Atommanó Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Én ebben a hidegben nem aplikáltam semmit... Még ott figyel a polcon... Úgyhogy Sonique-ot keresd... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 őt hívtam tegnap este, de fingja se volt róla :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 csak azt szeretném kipróbálni, hogy müxik-e a moci.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
X16SZ Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Üdv mindenkinek! Elnézést, ha már volt téma. F Astra kapcsolási rajzot keresnék a neten valahol. Már feltúrtam a fél netet, átolvastam a fórumot kb 25%-ban, de eddig sikertelenül. Ha valaki tudna segiteni, megköszönném, ugyanis szét van szedve az autó, és igen nagy segitség lenne egy Schaltplan! Előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Üdv mindenkinek! Elnézést, ha már volt téma. F Astra kapcsolási rajzot keresnék a neten valahol. Már feltúrtam a fél netet, átolvastam a fórumot kb 25%-ban, de eddig sikertelenül. Ha valaki tudna segiteni, megköszönném, ugyanis szét van szedve az autó, és igen nagy segitség lenne egy Schaltplan! Előre is köszönöm! Pedig itt az F Astra topicban és szerintem 99% hogy pont itt az elektromos részen volt belinkeleve korábban, úgy emlékszem nyár környékén... Azt persze nem tudom, hogy fent van-e még... Link to comment Megosztás: More sharing options...
X16SZ Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Köszönöm! Ezt meg is találtam: http://julio.fw.hu/ illetve a neten még ezt: http://www.die-opel-tuner.de/seiten/downlo...ad/download.htm A baj csak az, hogy egyik sem működő link :(((( Még keresgélek, de ha valaki tudna jó linkkel szolgálni, nagy segitség lenne! Épp centrálzár nachrüsten közepén vagyunk, és elkelne egy rajz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 http://www.die-opel-tuner.de/seiten/downlo...ad/download.htm Innét most húztam le F astra rajzot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 http://www.die-opel-tuner.de/seiten/download/download.htm Innét most húztam le F astra rajzot erdekes nálam most néztem nem jön, ezt írja : Diese Website ist momentan nicht verfügbar :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
X16SZ Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 megpróbáltam ismét...le is jött, simán (jobbklikk, cél mentése másként) most örömebódottá :)) Kösz a segitséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 nekem se müxik a link.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
X16SZ Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Ja, nem tudom, számit-e, én beléptem a yahoo-s accountommal. üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 megpróbáltam ismét...le is jött, simán (jobbklikk, cél mentése másként) most örömebódottá :)) Kösz a segitséget! Mekkora a mérete a filenak ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 nekem se müxik a link.... Csekk: :arrow: ]http://die-opel-tuner.de/seiten/download/s...a_f.zip Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 lot of THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabyka Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Csekk: :arrow: ]http://die-opel-tuner.de/seiten/download/s...a_f.zip Köszi!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Február23, 2005 Megoszt Elküldve Február23, 2005 Próbáltam a délután, nem ment. Most ismét megpróbáltam és jól mükszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Julio Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Sziasztok, Valóban nem működtek a linkek a julio.fw.hu-n ezért feltöltöttem újra! http://julio.fw.hu Julio Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kanes Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Szia Julio! Engem érdekelne a többi rajz is. Elküldöd email-ben vagy lelehet tölteni. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Julio Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Szia Julio! Engem érdekelne a többi rajz is. Elküldöd email-ben vagy lelehet tölteni. Köszi! Mailban ment!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kanes Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Köszi mégegyszer, megkaptam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kanes Elküldve Február24, 2005 Megoszt Elküldve Február24, 2005 Egy kérdés. Gyári akksi van a kocsiba ,hogy tudom megálapitani mikori gyártású? Van belesütve szám de nem tudom mit jelent. 2755 ..07 OBF lehet hogy 1997-es ? Uhuhu te biztos tudod ! Légyszi!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
X16SZ Elküldve Február25, 2005 Megoszt Elküldve Február25, 2005 Hali! Azannya, mennyi kapcs.rajz lett itt hirtelen! :D :D Örömömön az sem ront, hogy kb akkorra sikerült leszednem, ill. Julio akkor töltötte fel, mikor kiderítették a szakik, hogy minden elő van kábelezve a Caravanomon a centrálhoz, ergo rajz nem szükséges :lol: :lol: Pedig aki bontotta nekem a garnitúrát, még a kábelköteget is gyönyörűen kifűzte - így most van egy gyakorlatilag ép centrál-kábelkötegem :D Így most már gombnyomogatós, és biztonságos (riogató) időket élünk. Köszönöm segítségetek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Üdvözlet az Uraknak. Olyan kérdésem lenne, hogy a nem fordulatszám-mérős kilométerórámat szeretném kicserélni fordulatszám-mérősre. Be van szerintetek kábelezve az én autóm is, ugyértem csak kicserélem és szeva, müxik, vagy valamit kéne buzergálni? A típus '92 Astra C14NZ Thx :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Üdvözlet az Uraknak. Olyan kérdésem lenne, hogy a nem fordulatszám-mérős kilométerórámat szeretném kicserélni fordulatszám-mérősre. Be van szerintetek kábelezve az én autóm is, ugyértem csak kicserélem és szeva, müxik, vagy valamit kéne buzergálni? A típus '92 Astra C14NZ Thx :) Na ez az, amit nem lehet tudni (legalábbis én nem tudom): kicseréled és ha megy, akkor be van kábelezve, ha nem akkor oda kell vinni az ECU-tól a jelet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Na ez az, amit nem lehet tudni (legalábbis én nem tudom): kicseréled és ha megy, akkor be van kábelezve, ha nem akkor oda kell vinni az ECU-tól a jelet... Akkor egyelőre marad....zsákbamacskára nem dobálom a pénzem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts