1.6 16v Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Hali. Ilyen gyujtógyertyát használ(t) valaki? Denso NGK Mostanában cserélném ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Hali. Ilyen gyujtógyertyát használ(t) valaki? Denso NGK Mostanában cserélném ki. A gyárinál nincs jobb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 A gyárinál nincs jobb... Abból csak a kínait nem szabad megvenni! Nekem van egy garnitúra kínai GM gyertyám, de nem merném betenni a kocsiba <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
X-Treme Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Hali! Ha tud vki c18XEL Sport hoz gépkönyvet lécci küldje el a linket! Előre is THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aneleh Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Sziasztok. Valaki szerelt már ki gyári riasztót? Mert egyik havernak tönkrement és ki akarjuk szerelni. Gyorsabb haladás kedvéért kérnék segítséget, hogy hol is helyezkedik el, és hol vannak a kötések. Előre is köszi a tanácsokért. Van gyári riasztó topik is... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokola Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 Sziasztok! Ülésfűtés. Van valakinek tapasztalata ezen a téren? Bontottan vettem 2 ülést és az egyikből lógnak az ülésfűtés madzagjai. Ha már van benne, be szeretném kötni. Meg is találtam a sebváltó mellett 2 csatit, gondolom ezek a mennek a kapcsolóhoz. Esetleg valakinek felesleges kapcsolója hozzá? Viszont nem tudom a másik végük hová mehet, a biztitáblán nem láttam ülésfűtés szimbóleumot. Relé stb... És még az ülés alatt is kell matatnom a csatlakozóért, márha van bent. ötlet? A. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember12, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2008 nekem nincs ilyenem, de szerintem a szivargyújtóhoz kapcsolódik Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Pontosan ugyan onnan kapja az áramotm mint a cigarette gyujtó, a 20-as biztiről. Márha be van kötve. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Plusz kapnak a gyári kapcsolók a világításkapcsolóról is kerót,mert pilácsolnak sötétben! <_< Télen milyen könnyű megszokni a jót...beülsz a jéghideg kocsiba...indít...ülésfűtés be és máris jobb az ember közérzete,hogy legalább a golyszlik jól vannak! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Sziasztok! Ülésfűtés. Van valakinek tapasztalata ezen a téren? Bontottan vettem 2 ülést és az egyikből lógnak az ülésfűtés madzagjai. Ha már van benne, be szeretném kötni. Meg is találtam a sebváltó mellett 2 csatit, gondolom ezek a mennek a kapcsolóhoz. Esetleg valakinek felesleges kapcsolója hozzá? Viszont nem tudom a másik végük hová mehet, a biztitáblán nem láttam ülésfűtés szimbóleumot. Relé stb... És még az ülés alatt is kell matatnom a csatlakozóért, márha van bent. ötlet? A. Te figyu!Biztos az ülésfűtéskapcsoló csatijait találtad meg a kézifékkar alatt? Nem az ETC van ott neked?Vagy annak a helye... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Meg is találtam a sebváltó mellett 2 csatit, gondolom ezek a mennek a kapcsolóhoz. Esetleg valakinek felesleges kapcsolója hozzá? Írd le, milyen színű vezetékek mennek azokra a csatikra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Zotya! Megnézhetnéd, hogy a következő biztosítékoknak megvan-e a táblában az érintkezője: F7, F10. Mind a kettő a felső sorban van, balról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Zotya! Megnézhetnéd, hogy a következő biztosítékoknak megvan-e a táblában az érintkezője: F7, F10. Mind a kettő a felső sorban van, balról. Ha jól láttam F7 van F10 nincs. A többit majd este, tépek itthonról. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
WFefe Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Köszi a tippet, ma reggel még a baleset előtt megforrasztottam a kijelző lábait, azóta megy az óra rendesen. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokola Elküldve Szeptember15, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2008 Te figyu!Biztos az ülésfűtéskapcsoló csatijait találtad meg a kézifékkar alatt? Nem az ETC van ott neked?Vagy annak a helye... Biztos, hogy az ülésfűtés csatija a váltó mellett, kiszedtem az ülést és az alatt is megvan a csati és ezek össze is találkoztak. <_< Nem volt kedvem kibogozni a másik végét, mert a 12 Volt hiányzott belőle. De vettem egy nagy levegőt és rákötöttem egy vastagabb vezetékkel az akksira. Ja van azért közben relé is meg kapcsoló is, meg gyújtásvezérelt táp is. :huh: De már fűti az asszony hátsóját bőszen. Egyelőre mindent bekötöttem, amit lehetett az elmúlt 1-2 hónapban. (elektromos antenna, elektomos ablak, távirányítós közponizár, fűtött ülés) Már csak a klíma jön be jövőre és kész.... a. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Ma reggel vettem észre, hogy a töltésjelző lámpám világít folyamatosan. Nagy gázt nem adtam, mer csak beálltam a szomszéd udvarra ,de addig nem aludt el. Inkább úgy pislákolt, nem folyamatodsan égett. Mi lehet a gond? Generátor, vagy akksi? Majd megnézem, hogy nagyobb gázra elalszik e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 mérj rá multival vagy lakatfogóval Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Mire? Multimvan, de mit mérjek meg? Terhelve kellene megmérni az akksit ha jól tudom, ehhez inkább elvinném akkus boltba. Vagy azt kéne mérni, hogy tölt e a generátor? Azt nem tudom hogy kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Csak annyi, mérj rá az akkura. Mennyi a kapocsfeszültsége. Ha 13,5-14 volt körüli, akkor jó a töltés. Ha 12,3 körüli, akkor nincs töltés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Mire? Multimvan, de mit mérjek meg? Terhelve kellene megmérni az akksit ha jól tudom, ehhez inkább elvinném akkus boltba. Vagy azt kéne mérni, hogy tölt e a generátor? Azt nem tudom hogy kell. Mondjuk meg kellene nézni alapjáraton és fordulaton is az aksit <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Ma reggel vettem észre, hogy a töltésjelző lámpám világít folyamatosan. Nagy gázt nem adtam, mer csak beálltam a szomszéd udvarra ,de addig nem aludt el. Inkább úgy pislákolt, nem folyamatodsan égett. Mi lehet a gond? Generátor, vagy akksi? Majd megnézem, hogy nagyobb gázra elalszik e. aksi nem lehet. ez sajnos generátor..illetve annak vmely részegysége....de így ne járj vele csak a szerelőig...mert még több anyagi kárt okozhatsz magadnak....így lehet 5-10 ezerből megúszod később ez 10-20-30 lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 ha szar az aksi és nem tudja rendesen feltölteni, akkor nem a generátor a hibás <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 ha szar az aksi és nem tudja rendesen feltölteni, akkor nem a generátor a hibás <_< De attól nem világít a töltéslámpa. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Soma01 Elküldve Szeptember16, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2008 Egy kicsi gázadásra eleludt a lámpa és azóta nem is gyulladt ki még. Mostmár alapjáraton se világít. Meglátjuk... Ha gond van úgyis megyek a szerelőhöz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts