Lbag Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Nincs mit. :lol: Arról nem is beszélve, hogy igen ritkán járok Gyarmaton. :lol: naja,Győr kissé távol van tőlünk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Karcsibácsi!! Nem válaszoltál a fentebb leírt kérdésemre a belsővilágításnál lévő csatival kapcsolatban. :lol: Konkrétan nem neked tettem fel a kérdést de azthittem lereagálod. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Karcsibácsi!! Nem válaszoltál a fentebb leírt kérdésemre a belsővilágításnál lévő csatival kapcsolatban. :lol: Konkrétan nem neked tettem fel a kérdést de azthittem lereagálod. :lol: Pill viszaolvasok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 A gyári riasztó egy csatlakozója. Ha piros/kék, és piros/szürke a vezetéke. Azt a testes kábelt így nem tudom megmondani. Jah,... ne bácsizz, mert lesz nemulass. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Jah,... ne bácsizz, mert lesz nemulass. :lol: :lol: Bocsánat! A vezeték szineket majd megnézem. Csókolom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Bocsánat! A vezeték szineket majd megnézem. Csókolom! :lol: Na békáphássssááááátok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 me beraktam a belső világítást, amiről nemrég linkeltem képeket marha jo hogy egy nagyon minimálisan mégis eltér a gyáritól, ezért lötyögött, de egy kis szigetelőszallag megoldotta a problémát. egy kicsit másképp zajlik az izzócsere ezena tipuson, mert nem az egész házat kell kiszedni hozzá, hanemcsak a kis átlátszó műanyagot, kiscsavarhúzóval ki kell pattintani és go :lol: amint lez kepfeltoltes.hu linkelek képeket Link to comment Megosztás: More sharing options...
Máté87 Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Helló! Végre volt idöm megnézni a hömérönek a jeladóját, csak az a gáz hogy még az elözö tulaj kiszedte igy csak a vezetékeket találtam meg. Gondolom még régen törhette a kocsi elejét. Nem tudja valaki hogy kb mennyibe kerülhet a jeladó a höméröhöz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Helló! Végre volt idöm megnézni a hömérönek a jeladóját, csak az a gáz hogy még az elözö tulaj kiszedte igy csak a vezetékeket találtam meg. Gondolom még régen törhette a kocsi elejét. Nem tudja valaki hogy kb mennyibe kerülhet a jeladó a höméröhöz? 2500 ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 bontóba, esetleg vaterán bizots olcsobban hozzájutsz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Máté87 Elküldve Október17, 2008 Megoszt Elküldve Október17, 2008 Értem. Köszike! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Értem. Köszike! Inkább újat, gyárit. (GM zacsisat) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Inkább újat, gyárit. (GM zacsisat) az ha jól tudom kb 5-7 eFt...akkor a 2.5 az egész korrekt..bár bontóba nekem 2 eFt-ot mondtak...(ugyanaz való szerintem a G be is, omegába is, stb) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 az ha jól tudom kb 5-7 eFt...akkor a 2.5 az egész korrekt..bár bontóba nekem 2 eFt-ot mondtak...(ugyanaz való szerintem a G be is, omegába is, stb) Tudod ez is olyan dolog, mint a Lambda szonda. Nem ugyanazt a jelet adja az UGY, mint a gyári. A bontott meg lutri, vagy jó, vagy nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 jó reggelt!!! folyamatban van az ügy az el.ablakos mókával :D leboltoltam a fickóval,remélem jövö 7 kedd-szerda ide is fog érni :lol: de ha ez sem lesz jóóóóóó akkor kimegyek a rétre, felköpök 1 akkorát az égre :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 jó reggelt!!! folyamatban van az ügy az el.ablakos mókával :D leboltoltam a fickóval,remélem jövö 7 kedd-szerda ide is fog érni :lol: de ha ez sem lesz jóóóóóó akkor kimegyek a rétre, felköpök 1 akkorát az égre :lol: :lol: Ha nem jó visszaveszi? Nem így állapodtál meg vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 jó reggelt!!! folyamatban van az ügy az el.ablakos mókával :lol: leboltoltam a fickóval,remélem jövö 7 kedd-szerda ide is fog érni :lol: de ha ez sem lesz jóóóóóó akkor kimegyek a rétre, felköpök 1 akkorát az égre :lol: :D Fehérvári az illető, ugye? Én is boltoltam már vele. Sztem nem lesz gond. De egyébként tudom hol lakik :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Ha nem jó visszaveszi? Nem így állapodtál meg vele? hát naonn bízom benne,h nem lesz gond,és ha ugyvan akkor remélem vissza :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Fehérvári az illető, ugye? Én is boltoltam már vele. Sztem nem lesz gond. De egyébként tudom hol lakik :lol: :D nah ezt látod pontosan nem tudom,megmondom őszintén,h ezt látod nem néztem :lol: oké,az cool ha tudjuk ,h hol lakik bár ahogy néztem én is a "vaterás múltja" nem rossz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 nah ezt látod pontosan nem tudom,megmondom őszintén,h ezt látod nem néztem :lol: oké,az cool ha tudjuk ,h hol lakik bár ahogy néztem én is a "vaterás múltja" nem rossz :lol: Ezzel a simip-pel én is üzleteltem. Ha keresek kontaktot segítség lenne? Elektromos ablakot vettem tőle. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Ezzel a simip-pel én is üzleteltem. Ha keresek kontaktot segítség lenne? Elektromos ablakot vettem tőle. :lol: köszi,már megvan,tel szám....beszéltem vele.. ma utaltam neki a cash-t. keddre ,ha minden igaz itt a motyó :lol: és neked bevállt a cucc? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 köszi,már megvan,tel szám....beszéltem vele.. ma utaltam neki a cash-t. keddre ,ha minden igaz itt a motyó :lol: és neked bevállt a cucc? Kész szerencse :lol:, mert rájöttem nem is vaterán keresztül üzeleteltünk és a telefonomban sincs benne pedig nem törlök ki semmit. (valószínű nem is volt elmentve) Az van a fehérben, nincs gondom vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Tudod ez is olyan dolog, mint a Lambda szonda. Nem ugyanazt a jelet adja az UGY, mint a gyári. A bontott meg lutri, vagy jó, vagy nem. csak egy jó bontó kell...oda állsz a kocsival...rádugod, ha jó jöhet, ha nem akkor annyi...Nekem már egyet anno amikor az enyém behalt...elhozott egyik haverom "beszerzési áron" a bontóból :lol: :lol: nem figyeltek eléggé a kollega meg látta hogy az egyiken rajta felejtették, ami nekem kell :lol: és tökéletes...gyári siemens, ha jól emlékszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Október18, 2008 Megoszt Elküldve Október18, 2008 Fehérvári az illető, ugye? Én is boltoltam már vele. Sztem nem lesz gond. De egyébként tudom hol lakik :lol: :D Fehérvári,én is vásároltam már tőle. Megkapta a casht és másnap itt volt a csomag. :lol: Megkímélhette volna magát egy csomó vatera jutaléktól,ha egyből itt hirdet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Ezzel a simip-pel én is üzleteltem. Ha keresek kontaktot segítség lenne? Elektromos ablakot vettem tőle. :lol: Egyébként mikor nála jártam a biznic miatt, láttam A Mantákat, ilyenek felújításával is foglalkozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts