Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

Üdv mindenkinek!

Elnézést, ha már volt téma. F Astra kapcsolási rajzot keresnék a neten valahol. Már feltúrtam a fél netet, átolvastam a fórumot kb 25%-ban, de eddig sikertelenül. Ha valaki tudna segiteni, megköszönném, ugyanis szét van szedve az autó, és igen nagy segitség lenne egy Schaltplan!

Előre is köszönöm!

Megosztás:

Üdv mindenkinek!

Elnézést, ha már volt téma. F Astra kapcsolási rajzot keresnék a neten valahol. Már feltúrtam a fél netet, átolvastam a fórumot kb 25%-ban, de eddig sikertelenül. Ha valaki tudna segiteni, megköszönném, ugyanis szét van szedve az autó, és igen nagy segitség lenne egy Schaltplan!

Előre is köszönöm!

Pedig itt az F Astra topicban és szerintem 99% hogy pont itt az elektromos részen volt belinkeleve korábban, úgy emlékszem nyár környékén...

Azt persze nem tudom, hogy fent van-e még...

Megosztás:

Hali!

Azannya, mennyi kapcs.rajz lett itt hirtelen! :D :D

Örömömön az sem ront, hogy kb akkorra sikerült leszednem, ill. Julio akkor töltötte fel, mikor kiderítették a szakik, hogy minden elő van kábelezve a Caravanomon a centrálhoz, ergo rajz nem szükséges :lol: :lol:

Pedig aki bontotta nekem a garnitúrát, még a kábelköteget is gyönyörűen kifűzte - így most van egy gyakorlatilag ép centrál-kábelkötegem :D

Így most már gombnyomogatós, és biztonságos (riogató) időket élünk.

Köszönöm segítségetek!

Megosztás:

Üdvözlet az Uraknak.

Olyan kérdésem lenne, hogy a nem fordulatszám-mérős kilométerórámat szeretném kicserélni fordulatszám-mérősre.

Be van szerintetek kábelezve az én autóm is, ugyértem csak kicserélem és szeva, müxik, vagy valamit kéne buzergálni?

A típus '92 Astra C14NZ

Thx :)

Megosztás:

Üdvözlet az Uraknak.

Olyan kérdésem lenne, hogy a nem fordulatszám-mérős kilométerórámat szeretném kicserélni fordulatszám-mérősre.

Be van szerintetek kábelezve az én autóm is, ugyértem csak kicserélem és szeva, müxik, vagy valamit kéne buzergálni?

A típus '92 Astra C14NZ

Thx :)

Na ez az, amit nem lehet tudni (legalábbis én nem tudom): kicseréled és ha megy, akkor be van kábelezve, ha nem akkor oda kell vinni az ECU-tól a jelet...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.