Laci4 Elküldve Október22, 2008 Elküldve Október22, 2008 Skacok.. van ezen majrévasról képetek? Kivi vagyok, hogy is néz ki, bémenne-e az enyémbe is.. Csináltam egy képet gyors.. (csak telcsivel, meg szinte kiszállás közben,mert siettem) Mennyit szoktak kérni a pilácsos kapaszkodóért?
rtomi Elküldve Október22, 2008 Elküldve Október22, 2008 Sztem oda nem megy be. :D Vagyis faragni kéne a burkolatot. ;) Holnap lefotózom neked közelről délelött. :P
Laci4 Elküldve Október22, 2008 Elküldve Október22, 2008 Sztem oda nem megy be. :D Vagyis faragni kéne a burkolatot. ;) Holnap lefotózom neked közelről délelött. :P Nekem is úgy rémlik.. láttam asszem anno amikor valaki linkelt róla képet.. csak már nem találom...
zotya975 Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 Skacok.. van ezen majrévasról képetek? Kivi vagyok, hogy is néz ki, bémenne-e az enyémbe is.. Csináltam egy képet gyors.. (csak telcsivel, meg szinte kiszállás közben,mert siettem) Mennyit szoktak kérni a pilácsos kapaszkodóért? A bontóban 1000píz/pár. Ugyanakkora mint a nem pilácsos. rtomi majd linkel róla képet, akkor én nem fogyasztom feleslegesen a filmet! :D
tsabee Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 Sziasztok. Tegnap este hazafelejövet elkezdett pislogni a kézifék visszajelző lámpája. Tapasztalt már valaki ilyet? Kontakt hiba lehet vagy tényleg valami tényleges hibát mutat?
zocsa Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 Sziasztok. Tegnap este hazafelejövet elkezdett pislogni a kézifék visszajelző lámpája. Tapasztalt már valaki ilyet? Kontakt hiba lehet vagy tényleg valami tényleges hibát mutat? Az lehet kevés fékfolyadék is,vagy kopnak a fékbetétek. ha jól tudom...
tsabee Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 Akkor majd ráfigyelek. De akkor nem kellene folyamatosan világítania? Hogy lehet megállapítani hogy kopott a fékbetétet?
zocsa Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 De akkor nem kellene folyamatosan világítania? Hát nem tudom,mert van ugye (P) és (!) jel. A (P) a kézifék nálam,a másik pedig a motor beindításakor kiaudt. Mióta műszeregységet cseréltem mindkettő kialszik már a kézifék kiengedésekor, tehát most megint nem vagyok képben,hogy,hogy mi-mi. :D Megnézni úgy tudod,hogy leveszed a kerekeket.Abból baj nem lehet. ;)
Novy Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 Na miután kijöttem a sarokból ( büntibe voltam) :P elkezdtem behekkelni a frissen vásárolt világitást a hátsó kapaszkodóba. Sajna nekem nem ment átt a kapálógépberántózsinórvisszahúzórugóból készült kábelbefűző, ezért kénytelen voltam lebontani a fél tetőkárpitot. Onnan viszont töménytelen mennyiségű heggesztősalakhoz hasonlító vmi potyogott a nyakamba. Kábel befűzve, de csak egyik lámpát tudtam feltenni ideiglenesen, mert nem találtam meg a multkor vásárolt két marék kis sarut, csak az ellendarabját. :D Kicibáltam az asszonyt a gép elől, hogy né má világitt! Nem volt nagyon elragadtatva. Semminek nem tud örülni. ;) :D az én barátnőm, igaz ez elől van, tudjátok a kapcsolós,nagyon ürölt neki, rögtön ki is sminkelte magát...
zotya975 Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 az én barátnőm, igaz ez elől van, tudjátok a kapcsolós,nagyon ürölt neki, rögtön ki is sminkelte magát... A feleségem meg kérdezte, hogy ő miért nem kapott pilácsot. Mármint az anyósüléshez. :D A kézifék visszajelző kapcsolója az nem az utastérben van a kézifékkarnál? Ott a szoknya alatt. Nem a barátnő szoknyája! Mielőtt vki ott keresi! ;)
FPepe Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 Hát nem tudom,mert van ugye (P) és (!) jel. A (P) a kézifék nálam,a másik pedig a motor beindításakor kiaudt. Mióta műszeregységet cseréltem mindkettő kialszik már a kézifék kiengedésekor, tehát most megint nem vagyok képben,hogy,hogy mi-mi. :D Megnézni úgy tudod,hogy leveszed a kerekeket.Abból baj nem lehet. ;) Astrákban a fékvisszajelző alapján kétféle műszeregység van: az egyikben a fékfolyadék-visszajelzés és a kézifékvisszajelzés funkciók össze vannak kötve, és mindkettőt ugyanaz a lámpa jelzi vissza, sztem ez lehet neked az új műszeregységeddel. Amit az enyémbe tettem fordszámmérős műszeregységet, az is ilyen volt (míg át nem alakítottam). A másik (és gyakoribb) fajta amiben a két visszajelzés külön-külön működik, ilyen volt Neked is a régebbi műszeregységed.
zocsa Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 Astrákban a fékvisszajelző alapján kétféle műszeregység van: az egyikben a fékfolyadék-visszajelzés és a kézifékvisszajelzés funkciók össze vannak kötve, és mindkettőt ugyanaz a lámpa jelzi vissza, sztem ez lehet neked az új műszeregységeddel. Amit az enyémbe tettem fordszámmérős műszeregységet, az is ilyen volt (míg át nem alakítottam). A másik (és gyakoribb) fajta amiben a két visszajelzés külön-külön működik, ilyen volt Neked is a régebbi műszeregységed. Aham,akkor így már érthető. :D
rtomi Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 Holnap lefotózom neked közelről délelött. :D Bocsi Laci nem volt időm lefotózni ma. (Éppen Apuka lettem!! :D ;) :P )
zotya975 Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 Bocsi Laci nem volt időm lefotózni ma. (Éppen Apuka lettem!! :P :D :D ) GRATULA!!!!!! ;) Paraméterek? Na! Gyerünk! Lökjed már! :D
rtomi Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 GRATULA!!!!!! ;) Paraméterek? Na! Gyerünk! Lökjed már! :D paraméterek :D am GRAT :D 3,2 kilo és 52 Centi. Egészséges kisfiú. :P :D
Novy Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 gyaaa egyből 52 centis?? jaa az gyerkőcc össz hossza? ebből mennyi a kuki? ne mértétek le? :D
rtomi Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 ebből mennyi a kuki? ne mértétek le? ;) Azt nem mértük. :D
zotya975 Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 3,2 kilo és 52 Centi. Egészséges kisfiú. :D ;) Akkor kezdj el vmi biztonságos helyet keresni a kocsikulcsnak! :P Majd veszünk Opel emblémás rágókát.
rtomi Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 Akkor kezdj el vmi biztonságos helyet keresni a kocsikulcsnak! :D Majd veszünk Opel emblémás rágókát. Mire odajut a Rekord már majdnem 60 éves lesz. ;)
zotya975 Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 Mire odajut a Rekord már majdnem 60 éves lesz. ;) Mire odajut?! 2 év azt tekeri a kormányt! A pedálokat majd te nyomkodod helyette! :P Addig is jó szórakozást.:Katt! :D
Laci4 Elküldve Október23, 2008 Elküldve Október23, 2008 Bocsi Laci nem volt időm lefotózni ma. (Éppen Apuka lettem!! :D ;) :P ) Ez esetben sz--d le!! :D Ráér! Viszont Gratula!!
Recommended Posts