdi miért?----->mondom neki h nem kék,hanem xenon fényű,inkább fehéres... nem hagyott lógva kiszedette.... mert ez zavaró tényező..../nyilatkozta/ Nem tudják már mibe kössenek bele. :D Nekem egy ismerősöm ismerőse fogott ki ilyen rossz akaratú rendőröket. Este igazoltatás, csomagtartó ellenörzés csávó kiszállt mellény nélkül.....5000 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Nem tudják már mibe kössenek bele. :D Nekem egy ismerősöm ismerőse fogott ki ilyen rossz akaratú rendőröket. Este igazoltatás, csomagtartó ellenörzés csávó kiszállt mellény nélkül.....5000 :P hm.. ez se rossz. pedig ehez a kocsihoz dukál egy kéken világító mellény is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
farkas Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 hm.. ez se rossz. pedig ehez a kocsihoz dukál egy kéken világító mellény is :P :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 mondjuk nálam az a baj ,h nem értek az elektronikához,és ezért nem vállalnék ilyen mérvű beavatkozást :D még a végén sok kis fekete drót lenne ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Nem tudják már mibe kössenek bele. :D Nekem egy ismerősöm ismerőse fogott ki ilyen rossz akaratú rendőröket. Este igazoltatás, csomagtartó ellenörzés csávó kiszállt mellény nélkül.....5000 :P Na szépen vagyunk, nem mondom! Ha éjszaka kiszállok pisilni és meglát egy ilyen "népművészeti agyagedény" akkor azért is megbüntet.(?) ;) ...megmondanám neki hogy "hiszen észrevett, látott, nem? Akkor hol a hiba?" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 nah am vki azt mondja meg h az mééé van,hogy: -fűtés max-on -hátsó ablak fűtés megy... -és a mű falon a töltés lámpa halványan (naon halványan)látható. ez miért lehet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 ez most kapásból olyan mint a nem akarom reklámozni/Dr House/c film,amikor vmi "betegséget térképeznek fel :D na de ha vki tud épkézláb "diagnózist"felállítani,akkor azt megkövetjük!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 nah am vki azt mondja meg h az mééé van,hogy: -fűtés max-on -hátsó ablak fűtés megy... -és a mű falon a töltés lámpa halványan (naon halványan)látható. ez miért lehet? A fordulatot növelve megszűnik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 A fordulatot növelve megszűnik? nem,semmi nem változik. ugyanúgy látni . se jobban se rosszabbul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Ha megszűnik akkor ékszíj vagy tárcsa, ha nem akkor generátor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Ha mégtöbb fogyasztót ráadsz akkor erősödik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 nah am vki azt mondja meg h az mééé van,hogy: -fűtés max-on -hátsó ablak fűtés megy... -és a mű falon a töltés lámpa halványan (naon halványan)látható. ez miért lehet? Aksi, generátor...valami ott nem klappol, szerintem, nem bir tölteni annyit amennyit elhasznál. Viszont ha magasabb fordulaton elalszik a lámpa, akkor nincs nagy baj....szerintem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Ha megszűnik akkor ékszíj vagy tárcsa, ha nem akkor generátor és a generátorral konkrétan mi lehet a baj? remkélem nem új generátor kell :D mert nem venném észre h nem tölt ugy ahogy kéne... indul,2hetes állás után simán indult 1ből... vagy ez nem befolyásoló tényező? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Ha mégtöbb fogyasztót ráadsz akkor erősödik? hát tompi rajta van meg ami ugy világít... de csak ha a hátsó fűtés+abelső fűtés van rajta akkor is ua a szitu... nem erősebb a töltés lámpa...vissz jele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Lehet hogy csak a visszajelző lámpád rossz Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 Ha mégtöbb fogyasztót ráadsz akkor erősödik? ...vagy ha kevesebbet akkor elalszik? Ezeket próbáld meg először! és a generátorral konkrétan mi lehet a baj? remkélem nem új generátor kell ;) mert nem venném észre h nem tölt ugy ahogy kéne... indul,2hetes állás után simán indult 1ből... vagy ez nem befolyásoló tényező? Akkor az aksi talán rendben van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 hát tompi rajta van meg ami ugy világít... de csak ha a hátsó fűtés+abelső fűtés van rajta akkor is ua a szitu... nem erősebb a töltés lámpa...vissz jele... Tessék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November6, 2008 Megoszt Elküldve November6, 2008 és a generátorral konkrétan mi lehet a baj? remkélem nem új generátor kell :D Azt lehet részleteiben is javitani, tudtommal...pl. szénkeféket érdemes megnéz(et)ni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts