zotya975 Elküldve Október25, 2008 Elküldve Október25, 2008 Hoppá vazze... Erről beszéltem: Ezen itten a job felső Nos, irány a bontó.... Dacia műszeregységet kell vadásznom :D Na hát ez se sokkal fiatalabb, mint amit én vittem. ;)
Thuby Elküldve Október25, 2008 Elküldve Október25, 2008 Na hát ez se sokkal fiatalabb, mint amit én vittem. :D De ez legalább töttést mér, nem akkuszintet ;)
Thuby Elküldve Október25, 2008 Elküldve Október25, 2008 Na hát ez se sokkal fiatalabb, mint amit én vittem. :P Nem fiatalabb, de negyedakkora :D ;)
yooccoo Elküldve Október25, 2008 Elküldve Október25, 2008 akkor már inkább lada ha jól emlékszem, van olyan, ami hőfok és fesz. mérős egyben
zotya975 Elküldve Október25, 2008 Elküldve Október25, 2008 Nem fiatalabb, de negyedakkora ;) :P Na és nem a méret a lényeg! Vagy igen? :D
Thuby Elküldve Október25, 2008 Elküldve Október25, 2008 Na és nem a méret a lényeg! Vagy igen? :P :D Ne kanyarodjunk el a témától... ;)
zotya975 Elküldve Október25, 2008 Elküldve Október25, 2008 :D Ne kanyarodjunk el a témától... ;) Igaz...a Dácia müszer előnye, hogy valszeg nem kell kalibrálni 12 voltra.
Thuby Elküldve Október25, 2008 Elküldve Október25, 2008 Helyes. :D ;) Mester! Volt gerjesztésem a rossz generátorral, nem emlééxel?
Laci4 Elküldve Október25, 2008 Elküldve Október25, 2008 Az boldog apuka helyett linkelek egy képet a hátsó kapaszkodóba épített pilácsról:Lámpa ÓÓÓóó.. köszönöm nagy úr!! Hááát nem is tom.. nem tom mennyi a mélysége.. lehet vagdosni köne egy kicsit nékem... Mondjuk ezer pezó nem sok. Annyiért megérni megpróbálni.. + a szórakozás a kábel behúzásával :P Nakéremszéééépen... A Mester jött, bontott, telefonált, alkatrészt szerzett (very olcsón), fuvarozott, épített... s 2 óra elteltével muzsikál minden, mint régen :D A generátor volt halott... Köszi Hening ;) Mi volt a baj? Feszszab? Skacok.. ti amúgy ahogy említettétek, szerintem két külön műszerről beszéltek! :D Egyik a feszültség mérő, a másik meg magát a töltést(áramot) mér... szvsz Nah akkor melyik is legye? :D A fesz mérőt könnyű beaplikálni, de az amper? azt vajon hova szokták? :D Tessék.. egy lada műszer :D
FPepe Elküldve Október25, 2008 Elküldve Október25, 2008 ...Nah akkor melyik is legye? ;) A fesz mérőt könnyű beaplikálni, de az amper? azt vajon hova szokták? :D Sztem a generátor és az akksi közé, de ott elég nagy áramok is folydogálnak...
hening Elküldve Október25, 2008 Elküldve Október25, 2008 Sztem a generátor és az akksi közé, de ott elég nagy áramok is folydogálnak... Csak kell egy sönt közé.
hening Elküldve Október25, 2008 Elküldve Október25, 2008 Mester! Volt gerjesztésem a rossz generátorral, nem emlééxel? A gerjesztőáram elment a generátorig. Az, hogy a szabályzó gerjesztette-e a forgórész, nem mértük.
Thuby Elküldve Október25, 2008 Elküldve Október25, 2008 Mi volt a baj? Feszszab? Egyik szénkefe csontra lekopva, csúszógyűrű gyalázatosan nézett ki. Ennyi volt, ami látható. :P Jaa, és a hangja, ha megpörgetted... hááát Most szétborítom a régit, megpucolom, cserélek szénkefét, meg szerintem csapágyat is. Lehet, hogy még a diódákat is, mert van itthon egy szakajtóval. Csak jó volna tudni, hogy a gerjesztőtekercs él-e még.. Opeloskönyv azt írja, ha bekapcsolt gyújtásnál nem világít a töltésell. lámpa, akkor: ... - a szénkefék nem fekszenek fel a csúszógyűrűkre (az egyik mindenképpen esélyes) - a generátor gerjesztőtekercse leégett ... Skacok.. ti amúgy ahogy említettétek, szerintem két külön műszerről beszéltek! :D Egyik a feszültség mérő, a másik meg magát a töltést(áramot) mér... szvsz Tessék.. egy lada műszer :D Én a töltési áramot szeretném mérni :D Tessék.. egy lada műszer :D ;) Csúnya... :D
Thuby Elküldve Október25, 2008 Elküldve Október25, 2008 A gerjesztőáram elment a generátorig. Az, hogy a szabályzó gerjesztette-e a forgórész, nem mértük. OK, akkor cserélek, amit csak tudok (egy bizonyos lélektani összeghatárig) :D
Thuby Elküldve Október25, 2008 Elküldve Október25, 2008 A gerjesztőáram elment a generátorig. Az, hogy a szabályzó gerjesztette-e a forgórész, nem mértük. Te! Emlékszel a felső csúszógyűrűre? Most hogy jobban megnézem, azt már egy jóideje nem kefélte kefe :D
hening Elküldve Október25, 2008 Elküldve Október25, 2008 Te! Emlékszel a felső csúszógyűrűre? Most hogy jobban megnézem, azt már egy jóideje nem kefélte kefe :D Mert ahoz nem ért hozzá a kefe, a másik gyűrű meg iszonyatosan nézett ki. Lehet nem is tudják majd felszabályozni.
Thuby Elküldve Október25, 2008 Elküldve Október25, 2008 Mert ahoz nem ért hozzá a kefe, a másik gyűrű meg iszonyatosan nézett ki. Lehet nem is tudják majd felszabályozni. Akkor majd Te felszabályozod úgyis :D
hening Elküldve Október25, 2008 Elküldve Október25, 2008 Akkor majd Te felszabályozod úgyis ;) Azt???? Abban akkora árok van, hogy szinte a tengely anyaga látszik, nem is a gyűrűré. :D
Thuby Elküldve Október25, 2008 Elküldve Október25, 2008 Azt???? Abban akkora árok van, hogy szinte a tengely anyaga látszik, nem is a gyűrűré. :D Jah, nem gyöngén van belőle lekopva. De végülis, ki tudja mióta ment azzal az egyel, most majd megy csak a felsővel ;) Lehet hogy előtte bronzkefével rakták össze :P Ilyen gyűrűt lehet amúgy venni / gyártatni / faragni / önteni, stb. ?
Thuby Elküldve Október25, 2008 Elküldve Október25, 2008 Hová mehet el 3W-nyi teljesítmény? Valakinek bármi ötlete? Óra életben tartása, computer adatok megtartása, kp.zár vezérlő készenlét, riasztó?
Qpack Elküldve Október25, 2008 Elküldve Október25, 2008 Jelentem akku ellenőrzést tartottam a saját portámon. A nyugalmi feszültsége nem okozott nyugalmat nekem.... 12,3 Volt volt. Mondom tőccsük meg! Tőtöm, tőtöm 2 éjszaka is, de a nyugalmi feszkó csak nem akart emelkedni. Nézem a savszintet, az rendben, nézem a sarukat, hát a pozitív sarum tök laza. Csodálkoztam mert én azt sose kötöm le, mindíg a negatívot, ha barkácsolok az autón. Aztán eszembe jutott, hogy járt ez az ótó a szerelőnél is mostanában.... Szóval megvan ki a hibás! Már éppen megnyugodni készültem a nyugalmi feszültségem okán :D , amikor belémbújt a kisördög, és gondoltam, ha már egy 10-es kulcs a kezemben van, megnézem nem szökik-e az áram az akksimból. Megtettem és majnem elállt az ütőm! 0,27A állandóan szökik! Semmi extra cucc nincs a kocsiban, a rádió is gyári Blaupunkt. Hová mehet el 3W-nyi teljesítmény? Valakinek bármi ötlete? az majdnem a mérő műszer hibája ;)
zotya975 Elküldve Október25, 2008 Elküldve Október25, 2008 Sztem a generátor és az akksi közé, de ott elég nagy áramok is folydogálnak... Szerintem meg simán az aksira egy kapcsolóval, és azt kéne figyelgetni mennyit esik az érték inditáskor. :D
epk947 Elküldve Október25, 2008 Elküldve Október25, 2008 az majdnem a mérő műszer hibája :P Nem éppen, mert digitális és ha elvettem a mérőcsúcsot akkor 0-át mutatott, ha rátettem akkor -0,27 A-t. Ezúton is köszönöm a segítő hozzászólásokat mindenkinek. Megvan a "hiba" oka. Ez a dermesztő jelenség ugyebár tegnap este világította meg az elmémet, és a kutakodásra már nem volt se időm, se kedvem. Az éjjel arra a következtetésre jutottam, hogy majd mérem az áramfelvételt és egyenként kihúzigálom a biztiket, oszt majd meglátom hol a bibi. Ezt különben Szitamanó kolléga is javasolta és reggel örömmel láttam, hogy megerősített ebbéli gondolatomban. Délelőtt nekiláttam ennek a műveletnek egyedül, mert a feleségem éppen halaszthatatlan kutyasétáltatását végezte. Mivel a műszer mérőcsúcsai nem csipeszesek, ezért minden bizti kihúzás után kocsiból ki, mérés, műszer levéve, be a műszerfal alá, bizti vissza, másik bizti ki, kocsiból ki, mérés....stb. Már a 10. biztosítéknál tartottam, és a sok kocsiból ki, és kocsiba beugrálástól a derekam erősen zsibbadt. Ekkor jött meg a feleségem a kutyasétáltatásból. 1 perces továbbképzést tartottam neki, és folytattuk a méréseket, csakhogy a műszer mérőcsúcsait ő már folyamatosan rajta tartotta az akku negativ és a test között. További 5 vagy 6 bizti után jelentette, hogy megszűnt a fogyasztás!!! ;) Akkor esett le nekem a tantusz! Mivel minden, az akku negatív és a test közötti áramkör megszakítás után a kijelző órája új "időszámítást" kér, ezért kb. 1 percig villog az óra, majd további 1 percig csak villogás nélkül nyugtázza az éppen mutatott időt, ezért ez fogyasztott 0,27A-t. Igaz előbb is láttam, hogy a kijelző villog, de nem gondoltam rá, egyszerűen átsiklottam efelett. (Nagy hiba volt!) 2 perc elteltével a kijelző kikapcsolt és nem volt fogyasztás. Amíg egyedül méregettem, minden mérés alkalmával megszakítottam az áramkört és az óra újra indult. Mondta is a feleségem, hogy nélküle még a kocsival sem boldogulok! :D
zotya975 Elküldve Október25, 2008 Elküldve Október25, 2008 Nem éppen, mert digitális és ha elvettem a mérőcsúcsot akkor 0-át mutatott, ha rátettem akkor -0,27 A-t. Ezúton is köszönöm a segítő hozzászólásokat mindenkinek. Megvan a "hiba" oka. Ez a dermesztő jelenség ugyebár tegnap este világította meg az elmémet, és a kutakodásra már nem volt se időm, se kedvem. Az éjjel arra a következtetésre jutottam, hogy majd mérem az áramfelvételt és egyenként kihúzigálom a biztiket, oszt majd meglátom hol a bibi. Ezt különben Szitamanó kolléga is javasolta és reggel örömmel láttam, hogy megerősített ebbéli gondolatomban. Délelőtt nekiláttam ennek a műveletnek egyedül, mert a feleségem éppen halaszthatatlan kutyasétáltatását végezte. Mivel a műszer mérőcsúcsai nem csipeszesek, ezért minden bizti kihúzás után kocsiból ki, mérés, műszer levéve, be a műszerfal alá, bizti vissza, másik bizti ki, kocsiból ki, mérés....stb. Már a 10. biztosítéknál tartottam, és a sok kocsiból ki, és kocsiba beugrálástól a derekam erősen zsibbadt. Ekkor jött meg a feleségem a kutyasétáltatásból. 1 perces továbbképzést tartottam neki, és folytattuk a méréseket, csakhogy a műszer mérőcsúcsait ő már folyamatosan rajta tartotta az akku negativ és a test között. További 5 vagy 6 bizti után jelentette, hogy megszűnt a fogyasztás!!! :P Akkor esett le nekem a tantusz! Mivel minden, az akku negatív és a test közötti áramkör megszakítás után a kijelző órája új "időszámítást" kér, ezért kb. 1 percig villog az óra, majd további 1 percig csak villogás nélkül nyugtázza az éppen mutatott időt, ezért ez fogyasztott 0,27A-t. Igaz előbb is láttam, hogy a kijelző villog, de nem gondoltam rá, egyszerűen átsiklottam efelett. (Nagy hiba volt!) 2 perc elteltével a kijelző kikapcsolt és nem volt fogyasztás. Amíg egyedül méregettem, minden mérés alkalmával megszakítottam az áramkört és az óra újra indult. Mondta is a feleségem, hogy nélküle még a kocsival sem boldogulok! ;) Hiába na, mire mennénk nők nélkül! :D ma levettem a hátsó búrákat mosogatni, kiváncsi vagyok mennyit nő a fényerő, elég porosak voltak bellül. Egyuttal kifeszegettem a horpadást a ball búra alatt, most már rendesen felfekszik a gumitömítés. Féltem ha bejut az eső a kaszniba esetleg nem talál ki. :D
Recommended Posts