rtomi Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Sziasztok, segítséget kérnék valaki hozzértőtől elektromos ablakemelő ügyben: sikerült szereznem első pár gyári bontott ablakemelőt kapcsolókkal és kábelköteggel az ajtón lévő csatlakozóig. 92-es Astrám van, a biztosítéktáblában van egy 30 A-es biztosíték az elektromos ablak szimbólumnak megfelelő helyen, de mégsem működik. Lehet hogy valami nincs bekábelezve gyárilag? Nincs valakinek erről a csatlakozóról egy rajza, illetve tudja -e valaki ennek a lábkiosztását? Relé nem kell hozzá? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bundy Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Relé nem kell hozzá? :lol: elvileg a gyárihoz nem kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokola Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 elvileg a gyárihoz nem kell Mennyiért sikerült hozzájutnod? A. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bundy Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Mennyiért sikerült hozzájutnod? A. 14 000,- , szerintem jó ár, persze ha működne a dolog Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 14 000,- , szerintem jó ár, persze ha működne a dolog Az nagyon jó ár. Tőlem 16e -t kértek érte, de kellene egy kábel korbáts ami a biztosítéktábla és az ajtóoszlopok között van. Lehetőleg Caraván-é. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szokola Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 14 000,- , szerintem jó ár, persze ha működne a dolog A bontóban 8EFt/db kapcsoló nélkül. :lol: Nekem is 92-es Astrám van és ma néztem meg pont én is, hogy a 10-es biztihelybe kell betennie egy 30Aes biztit.- Akkor Neked is ki volt építve a biztitáblába, összedugtad és se kép se hang? Jó az ablakemelőd? Ki tudod mérni a bizti felőli ágban a 12 voltot? Jó a kapcsoló? MAgához a most bentlévő üveghez passzol a tolószerkezet? Fontos infók ezek nekem is, nem akarok pofára esni miután beszerzem a cuccot. üdv. a, Link to comment Megosztás: More sharing options...
bundy Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 A bontóban 8EFt/db kapcsoló nélkül. :lol: Nekem is 92-es Astrám van és ma néztem meg pont én is, hogy a 10-es biztihelybe kell betennie egy 30Aes biztit.- Akkor Neked is ki volt építve a biztitáblába, összedugtad és se kép se hang? Jó az ablakemelőd? Ki tudod mérni a bizti felőli ágban a 12 voltot? Jó a kapcsoló? MAgához a most bentlévő üveghez passzol a tolószerkezet? Fontos infók ezek nekem is, nem akarok pofára esni miután beszerzem a cuccot. üdv. a, Nekem a bizitábla szerint a 15 ös helyre kell 30A, bent is volt amióta megvettem, (mögötte vannak saruk, és valahova megy is róluk vezeték, de ennek ellenére nem megy, lehet hogy a biztosítéktábla és az oszlop között már nincs semmi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Nekem a bizitábla szerint a 15 ös helyre kell 30A, bent is volt amióta megvettem, (mögötte vannak saruk, és valahova megy is róluk vezeték, de ennek ellenére nem megy, lehet hogy a biztosítéktábla és az oszlop között már nincs semmi? Naszóvalakkor! A biztitől a zsinór csak a vezető oldali ajtóoszlop aljában lévő csatlakozókhoz megy. Innen külön kábel halad a fogyasztók felé, vagy a következő csatlakozóig. Nekem is ezért kell a korbács. Meg kell nézni az ajtóátvezetőben hol vannak érintkezők. A vezető oldalon: (1), (6), 18, Szürke-Zöld (9), 17, (19), Kék-Vörös 14, F7 Biztosíték Fekete (21) Vörös-Fekete 27, Barna-Fekete 29, Barna 30, F10 Biztosíték Vörös-Sárga Ha ezek a vezetékek nincsenek benne akkór ne is várd, hogy mozogjon. :lol: (csak 4 el. ablaknál) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bundy Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Naszóvalakkor! A biztitől a zsinór csak a vezető oldali ajtóoszlop aljában lévő