mackosajt Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Akkor ha jól sejtem Delco generátorod van Soma. Diódahíd meg csak egyben van, és ahogy Gabi írta, ha 1 elszállt, kérdés, mikor száll a következő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Nem tudom milyen a generátorom, azt sem tudom, hogy 70 vagy 100 A-es. Valahogy meg kellene nézni, vagy felhívom a szerelőt, hogy milyen. A Delco az valami márka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Ahham. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Nem tudom milyen a generátorom, azt sem tudom, hogy 70 vagy 100 A-es. Valahogy meg kellene nézni, vagy felhívom a szerelőt, hogy milyen. A Delco az valami márka? A hengeres palástot nézd körbe (estleg tükörrel), bele van gravírozva (vagy nyomva) minden adat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 sziasztok! Néztem az egyik áruházba műszerfal világításba kék ledet. Csak azt nem tudom. hogy milyen tipusu kell bele, mert van több fajta. Nemtudjátok, hogy mejik tipusu kell bele? Válaszotokat előre is köszönöm!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Olyan bajonettzáras vackeráj. Kiveszel belőle egyet és elviszed magaddal mintának. Én ma tettem bele pirosat és mondhatom, hogy nagyon szép és szemkímélő fénye van csak az óraállásokat (összes és napi) nemigazán lehet látni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Szeptember19, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2008 Akkor ha jól sejtem Delco generátorod van Soma. Diódahíd meg csak egyben van, és ahogy Gabi írta, ha 1 elszállt, kérdés, mikor száll a következő. Nem megnéztem, hanem megkérdeztem a szerelőt. Tudta, mert tegnap vásárolt hozzá alkatrészt. Szóval Delco márkájú és 100 amperes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kösze Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 sziasztok! kinek milyen márkájú utólagos xenon vált be? eddigi olvasmányaim alapján az olcsóknál (siemenshid pl) sokszor probléma az elégtelen szigetelés a trafóknál, kábeleknél. állítólag a HD lenne a jó választás... kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Nagy meló kicserélni a km-óra világítását ??? Neki merjek fogni ? (esetleg vki képet) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Reec: kb 9 csavar kicsavarásából áll ezután a km óra spirálját kell kiszedni meg az elektromos csatit Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Reec: kb 9 csavar kicsavarásából áll ezután a km óra spirálját kell kiszedni meg az elektromos csatit Ki ne szedd a spirált,csak akasztd ki! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Ki ne szedd a spirált,csak akasztd ki! :huh: Így van, csak akaszd ki. Sztem 12 csavar <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 akkor az nem jó, ha én tépni szoktam? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 akkor az nem jó, ha én tépni szoktam? <_< ööö... én a kipuff felől szoktam közelíteni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 ööö... én a kipuff felől szoktam közelíteni <_< át kell gondolnom a dolgot, lehet, hogy neked van igazad :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 ööö... én a kipuff felől szoktam közelíteni <_< Análisan? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Análisan? <_< Nőgyógyászatilag :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember20, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2008 Nőgyógyászatilag :lol: :huh: Úgy is lehet análisan. :D Már aki szereti. <_< :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Úgy is lehet análisan. :huh: Már aki szereti. <_< :D Asszem megint rossz oldalra léptem be! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 1.Hol kezdjem a boncolást? 2. Ugyanolyan rizsszem izzó jár bele mint a közép-konzol világításába? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 1.Hol kezdjem a boncolást? 2. Ugyanolyan rizsszem izzó jár bele mint a közép-konzol világításába? 1. kormány borítás (5 csavar), műszerfal keret (4), műszerfal (3). 2 Nem, B8,5D tipusú foglalatos izzó megy bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 1.Hol kezdjem a boncolást? 2. Ugyanolyan rizsszem izzó jár bele mint a közép-konzol világításába? 1.Rá fogsz jönni :huh: 2.Nem ugyanolyan kell bele! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Köszi mindenkinek, akkor máról elmarad mert nincs ilyen izzóm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Köszi mindenkinek, akkor máról elmarad mert nincs ilyen izzóm. Akkor már fel is adod? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Akkor már fel is adod? <_< Nem adom fel csak most azért nem akarom szétmajmolni az egészet ha ugysem tudom kicserélni ôket...így is a kátyuknál ropognak a müanyagok, nem kéne még lazábbak legyenek. Melyik izzóból hány darab szükségeltetik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts