zotya975 Elküldve Október31, 2008 Elküldve Október31, 2008 Sanci írta: Wazze, majdnem leköptem a verdám miattad! ;) :P :D És akkor azt még nem is írtam, ahogy ott álltam a lámpát szopogatva, arra gondoltam vajh mit érezhetnek a nők oboázás közben? :D Komolyra fordítva a szót, egy ilyen világittás jól jöhet este műszaki hiba esetén is nem? Ott az akku a mocitérben, csak egy ízléses lámpát kéne feldobni a motorháztetőre kapcsolóval.
FPepe Elküldve Október31, 2008 Elküldve Október31, 2008 Sanci írta: Tehát a kábelek színjelzései: 2-es ponton barna-piros csíkkal, 3-as pont fekete, 6-os pont barna-fehér csíkkal, 7-es pont fekete-citromsárga csíkkal, 8-as pont fekete-piros csíkkal, 9-es pont piros (ez oké -betáp pozitív),11-es pont barna (szintén oké -betáp negatív) és 12-es pont piros-citromsárga csíkkal. Ezért kérném egy hozzáértő lehetőleg gyors magyarázatát/segítségét vagy egy linket ahol minderre választ kapok. Köszönöm! 2-es: vezető oldali ajtó kulccsal való zárás egyik kontakt 3-as: betáp (15) csak gyújtással, 20A-es biztin keresztül (F20) 6-os: vezető oldali ajtó kulccsal való zárás másik kontakt 7-es: zármotor-vezérlés egyik kimenet 8-as: zármotor-vezérlés másik kimenet 12-es pont: lopásgátló kapcsoló Remélem segít.
Guest Sanci Elküldve Október31, 2008 Elküldve Október31, 2008 Nekem ott vigyorog a bal küszöb és az ülés közt az "ízléses lámpa". Há' vágd garatra azt a csőlámpát azt megtudod! :D ;) :P :D
Guest Sanci Elküldve Október31, 2008 Elküldve Október31, 2008 FPepe írta: 2-es: vezető oldali ajtó kulccsal való zárás egyik kontakt 3-as: betáp (15) csak gyújtással, 20A-es biztin keresztül (F20) 6-os: vezető oldali ajtó kulccsal való zárás másik kontakt 7-es: zármotor-vezérlés egyik kimenet 8-as: zármotor-vezérlés másik kimenet 12-es pont: lopásgátló kapcsoló Remélem segít. Óóó, nagyon szépen köszönöm! :D ;) :P
Crime78 Elküldve Október31, 2008 Elküldve Október31, 2008 zotya975 írta: És akkor azt még nem is írtam, ahogy ott álltam a lámpát szopogatva, arra gondoltam vajh mit érezhetnek a nők oboázás közben? :D Komolyra fordítva a szót, egy ilyen világittás jól jöhet este műszaki hiba esetén is nem? Ott az akku a mocitérben, csak egy ízléses lámpát kéne feldobni a motorháztetőre kapcsolóval. Bár más típus, de márkatárs - a Kadettomban gyárilag volt motortérvilágítás, és ha jól emlékszem a helzetjelzővel kapcsolódott egyszerre... A motorháztető egyik merevítésébe volt belerakva egy ugyan olyan lámpa, mint ami a csomagtérben volt 5W-os sofitával... (bár ki volt kötve, mert a vezetéke szigeteléshibás volt, mindíg letestelt, és repült a bizti)
Thuby Elküldve Október31, 2008 Elküldve Október31, 2008 Találtam egy relét, Karcsi: ilyen ez megfelel a célra szerinted? (jó nehéz :D )
rtomi Elküldve Október31, 2008 Elküldve Október31, 2008 Crime78 írta: Bár más típus, de márkatárs - a Kadettomban gyárilag volt motortérvilágítás, és ha jól emlékszem a helzetjelzővel kapcsolódott egyszerre... A motorháztető egyik merevítésébe volt belerakva egy ugyan olyan lámpa, mint ami a csomagtérben volt 5W-os sofitával... (bár ki volt kötve, mert a vezetéke szigeteléshibás volt, mindíg letestelt, és repült a bizti) A zastrában nincs neki helye. :D
Guest Sanci Elküldve Október31, 2008 Elküldve Október31, 2008 FPepe írta: 2-es: vezető oldali ajtó kulccsal való zárás egyik kontakt 3-as: betáp (15) csak gyújtással, 20A-es biztin keresztül (F20) 6-os: vezető oldali ajtó kulccsal való zárás másik kontakt 7-es: zármotor-vezérlés egyik kimenet 8-as: zármotor-vezérlés másik kimenet 12-es pont: lopásgátló kapcsoló Remélem segít. Itt valami nagyon nem stimm, már egy jó ideje dilizek vele de pont nem csinál semmit -azon túl, hogy a modul reléje kattan, semmi jelre nem reagál, illetve nem azt amit kéne.
zotya975 Elküldve Október31, 2008 Elküldve Október31, 2008 rtomi írta: A zastrában nincs neki helye. :D Majd vmit alkotok, mert nem kell gyakran, de akkor nagyon! ;)
Laci4 Elküldve Október31, 2008 Elküldve Október31, 2008 Gatyesz írta: Bontani én is kibontom sec perc alatt azzal nincs baj de a kilóméteróra spirált hogy tudom kiakasztani? azzal vagyok meglőve:S és mire vigyázzak közbe? :S van ott valami rugó meg minden ;) meg nem szertném ha azt hinné valaki hogy vissza lett tekerve vagy valami mert alapból van benne 97000 km :P ha a képet elő tudnád nekem korotni akkor megköszönném mert se hely se nem látok mögé:S ugyhogy jó lenne valami iránymutató :D kösz előre is ! Pár képet találsz itt, ha még nem lennél túl rajta... leírás is lesz majd valamikor, csak mostanság nem sok időm akad...
Guest Sanci Elküldve Október31, 2008 Elküldve Október31, 2008 Nno szóval abszolút nem segített a számozás, lehetőleg a csatin jelzett számokkal kérném (1-től 12-ig), hogy mi is az a vezeték vagy egy gyári kapcsolási rajzról (bánom is én ha német, majd kikeresem szótárból) is tökéletes -azzal már elboldogulok. Egyenlőre feladtam. :D
Losee Elküldve Október31, 2008 Elküldve Október31, 2008 rtomi írta: A zastrában nincs neki helye. ;) De van! :D Kb. a kiegy. tartály felett a mocitetőben. Ua. lámpa megy bele, mint a csomagtartóban. A zárhídon van egy kontaktkapcsolóra kötve.
zotya975 Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 Losee írta: De van! :D Kb. a kiegy. tartály felett a mocitetőben. Ua. lámpa megy bele, mint a csomagtartóban. A zárhídon van egy kontaktkapcsolóra kötve. Hoppá! Kösz, ezt meglessük! ;) Ugye astra f-re gondolsz?
Crime78 Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 rtomi írta: Lehet,hogy takarja a zajvédő burkolat. :D Nna igen... A Kadettban olyan még nem volt... ;)
ha4nz Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 Losee írta: De van! :D Kb. a kiegy. tartály felett a mocitetőben. Ua. lámpa megy bele, mint a csomagtartóban. A zárhídon van egy kontaktkapcsolóra kötve. Erre én is emlékszem régről hogy ott volt neki gyárilag helye, de mi az a zárhíd?
hening Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 ha4nz írta: Erre én is emlékszem régről hogy ott volt neki gyárilag helye, de mi az a zárhíd? Az a lemez, amire a gépháztető zárja van szerelve többek között. Rá vannak még csavarozva a lámpák is. Az autó adattáblái is ott vannak.
Tiv. Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 hening írta: Az a lemez, amire a gépháztető zárja van szerelve többek között. Rá vannak még csavarozva a lámpák is. Az autó adattáblái is ott vannak. Gyűrődési zóna. :D ;)
hening Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 Thuby írta: Találtam egy relét, Karcsi: ilyen ez megfelel a célra szerinted? (jó nehéz ;) ) Találtam én is. Ez legalább nem pócvágen, hanem GM. :D :P
Thuby Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 hening írta: Találtam én is. Ez legalább nem pócvágen, hanem GM. :D :P Szuper. Nem eladó? :D Akkor érted, hogy hogyan szeretném? Nekem még az homályos kicsit, hova kötöm a relét ;) Pedig tegnap már majdnem tudtam Elnyomott az álom, pedig már rég össze kéne hogy legyen rakva a kocsi... De majd lámpafénynél...
zotya975 Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 hening írta: Az a lemez, amire a gépháztető zárja van szerelve többek között. Rá vannak még csavarozva a lámpák is. Az autó adattáblái is ott vannak. Megtaláltam a lámpa helyét, de a zárhídon nam találtam a kapcsolót, még a helyét sem. :D
yooccoo Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 ha szembeállsz vele, akkor a baloldalon kell lenni, a kitámasztó környékén
zotya975 Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 yooccoo írta: ha szembeállsz vele, akkor a baloldalon kell lenni, a kitámasztó környékén Kösz, majd reggel világosban megnézem. :D
Tápiószecső Elküldve November1, 2008 Elküldve November1, 2008 yooccoo írta: ha szembeállsz vele, akkor a baloldalon kell lenni, a kitámasztó környékén És ha háttal áll? És ha oldalt? :D De ha fejenállva vagy szemben vele, akkor megint csak a jobboldal. ;) Ez a halálom, miért nem lehet azt mondani hogy az autó jobboldalán? :P
Recommended Posts