csatlakozókhoz megy. Innen külön kábel halad a fogyasztók felé, vagy a következő csatlakozóig. Nekem is ezért kell a korbács. Meg kell nézni az ajtóátvezetőben hol vannak érintkezők. A vezető oldalon: (1), (6), 18, Szürke-Zöld (9), 17, (19), Kék-Vörös 14, F7 Biztosíték Fekete (21) Vörös-Fekete 27, Barna-Fekete 29, Barna 30, F10 Biztosíték Vörös-Sárga Ha ezek a vezetékek nincsenek benne akkór ne is várd, hogy mozogjon. :lol: (csak 4 el. ablaknál) Köszi az infót, talán többre megyek igy, megnézem mi van ezekből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Ez ugye 3 ajtós elektromos ablakemelő. Szerkezet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Ezek szerint én szerencsésnek mondhatom magam? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Relé nem kell hozzá? :lol: Az a kpzár vezérlőben van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Ezek szerint én szerencsésnek mondhatom magam? :lol: http://opeltomi.uw.hu/astra05.jpg Miez a Böing pultja! :lol: :lol: :D 3 ajtósban hála nincs ennyi szerkezet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Miez a Böing pultja! :lol: :lol: :D 3 ajtósban hála nincs ennyi szerkezet! :D Ugye milyen állat a 3négyzetméteres ajót? :D Jó nagy az oldaltáska belül,a fél életemet ott tartom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 Ezek szerint én szerencsésnek mondhatom magam? :lol: Inkább körültekintőnek,mert jól felszereletet vettél. Egyébként pontosan milyen vasat vettél? 1.4?1.6? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 1.4?1.6? 1.8 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve Augusztus19, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2008 1.8 :lol: 16V ekotek hogy még pontosabbak legyünk... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Legpontosabban: CDX felszereltség. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Legpontosabban: CDX felszereltség. :lol: Az nem semmi... Valami ilyesmit kerestem én is az Omi helyett (persze nem pirosat). De egy festés az ráfér, ahogy elnézem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Az nem semmi... Valami ilyesmit kerestem én is az Omi helyett (persze nem pirosat). De egy festés az ráfér, ahogy elnézem... kis javítás és polír...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Egyenlőre jó ez így. :lol: Legalább a tolvajember nem kívánja meg. :lol: Szép autónak meg ott a Rekordom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Mna elkészült a rendszámtábla világítás SMD ből ragyog hála isten :lol: 48db led, oldalanként 24 kelett! Képek: 1 2 3 4 5 6 7 8 És a végeredmény! Következő sztem a helyzetjelző lessz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Mna elkészült a rendszámtábla világítás SMD ből ragyog hála isten :lol: 48db led, oldalanként 24 kelett! Képek: 1 2 3 4 5 6 7 8 És a végeredmény! http://kepfeltoltes.hu/080820/DSC01311_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/080820/DSC01312_www...ltoltes.hu_.jpg Következő sztem a helyzetjelző lessz! :lol: Jól néz ki, milyen LED-ek, honnan, mennyiért? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Mna elkészült a rendszámtábla világítás SMD ből ragyog hála isten :lol: 48db led, oldalanként 24 kelett! Képek: És a végeredmény! Következő sztem a helyzetjelző lessz! :lol: F@c@. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus20, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2008 Jól néz ki, milyen LED-ek, honnan, mennyiért? :lol: A ledek 3*3 mm -es smd-k 3,6V nyitnak , rendeltem a netről még... ha jóltudom most oylan 30FT körül van /db keresek linket majd neked! Itt 4 es csokrokban sorba kötöttem őket így nem kellett előtét minden oldalon 6*4 csokor van nagyjából szimetrikusan már amit így szemel lehet! :lol: LEDEK ITT!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts